- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
Domino Day 100 perc kontra Domino 70 perc csomag:
Úgy tűnik, javították a korábbi hibát, miszerint a korábban megvásárolt 70 perc fogyott hálózaton belüli hívás esetén is, nem pedig a Domino Day 100 perc.
Köszönet az illetékes kollégának! -
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm, akkor nem "dolgozom" előre.
-
V.Stryker
nagyúr
A tiltás is azonnali?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
E sim igénylés hogy működik? Online oké, hogy tudom kerni, de mennyi idő múlva kerül fel a QR kód? A fizikai SIM mikor tiltódik le?
-
hangyász2
aktív tag
Tipikus Telekom, minden új szerződésnél, váltásnál van valami gond. Most is. Kezdődött azzal, hogy 30 % helyett 50-et állítottak be, majd javították (az előfizetéseimnél jól szerepel), mielőtt aktív lett a SIM, azaz mielőtt megjött a teló.
Most itt a számla.
Ha valaki meg tudja magyarázni, miért nem a sima magentás 30 % kedvezmény van, hanem névleg a több mobilos és a 15 %-os Telekom kombinációja, az zseni.A 487,75 még jól szerepel, mert 1890*8/31.
A két nullázós jóváírás világos.
De a másik kettő értelmezhetetlen.
Először levon 15 %-ot, majd több mobilos Magenta 1 címen még 30 %-ot, ami egyébként meg 50 % lenne. Zseniális.
50 forint az eltérés, és ráadásul az én javamra, szóval nem erőltetem. Csak jelzem, hogy minden esetben szinte ez van. Lehetne fordítva is.
-
kutkut
addikt
válasz
kutkut #114411 üzenetére
Újabb fejlemény: A korábbi tájékoztatásokkal ellentétben úgy néz ki, mégis automatikusan beléptetnek magentába. Legalábbis most (rendelés átvétele után) jött egy szerződésmódosítás, hogy megszüntetik a 20%-os telekom kedvezményt, és aktiválják a 30%-os magenta kedvezményt.
-
btudos
nagyúr
válasz
csucsu21 #114435 üzenetére
Mielőtt kártyát cseréltetnél, cseréld meg a két kártyát a telefonban, és nézd meg, úgyis ugyanaz a probléma jelentkezik-e. Ha ugyanúgy rossz a Domino kártyával a hálózat, akkor cseréltetném, ha az előfizetéses kártya kezd el vacakolni, akkor viszont készülékhiba és szerviz lesz a megoldás.
-
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne mennyiért lehet új simet igényelni már meglévő szám mellé. Előre is köszönöm.
-
MadMancs
veterán
válasz
altair66 #114427 üzenetére
Igen csak az a baj hogy multisim en ha nem Mobil XL csomagod van akkor plusz 3900Ft ért kapsz teljes sávszélt. Egyébként 1/1mbps. ( Nekem is van a korlátlanhoz).
Tompika777: Ügyintézők általában azt se tudják sajnos milyen nap van nemhogy azt hogy mit lehet. Hallottam már tőlük olyat hogy a hajam égnek áll. Mérvado az ÁSZF amiben bizony mai napig benne van hogy lakossági hang tarifacsomag nem használható kijelzővel, mikrofonnal, hangszóróval és saját billentyűzettel nem rendelkező eszközben. Ill szerződésemkor tartalmazza.
Az megint más téma hogy saját példámból kiindulva nem szőröznek vele. -
Tompika777
senior tag
-
beni18
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy valóban nem használható sima sim kártya routerbe csak a direkt ilyen célra használható sim kártya? Mert ami külön mobilnetcsomag abból maximum 10gb kérhető, de ha mobilos csomagot nézek, akkor abból van korlátlan is. Az ügyintéző szerint nem lehet használni mobilos sim kártyát routerbe. Ez valóban így van? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
fateless #114417 üzenetére
Egy lehetsges indok:
Dominoról váltás esetén nem tudja a webshop, hogy akinek a nevén van a prepaid SIM, az egyezik-e a Magenta1 ügyféllel, későbbi lépésben lesz fixálva. Az is lehet, hogy a Magenta1 csoport még egy régebbi személyi igazolvány számot tud, míg a Domino az adategyeztetés miatt már tudja az újat, így eltérő személynek gondol...
Új előfizetés választásánál pedig a rendszer "megelőlegezi", hogy a Magenta1 ügyfél fogja venni.
Továbbá a Dominos esetben az tudja átváltani, aki nevén van jelenleg a SIM, amit a webshop csak egy következő lépésben kap meg, így inkább nem ír olyat, ami nem biztos...
Értem, hogy miért zavaró így, de az ÁSZF a mérvadó, ha az ott leírtak szerint megfeleltek a Magenta1 csoport feltételeinek, meg kell kapnotok a kedvezményeket.
-
UHHH
őstag
Telekom stories #624: Amikor megveszem a sim-et az én nevemre, aztán egy év múlva a webes kötelező éves adategyeztetésnél teljesen más nevére egyeztetem le és onnantól más nevén fut s én teljesen eltűnök arról a számról.
#terrorism
-
válasz
hangyász2 #114416 üzenetére
Korábban írtam, hogy magentában vagyunk, a név alatt 2 vezetékes, öt mobil előfizu, valamint a dominó. Hiába van egy név alatt, ha dominóról váltok előfizura, és úgy veszek készüléket, 1890-et ír, ha új előfizut választok, akkor 1323-at.
Gondolom utólag engedi bevinni, de váltásnál alapesetben nem a magentát hozza fel, hiába van egy előfizető alatt.
Szóval nem ő volt a béna, hanem utólag lehet csak megcsinálni, ellentétben egy hónappal ezelőtthöz képest, amikor még engedte ezt. -
kutkut
addikt
válasz
hangyász2 #114413 üzenetére
& m1lan: Egyelőre mivel van egy külön folyószámlán lévő mobil előfizetésünk is, így nem volt választási lehetőségünk.
Amit mondjuk nem teljesen értek, mert új előfizetéssel ki lehetett volna választani, hogy melyik folyószámlával kapcsolja össze... nem Tudom, dominoról váltva miért nem lehet ezt megtenni.
-
m1lan
őstag
válasz
kutkut #114411 üzenetére
Nagyon nem stimmel ez a sztori.
Van két otthoni szolgáltatásotok jelenleg, erre kaptok 20% kedvezményt.
Indítottál egy dominóról előfizetésre váltást, amivel összeáll a Magenta csoport, így kollektíven mindenre 30% kedvezményt fogtok kapni (az új mobilra és a két meglévő otthonira is).A Magentának az az alapfeltétele, hogy legalább 1 mobil és 2 különböző otthoni szolgáltatásod legyen, innentől egységesen 30% a kedvezmény mindenre. Ha utólag megkötöd a hiányzó harmadik otthonit, akkor arra is kapni fogod, és ha vonsz be még mobil előfizetéseket, akkor azokra is. Csak mindennek egy folyószámlára kell kerülnie.
Ahogy előttem is jelezték, a szerződésekben minden esetben a listaár van feltüntetve, ezt rosszul írta a chates kolléga. Emlékeim szerint valamelyik mellékletben van hivatkozás a kedvezményekre. Ha a kedvezményes havidíjra "íratnának alá" 2 évet, akkor nem emelkedhetne meg a havidíjad, ha mondjuk lemondod időközben a két otthonit, és már nem leszel jogosult a 30% kedvezményre. Sőt, ugye most már egy ideje törvénybe van foglalva, hogy a hűségidő lejárta után is biztosítaniuk kellene a szolgáltatást változatlan havidíjon...
-
kutkut
addikt
válasz
dptrsk #114410 üzenetére
Nekünk egyelőre 20% járna (két otthoni előfizu miatt), de értem mit mondasz. Ettől függetlenül furcsa, mert pont ezért kérdeztem meg az ügyintézőtől, ahogy a fenti képernyőmentésen is látszik.
Akkor mikor / hol fogom látni, hogy ténylegesen mennyi lesz a havidíjam? Majd csak a számlán?
-
MadMancs
veterán
válasz
Motion_Blur #114406 üzenetére
Nem részletezed a hibát. Azt mondod sokszor eldobja térerő stb és cserélik ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest