- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Ki jön a holnapi 4. Dimenzió Napra a Telekom Székházba?
-
Frenky25
tag
Sziasztok! Letöltöttem a Skype klienst a telómra, de amikor felépül a hívás, annyira szaggat nem érteni semmi, pedig Debrecenben próbáltam ahol HSPA hálózat van, és a teló is ezt jelezte ki? Szerintetek mi a probléma? A telefon gyenge hozzá, vagy a hálózat korlátozza a voip hívást? Telefon típusa: Huawei U8500
Előre is köszi
-
ricsike81
aktív tag
ha netezek, kkor mitől függ a letöltés?Pl mennyitok egy lapot, akkor azt mennyi adatnak számolja el / mb / vagy megnézema you tubon egy zenét ?
-
Carte
tag
Az előzőkkel kapcsolatban:
A családban 3-man váltottunk T-re számhordozással. Megszámolni is nehéz lenne hányszor telefonáltam/érdeklődtem személyesen a dologról, és egy kis túlzással azt mondhatom: ahány ügyintézővel beszéltem, annyi eltérő választ kaptam . A végén a 3 webshopos rendelésből 3 személyes vásárlás lett, enyhén szólva hullott a hajam a végére .
És a legjobb, hogy ha épp hülyeséget mondanak, azt annyira hihetően mondják - nyilván mert azt hiszik, hogy nem tájékoztatnak félre - hogy fel sem merül benned a gyanú hogy nem úgy van.
Ennek ellenére mindent meg lehet oldani, itt csücsül a 3 telefon, remélem egy darabig nem kell bemennem a T-hez.
(nem kötekedésből és nem leszólni akarom őket, de tapasztalat szerint sok esetben így van).
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Telón keresztül elindítottam egy rendelést előfizetés hosszabbítással, készülékváltással.
Sikeresen átváltott a hölgy MediaMania-S-re, és továbbkapcsolt. Természetesen közölte az úriember, hogy ez így nem megy. Nem tudják mit csináljanak? Nem értem. Most átváltottak feleslegesen MediaMániára.
Tehát nem lehet tarifahűséggel telefont vásárolni telón, és WS-ben. De ezt miért nem tudják az ügyintézők?
Boltban pedig már nem lehet kapni se Blade-t, se Optimus P500-at. Tehát a meglévő előfizetőkkel szépen ki van cseszve. Nem értem miért javítják már ki a rendszert. -
1430
senior tag
válasz tzsolesz #11084 üzenetére
Nagyon egyszerű. Például a Blade kifutó, de már jóideje. Mikor csak egyetlen példány is felkerül WS készletre, kimegy az összes usernek az email, hogy kapható, aki addig bejelölte a készletértesítőt. Ezek után ha valaki pár perccel később reagál az email-re, annak már lehet, hogy késő, mert mások lecsaptak arra az egy-két darabra, ami bekerült. Namost ha valaki elkezdi a rendelést, lefoglalja neki a rendszer, de x időn belül ha nem véglegesíti a rendelést (nem jut el a rendelési azonosítóig), akkor ugrik a foglalás, ilyenkor akár az is előfördulhat, hogy a rendelés végére közli vele a WS, hogy nincs is készleten, mert idő közben az általa lefoglalt, de a lassusága miatt felszabadított példányt már valaki más lefoglalta. De az is lehet, hogy szimplán meggondolta magát, és törölte a kosár tartalmát... Na szóval ezért lehet az, hogy ha például az utolsó darabot elkezdi megrendelni valaki, akkor a következő vevőnek már nincs készlet, de 20 perc múlva megint van, mert nem fejezte be a rendelést.
Ami viszont valóban előforduló hiba, hogy a kereső oldalon azt írja, nincs készlet, de a termékoldalon meg kosárba lehet tenni. Szerintem ezt a hibát többször javították, de újra és újra felbukkan a továbbfejlesztések során.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
norbesz74
aktív tag
Tiszteletem.
Egy nagy kérdésem lenne, hogy sose rendeltem előre telefont.
Én Iphone 4S rendeltem el kamat csomagosra és a kérdés mikor tudom azt kézhez kapni?
Lényegében 1 hónapot kíbir az ember, de nem szeretnék hónapokig várni rá. Köszöönöm
Sose volt tartozásom és mindig rendesen fizettem a számlákat.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz #40993792 #11079 üzenetére
Hihetetlen ami ott folyik. Emlékszel, hogy múltkor is ez volt. Az semmi, a P500-ról is akkor derült ki hogy nincs, és akkor rakták rá a szürke pelcsnit, amikor már vagy 23 üzletet felhívtam, meg őket vagy 12-szer.
Eszméletlen. A hétvégén az oldal, és egy ügyintéző szerint is volt P500, ma már az fogadott reggel, hogy nincs, illetve hogy van, és megint nincs, és ennek a keveréke, ugye a lista, és a teló adatlapja nem mindig egyezik ezen a téren. Majd ma reggelre újra van Blade, majd egy 20 perc múlva már nincs. Most megnéztem, ebben a pillanatban újra van a készleten.
Pfff, sok dolga lehet a raktárosnak.Ugye ehhez hozzátartozik hogy tegnap nyitva sem voltak, tehát el sem fogyhatott. Sőt szállítmányt is hogy fogadtak?
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Erről szeretnék kérdezni:
További részletek
- A kedvezménnyel 12,5 Ft egy SMS díja
- Bármely belföldi előfizetői vagy Domino hívószámra küldheti az üzeneteket
- A beállítást követően azonnal él a kedvezmény
- Egyszerű beállításAz SMS Plusz megrendelését követően 20 SMS-t küldhet belföldi előfizetőknek.
Tehát ha megrendelem csak 20 SMS kerül ennyibeNekem a tudat nem ad szabad utat
-
tzsolesz
nagyúr
Mi baja van a T-Mobile honlapjának? Egy pillanatban még a ZTE Blade is kapható, 2 perc múlva már nem. Egyik pillanatban az LG T500 nem kapható már mert kifogyott, ebben a pillanatban lehet kapni LG Optimus One P500-at, majd a másikban már van LG T500, és a ONE P500-at nem lehet kapni. A harmadik pillanatban már lehet kapni Optimus P500-at, de amikor bemegyünk a teló adatlapjára, már nem lehet kapni, hiszen a fejlécen írja ki, hogy elfogyott, újabb készlet várható. Ezzel egyidejűleg az LG T500-at nem lehet kapni, mert ki van rakja a szürke plecsni a választék listában, de amikor bemegyünk az adatlapjára, ott már rendelhető.
A legelszomorítóbb, hogy az ügyintézők sem tudnak mit csinálni, és ráadásul nincs is infójuk róla, hogy az aktuális kínálatot ellenőrizzék.Sőt, az egyiknél lehet tarifahűséggel telefont rendelni, úgy hogy meglévő előfizető vagyok, és hosszabbítani szeretnék, a másiknál már nem lehet, mert csak üzletekben lehet személyesen.
Az egyik azt mondja, hogy van P500, a másik azt hogy nincs már régen, és nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz paavoo #11063 üzenetére
tjb007 (#11064) és dedike (#11065)
Bocs srácok, de ehhez a fars infóhoz van valami forrás is? Mert Domino-ról havidíjas előfizetésre váltáskor megmarad a kedvezményprogram szint és pontszám, de havidíjas előfizetésről Domino-ra váltáskor valóban nullázódik.
paavoo (#11063)
Tehát igen, megmaradnak a hónapjaid és a pontjaid, de azt azért vedd figyelembe, hogy ki is fog esni egy havi pontszám a végéről, így nem csak 39, hanem 39 + a kieső hónap pontjait kellene összegyűjtened egy hónap alatt. De ha ez sikerül, akkor igen, arany szintre lépsz.
Egyébként meg ma már alap szint esetén is igényelhetsz Kapcsolat kártyát, ezért sincs már ráírva a kiemeltség a kártyára.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tjb007
nagyúr
válasz zolikaDB #11068 üzenetére
"Ha vkinek van egy adott száma és előfizetése, hogyan lehet megoldani, h ezek birtokában egy Iphone 3GS-t vásároljon?"
Bemész egy T-Pontba és azt mondod, hogy iPhone 3GS -t szeretnél vásárolni.
"Tehát, h ezek maradjanka, de a készüléket kedvezményesen megvegye?"
Az úgy már nem fog menni.
"Vagy a 2 év, 40e ft-os ár csak úgy él, ha adott csomagokban veszi meg?"
Igen, úgy.
Ahhoz, hogy 39.990 forintért megvehesd alá kell írnod 2 év hűséget az előfizetésre plusz 2 év tarifahűséget a MédiaMánis S -re vagy az ikon 200 -ra ( vagy 1 év hűséget az előfizetésre plusz 1 év tarifahűséget a MédiaMánis L -re vagy az ikon 400 -ra) mindezt új előfizetőként."A számot lehet vinni?"
Az esetleges új előfizetéshez ? Nem. Vagyis igen csak egy kicsit "bonyolult".
(#11070) kacsaesokos
Csak akkor lehetséges ha az előfizetés a nevedre kerül.
[ Szerkesztve ]
-
kacsaesokos
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy amennyiben veszek egy t-mobil függő telefont használtan, akkor ha az eladóval karöltve bemegyünk egy t-pontba ott tudnak engem rögzíteni mint új tulajdonost, ezzel elkerüljem, hogy letiltsák a telefont? Szóval, ha volt tulajdonos nem fizeti a számlát akkor ne tiltsák le a telefont.
-
addikt
válasz zolikaDB #11068 üzenetére
Legalább két eset lehet:
1. Jogosult vagy készülékváltásra, illetve
2. nem vagy rá jogosult.Első esetben semmi probléma, minden marad, csak újabb két év hűséget vállalsz. A második esetben csak új előfizetéssel tudod megvenni, a régi számod használhatod, de párhuzamosan két havidíjat kell fizetned.
Jó szerencsét!
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem!
Ha vkinek van egy adott száma és előfizetése, hogyan lehet megoldani, h ezek birtokában egy Iphone 3GS-t vásároljon? Tehát, h ezek maradjanka, de a készüléket kedvezményesen megvegye? Vagy a 2 év, 40e ft-os ár csak úgy él, ha adott csomagokban veszi meg? A számot lehet vinni?
Köszönöm! -
Revolit
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Valóban csak előfizetés hűségről van szó, ezt benéztem.
És nem társkártya, hanem kapcsolat kártyára gondoltam
-
addikt
válasz Revolit #11062 üzenetére
A Like-ra tudtommal hűség nem köthető, így bármikor válthatsz bármilyen irányban (havonta egyszer díjmentesen).
paavoo:
Domino előfizetésről havidíjas előfizetésre váltásnál megszűnik a kedvezményjogosultság. (Egyébként is a Dominosok csak "virtuális" pontokat gyűjtenek.)
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
válasz Revolit #11062 üzenetére
Igen, válthatsz. A Like -ra meg nem tudsz aláírni két évet mivel annál nincs tarifahűség lehetőség, max. az előfizetésre.
"Egyébként a társkártya jár már a legelejétől?"
Milyen társkártya ?
(#11063) paavoo
Domino előfizetésről havidíjas előfizetésre váltáskor a Kapcsolat pontok (és a kiemeltségi szint is) elvesznek.
[ Szerkesztve ]
-
paavoo
aktív tag
válasz dedike #11061 üzenetére
Értem. Az a helyzet, hogy dominos vagyok már régóta (több éve), és ahogy nézem azt írja T oldalán 39 pont szükséges a következő szint eléréshez (gondolom arany). Tehát, ha most előfizetéssel vennék egy új telót 2 évre az említett Like(+GoNet L) díjcsomaggal, akkor a számom és a pontok is megmaradnának, illetve az aranykártyához szükséges hónapok száma se nullázódna? Így havi 3490 Ft fizetve akár 1 hónap után is igényelhető a kártya?
[ Szerkesztve ]
-
Revolit
senior tag
Ha aláírok a Like díjcsomagra 2 évet, akkor időközben válthatok nagyobb díjcsomagra (pl médiamánia XS) mindenféle kötbér nélkül? Mert ugye ez T-nek is jó, mert többet fizetek havonta. Persze a fennmaradó hűség akkor azon a díjcsomagon lenne, így értem a dolgot.
Egyébként a társkártya jár már a legelejétől? Csak mert én úgy értelmezem igen, de most Dominós vagyok, és nem kattintható az a menüpont, ahol rendelni kéne.
-
paavoo
aktív tag
Új előfizetés, havi 3490 Ft esetében (Like+GoNet L) kb 6 hónap (18e Ft, ha most csak a havi 500 Ft után járó pontokat nézzük) után igényelhető Aranykártyatárskártya (360 pont), illetve ezzel akár az AK RelaxNet M mobilinternet csomag is?
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Mar irtam, hogy van egy problemam a netes rendeles soran, uj husegszerzodest szeretnek hosszabitani, de hibauzenetet kapok: az elofizetoi adatok soran a rendzsr hibat eszlel. Csutortokon ezt bejelentettem, azota semmi. Valahogy meg tudnam ezt gyorsitani? Nagyon idegesito, hogy szarnak bele....
-
trohak
csendes tag
Néztem itt két telót, az egyik a Nokia C5-03 a másik a Samsung Galaxy mini.
Melyik lenne a jobb vétel? Annyi hogy a Samsungra rá kellene fizetni 5k-t, viszont rosszabb benne a kamera. A C5-03ról elég sok rosszat hallottam, viszont én általában Nokia telókat vettem mindig.
Mondanátok pár érvet és ellenérvet mindkét telóról?
Köszi!! -
trohak
csendes tag
válasz tjb007 #11052 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát akkor abból nincs semmi, ha át is akarom váltani, és telefont is akarok venni igaz?
Meg úgy látom, még jól is járok, mert havonta 500ft-ot jóváírnak 1évig a forgalomból.
Hát ha most veszek telót, akkor 18hónapig simán megfelel, köszi hogy érthetően elmagyaráztad![ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz trohak #11051 üzenetére
Van lehetőség a Domino előfizetést a telefonszám megtartásával havidíjas előfizetésre váltani. Bővebben: [link]
"Amúgy mit jelent az, hogy 2év hűség az előfizetésre, és a csomagra?"
Azt jelenti, hogy vállalod azt, hogy 2 évig fizeted a MédiaMánia S díjcsomag havidíját (4990 forint) és legkorábban csak 18 hónap múlva vásárolhatsz megadnak új telefont az előfizetésed mellé.
[ Szerkesztve ]
-
trohak
csendes tag
Sziasztok!
Van egy dominos számom, és hát megérett egy új telóvásárlás, viszont én Media Mania S díjcsomagot szeretnék, szóval lehet olyat, hogy a jelenlegi dominos számom megtartom? A telefon pedig Nokia C5-03 lenne, szerintetek ez jó telefon?
Még annyi, hogy amikor vettem ezt a dominos kártyát, akkor a régi személyim volt, és azóta 1betű megváltozott a nevemben, szóval ha valamennyire érthető a kérdésem, kivitelezhető lenne ez az egész attól hogy egy betűben eltér az új személyim? Meg egyáltalán megtarthatom így a dominos számom?Amúgy mit jelent az, hogy 2év hűség az előfizetésre, és a csomagra?
Előre is köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Most akkor van újra LG optimus P500 vagy nincs?
-
1430
senior tag
válasz paavoo #11045 üzenetére
Ha nem lesz hűséged és ha iPhone-t veszel 1 éves hűséggel illetve aláírsz tarifahűséget is arra az 1 évre, akkor igen, működhet. És persze nincs jelentősége, hogy előtte Like-ban voltál e vagy Eco-ban vagy bármi másban...
-
1430
senior tag
Nem, már telefonon is elvégezhető a számcsere (a hívás végére már másik számod lehet ). Viszont azt kapod, amit "a gép dob".
paavoo
Nem, Ikon díjcsomag csak tarifahűség vállalással egybekötött iPhone vásárlásakor (vagy utána) állítható be. Amúgy más (például MédiaMánia) díjcsomagokkal működhet a díjcsomagváltás. No és persze ha kiváltasz Like-ból, vissza már nem válthatsz...[ Szerkesztve ]
-
gzola
tag
számcserét csak személyesen lehet intézni? :-)
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy iphone 4s-re kötök Like díjcsomagot 2 évre + még mellé gonet L-t, és mondjuk 1 év után akár átválthatok nagyobb (ikon 200) díjcsomagra? -
1430
senior tag
válasz Revolit #11028 üzenetére
Tavaly november 15-től indult a karácsonyi akció...
-
rezme
tag
még egy valami eszembe jutott.
Arra van lehetőség hogy az előző előfizuval vásárolt telefon leadásával nagyobb kedvezményeket kapjak?
Vagy ilyen csak a mesékben van?Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
rezme
tag
válasz dedike #11033 üzenetére
hallottam valami olyasmit hogy a hűség lejárta előtt 3 hónappal( 2 év esetén, nekem annyi van) is meg lehet újjítatni, erröl tudtok valamit?
Vagy kussoljak és takarodjak be holnap a t-be megkérdezni?Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
rezme
tag
válasz tjb007 #11031 üzenetére
akkor olcsóbban megúszom ha dobom a régi kártyámat, és veszek új számot? Ilyen sokat számít a T-nél a hűség?
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
rezme
tag
Sziasztok!
Valaki tudna e a következőre nekem választ adni?
Felmentem T honlapjára, ránéztem a 3GS 8GB-re és látom hogy Média Mánia S-el vagy Ikon 200al 40k új előfizu esetén.
Mivel januárban lejár az előfizum ezért gondoltam meglesem mennyibe fáj ha megújítom a jelenlegi hűségem(Média Mánia S). Belépek és látom hogy csodák csodájára kedvezményesen már 60.000 kerek magyar forintért megvehetem. Hol itt a kedvezmény, ha így 20k-val drágább?
vagy én vagyok a hülye és valamit nem értek?[ Szerkesztve ]
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
addikt
Idézek innen, 1430 tollából:
Októbertől az év végéig a Go!Net adatcsomagokra újonnan előfizető (= 3 hónapon belül nem használta) havidíjas ügyfelek az aktiválás hónapjára és további két hónapra kapnak kedvezményt, Domino hívószámokon az aktiváláskori és az azt követő időszaki díjra (összesen 2x 30 napra) jár a kedvezmény.
ricsike81 ez neked is szól. A másik kérdéseidre: nincs kötbér, mert nincs hűség sem. (a fentebb szereplő Go!Net csomagok jelen promójában). Nekem nincs külön adatcsomagom, mert MM S-t használok, ahhoz pedig csak RelaxNet, vagy Net&Roll lehetne, de azok már nagyon "nagyok" az SGS II-höz.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
xYx6
csendes tag
Hello!
Érdemes karácsonyig várni a telefon vásárlással (főként a Sony Ericson Xperia Mini Pro érdekelne). Vagyis van rá esély hgy olcsóbb lesz domino csomagban a készülék? -
ricsike81
aktív tag
akkor nem november, hanem decemberig jó neked nem de ?
-
kezdő
senior tag
Egy T-Pontos látogatás alkalmával egy kedves ügyintéző aktiválta nekem az akciós net csomagot 90 Ft-ért és azt mondta december 31-ig él ez az akció.
Most megnéztem a neten, itt csak annyi szerepel, hogy 2 hónapon át.Nekem kb. október 17-én lett aktiválva. Most ezek szerint "csak" november 31-ig 90 Ft nekem vagy a kollégának igaza volt és 2 teljes hónapra utal a hirdetés?
-
addikt
válasz ricsike81 #11014 üzenetére
Félretéve nyelvtani aggályaimat:
A Go!Net S 30 MB, az M 100 MB, az L pedig 500 MB adatmennyiséget tartalmaz.
Most két hónapig az első kettő havidíja a kedvezménnyel 90, míg az L-é 990 forint.az "előfizu nálkül" szófordulatot értelmezve: nem, előfizetés nélkül nem tudod kipróbálni, ellenben nem kell rá hűségnyilatkozatot vállalnod.
Jó szerencsét!
-
ricsike81
aktív tag
a go net s, vagy m csomagot kérek ,akkor előfizu nálkül is ki tudom próbálni a havi 100 vagy 500 mb-oat : Előfizetéses vagyok.
-
gzola
tag
válasz Something_ #11012 üzenetére
felhívnak adategyeztetésre a rendelés után és gondolom akkor.
-
Something_
őstag
pont ezen izgulok en is, csak htc sensationnal. Ertelemszeruen azert akarom reszletre venni, mert egyben megviselne az osszeg..
A napokban felhivom oket, de ugy sem kapok ra egyertelmu valaszt.
Amugy ha neten rendelem meg a telot, akkor mikor tudom meg azt, h kell e eloleget fizetni? Jon a futar es 20.000el tobbet ker? -
Something_
őstag
válasz Something_ #11006 üzenetére
ezt a t-mobil honlapjarol ideztem. Szolgaltatasok/hivas es ott van a kijelzesnel leirva.
-
addikt
iPhone 4 esetén előleggel számolj, azt anélkül nem úszod meg! (Persze ha legalább platina kiemeltségű vagy, akkor igen.)
Az előleg összege változó, más egy 20000 telefonnál, és más egy 200000-nél. Talán 60-70 ezret nem kérnek, bár ikon 200-nál az sem kizárt!Jó szerencsét!
-
Teo70
tag
válasz Something_ #11004 üzenetére
Pont erre akartam rákérdezni még a vásárlásom kapcsán, hogyha veszek részletre ikon 200al i4S-t akkor a 35 ezren felul amit le kell pakolni instant, kell e még valamit fizetni?
az előleg az mennyi? 2 hónap?
hallottam olyat is hogy 60-70ezer, de ez nonszensz szerintem mert akkor nincs értelme részletre vásárolni.
köszonom a válaszokat elore is.
-
addikt
válasz Something_ #11006 üzenetére
Most akkor ez javítás, vagy mi?
Egyébként az összes MM díjcsomagban benne foglalt tartalom a hívószámkijelzés!
Jó szerencsét!
-
Something_
őstag
válasz tjb007 #10982 üzenetére
Amúgy ez tök gáz sztem, hogy nem kell munkáltatói igazolás a keresetről. Kezdek félni, mert közeleg a nap, hogy vegyek telefont részletre és megy a para, hogy kérnek e mobil előleget..
Régen amúgy egy 2 éves hűségszerződéshez kis túlzással még anyakönyvi kivonat is kellett Azt tudom, hogy közüzemi számlák kellettek.. Most meg szinte semmi.
-
1430
senior tag
válasz blueye #10978 üzenetére
Ha lebeszél legalább 100 percet, akkor nem. A 100-as csomagot sem a net miatt váltanám MM XS-re, hanem mert kapásból kb. 700 Ft-ot lehet vele spórolni. Hiszen a hívószámkijelzés díjmentes, és míg a 100-as csomagban legjobb esetben 35 Ft egy perc, addig MM XS-ben a legrosszabb esetben 35 Ft. Ha valaki lebeszéli a 100-as csomagot, azért, ha nem beszéli le, azért éri meg átváltani MM XS-re.
Számításaim szerint ha valaki kb. azonos arányban beszél hálózaton belülre és kívülre, annak az AT Relax 125 a MM XS díjcsomaghoz képest 111 perc alatt éri meg (figyelembe véve a hívószámkijelzést is).
-
gzola
tag
Tessék, itt van a szifon
[ Szerkesztve ]
-
TMT7TMT7
tag
válasz JNashville #11000 üzenetére
Én már nagyon be vagyok szűkülve erre a témára (jelenleg spica-t használok....... -.-' ) De én is kezdem hitemet veszíteni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest