- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
odáig jutottam, hogy semeddig a T-mobile Streaming beállítása csak annyiban különbözik a sima WAP GRPS-től, hogy nincs proxy (a pdf szerint). beállítottam, a streaming media-ban alapértelmezett kapcsolatnak is, de persze nem változott semmi. realplayerrel még nem próbáltam.
-
sifar
csendes tag
A rendszer a telo szoftveret lesi es ha nincs benne a t-s hack akkor nem engedi a streaminget.
Hát ...
Stichus írta a 2223-ban:
nem csak náluk vásárolttal működik, hanem csak olyan típussal, ami náluk is kapható. független telefonommal is működik. az,
Tehát neki (stichus) a független telóban is működik, amiben nincs szoftver hack.A két állítás ellentmond egymásnak.
Amíg nem dől el, hogy kinek van igaza, kitartok az álláspontom mellett, hogy a telkó típusát figyeli a rendszer. -
woodpaul
őstag
Köszi, hogy utánajártál és megosztottad velünk!
Szerintem ez elég ciki, és az a minimum, hogy jobban kihangsúlyozzák a hirdetéseikben. Mindenképpen váltottam volna MédiaMánia S-re, hiszen nekem a Net meg az 5000 ft lebeszélhetőség a fontos, de nem bántam volna extraként ezt a szolgálatást.
Androidő
-
sifar
csendes tag
amosh!
Ez a támogatott/nem támogatott készülék is csak arra irányul hogy vegyél újat.
Egyetértünk. Pont ezt írtam a 2220 végén.
Nem hiszem hogy minden gyártó minden készüléke teljesen más adatforgalmi szabványt használ, és emiatt minden egyes készüléket "tesztelni " kell a hálózattal.
Egyetértünk. Pont ezt írtam 0 2229-ben. Bár elírtam.
Az, hogy hálófüggetlen telókkal is működik, azt bizonyítja, hogy teljesen szabványos a technológia.
De azért ma még személyesen is beszélgetek egy szervizessel
Ne hozd kínos helyzetbe! Neki kötelessége a cég álláspontját közvetíteni.
Persze, ha munkaidő után meghívod egy sörre, akkor elmondja, hogy szerinte is hülyeség.
Segíteni viszont nem tud. Ezt csak a központban változtathatják meg.
Ez tisztán üzletpolitika, egy nagyon rossz üzletpolitika..nem értem miért kell ilyennel szívózni.
Pontosan. Mindhárom szolgáltatónál csökkennek a közép és felső kategóriás telefoneladások. Azaz a bevétel, azaz a profit. Mindhárom próbál valamit tenni ez ellen. A T ezt választotta.
Egyetértek, rossz üzletpolitika. Szerintem a T a legjobb a 3 közül. Minőségben, a tarifa- és szolgáltatásrendszer összességét tekintve is.
De vannak érthetetlenül hülye húzásai. Amik inkább visszaütnek - marketing szempontból. Ilyen ez is. Meg pl. a hívószámkijelzés megfizettetése a legtöbb postpaid csomagnál.
És ragaszkodik a hülyeségeihez.
Ezt mobiltévé húzást is csak akkor változtatná meg, ha a Pannon kijönne egy tévés médiacsomaggal. Korlát nélkül. És a T-sek számhordozással elkezdenének átvándorolni. (A voda médiacsomagja más, nem konkurencia.) -
sifar
csendes tag
amosh!
Továbbra is keresem a megoldást, nem adom fel.
Nyugodtan feladhatod.
Természetesen nincs szó semmiféle "optimalizálásról", a dolog másról szól.
Amikor felcsatlakozol a hálóra, akkor nemcsak a SIM-edet azonosítják, hanem a telefonodat is. A típust is, sőt a konkrét telefont is az IMEI alapján. Hiszen így működik a letiltott telefonok azonosítása is.
Amikor mobiltévéznél, akkor a háló leellenőrzi, hogy a telefonod a TMobil által "optimalizált" típus-e, s ha nem akkor a jön az üzenet, hogy mehetsz máshova tévézni.
Nekem Mot V9-em van, ez tiltott típus. Pedig a Mot V3xx szerepel a listán és a két típus között e téren semmi különbség a tudásban nincs.Egy módon lehet a tiltást kijátszani. A telefonodnak olyan IMEI számot kellene küldenie, amely egy kompatibilis típusnak hazudja a készüléked.
A T-s korlátozásnak egyébként egyetlen oka: vegyél telefont és írj alá 2 évet.
Ennyi. -
Onderon
senior tag
igen. na most ezzel az a gond, hogy így nem megy a htc weather update csak ha a wap-hoz ez van írva WAP 212.51.126.2 : 8080. vagy semmi. tegnap ügyfélszolgálaton pedig azt mondta a hölgy, aki egyeztetett a műszakis kollégával, hogy a HTTP-hez írjak 212.51.126.2 : 8080-at na úgy meg kb semmi nem megy majd miután beszéltem megint egy műszakis kollégával, aki szintén ugyanezt mondta, de hozzátette, hogy ne a T-MOBILE NET GPRS-t használjam, hanem a T-MOBILE WAP GPRS-t.
amúgy T-MOBILE NET GPRS proxy beállítások nélkül is megy, mind a web, mind a htc weather, viszont proxy nélkül a MobilTV-re nem hogy azt írja hogy nem alkalmas a készülék, hanem hogy nincs is ilyen előfizetésem. teljes káosz.
kösz, hogy utánanéztél, de a dokukat már én is letöltöttem. nem is egyet. van amelyikben teljesen mást írnak, hol :80 a port, hol :8080 stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest