Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Daffni2 #18599 üzenetére
még jó is, hogy rákerestem, mert közben már 125 ft;
A mobilinternet csomagokhoz kapcsolódóan mobiltelefon-szolgáltatás is igénybe vehető, a beszélgetési díj minden belföldi hálózaton belüli, vezetékes és más mobil előfizetői irányban és minden időszakban 125 Ft/perc. Minden egyéb szolgáltatás díja a Partner 1 díjcsomagra érvényes díjakkal egyezik meg. A forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is – díjköteles.
forrás; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
& Daffni2
Végül is mindkettőtöknek igaza van.
Alapvetően a T-Mobile adat díjcsomagjairól lehet telefonálni is 125 Ft-os percdíjért (fél perc után másodperc alapon), de az új Net&Roll adatdíjcsomag családnál már kiiktatták a hang szolgáltatást, szóval arról nem megy a hívás.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Kommy
veterán
Az iPhone topikban többen azt vettük észre, hogy nem akarja aktiválni a telefon az iMessages-t T-mobile-os telefonon a telefonszámra. Ennek mi lehet az oka, elméletileg egy sms megy az Apple-nek aktiváláskor és egy válasz jön vissza telefonra.
Shodan: Írta hogy: "valószínűleg meg is van a probléma...
Az imessage aktiváláskor SMS küld az apple fele, majd onnan verifykor vissza is érkezik egy.
Csakhogy júl 1.-vel beállításra került a külföldi sms spam szűrés ami szűri a külföldi sms szerverekről +3690 91 és saját neves sms-eket, és úgy néz ki hogy emiatt nem megy a visszaigazolás..."Ez tényleg így van?
És ez a szűrés kikapcsolható vagy lehet vele valamit csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Bennfentesektől kérdezném, hogy tervben van már végre egy belföldi adatforgalom-mérő app? A Travel & Surf csomagoknál érdekes módon nagyon szépen, real-time lehet követni a felhasznált adatforgalmat. De ez a belföldi 6 órás eltolódásos és fizetős lekérdezés egy hatalmas nagy botrány az LTE korában. Egy szégyen. Ez a csigalassú GPRS korában még tűrhető volt, de ma már elfogadhatatlan. 60 Ft-ot elkérni egy lekérdezésért, ami ráadásul nem is friss adatokat mutat, idióta dolog. Kicsit koppintsatok már a feletteseitek fejére.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Vangelis
nagyúr
Tegnap tettem hibabejelentést a T nél mert nem volt térerő.
Vezetékesről persze, mert mi másról.
Még hívogatni is próbáltak...
Mondom xar az adó. Mert vodafone sincs.Meg van a családban vagy 4 T------s telefon mind szar.
Mondja ok de ez egyedi probléma lehet, mert más nem jelezte, hogy szar van a levesben.
De nekem is csak a voips-s telefon ment.
Tehát senki nem tudta bejelenteni.. (kis falu, van külön tornyunk.)
Aztán este megint hívom őket, hogy mi a szar van már , mert a voda 2 óra alatt megoldotta ők meg még mindig tökölnek rajta.
A csaj azt mondja , hogy egyedi problémám van
NAh akkor köszöntem meg a segítséget ,biztos én vagyok a hülye
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
metaksza
tag
Sziasztok. Mozaik xs díjcsomagom van,plusz részletre vettem a telefont. Az állandó részletösszeg mellé kaptam egy 2000FT-os számlát, mint díjcsomag hivatkoznak rá. De ugye a mozaik xs havidíja 3000 FT.. akkor most mi ez a 2000 forint?
-
cris78
őstag
Lehet láma kérdés lesz, előre is bocsi.
Nekem a régi ECO előfizetésem van, mellé a GO!NET M, mindkettő hűségidővel. Azt nem lehet, hogy lemondom a GO!Net-et és váltok az Aranytárskártya RelaxNet M-re? Vagy ez a RelaxNet nem mükődik így?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
legenda
válasz cris78 #18614 üzenetére
az aranytárskártya relaxnet akármi csak különálló új sim kártyával kérhető, szóval az eco mellé, azonos sim kártyára nem!
annak viszont vélhetően nincs akadálya, hogy a go!net m hűség alatt attól felfelé lépj, akár relaxnet m csomagra is, csak nem aranytárskártyás verzióban!
vagy marad a go!net m, és mellé külön sim kártyán az aranytárskártya relaxnet m!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
sziasztok
most vettem egy ot995 telót dominó csomaggal
hogy lehet rajta használni az ingyenes facebookot? -
törölt tag
válasz blueye #18623 üzenetére
A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2013. március 31-ig érvényes.
itt is csak a böngészést írja
a másik kérdésem még a gonapinet-tet csak egyszar kell aktiválni vagy havonta (szintén "néni" felvilágosítása alapján, nem állt a helyzet magaslatán)
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #18610 üzenetére
Ha ez némi vígaszt jelent, a forgalmi díj mentes adatcsomagoknál real-time adatot kapsz.
okos67
Go!NapiNet-et elég egyszer aktiválni, de ha nincs 15 Ft az egyenlegen, elveszi a rendszer az adathálózati hozzáférést, így az ingyenes oldal sem fog működni.
Az üzenet küldés is díjmentes, de ha elhagyja a gyermek a fz oldalt (pl. egy kép linkjére kattint) vagy a telefon egyéb alkalmazásai adatforgalmat generálnak és van legalább 195 Ft a Domino szám egyenlegén, a rendszer le fogja kapni és ad cserébe aznap éjfélig 10 MB keretet. Szerintem kezdetben praktikusabb lehet 90 Ft-ért Go!Net M-et aktiválni, ami - elegendő egyenleg esetén - 30 nap múlva megint 90 Ft-ba kerül, és ha nem mondjátok le, akkor a harmadik ciklustól már 1000 Ft.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Hátha valaki tud segíteni jogos reklamációs ügyben,már több mint egy hónapja bejelentést tettem az ügyfélszolgálaton,majd utána még kétszer szintén telefonon,és egyszer kb. egy hete egy T-mobile üzletben személyesen vették fel panaszomat, valamint e-mailt is írtam az ügyfélszolgálatnak,mindenütt azt mondták pár nap múlva visszahívnak,és e-mailban is értesítenek>
Azóta se semmi,senki sem keresett sem levélben sem telefonon.
Az érdekelne hogy el lehetne-e érni valakit aki mondjuk magasabb beosztásban van osztályvezető,és attól feljebb telefonon:tudtok-e megadni ilyen számot ?
Valamint vezetőknek elérhetősége van-e publikus,vannak olyan cégek ahol ilyen számokat megadnak ,beosztással együtt már a honlapon is fent van a T-mobilnál én ilyet nem találtam,de örülnék ha lenne,vagy aki tud esetleg ilyen elérhetőséget megadni vezető beosztásban lévő személynek a számát megköszönném,illetve ha nem történik semmi sem a továbbiakban hová fordulhatok felsőbb szervhez?Köszönöm
-
andrás47
senior tag
válasz blueye #18633 üzenetére
Szia !
A gond az idáig volt térerő rendesen beltérben is ,most meg nincs már általában egyáltalán ,illetve néha visszatér,de el is megy számítani nem lehet rá mikor lesz,vagy mikor nem lesz teljesen megbízhatatlan,már több mint egy hónapja így van,és semmi fejlemény,gondolom valami csak elromlott mert előtte évekig nem volt gond...
És passz oda veszett minden remény 2012-ben elég szomorú,és nem tanya világ 2000 fős település.Ti mit tennétek???
-
ANDROID???
addikt
válasz andrás47 #18634 üzenetére
Vennék egy új készüléket, de mindenképpen bemennénk egy T-pontba és ott megnézetném a készüléket, ha nem a készülékedben van a hiba, akkor pedig több embernek kellene a településről jeleznie a T felé, hogy nincs térerő, ahogy egy öreg nénitől hallottam "nincsen háttér"
-
Mr. Teddy
őstag
Neten le tudok mondani mobiltelefon (mobilotthon prémium) díjcsomagot, hogy megszűnjön minden?
-
blueye
veterán
válasz andrás47 #18634 üzenetére
Meglepett de most csak ezt a lefedettségi térképet találtam.
Biztos állítottak az antennákon (ha jó a készüléked) valóban többen kéne h jelezzétek a problémát de a térkép alapján nem vállalnak már beltéri lefedettségre garanciát...
-
andrás47
senior tag
válasz blueye #18637 üzenetére
Üdv!
Az a gond hogy kint sincs térerő semmi egyáltalán 0, mikor nincs nem csak bent !
És senkit nem lehet elérni,mert nincs leírva elérhetőség,az ügyfélszolgálatokon kívűl,jó nevű cégeknél ki van rakva a honlapokon,igazgató,osztályvezető stb,fényképe elérhetőségük,,de a T-mobile nyílván nem ezek közé tartozik...
Van valakinek ötlete hogyan tovább előfizető vagyok több számmal. -
andrás47
senior tag
Üdv !
Van itt esetleg olyan valaki aki a T-nél dolgozik és talán tudna segíteni?
Néhány hozzászólással előbb írtam le a gondom.Köszönöm előre is .
-
legenda
válasz andrás47 #18632 üzenetére
(szerintem) ilyenkor nem az a módja, hogy az osztályvezetőt - vagy magasabb beosztású személyt - keresel, hanem a megfelelő szinten indítod a panaszáradatot!
amennyiben találnál is magasabb beosztású illetékest, ha meg is hallgatná a panaszodat, maximum ígéretet tenne rá, hogy utánanéz, és nagyjából ennyi...
amúgy ilyen cégeknél nem szokás a vezetők telefonszámát kiírni, főként ilyen okok miatt, szép is lenne, ha minden panasz miatt őket hívogatnák az ügyfelek - függetlenül attól, hogy a panasz jogos, vagy sem...
fórumozik itt több t-s illetékes is, de ők sem feltétlenül tudnak/fognak segíteni, hivatalos menete van mindennek, esetleg tippet tudnának adni, hogy mit és hogyan érdemes még tenni.
a helyzetedbe képzelve magam, én ezt tenném;
van a nevemen több t-s előfizetés is, ezeken adott - legalább 500 megabyte keretes - mobilinternetes csomag is, minden ilyen kombón hűség! régóta előfizető vagyok, adott helyen régóta használom az előfizetéseket, mobilinternetezek is sokat, ennek tudatában úgy veszek mindig új mobiltelefonokat, hogy adott előfizetésekre hosszabbítgatom a hűséget. hirtelen eltűnik a térerő ott, ahol régóta adott volt, így sem telefonálni, sem mobilinternetezni nem tudok! bejelentem a problémát a telefonos ügyfélszolgálaton - a hívást rögzítik -, majd e-mail útján is továbbítom az észrevételemet.
amennyiben 30 nap elteltével sem méltatnak válaszra, úgy azzal keresném meg a t-t, hogy minden előfizetésemmel kapcsolatban számhordozással kívánok élni egy másik szolgáltatóhoz, mindezt úgy, hogy kérelmezem minden előfizetésemre a hűségidő letelte előtt felmondott szerződés miatt megállapított kötbér elengedését!
így sem lenne egyszerű menet, de szerintem eredményesen végig lehet vinni a dolgot, de legalább is megindulna a szolgáltatónál néhány fogaskerék, ami már önmagában is jót jelentene!
jómagam bő 15 éve vagyok t-s (korábban jogelődök; westel900 és westel) előfizető, mint fent is írtam, több előfizetéssel, több mobilinternetes csomaggal, és semmi panaszom sem lehet a szolgáltatóra, de ettől még roppantul zokon venném, ha hirtelen eltűnne a térerő a lakhelyemen, ahol eddig okés volt, és pláne nem esne jól, ha az ezirányú bejelentésemet válaszra sem méltatnák! ilyen szempontból makacs ember vagyok, ezért így vagy úgy, de simán lelépnék a szolgáltatótól, ha nem lehetne velük zöld ágra vergődni!
még 2 éve sem vagyok t-home előfizető, de már 1 év után hülyére próbáltak venni, sokak szerint nehéz menetnek nézett ki, hogy meggyőzzem a szolgáltató illetékeseit az igazamról, de csak sikerült! hiába mormolta az ügyfélszolgálatos a betanult szöveget (ráutaló magatartás...stb), mindenre volt magyarázatom - 15 évig törvényekkel dolgoztam, nem okoz különösebb gondot az értelmezés...stb -, hogy miért nem okés az állásfoglalásuk, és a végén elismerték az igazamat!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
Sziasztok!
Valaki már vett Xperia U-t a T-nél? Tényleg rózsaszín az alja?
Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz balagedebr #18646 üzenetére
Az alsó műanyag csíkra gondolok.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
inverness
csendes tag
Sziasztok!
2011. május elején vettem egy telefont Like előfizetéssel. Így volt akciós. 2 éves hűséget írtam alá. 2013. májusáig tart a hűség. Meg lehet valahogy szüntetni az előfizetést anélkül, hogy 40.000 Ft-os kötbért kelljen fizetnem? Mi történik akkor, ha úgy döntök, hogy nem fizetem tovább? -
andrás47
senior tag
Szia !
Köszönöm részletes válaszod,akkor úgy gondolom nincs mit tenni várni,hogy jelentkezzenek az elküldött e-mailban én ezeket le is írtam,ha nem tudják megoldani hogy legyen megfelelő térerő mindenkor akkor kérem a számhordozások engedélyezését.
Azon még gondolkozom érdemes-e a emzeti Média- és Hírközlési Hatóság,vagy a Média- és Hírközlési Biztos-hoz fordulni vagy várjak még....
A problémámat tudom nem ők fogják megoldani,de hatással lehetnek azért rá.Még egyszer köszönöm válaszod !Üdv !
-
tjb007
nagyúr
Igen, tényleg rózsaszín a kupak de jár mellé egy fekete is, szóval ha nem vagy megelégedve ezzel a nagyon trendi színnel ( ) akkor bármikor lecserélheted.
(#18648) inverness
"Meg lehet valahogy szüntetni az előfizetést anélkül, hogy 40.000 Ft-os kötbért kelljen fizetnem?"
Megszüntetni az előfizetést a kötbér kifizetése nélkül maximum akkor lehet ha elhalálozol, más eset nem lehetséges.
Egyetlen egy lehetőség marad ha nem szeretnéd fizetni mégpedig az, hogy átíratod valaki más nevére az előfizetést de ez sincs ingyen (6100 forint)."Mi történik akkor, ha úgy döntök, hogy nem fizetem tovább?"
Előbb-utóbb így vagy úgy de be lesz vasalva rajtad kamatostul az a ki nem fizetett összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest