- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
woodpaul #16525 üzenetére
A My-T-ben tudod ellenőrizni a dolgot, de a számlád végén is szerepel.
A számot természetesen megtarthatod. A váltás 2700 forintba kerül, az az összeg teljes egészében felhasználható.tomy86:
Szerintem hívd fel a 1430-at, s kérdezz rá. Veszteni semmit sem vesztesz vele!
-
válasz
woodpaul #5241 üzenetére
Ha eddig nem forgalmazták, már nem is fogják.
Nem igazán volt eddig olyan telefon, amit a másik kettő számottevően hamarabb kezdett forgalmazni Magyarországon, mint a T. (Ha igen, akkor erre már a megjelenéskor volt magyarázat.)
Természetesen ez csak a többi magyarországi szolgáltatónál is forgalmazásra kerülő telefonokra igaz! -
1430
senior tag
válasz
woodpaul #2204 üzenetére
Személyes ügyfélszolgálaton mindig is 600 Ft volt a díjcsomagváltás. Önkiszolgáló felületeken és telefonon díjmentes, de akkor jeszót kell tudni. Aki nem tudja a jelszavát, annak mindig azt javaslom, adjon meg új jelszót személyesen, az csak 240 Ft, és hívjon minket újra, így nem kell kifizetni a díjcsomagváltást.
Nem is igazán értem, miért mentél be csomagot váltani, márcsak azért sem, mert annyira vártad az internetes oldalon keresztüli váltási lehetőséget, ami tegnap már működött.
-
blueye
veterán
válasz
woodpaul #357 üzenetére
Volt amikor ezt írta, de akkor ált. hiba volt 1-2 napig és javították, viszont most megy nekem.
Lehet, hogy nem igazoltad még vissza a regisztrációdat (ha még most is így működik, jó rég regisztráltam, amikor a 777sms indult....)?
t-zones alól pont ugyanannyit fizetsz, mert csak a forgalmi díjat kell megfizetned. -
Zoli329
addikt
válasz
woodpaul #344 üzenetére
Ez az aktuális egyenleg nem működik valami jól. Nekem is általában 15-20 ezer körül mozog, a záró egyenleg mégis 4-5 ezer lesz. Gondolom mindenféle kedvezmény nélküli összeg, mert azokat a rendszer nem autómatikusan vonja. Szvsz
Sms200? Hülyeség, sztem inkább 777sms-t használd ha már úgyis van neted rendelve. Napi 15sms ingyen. Vagy kevés?
Nektek is lassan lép be a webshop-ba a rendszer? Általában 1-2 percet kell várni
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest