- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
runner 125 #8298 üzenetére
1730 >> "A" = aktuális egyenleg
(56 Ft/lekérdezés, és az egyenleg nem tartalmazza a havidíjakat, az ÁFA-t és a kedvezményeket) -
runner 125
nagyúr
Hi!
Édesanyámnak sok év dominos után lett előfizetése. Fejből meg nem mondom milyen csomag, viszont 5000 ft egy összegben lebeszélhető, és ezt a fix havi díj.
Noh most, az egyenlegről valamiféle infót h lehet kapni? Úgy rémlik a 1777-re kell eküldeni sms-ben valamit, s akkor adnak tájékoztatást, de miként is megy ez?
Köszi.
-
tjb007
nagyúr
válasz
alexander12 #8295 üzenetére
Először át kell váltani a Dominós előfizetést havidíjas előfizetésre (ilyenkor a szám megmarad!) de mivel olyan csomagot szeretnél (Fun) amihez más típusú SIM kártya kell ezért ezt csak személyesen tudod elintézni, ezért írtam, hogy fáradj be egy T-Pontba, ott mindenről tájékoztatni fognak.
-
alexander12
aktív tag
Bocsi talán nem egyértelmű, de a lányom dominós telefonszámát megszeretném tartani.
Sajnálom hogy kettőben megy, de lejárt a szerkeszthetőségi időm -
tjb007
nagyúr
válasz
alexander12 #8293 üzenetére
Igen, tudsz.
Az a menet, hogy befáradsz egy T-Pontba és elmondod, hogy mit szeretnél -
alexander12
aktív tag
A lányomnak van egy dominós száma. Nekem van egy előfizum, paletta díjcsomaggal. T-home internetem, tv-m, és vezetékesem is van, kapcsolat prémium kártyával. A mobilom aranykártyás, még 5 hónapom van vissza a hűségből. Tudok-e a lányomnak venni kedvezményesen telefont, fun csomaggal ? És mi ennek a menete. Az sem lenne hátrány, ha októberben én is tudnék készüléket váltani
Lehetséges ez?
-
válasz
icecave #8290 üzenetére
6000 forint az Előfizető személyét érintő módosítás egyszeri díja, számlázási ciklusonként egyszer van rá lehetőséged. Ha van hűséged az előfizetésre szerintem az sem baj, az új Előfizetőnek is meg kell felelnie az értékesítési feltételeknek ("hitelképesség-vizsgálat").
-
Köszönöm válaszod!
Még felmerült bennem, hogy egyik simre kötök hűséget. Mennyit kell azért fizetni, ha közben valaki a saját nevére szeretné íratni azt a simet? Van ilyen, hogy hűségátvállalással? Vagy csak úgy írathatom át az előfizetést, ha kicsengetem a fennálló havidíjakat?
-
1430
senior tag
válasz
icecave #8282 üzenetére
Ha kikéred a számhordozási nyilatkozatot a Vodafone-tól, azonnal meg tudod kötni a T-Mobile-nál a szerződést. A szerződéskötéskor megkapod a SIM kártyákat is, illetve kapsz egy időablakot >> addig az időpontig a Vodafone SIM fog működni, utána a T-Mobile-os. Nem kell visszamenned sehova, illetve a Vodafone-tól kapsz majd még egy utolsó számlát (gondolom postai úton, mint mindig), ami az időablakig esedékes havi és forgalmi díjakat tartalmazza. Ha csak SIM-et veszel hűség nélkül, akkor 5000 Ft/hívószám a belépési díj (1 év hűséggel 810 Ft, illetve 5000 Ft kötbér tartozik hozzá, ha mégis visszamondanád az 1 év lejárta előtt).
Soound
Akad néha kivétel. Jelenleg például a HTC 7 Mozart és a Google Nexus S hálózati zár nélkül kapható. -
blueye
veterán
1.idézek innen: [link]
"A készülékek csak T-Mobile magyarországi előfizetői kártyával használhatók! A hálózati korlátozás (SIM Lock) feloldásának díját a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó mindenkor hatályos díjszabása tartalmazza."2. ezt nem tudjuk
3. [link] -
Soound
tag
Lenne pár kérdésem, egy részük általános kérdés
1. az előfizetéssel vett telefonjaik "kártya függők" vagy függetlenek? Olvastam, hogy legalábbis külföldön lehet "unlock" kódokat venni, ha feltétlenül függetleníteni akarom a telót.
2. Hallhattunk már valamit arról, hogy mikor érkezne hozzájuk SGS2?
3. Hívószám átvitel esetében mennyire zökkenőmentes a feladat? Adott egy 10 éves Telenoros kártyás számom, és nem igazán akarnék megvállni tőle. -
Még egy dolgot nem tudok, a számhordozással kapcsolatban. Azt mondták, sétáljak be a vodához, szóljak, hogy vinni akarom az előfizum a T-hez, adnak papírt. Ezzel átsétálok a T-hez, és intézik is. Mikor kell kifizetnem a vodánál a részszámlámat? Szólnak a Tnél, hogy mehetek a simekért, csak előtte menjek be újra vodához kiegyenlíteni a számlát, és megint a T? Aki hordozott számot, hogyvolt neki?
-
válasz
alexander12 #8280 üzenetére
Én úgy tudom, hogy igen! Olvass vissza kicsit, valahol leírta már vagy tjb007, vagy 1430!
-
alexander12
aktív tag
Bocsi, de van egy-két dolog, amit nem értek. Jobban mondva nem világos. Ezt a fun csomagot vehetem t-mobil aranykártya mellé és t-home prémium kártya mellé is?
-
kecz
aktív tag
Jó, persze, azért én is műszaki szférában tanulok, tudom, hogy mennyi mindentől függhet egy adott termék támogatása. Én is méltányosan viselkedek velük, megértő vagyok, csak nem szeretnék e miatt az áldozattá válni.
Más: Ha felteszek egy készüléket a készülékértesítőre a webshop-pon, ugye attól még nem vagyok köteles megvenni?
-
kecz
aktív tag
Ha ma 2 hete adtam be szervízbe a Pulse-om, és ott azt mondták, hogy 1 hét és várható (persze tudtam, hogy alsó hangon 2 hét
), akkor kezdjek el a nyakukra járni, hogy mi van vele? Mert úgy tudom, hogy cserekészülék biztosítása nélkül törekedniük kell a 15 napon belüli javításra.
-
Dehogynem! 56 forintért...
tothi_87:
Amikor letelik a két éved, egy darab ezressel fogsz kevesebbet fizetni, mint az új előfizetőknek szóló ajánlat! (Amennyiben Arany szintű vagy, ha platina, akkor 3000-el!) Természetesen a meglevő pontjaidat levonják a fizetendő összegből, ha így szeretnéd!
-
tothi_87
tag
Sziasztok! 2 éves hűségnyilatkozatom e hónap végén lejár és szeretnék készülékváltásban új készüléket vásárolni de nem tudom hogy milyen kedvezményekre számíthatok. Nokia C7-et néztem ki amihez szeretném megtartani a jelenlegi díjcsomagomat. Szeretném megtudni hogy milyen kedvezményekre számíthatok.A kapcsolatpontokon kívül jár-e valami kedvezmény? Jelenleg azt írja a my t-mobile hogy készülékváltással 58990 az ára ami a websopban 56041, nekem kb. 4300pontom van, ha azt levonom akkor kb. 51700 lesz az ára ami azért még mindíg sok. miért van az hogy készülékváltásban drágábbak a készülékék? Remélem hogy van vakaki aki el tudja nekem magyararázni hogy mi hogyan működik és hogy nagyából mire számíthatok, mert mikor felhívtam az ügyfélszplgálatot ott csak annyit mondtak hogy rengeteg mindentől függ az hogy milyen árat kapok és addig nem tudnak mondani semmit amíg aktuálissá nem vállík a készülékváltás. Segítségeteket előrre is köszönöm!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
icecave #8271 üzenetére
T-nél ez szerintem a munkaköri leírásban benne van. Bementünk haverral(14 éves) az Árkádban lévő T-Pontba, hogy szeretne Domino-s Blade-et venni. Megkérdeztük az egyik arra járó munkatársat, hogy lehetséges-e vásárolnia, azt mondta igen. Kértünk számot, sorra kerültünk. Vártunk negyed órát, hogy kiderítsék, hogy mégsem vásárolhat. Átmentünk egy másik T-Pontba 500m-rel arrébb, ott egy szót se szóltak, egyből kiadták a telót.
-
Akkor szerintem átviszem a számokat, ahogy írtam, kettőt eco-ba, egyet pedig MM S-be, ezeket akkor lehet hűség nélkül előfizetésre vinni, ha nem vásárolok készülékeket, ha jól olvastam a szerződési feltételeket. Aztán majd hűségelek, és átmegyek ikonra, ha jön új iPhone, a lényeg, hogy akkor a számomat megtartva válthatok előfizetési tarifát, csak iPhpone-t kell vennem.
-
Hogyhogy? Most pl. lesz MM S tarifám, hűség nélkül (ahogy nézem, azt választhatok, mikor jövök a T-től, mert nincs ilyen megkötés, hogy kell venni pl. iphone-t, csak akkor adnak). Aztán tegyük fel kijön az új iPhone, és veszek, és a jelenlegi számomat nem rakják át ikonba,ha kérem? Megfelelő hűségidő vállalással?
-
Esetleg nem lehet "átmenni" sem?
Mondjuk hűség nélkül szerződök MM S-re, és átmegyek ikonba. Igazából ami fontos lenne, az a lebeszélhető percek, legalább 100, meg 1 GB mobilnet. Ahogy nézem, MM S-ben kb. 180 percet tudok lebeszélni, ami kevesebb, ha sms-t is küldök, és csak 500 mega mobilnet. Ikon mindenképp jobb választás lenne. Nemtudom, mit lehet ilyenkor csinálni. Most iPhone-t nem veszek mégegyet, az biztos. -
Mikor bent voltam, ezt a hölgy, nem említette, pedig mondtam, hogy már van iphone-om, és ikont szeretnék a nulla forintos beszédopcióval. Azt mondta semmi akadálya :S Ezek szerint mégis lesz akadálya? :S
Akkor nézelődhetek más tarifacsomag után? Ajjaj :S
Viszont tényleg ottvan az ált. szez. felt. első sorában: "A T-Mobile ikon díjcsomagok kizárólag iPhone készülék megvásárlása esetén vehetőek igénybe." -
tjb007
nagyúr
válasz
icecave #8259 üzenetére
Persze, hogy lehet hűségidő nélkül is szerződni (főleg, hogy nem lesz készülék vásárolva), az ikon200 -zal viszont lesz egy apró gond. Az ikon díjcsomagok kizárólag iPhone vásárlása esetén vehetőek igénybe, magyarán ha ikon 200 -zat szeretnél akkor egy iPhone -t is kell venned mellé.
-
Sziasztok!
Nemsokára, számhordozással 3 előfizetéses sim-et viszek át a vodától a T-hez. T-nél is előfizetéses szeretnék lenni, 2 sim eco díjcsomagos lesz, a harmadik pedig ikon200. Mindegyikhez lesz aktiválva ingyen beszélő opció a simek között. A kérdésem az, hogy lehet hűségidő nélkül is szerződni, vagy mindenképpen alá kell írni 1-2 évet? Telefont nem szeretnék, ha nem muszáj, csak az előfizetések érdekelnek. Ikonnál olvastam, hogy kell egy év hűség, másiknál nem találtam. Ki mit tud erről?
A válaszokat előre is köszönöm! -
doorah
csendes tag
jaa meg még annyit szeretnék h ha monjuk kinyomok egy hívást vagy nemfogadott v ilyesmi akk küld erről egy smst, ezt h lehet kikapcsolni?
-
doorah
csendes tag
sziasztok! most van először t-mobile előfizetéses csomagom ami tartalmaz 50 MB adatforgalmat havonta.. konkrétan a Like díjcsomag. az lenne a kérdésem h ennél a díjcsomagnál (meg úgy általában) küldenek smst ha elértem a korlátot? nem akarom h véletlen v vmi rossz telóbeállításból származóan kijöjjön egy számla amitől dobnék egy hátast :$
-
CHIPman
nagyúr
Az árat néztem el, a MM S stimmel. Utánanéztem én is, és tényleg ez a legjobb csomag. Még így is, hogy felvitték a percdíjat 1Ft-tal Áprilistól.
szerk.: Wtf, most nézem, hogy mégsem. Ikon 200 szintén 5k, és a "legrosszabb"(tegyük fel, hogy csak TMH előfizetőkkel beszél) esetben is 16 perccel többet beszélhet. Vagy ez csak és kizárólag iPhone-hoz rendelhető? -
CHIPman
nagyúr
Persze, az állandó másik hívószám megvan, köszi a segítséget.
más: Számomra felfoghatatlan, hogy miért nincs egy normális, többet használóknak kifejlesztett csomag a T-nél. MM S 3990Ft, van benne x óra mobiltévé meg 500MB net. Apámnak egy 4 éves Samsung G800-a van, és se nem netezik, se nem tévézik, mégis ez a legjobb csomag neki(a perceket kb pont kihasználja). -
kecz
aktív tag
válasz
gyuluskám #8245 üzenetére
tjb007: Ez nem működött sajnos
gyuluskám: Ez viszont igenCsak én a helyi, debrecenivel próbálkoztam és sikerült letiltetnom a te+én-t. Kiderült, hogy attól még hogy nem vagyok aranykártyás, ugyanúgy aktív marad a kedvezmény
. Meg is szüntettem, mert az egyik szám az ex-csajom, a másik meg az a haverom aki jelenleg jár vele
. Valahogy már nem beszélek velük annyit, hogy megérje nekem az akció
-
-
djculture
félisten
ezt a fun dijcsomagot lehet t-home os előfizi melleé is társítani amúgy elseje óta.
-
kecz
aktív tag
Ma reggel my T-mobile-on befizettem a számlám és 260 ft-os többletet találtam rajta, ami szerintem az eddigi te+én aranykártyás verziója volt ami 260 huf. Na már most csak azért érdekes, mert minimum 2 hónapja nem vagyok aranykártyában (jelenleg az utolsó 6 hónap egyenlege: 355, szal csak 5 pont hiányzott, hogy megint az legyek
). A my T-mobile honlapján nem találtam sehol, hogy hol lehetne lemondani, a 1430-ban meg eltévedtem és nem találtam meg azt a menüt, ahol az ügyfelest kapcsolják.
Valaki nem tudja véletlen, hogy milyen menükombinációban van az ügyfélszolgálat kapcsolása?
-
1430
senior tag
válasz
gyuluskám #8233 üzenetére
2 év hűség esetén másfél év után (előrehozottan) csak arany vagy platina kártyával lehet készüléket venni. Esetedben a "normál" készülékváltás jöhet szóba, és ez legkorábban valóban 30 nappal a hűség vége előtt lehetséges.
blueye
Alap (kék) szint esetén a WebShop még nem kezeli a készülékváltást, ezért küldték be üzletbe.CHIPman
Ha nincs hűsége édesanyádnak, akkor visszaválthat Domino-ra (2700 Ft, ami lebeszélhető, kiemeltségi szintje - ha van - visszaesik).
Te ingyen válthatsz előfizetésre (hűség nélkül is), de Fun ARANYTÁRSKÁRTYA díjcsomaghoz szükség lesz egy "fő" előfizetői hívószámra, aminek a társkártyása lehetsz (pl. édesanyádé - ha nem váltjátok vissza Domino-ra -, és ugyanarra a névre kerül a Te Domino hívószámod is, illetve így egy számlát fog kapni a két hívószám). -
CHIPman
nagyúr
Üdv. Olyat lehet, hogy egy társkártyás előfizetést(édesanyámé, eco) kihasználatlanság miatt visszaváltani DOMINO-ra a szám megtartásával, és egy másik(az enyém) DOMINO csomagot társkártyás Fun-ra váltani szintén a szám megtartásával, egyidejűleg, díjmentesen?
Előre is köszi.
szerk.: Készülékváltás nem lenne egyiknél sem. Mi az a minimális hűségnyilatkozat, amit a fun-ra kell kötnöm? A közeljövőben szeretnék új mobilt, csak amit szeretnék az most még nem kapható. -
gyuluskám
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék valamit megkérdezni hogy ti mit gondoltok erről!
2009.06.04-én lettem előfizetéses 2év hűséggel!
kb 2 hete gondolkodtam egy új telefon vásárlásán ami egy SAMSUNG GALAXY S lenne!
Ma felhívtam a 1430-at,hogy válthatók e készüléket újabb 2 év hűséggel az előfizetésemre!
Azt mondták semmi akadálya menjek be valamelyik T-Üzletbe!Így is történt 60KM odébb elmentem egy üzletbe!
Mondom a csajnak ezt szeretném meg minden OK annyi,hogy 6000FT-tal többe fog kerülni a telefon! Jó mondom!Hozza a csaj a telot minden tökre örültem
Leül nézegeti a gépet,hogy nem tudom elvinni a telot mert nem vagyok aranykártyás!!!Valóban nem vagyok aranykártyás sajnos mert 2011 februárban elvesztettem a munkahelyem és nem tudtam fizetni nekik!
25 napra felfüggesztettek se ki se be!
Nagy nehezen vissza tudtam kapcsoltatni kötbér meg minden nélkül!Nos azóta én kék kártyás lettem és nullázódott minden
ezt olvastam is a jogszabályban valóban így van!
Oké hazajöttem mondom felhívom 1430-at mégis most mik a lehetőségeim!
Elmondtam az ügyintéző-nek mind ezt, először azt mondta ö is hogy LEHET IGEN!
Akkor mondom neki,hogy ma voltam bent és ez miatt nem lehet!
Mondta hogy igen valóban így van elnézést!
5 perc várakozás után azt mondta,hogy kedvezmény nélkül 2011.05.04-én vehetek új készüléket 2 év hűséggel!
Vagyis az utolsó honapót elengedik így hogy nem vagyok arany kártyás!Szóval szerdán mehetek megint és azt mondta a 1430-as kedves néni,hogyha nem akarják ott a boltban odaadni akkor ők hívják fel a 1430-at és megerősítik hogy igenis vehetek!
Ez lenne a történetem!
Valaki tud erre valamit? merjek elmenni megint?
Köszönöm szépen előre is a segítséget
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #8231 üzenetére
Próbáljátok ki egy Telenoros vagy Vodafone -os SIM -mel is, ha azzal sem megy akkor a hibajelenség a telefonból ered.
Ha azokkal működik akkor a SIM -mel lesz a gond. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Egy kártyafüggetlenül vásárolt Nokia N8 telefont próbáltunk egy aktív Domino kártyával használni, de nem lehetett hívást kezdeményezni vele, csak segélyhívást engédélyez a telefon. Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is köszi a választ.
-
lindermen
senior tag
Megkérdeztem a fun-t az egyik üzletben, és azt mondták, hogy ha van hűség az előfizetésen, akkor valami nagy fejes engedélyével lehet váltani, ha nincs hűség, akkor üzletvezetői engedéllyel. Nekem még van...
-
zoli62
addikt
Szokás szerint ugye a Fun havidíjában nincs benne a hívószámkijelzés like Like?
-
1430
senior tag
A hibát továbbítottam a honlap felelősének, köszi, hogy jelezted!
Mert ugye megérted, hogy a díjszabás a mérvadó, abban meg az szerepel, hogy: "Havi díj (100%-ban lebeszélhető, minden időben, és minden előfizetői irányban, Illetve SMS küldésére, MMS küldésre felhasználható) 1600 Ft" (8. oldal 2.2.3.) -
Des1gnR
őstag
Az aktuális havi egyenlegem a My T-Mobile Szerint ~2500Ft. Ez mikor nullázódik? Ha most telefonálok az már az új egyenleghez íródik ugye?
-
DonMedve
addikt
Urak egy kérdés!
Ha a My TMobile-ba aktíválok egy szolgáltatást,az azonnal elérhető,ahogy azt írja,hogy aktíválva,ugye?
Konkrétan a GoNet M-et rendeltem meg azért kérdem! -
válasz
Tappancs2001 #8216 üzenetére
Május 10-e után fogja a honlapon is engedni.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az E52-es telómat 2009.11.10-én vettem a Webshopban, 2 év hűséggel, készülékváltással. A készülékváltásra mikor leszek újra jogosult (a honlapon még nem engedélyezi)? Lehetséges, hogy 10-e után? Vagy a hűség lejárta után? Előre is köszi a választ.
-
HaKo
aktív tag
Akkor ez úgylátszik megvan a FUN esetében is, tehát a LIKE még mindig jobban megéri mint a FUN szerintem.
100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli hívásra, SMS, MMS küldésre és hangposta lehallgatására belföldön[link]
Tehát ugyanaz a "buktató" megvan a FUN esetében is.Amúgy simán lehet számhordozással venni Like-ot, egyik haverom is úgy vett, hogy vodától jött, én pedig Domino-ról váltottam.
Vagyis ez a válasz igazából 1430 hozzászólására ment [link]. Tehát ez az 1600 is csak hálózaton belül beszélhető le.
-
1430
senior tag
Ne aggódj, Eco esetén biztos nem írtál alá olyat, hogy kisebb tarifára nem válthatsz.
Amúgy ha Eco-ról is engedélyezni fogják a Fun-ra váltást, akkor a Like lehet az Anyakártyája a Fun-nak, szóval mehet az elképzelésed.
Tisztázni fogom a dolgot, de mivel egy hétig szabadságon vagyok, így egy picit körülményesebb, türelem.
-
qfm
őstag
És ezt hol írják hogy kisebb havidíjúra nem lehet váltani? Mivel alapból direkt olyat vettem ahol csak telefonra vállalok hűséget, és mellé bármit választhatok, még előfizetéses vagyok, pofátlan húzásnak tartanám, ha nem válthatnék lefelé. Az más kérdés hogy ha azt mondják hogy csak MIX-ről lehet, azt kénytelen vagyok elfogadni.
-
sifarr
senior tag
Ha van két előfizetésem, egy folyószámlán, egy like, és egy eco, az eco-n van hűség, a likeon nincs, akkor a leírtak értelmében, az eco-t átválthatnám fun-ra, igaz? Mivel tarifahűség nincs rajta, és van másik számom folyószámlán.
Szerintem nem.
Azért nem, mert tarifahűséged ugyan nincs, de készülék van.
Készülékhűség esetében lehet díjcsomagot váltani, csak kisebb havidíjúra nem.
Márpedig az ECO (1890) > Fun (1600). -
sifarr
senior tag
Amíg sifarr meg nem találta ezt a díjszabás megjegyzést, azt mondtam volna, hogy meglévő előfizetéses hívószámok esetében csak MIX-ről lehet átváltani (ha van mellette másik előfizetés, ami az "anyakártya" lehet). A Call Center folyamat így is szól, de ez bizonyára a technikai oldala miatt van.
Mint Dave1984 dühöngéséből láthatod, még az ügyfélszolgálatosoknak sem egyértelmű a Fun díjcsomagra váltás összes lehetősége.A gondot a 2.2.3. pontnál olvasható kitétel okozhatja: A díjcsomag kizárólag Mix termékkel vehető igénybe.
Na ezt kellett volna sokkal szabatosabban megfogalmazni, ha a T célja valóban az volt, hogy csak MIX postpadet lehessen átváltani Fun-ra.
Ez a mondat és a 9-es megjegyzés viszont nem zárja ki, hogy bármely előfizetés Funra váltható legyen. Főleg akkor, ha dominoról is lehet. Ami szintén sim-cserével jár, mint írtad.Dave1984 már csak azért is joggal dühös, mert (értelmezési) vitás esetekben a fogyasztó javára kell értelmezni a díjszabást. Ezt még a hatóságok is komolyan veszik. És joggal, hiszen a szolgáltatónak kell egyértelműen fogalmaznia.
Szóval itt a kérdés: ki válthat a fun-ra?
Kinek van igaza? 1430-nak vagy 1430-nak?Egyébként van pár értelmetlen, csak fogyasztót bosszantó húzása a T-nek. Pl. az, amit írtál is: regulár díjcsomagokból MIX-re váltás "nem támogatott" folyamat.
Miért nem? Mi értelme van főleg a számhordozás korában ilyen könnyen és garantáltan áthidalható "akadálynak"? Miért ne válthatna az előfizető arra a csomagra, ami neki jó? Egy sim-csere megspórolásáért? A számhordozás és vissza több macera és több költség. Vagy jobb elveszteni egy előfizetőt?A fun szerintem jó csomag. Miért kell már az indulásnál elrontani?
Jó, tudom, nem te tehetsz róla! -
qfm
őstag
Na akkor most én is megkavarom a dolgokat
Ha van két előfizetésem, egy folyószámlán, egy like, és egy eco, az eco-n van hűség, a likeon nincs, akkor a leírtak értelmében, az eco-t átválthatnám fun-ra, igaz? Mivel tarifahűség nincs rajta, és van másik számom folyószámlán.
Ebben az esetben a számom megmaradna ha átváltanám?
Köszi
Még egy kérdés eszembe jutott.
Ha én bemegyek, és azt mondom hogy hűségre akarok venni a like csomagomra telefont, 2 évre, adnak rá így is, hogy eleve nem hűségre vettem, csak kártyát kértem?
-
sifarr
senior tag
válasz
Dave1984 #8202 üzenetére
Ez nem igaz.Ma beszéltem a 1430al.3 előfizum van,ebből 2 aranykártyás.A 3.at (Eco) szerettem volna mixbe átváltani,de mint megtudtam,csak mixdíjcsomagból lehet átváltani,illetve Dominós kártyáról,de ugye sima előfizuról nem lehet csak úgy mixre váltani
Nem lehet, hogy csak félreértettétek egymást a call centeres 1430-mal?
Ugyanis telefonon biztosan nem lehet váltani előfizuról funra. SIM-cserével jár.Ha azt mondta 1430, hogy semmiképp se lehet, akkor nem tudom.
Mindenesetre a mobilarenás 1430 is elismerte, hogy a 9-es megjegyzés alapján "joggal lehet kérni".Mondtam én, hogy a díjszabást közérthetőbben kellene ...
-
Dave1984
őstag
Ha 2 mobilelőfizetésed van ugyanazon a T-Mobilos folyószámlán, akkor az egyiket átválthatod Fun csomagra.
Ez nem igaz.Ma beszéltem a 1430al.3 előfizum van,ebből 2 aranykártyás.A 3.at (Eco) szerettem volna mixbe átváltani,de mint megtudtam,csak mixdíjcsomagból lehet átváltani,illetve Dominós kártyáról,de ugye sima előfizuról nem lehet csak úgy mixre váltani -
1430
senior tag
Amíg sifarr meg nem találta ezt a díjszabás megjegyzést, azt mondtam volna, hogy meglévő előfizetéses hívószámok esetében csak MIX-ről lehet átváltani (ha van mellette másik előfizetés, ami az "anyakártya" lehet). A Call Center folyamat így is szól, de ez bizonyára a technikai oldala miatt van.
Ugyanis más típusú SIM kártya kell a regulár előfizetésekhez mint a MIX-hez, és megint más a Domino-hoz. Mivel a Fun-hoz is olyan SIM kell, mint a MIX-hez, ezért MIX-ről nem nagy kunszt átváltani.
Mivel a regulár díjcsomagokból MIX-re váltás "nem támogatott" folyamat, azt gondoltam volna, hogy a Fun-ra váltás sem lesz az. A díjszabás megjegyzése alapján viszont joggal lehet kérni. Ugyanakkor ez SIM cserével fog járni, így csak személyesen végezhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest