Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
Kis kiigazítás, mostantól az érvényes Net 30 / Net 80 hűséggel rendelkező ügyfelek nem válthatnak MédiaMánia díjcsomagra. Mielőtt kérdeznétek, nem tudom miért.
MobilTV: Csak támogatott készülék esetén használható. A támogatott nem jelenti a hálózatfüggőt! A lényeg, hogy csak a letesztelt típusokat teszik fel a listára, és nyilván azt tesztelik, amit forgalomazunk.
-
Onderon
senior tag
üdv, htc touch hd-m van, tegnap váltottam médiamánia M csomagra, azonban a MobilTV szolgáltatást még mindig nem tudom használni. azt írja a készülékem nem alkalmas rá. kérdésem hogy valóban nem alkalmas a touch hd (amit kétlek) vagy csak nincs felinstallálva valami, amit a t-mobile gyárilag felrak az általuk forgalmazott készülékekre? ez utóbbi esetben le tudom tölteni a szoftvert valahonnan, vagy irány egy t-pont, ahol köztudott hogy nem értenek semmihez?
továbbá ha megoldható hogy egy t-mobile-os, aki hasonló winmo-s készüléket használ leírná hogy neki mi van beállítva a T-Mobile NET GPRS kapcsolatnál proxy ip-knek és portoknak (HTTP, WAP stb) azért hálás lennék! (nekem jelenleg csak a WAPhoz van beírva a 212.51.126.2:8080) köszönöm! -
islorinc
tag
Kedves 1430, köszönöm a válaszod, sokat segítettél.
A Mobil TV esetében az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton megnéztem, be van aktiválva és havi díjnak 0 forintot jelez, tehát a rendszer "érzi", hogy ilyen díjcsomagon vagyok és 0 forintnak veszi autómatikusan ezt a szolgáltatást. Ez piros pont!
Ugyanez igaz a hivószám kijelzésre, ami egy külön szolgáltatás és bizony RELAX esetén ezért külön elkértek 192 Forintot, szerencsére itt is jelzi a rendszer, hogy 0 forint, tehát ilyen szemszögből nézve intelligensen működik a dolog..Viszont az adatforgalom kérdése továbbra is aggasztó.
Esetleg lehetőség hó közepén az adatforgalom lekérdezése vagy önkiszolgáló ügyfélszolgálaton a neten vagy a 1730 on ?
Viszont úgy lenne "fair", ha ezekért legalább nem kérnének pénzt, esetenként 54 forintot.
Mit javasolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
továbbá ha megoldható hogy egy t-mobile-os, aki hasonló winmo-s készüléket használ leírná hogy neki mi van beállítva a T-Mobile NET GPRS kapcsolatnál proxy ip-knek és portoknak (HTTP, WAP stb) azért hálás lennék! (nekem jelenleg csak a WAPhoz van beírva a 212.51.126.2:8080) köszönöm!

dptrsk