- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
efundulus
csendes tag
Hali
Sony-Ericsson Xperia Ray telóra vágyok, nem tudja valaki lesz-e t-mobil-nál?
-
exguard
csendes tag
válasz exguard #10298 üzenetére
Jut is eszembe még egy kérdés, ami egyáltalán nem elhanyagolható: Egy Tulajdonos által aláírt meghatalmazással felvértezve kérhetem-e azt, hogy a leggyakrabban hívott 2 telefonszámot tegyék meg Te+Én kedvezményes számként? Esetleg ehhez részletes számlát kell kérnem?
Köszönettel:
E.G. -
exguard
csendes tag
Hello,
köszönöm a professzionális választ!
Mindenképpen a személyes ügyintézést fogom választani, a kérdés csak az, hogy szükséges-e magammal cipelnem a Tulajdonost, vagy megoldhatom úgy is, hogy meghatalmazást viszek tőle, h eljárhatok az ügyben? (Rettenetesen nagy könnyebbség lenne.) Szerinted? Vagy megkérdezzem az adott kirendeltségtől telefonon?
A számlán fel van tüntetve: kedvezmény jogosultság: arany. Így tehát érdemes lesz a Te+Én kedvezményt is kérnem díjcsomagváltáskor. Azt hiszem, egy Média Mánia XL díjcsomagot fogok választani.
Minden további választ is köszönök!
Kérdésedre a válaszom: nem, nem erről van szó.
Köszönettel: ExGuard
-
1430
senior tag
Még egy extrémebb megoldás, vegyetek egy hipermarketben valami pár ezer Forintos telefont Domino Quick csomagban (erről lehet olvasni az akciófigyelő blogban), és a kapott számot vonjátok be Családbarátba, majd ezt adjátok oda a Telenoros félnek, hogy ezen tartsák a kapcsolatot.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz exguard #10295 üzenetére
Szia!
Telenorba nem igazán lesz kedvezmény, így én elsősorban a díjcsomagváltást ajánlom, mégpedig telefonon vagy személyesen. Ugyanis ha My T-Mobile-on vagy 1430 önkiszolgálóban váltasz díjcsomagot, az önkiszolgálóba való belépéskor SMS-t küld a rendszer az érintett számra. Ügyintéző általi módosításról viszont nem megy SMS, de mivel nem a te neveden van, ezért telefonon és személyesen is csak jelszó ellenében végzik el a módosítást, remélhetőleg tudod a jelszót.
7-8 ezres számlához is legalább MédiaMánia M-et javaslok, de 600+ perc esetén már minimum L-et. Itt olvashatsz róluk többet. Nem mindegy, hogy 39 vagy 22 Ft egy perc Telenor irányba.
Ezek a csomagok azért is jók, mert van benne ingyen SMS és adatforgalmi keret is. Ugyanis az a 4,9 MB adatforgalom amit a számlában látsz, a telefonon történt adatforgalmat jelenti (nem hinném, hogy Stick-be tette a SIM-et). Ha ez Net Starttal ment, akkor MB-onként 1330 Ft-ra jön ki (10 ezer Ft-ig, utána 100-adára csökken a forgalmi díj), de a MédiaMánia csomagokban több száz MB ingyen lenne.Ha a hívószám aranykártyás (számlában látható, illetve díjcsomagváltáskor erre is rákérdezhetsz), akkor még azáltal lehetne spórolni, hogy a Te+Én Plusz kedvezményben megjelölitek azt a gyakran hívott Telenoros számot, ami 30% kedvezményt ad. MédiaMánia L esetén: 22 - 6,6 = 15,4 Ft lenne a percdíj a megjelölt számra, és a havidíjból 10990/15,4=713 perc kijöhetne, de nyilván nem csak ezzel az egy számmal fog beszélni... Mellesleg a Te+Én pluszban 2 hívószám jelölhető meg, így egy másik gyakran hívott szám is beállítható. A kedvezmény havidíja 260 Ft.
Amúgy tippelhetek?
Elváltatok, de te fizeted a gyerek számláját?''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
exguard
csendes tag
Sziasztok, a legprofibb topikot kerestem a T-Mobile-al kapcsolatban, a legprofibb tagokkal. Szerintem megtaláltam, így szeretnék Tőletek, hozzáértőktől kérdezni.
A helyzet:
1. személy (Használó) kapott egy telefont, 2 év hűségnyilatkozattal ami még nem járt le, egy ECO előfizetéssel, készülékre havi 1990 Ft-os részletfizetéssel
2. személy (Tulajdonos, a Használó édesanyja) nevén van az előfizetés
3. személy én vagyok, aki ajándékozza azt a Használónak, hogy a számlákat állja.A Használó telefonálási szokásai azonban az elmúlt hónapokban gyökeresen megváltoztak. Ez a számla összegén igen komolyan lekövethető, de a Használó nem tud róla, lévén a számlákat én kapom. És nem is szeretném, ha tudná.
Az első számlák (kb. 10-12 hónapban) 7-8.000 Ft-ról szóltak. Az előző (a megváltozott telefonálási szokások miatt) 25.000 volt, a mostani pedig 48.000 Ft. Ez nagyjából úgy néz ki, hogy egy telefonszámmal nagyon hosszasan, napi szinten tartja a kapcsolatot, és ha nem tévedek nagyot, a mostani ECO előfizetéssel ez lehetséges is, csak belső hálózatban. Most azonban már ez Telenor hálózatba történik, havi szinten kb. 600 percben, vegyes napszakokban.
A kérdésem Hozzátok a következő:
Mit tanácsoltok, hogyan oldhatom meg úgy az előfizetés megváltoztatását, hogy ezeket az igényeket lekövesse? (Telenor hálózatba havi több száz perces telefonálás.) Mindezt úgy, hogy legfeljebb a Tulajdonost vonom be, de a Használónak erről ne legyen tudomása? (Nem szeretném, ha kellemetlenül érezné Magát a komoly számla miatt.)
A szolgáltató az előfizetés megváltozásáról küld a készülékre SMS-t?Van még egy tétel: Mobilinternet szolgáltatás - Netstart adatdíjcsomag. GPRS/Hungary, 4,9 MB forgalmazással. Ez valami pendrive típusú USB stick, amit a gépbe csatlakoztat, és ott használ netet, vagy mobiltelefonos internet?
Köszönöm szépen, hogy végigolvastátok, és végképp' köszönöm, ha valaki segít megoldani ezt a számomra nagyon fontos nehézséget!
[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
Nem t-Pontban hanem sima T-partnernel tudok szamhordozast kezdemenyezni?
A masik kerddesem,hogy ha 1 ev huseggel veszek telefont,akkor is 2 ev garanciat kapok ra? -
Jojo5
őstag
válasz mondomén #10290 üzenetére
jelen állás szerint a teló számlálója valamit benézett mert van 1 számlám amit online ügyintézéskor láttam az oldalamon az 09.01-i keltével normális havidíj.
míg a G betűvel lekért aktuális adatforgalmi adatomra 76 mega a jelenlegi állás szóval valami a szifonom számlálójával van/volt
Reménykedem semmi ilyen brutál számla nem jön... de ha igen akkor befizetem és annyi nem tudok vele mit kezdeni nagyon
dedike: azért mert iphone-om van attól még ez csak 1 eszköz marad számomra... igaz semmi pénzért nem cserélném androidra vagy más platformra jelenleg... persze az ms által csinált platform még tetszik is, de ez a szutyi iOS hozzám nőtt
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
addikt
Én olyat, hogy egy iPhone megkergült soha nem mondanék...inkább csak a program, ami számolt, az fuccsolt be...
Egyébként igen, kellett volna. Azt azért el kell mondanom, hogy az, hogy kaptál-e vagy sem sms-t, nem képezheti semmilyen jogvita tárgyát közted és a T-Mobile között!
Jó szerencsét!
-
Jojo5
őstag
-
mondomén
őstag
Lehet amatőr a kérdés, de tényleg nem tudom.
Ugye vannak ezek a lebeszélhető percek, küldhető sms-ek és elhasználható GB (ikon200). Le lehet kérni valahonnan az adatokat, hogy éppen hol járok? Szóval, hogy még véletlen se lépjem túl a keretet... Vagy lehet kérni sms-ben figyelmeztetőt, hogy lassan elérem vagy már elértem? -
addikt
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Tudnátok segíteni? Hallottam egy olyan csomagot, ami ~ 3000 forintos havidíjjal bír, és amikor elérjük ezt az összeget, akkor letiltja a kimenő hívásokat? Én eléggé kételkedem, de ha létezik ilyen, akkor meg tudnátok mondani mi az? Illetve ha nem is csomag, hanem szolgáltatás az, amit leírtam, az ugyanúgy jó lenne.
Előre is köszi
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
mondomén
őstag
Hello!
Iphone topikban kérdeztem, hogy i4 vásárlása esetén (ikon200-al) mit kell ott helyben kifizetni. Írták páran, hogy a kezdő részlet és a csomagdíj mellett még mobilelőleget is kérhetnek. Tudja valaki, hogy ez mi alapján megy? Vagy ez majd csak ott derülne ki számomra, hogy kérnek e és ha igen, akkor mennyit?
-
azigazimoris
aktív tag
válasz BoGyo[ME] #10272 üzenetére
Te tudod...
De,megveszed régi sw-rel, OVI suite felrak, csatlakozol és frissíted 10 perc alatt.
Nem agysebészetNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
BoGyo[ME]
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy előreláthatóan mikortól forgalmazza a T-mobile a Nokiákat Symbian Anna-val?!?
Lassan megérik egy készülékcsere (E66->E7), de ha a közeljövőben várhatóan lenne szoftverfrissités akkor azt még megvárnám...
Üdv,
-
dellfanboy
őstag
Net&roll-t használ vki? ha igen mik a tapasztalatok? tud e 15 megánál többet.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
ruhk
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a WestEnd-ben van-e raktáron Galaxy Tab 10.1 ?
Köszi.
-
Zin
őstag
765 ft volt egyenlegem online megnéztem nem hivtam senkit s ma 825.ez most mi?
Ingyen wi-fi-t használtam csak amit nem szamolhat fel ugye...nem értem ezt░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Jojo5
őstag
válasz tjb007 #10257 üzenetére
Az előzőre nem hiszem mivel csináltam ilyen my t-mobile-os hozzáférést és ott már van 1 számla keltém 09.01-el aminek befizetési határideje 09.20 gondolom az az augusztusi és az 5780 ft csak...
2. Csak erre tudok gondolni, hogy "meghülyült" mert elvileg igen úgy van, hogy a szifon alapból csak cellular data network-öt számlál... és eddig nem is volt gond mindig kordában tartottam az adatforgalmat evvel
1430: tuti lenulláztam mert amikor nyomok 1 "reset statistics"-ot akkor alul kiírja mikor lett utoljára nullázva mert így maradtam az elmúlt 1 évben majdnem mindig 200 percen és 1 gigán belül. Szóval nem vágom hova ez a 6giga plusz a telóban... míg a t-mobilnál eddig ez nem jelent meg sehol... mert most kértem egy gyors G-betűs lekérést és most 78 ezer kbyte-ot írt ami 78 mega... mondjuk érdekes de a 3G 2 napja fix, hogy nem volt bekapcsolva
-
félisten
Új készülék lenne esedékes, ezért készülékváltással oldanám meg feladatot, ezért érdekelt volna, hogy úgy mennyibe fog fájni a dolog...
Ahhoz, hogy ezt megtegyem, be kellene jelentkeznem, mivel nem volt eddig jelszavam, kértem, de ez fogadott: [link]
Ennek ellenére érkezett az sms a telómra a jelszóval, viszont nem tudok vele mit kezdeni, mert a belépésnél a jelszó mező meg van zakkanva, egyszerűen nem lehet beírni semmit (leütök egy billentyűt, egyből visszatörli...)Több böngészővel is próbálkoztam (IE9/FF6), ugyanaz a helyzet. Másnál is ez tapasztalható?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tomika13
tag
Helló!
MM XS csomagra, amikor bejött februárban, lehetett vállalni tarifahűséget, de nem volt kötelező, tehát így lehet, hogy van rá hűség.
Ezt my t-n nem fogod látni én úgy tudom, talán 1430, vagy számlabefizetésnél megmondják.Üdv: Tom
ui.: Írtam pm-et a DSL-lel kapcsolatosan
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szia!
Ami a kérdésed első felét illeti: nincs. Talán egy Eco (1890,-) és egy Go!Net M (990,-) combo betölthetné ezt a szerepet, ha a mobilTv-re és az sms-ekre nincs szükséged.
A kérdésed második felét passzolom... Talán itt tudnának jobban segíteni benne...
Jó szerencsét!
-
Breki
veterán
Sziasztok
A MédiaMánia XS-es díjcsomagnak van olyan alternatívája amire érdemes váltani és nincs túlforgalmazási díj a havi internetes adatforgalom elérése után hanem csak lassul a sebesség
mint pl Telenornál vmelyik csomagnálMásik DSL családi internet csomagom határideje 22-én jár le dupla kedvezménnyel
(internet+telefon) van most vmi akció amire érdemes váltani újabb egyéves hűséggel?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
1430
senior tag
Számláról jut eszembe, megint van 1500 Ft-os akció a Távszámlán!
Tehát aki még nem regisztrált a Távszámlára, és most megteszi, a regisztrációt követő hónapban már Távszámlára kapja a számláját, és 1500 Ft-tal kevesebb lesz a végösszeg.
(T-Home is játszik)Szerk.: Sikeres regisztráció esetén... Ehhez T-Mobile esetében folyószámla számra és folyószámla szintű jelszóra lesz szükség.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz re_mod #10253 üzenetére
MédiaMánia hűséggel érvényes árakat nem fogsz látni a WebShopban akkor sem, ha átváltod a díjcsomagod. Mondjuk a Relax 100-hoz képest minimum 700 Ft-ot spórolnál egy MédiaMánia XS-sel, szóval javaslom a díjcsomagváltást, de ha a 100 perc kevés, akár még az S is jó választás lenne.
Ha MédiaMánia S-sel (vagy nagyobb tarifahűséggel) vennél készüléket, az árról telefonon is tudunk adni infót, megvenni pedig személyesen tudod.
Jojo5
7-én már megbízható értéket ad a lekérdezés, és az értékkel nem szokott probléma lenni, inkább olyan hiba fordul elő néha, hogy "nincs adat" válasz jön. Szóval ha 7-éig 56 megát ad vissza a G, akkor szerintem mehet a proteinmérgezés.
(Persze ha mégsem nulláztad elsején a számlálót és augusztusban volt 6 giga forgalmad, az hamarosan kiderül a számlából.)''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
re_mod
tag
Sziasztok!
T-Mobile előfizumon van még január végéig hűségnyilatkozat de az online felületen felkínálja a készülékváltást már újabb hűségnyilatkozat vállalásával az előfizetésre.
Mivel a hagyományos csak lebeszélhető perc kedvezményt kínáló csomag esetén Relax 100 drágábban lehet készüléket váltani hűségidő mellett mind pl. a MédiaMánia csomagok esetén, az lenne a kérdésem ha készülékváltással egy időben díjcsomag váltást is szeretnék pl. MédiaMánia S akkor itt is érvényesülne-e kedvezményesebb ár a készülékre.
Ill. hogy van még pár hónap az előfizun hátra ill. hogy nem ezekhez a csomagokhoz kínálja az akciós árakat a hosszabbításra ez müködne-e?
-
Jojo5
őstag
válasz tjb007 #10251 üzenetére
erről a 1730-ra küldök egy nagy G-betűt és akkor visszaküldi az aktuális adatforgalmat dologról tudsz valamit ? Mert amikor küldtem akkor válaszban annyi jött, hogy az aktuális adatforgalmi egyenlegem 2011.9.7 időpontjában 56ezer kbyte...
a szifon számlálója meg 1-én nullázva lett szokás szerint és az meg cellular data-ra 6 giga pluszt ír...
na akkor ügyfélszolgálatot hívjam vagy, hogy lehetne kideríteni, hogy a telómban elszámolt 6 giga valós-e vagy sem?http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
whited
addikt
Sziasztok,
ma kaptam 1 sms-t amiben írnak hogy tagja lettem a kapcsolat programnak, ha szeretnék ilyen kártyát akkor le kell mennem 1 t-home-ba ott regisztrálni és akkor kapok 1-et?
és pontosan hol adnak vele kedvezményt?
előre is köszönömHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
club1
veterán
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Eléggé láma kérdéssel fordulnék felétek... (bocsi )
Hogyan lehet azt megvalósítani ,hogy ha kikapcsolt állapotban hívnak akkor amikor újra bekapcsolom a telefont kapjak egy ilyen értesítő sms-t ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Jojo5
őstag
válasz dedike #10239 üzenetére
szívesebben vennék a 60k-ból tápkieget mondjuk 14kg fehérjét minthogy így a "semmire" kirepüljön a nyári pénzem fele...
az meg, hogy egybe vagy külön tök mind1... ha kijön a számla ki kell fizetni és elfelejteni nem húzni nyúzni sztem...
a másik fele, hogy ez a 1730-ra küldött nagy G-betűs aktuális adatforgalom lekérdezés mennyire megbízható ? mert amikor lekértem este akkor csak 56 megát írt nekem, hogy annyinál tartok.. a szifon számlálója meg 6 giga pluszt ír... na most akkor
szerk: minden hónap 1. én nullázom a számlálómat a telóban... a G-betűs meg elvileg az aktuális forgalmat küldi el SMS-ben
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
senior tag
Hali !
Korábban volt szó a SonyEricsson Xperia Pro-ról; és elvileg nem ( mostanában ) lesz a T-nél.
Az Xperia Ray esetleg várható belátható időn belül ?...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Jojo5
őstag
válasz dedike #10236 üzenetére
van ra cashem csak nyari melobol szerzett penzt nem erre akartam forditani
mar aranykartyas vagyok, szoval ez nem vigasztal
azt nem ertem, hogy lekertem az aktualis adatforgalmam a 1730 as szamrol a G betu elkuldesevel es ott csak 56 ezer Kbyteot irt szal nem ertem
-
addikt
Ismerem a helyzetet, jártam egyszer hasonlóan, igaz én "csak" 2x ezret fizettem, de nézd a jó oldalát, a számom egyből aranykártyás lett... tudom, ez téged nem vigasztal!
(Én a számla megérkezésekor egyből kérnék részletfizetési lehetőséget, (ha ez egyszerre sok), mivel a szolgáltatónak is az az érdeke, hogy hozzájusson a pénzéhez! )
Jó szerencsét!
-
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz djculture #10230 üzenetére
Ezen az ég világon nincs semmi vizsgálni való.
Adott egy (speciális) díjcsomag ami tartalmaz X GB mennyiségű adatforgalmat, ennek a leforgalmazása után a további adatmennyiség után túlforgalmazási díjat kell fizetni. Ő ezen felül az X GB adatmennyiségen felül elhasznált még 6GB -ot ami -dedike szavait idézve- extrém felhasználásnak minősül. Ezzel neki is tisztában kellett lennie, szóval ezen nincs mit magyarázni.
Vannak díjcsomagok amikben az adott adatmennyiség elérése után sebességkorlátozás van, át kell váltani egy ilyen csomagra és ilyen többet nem fog előfordulni.
Tiltani a net elérést meg azért sem lehet mert akkor meg az lenne a probléma, hogy az ügyfél nem tudja igénybe venni a szolgáltatást amikor igénye lenne rá. -
addikt
válasz djculture #10230 üzenetére
A SAJÁT díjcsomagját csak ismeri mindenki....különben pedig 6 GB egy mobiltelefonon esetén véleményem szerint eléggé extrém mennyiség... továbbá az én netemet ne tiltsák, és ne korlátozzák, ha én továbbra is ugyanazzal a sebességgel akarok netezni! ( A forgalombővítő opció pedig nem minden díjcsomagnál érhető el, pontosabban a mobilnetet is tartalmazó hangalapú előfizetéseknél nem érhető el...)
Arthuro_Adam:
Milyen kitételre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Jojo5
őstag
Sziasztok!
Ha az ikon 200-as díjcsomagom 1gb-os net keretét túllépem mondjuk 6 gigával akkor az 60k-s költséget eredményez jól számoltam vagy 1 nullát tévedtem ijedtségemben
-
mondomén
őstag
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy lehetséges e telefon számot átvinni másik szolgáltatóhoz? Ha igen, akkor ez kerül e valamibe vagy vannak e feltételek amiknek meg kell felelni? Ugyanis egyedül maradtam a családban 30-as, így eléggé szívás pénz szempontjából. Szóval én is szeretnék vodás lenni, de a számomat mindenképp megszeretném tartani...
-
tjb007
nagyúr
válasz dokee78 #10218 üzenetére
Akkor ok.
Ettől függetlenül bemásolom, hátha mást is érdekel."Hogyan juthatsz hozzá az ajándékhoz?
Vásárolj az akció időtartama alatt (2011. augusztus 22. - 2011. szeptember 18.) a következő akciós ajánlatainkból:
- move by T-Mobile, Sony Ericsson Xperia X8, Nokia C5-03, LG Optimus Me P350 készülékek valamely MédiaMánia díjcsomaggal, új vagy lejárt hűségnyilatkozatos előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal
- Samsung Galaxy Ace Like díjcsomagos előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal
- Samsung Galaxy Mini készülék valamely MédiaMánia díjcsomaggal, új vagy lejárt hűségnyilatkozatos előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, illetve Like díjcsomagos előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal
- Huawei Ideos S7 Slim táblagép MédiaMánia díjcsomaggal, új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal
- Domino Web Stick csomag diákajánlatunk 5990 Ft-értOnline megrendelés esetén a fenti ajánlatokra kizárólag új előfizetés vásárlása esetén érvényes a kedvezmény, Domino Web csomag online rendelése esetén sajnos az ajándék figurát új megrendelés esetén sem tudjuk biztosítani."
-
dokee78
félisten
Lehet tudni,mely telefonokhoz jár Angry Birds figura?
Meglett közben.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #10204 üzenetére
Az volt a kérdése, hogy van e belépési díj.
Én nem válaszolok annál többet mint amennyit ő kérdez. -
kezdő
senior tag
válasz Arthuro_Adam #10214 üzenetére
Ez a legtöbb futárcég által közvetített csomagnál így van. (postát meg már ne is említsük)
Nem várhatod el, hogy egy futár csak a te rendelkezésedre álljon egész nap.
Illetve elvárhatod, de ez már prémium szolgáltatás és nemigazán fér bele az ingyenes szállításba. -
addikt
válasz Arthuro_Adam #10214 üzenetére
Hát igen, ez kellemetlen lehet. Nekik az üzletek/partnerek maradnak csupán, ahol bukik az 5% kedvezmény...
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Arthuro_Adam #10212 üzenetére
Normál szállítás esetén igen. De mi a gáz benne?
Jó szerencsét!
-
Arthuro_Adam
őstag
Életemben először rendeltem egy készüleket webshopon keresztül (éljenek a kedvezményes árak). Gondolom ez nekik még az ingyenes kiszállítással is jobban megéri, viszont az szerintem baromi gáz, hogy budapesti címre csak 8-16 óra között szállítanak.
-
hoby36
senior tag
Üdv!Havidíjas előfizetésem van.Ha nekem micro sim kártyára van már szükségem a sima helyett,akkor ad a T?Számom megmarad úgy?
A logikában semmi sem véletlen!
-
club1
veterán
válasz zippofcy #10206 üzenetére
Számítógépekbe épített 3G modemek esetében alapelv, hogy fel legyen az operációs alá telepítve a 3G modem szoftvere, ami egyrészt a drivereket, másrészt magát az eszközt kezelő szoftvert tartalmazza. Ha ez megvan, akkor ezen belül tudsz új profilt létrehozni (ahol be tudod állítani az apn-t), ami létrehoz egy Windows-os betárcsázást, amit aztán meghív akkor, amikor a szoftverben a connect gombra rákattintasz.
-
zippofcy
senior tag
válasz dedike #10197 üzenetére
Persze a stickben működött is.
Az SGSben megoldottam (megtaláltam nagy nehezen a helyes APNt amit be kellett írni) de a Lenovóban fogalmam sincs mit kellene hozzá csinálnom hogy menjen.
Pedig van magyar teszt amiben a tesztelőknek működött ...Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
mr.kocka
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Mix díjcsomagba vagyok, és ha az adott hónapba nem beszélem le a 2990FT-ot, hogy azt átvihetem-e a következő hónapba, vagy azt buktam?
Köszönöm a segítségeteket.
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #10203 üzenetére
Mindez egy év hűség mellett (hűség nélkül 5K), vagy ha készülékkel együtt vásárolod akkor a készülék árába bele van kalkulálva alapban a belépési díj. Kivételt képez a belépési díj alól, ha Domino-ról váltasz át Like díjcsomagra és nem viszel el mellé készüléket. Ez esetben nincs belépési díj sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest