Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz lajkaa #15599 üzenetére

    Készülékváltáskor a lényeg, hogy ne legyen lejárt számlád, de ha van arany/platina szinted, és fél éven belül kétszer korlátoznak, akkor a kiemeltséged elvész, és ilyenkor a készülékárak is változhatnak. Amúgy szerintem éppen elég következmény, hogy az egyirányúsítás feloldási díja bruttó 2540 Ft/hívószám... (májustól meg még több)

    .bruszli.
    Végül is csak minden készülék oldalának alján van ott a szabály... ;]
    "2) Ajándék kedvezmény Domino csomag vásárlása esetén: 60 díjmentes perc hálózaton belül, amit az első hívást követően 2 héten belül használhat fel. Amennyiben az átvételt követően 30 napon belül nem indítja el az első hívást, a kedvezmény nem vehető igénybe. A kedvezmény aktiválása a csomag átvételét követően, 5 munkanapon belül történik meg. Amennyiben Domino előfizetéséhez T-Percek csomagot is vásárol, akkor a Webshop perckedvezmény és a T-Percek csomagban foglalt percek közül csúcsidőn kívül és hétvégén az előbb aktivált kerül előbb felhasználásra. A szolgáltatás kedvezmények, kizárólag Webshopon keresztül történő vásárláskor kérhetők."

    kali #15590 bozsozso #15589
    Nézd kali, ezeket a fizetési módokat a Távszámlában is el lehet érni, sőt ott még OTP direkt fizetési mód is van, már ha valaki OTP-s.
    Amit még kiemelnék, hogy az Elektronikus számla - a fejlesztés jelen fázisában - csak addig tekinthető meg, míg be nem fizetted az összeget (illetve le nem könyvelik, de például a bankkártyás fizetés azonnal könyvelődik). Mivel a számla a hónap 2-3. napján már meg szokott jelenni, de a számlakép csak a hónap 6-7. napja környékén, rendszeresen találkozunk olyan ügyféllel, aki egyből befizeti, így már be sem töltődik neki a számla, nem tudja ellenőrizni... Szóval akinek nincs Távszámlája, várja meg a számlakép betöltődését, és mentse is le azt a gépére, csak utána fizessen. Egyébként meg a Távszámla számomra kényelmesebb is, mert jelenleg 4 T-Mobile-os, 3 T-Home-os és 1 Elmű számlát kapok oda, így egy regisztrációmhoz 8 számlát rendelnek hozzá, ami szépen, rendezetten megtalálható a felületen, nem kell vele foglalkoznom.
    De ha sikerült az Elektronikus számla regisztráció, akkor jön egy Távszámla regisztrációs email is, azon keresztül gyorsan és egyszerűen be lehet regisztrálni a számlát a Távszámlába is.

    MATEO6600
    Ha csak facebook zero-zol, akkor a Go!NapiNet sem terhelődik, ha meg más adatforgalmad van, nem mindegy, hogy aznap például 10 MB-ért 195 vagy 13200 Ft-ot fizetsz...

    agemate
    Ha van Mobil TV-d is, ne felejtsd el kikapcsolni a díjcsomagváltás előtt. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák