- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
Woodslave #7756 üzenetére
Azért nem lettem anorex felügyelő, csak amíg eddig a MFP által saccolt 2000 kcal maximumra is oda kellett figyelnem, ha volt éppen akaraterőm, most az 1600-hoz is néha kell egy kis extra mert nincs étvágyam (ami szinte ijesztően szokatlan, de nagyon kellemes...). De azért némi extra izom lehet a lábamban, hogy elbír
azért kár lenne. De ezek szerint más szempontból is mindegy a BCAA.
Másrészt ha tényleg 2g/kg a fehérje javaslat ilyenkor is, az nagyon nincs meg.
-
rwin5
őstag
válasz
Woodslave #7661 üzenetére
tömegnövelős étrendet esetleg nem akarod leírni? Vagy ugyanez csak nagyobb "adagban" ?
Ráhagytam a diétát, rég voltam ennyire "szálkás" de még most sem volt kockás a forma, nekem a hasamról pucolódik le kb a legvégső sorban. Viszont szerintem annyira beszűkülhetett már a gyomrom, hogy alig volt étvágyam és 2-3 étkezést is kín volt elfogyasztani szóval ráhagytam. 1-2 hete. Következő tavasszal viszont megint bele vágok, akkor legalább nyaralásra jó lesz. Most vissza akarok szedni súlyt, csak úgy hogy kevesebb zsír pakolódjon vissza.
-
STC Speed
őstag
válasz
Woodslave #7678 üzenetére
Pont egy ilyen kérdést akartam feltenni, érdemes lenne áttérnem a kalória számlálásra?
Működött a szénhidrátos számolásom is,csak lassúnak tűnik.
Tehát ha eszek egy kalóriaszegény,de magas szénhidráttartalmú ételt akkor azt megehetem nyugodtan?(persze a napi max kalóriahatáromat figyelembe véve) -
rwin5
őstag
válasz
Woodslave #7674 üzenetére
Pucolódok rendesen amúgy, pedig még csak a 11. nap asszem
most volt 72-ből 36 óra meló az csak olyan össze vissza de elfogyott a kaja valahogy de időhöz tartás nem volt meg edzés sem. 71,6kg voltam tegnap mérlegen nem tudom hogy alakulok kilóban majd, remélem a 3. hónap végére azért nem egy conor mcgregor testalkat leszek, mert oké a kinézete ahhoz a sporthoz, de már túl vékony nekem
-
rwin5
őstag
válasz
Woodslave #7661 üzenetére
Ma kondiban találkoztam egy rég látott haverommal, ő elég pufi volt, de azért látszódott rajta az edzés. Na valami 3-4 hónapja diétázik, bár nem tudom pontosan az étrendjét, meg ugye hogy hogy is csinálja de úgy nézett ki, mint aki betegség miatt fogyott vagy 20 kilót
Kíváncsi vagyok mennyire pakolódik le rólam is a 3 hónap végére. Szeptember végéig akarom tolni.
-
rwin5
őstag
válasz
Woodslave #7667 üzenetére
Vettem mindent, mai napon már a te étrended toltam. Még meggyet is vettem, pedig azt kicsit fölösnek tartottam, de egész jó, mondjuk én összeturmixoltam a zabbal. Az edzés amúgy nem adja, 40-50 perc után teljesen elmegy a motiváció de nem a kaja miatt, hanem a meleg miatt. Amúgy látom már magamon, hogy fogytam, de LOL a hasam rosszabbul néz ki, mint mikor "feszesen" volt kövér, mert most meg olyan löttyedt
szerk: jah és grammra mértem mindent! Holnap viszont jön tesóm, egy kis csalás befogy figyelni, mert milánóit akar enni, én a húst meg a szószt meg is vettem hozzá mai vásárlással.
-
rwin5
őstag
válasz
Woodslave #7665 üzenetére
Na kb ~1 óra; 70 percet hagytam edzés előtt a zabnak, de így is úgy éreztem mint aki degeszre zabálta magát, és még nem emésztettem meg semmit belőle, úgyhogy nálam marad a szokásos 120 perc. Amúgy nem tudom ebben a melegben hogy képesek az emberek edzeni 2 órát, mondjuk nálunk a ventilátoron kívül semmilyen hűtés sincs. Mennyire jön ki pénzben ez az étkezés 1 hónapra kb? Mondjuk 3 hónapig akarom csinálni szigorúan betartva, aztán majd látom merre tovább.
-
-
boost
veterán
válasz
Woodslave #7571 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam. Amik a rendszerben vannak nem én mértem le. Abból indulok ki, hogy valaki már lemérte, ha a rendszerben van. A nagy számok törvénye alapján egy hét, egy hónap múlva pontos lesz. Egyszer egy kicsit kevesebb, másszor egy kicsit több, de a végén kb pontos lesz. Abból is gondolom, hogy így van, mert tavaly elég jól lefogytam vele.
Mellette két dologgal védem magam az ellen, hogy kevesebbet írjak, és megvezessem magam:
1. Soha nem irok 5,47dkg sonkát. 10dkg sonkát irok. Pedig két szelet sonka, ami rámegy egy kiflire sose 10dkg. Ez csak egy példa, de a lényeg, hogy felfelé kerekítek.
2. Bármit mozgok, pl séta, ping-pong a barátokkal; soha nem viszem fel, mint negatív kalória, tehát nem eszem le.
-
-
Sotho
őstag
válasz
Woodslave #7410 üzenetére
Akkó mennyé vissza gyúrni.
Btw cukorbeteg ismerősöm megkapta a diétáját ( napi 6 étkezés) aszongya ennyit meg sem bír enni. De mégis kellett neki és elkezdett fogyni mellette úgy hogy a több kcalt vitt be egy nap mint előtte, csak változott az étrend meg az étkezési gyakoriság. Ennyi elég volt neki szerencsére még időben elkapták. És nem fiatal cca 65 körüli.
-
woodworm
veterán
válasz
Woodslave #7391 üzenetére
Nem lehetetlen!
Te biztos bodybuildinges kultúrkörben mozogsz, én meg eddig orvosokkal találkoztam. Tapasztalatom szerint egész mást értenek sokszor az anyagcsere sebességén. Testépítő fáma szerint a gyors anyagcsere azt jelenti, hogy ugyanazt mennyiséget gyorsabban égeti el. Nekem a dokik, ha eddig jól értettem, azt magyarázták, hogy ilyenkor a feldolgozás hatékonysága változik. -
törölt tag
válasz
Woodslave #7385 üzenetére
Külföldi tanulmányokról pl: Puzsér műsorát hallgatva most azt mutatták ki,hogy a holokauszt trauma genetikailag öröklődik.Most akkor mi van fizessünk nekik még sok ezer évig?
Nekem bejött a többszöri étkezés nem terhelem le a gyomrom jobb a közérzetem akinek meg az jön be,hogy bezabál mint a varacskos disznó majd el is dől az maradjon meg annál igazad van. -
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #7384 üzenetére
[link] de it egy link hogy ne blogokat idézgessek be.
1. Increasing meal frequency does not appear to favorably change body composition in sedentary populations.
4. Increased meal frequency does not appear to significantly enhance diet induced thermogenesis, total energy expenditure or resting metabolic rate.
a többi pontban vannak pozitív hatásai az étkezési gyakoriságnak de itt most nem erről volt szó.
de abban természetesen igazad van hogy a cáfolatot is lehet cáfolni tudományos kutatással, ezért mondtam hogy mindenki csinálja ami bejön, ha valami nagyon nem működik és van módja ereje változtatni akkor tegye meg hátha. De ha valaki jól elvan napi 3 kajával, akkor ne egyen 6x mert valaki azt mondja/olvasta hogy akkor majd jól begyorsul az anyagcsere... (sztem) Na részemről ennyi
-
boost
veterán
válasz
Woodslave #7377 üzenetére
Én amit tapasztalok, és ami miatt bejött nekem a "madáradagos" étrend az az, hogy jobb a közérzetem, nincs ebéd utáni kajakóma, étkezések közti éhség és változatosabban eszem.
Most épp 1800-on vagyok, de többnyire nem töltöm ki, ezért én úgy csinálom, hogy 8kor reggeli kb 350kcal-ban(1 kifli, 10dkg szárnyassonka, kevés cottage cheese vagy ezek helyett tojás), 10kor egy joghurt 150kcal, délben ebéd, kb 450-kcal, 3 körül megint egy joghurt vagy 1dkg pulykasonka kb 150kcal-ban, majd vacsi ami vagy az ebéd másodikja vagy pulykasonka, cottage chese, tojás, ezekből valami, megint olyan 400kcal -ban. Még mindig marad 300-abból néha elsétálok egy gombóc fagyira, vagy kicsivel több pulykasonkát eszem, vagy délután nem egy joghurt, hanem 2. Természetesen az összetevők (szénhidrát, zsír, fehérje) határait is betartom.
Így mennyiségileg nem eszem sokat, de mégis kb mindig eszem.
-
boost
veterán
válasz
Woodslave #7100 üzenetére
Én átlagember vagyok, és számolok. Eddig ez az egyetlen működő megoldás. Az ételkihagyásos diéta se jó szerintem semmire, mert hiába nem eszik fehér kenyeret (majd eszik barnát, mert azt hiszi az jobb, pedig ugyanannyi kalória, csak lassabban bomlik le), ha mellette telezabálja magát gyümölccsel (tiszta cukor) vagy eszik össze vissza, bőven átlépve a határt, hiszen ő nem eszik kenyeret....
Pont olyan, mint aki elmegy egyszer fél órát bicajozni héten egyszer, vagy kéthetente (250kcal) , és utána letol két szendvicset (600kcal), mert ő ezt most letekerte.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Woodslave #7097 üzenetére
Na, elolvastam a cikket. Roppant mód érdekes. Ha megnézzük, akkor az egyenlet pofonegyszerűnek tűnik, vagyis ne vigyünk be több kalóriát annál, amit el is tudunk égetni. Nyilván kell egy alap kalóriabevitel amivel képesek a szervezet működni, ellátni a feladatait. Ettől függetlenül szerintem fontos, hogy amit beviszünk élelmiszert, az minőségi legyen. Egyrészt élvezeti szempontból, másrészt hosszabb távon kifizetődőbb, de erre a Twinkie diétában is utaltak (más oldalakon is).
Úgy vélem, hogy az egészségesebb/jobb életmódhoz, illetve a fogyás megindulásához 1-2 szokáson kell változtatni. A teljesség igénye nélkül felsorolok egy párat, amiket én követek:
- nem iszok cukros üdítőket, csak vizet/ásványvizet
- nem eszek fehérkenyeret, pékárukat... stb.
- teljes kiőrlésű kenyeret eszek, de azt is egyszer egy nap, reggelire
- a teljes kiőrlésű dolgokból sem annyit, mint az állat, hanem a régebbi adagomnak kb. a felét
- korlátozom a heti édességfogyasztást, vagyis nincs az, hogy belenyalok a Nutellás üvegbe... stb.
- próbálok minél többet mozogni
- nem járok az emeletekre lifttel, csak lépcsővel
- nem eszek gyorséttermekben (Meki... stb)
- próbálok minél több zöldséget megenni
- változatosan étkezek
- kerülöm a nagyon zsíros ételeket
(pl. én pörkölthöz nem eszek kenyeret sem, helyette ott van a savanyúság)... stb.
Lehetne még folytatni.
-
woodworm
veterán
válasz
Woodslave #7097 üzenetére
Pont kalóriaszámláláson alapul a leírt módszer, gondolom ugyanúgy eleinte van erre szükség, mint bizonyos ételek kerülésére. Az említett ételek kerülésének az oka is ott van a cikkben, még ha nincs is kifejtve, a magas glikémiás index. Egy kezdő diétázó nem tudja kezelni az utánuk kialakuló éhségérzetet és ott az inzulin hinta is, tehát eleinte tényleg jobb hanyagolni, később, ahogy belerázódik, megtanulja miből mennyit ehet, mire mi a válasza a szervezetének.
Pl. én pont nem ehetem a sokat emlegetett hüvelyeseket, húsokat, csak minimális mennyiségben. -
Alpachino
veterán
válasz
Woodslave #6908 üzenetére
Kicsit "túlbonyolítod" és ez nem tesz jót a topic amúgy is gyúrósellenes hangulatának
Pont ezért írtam, mert ez a fogyi topic, hogy kalória deficit mellett egy makró arányt is illene számolni az egészséges és eredményes fogyás érdekében. itt azért nem kell annyira pontosan törekedni a számarányokra, mivel egy viszonylag magasabb tzs-ről, már egy liszt, cukor megvonással is eredményeket lehet elérni
Később persze ahogy csökken a tzs, mindnél precízebb cal. és makróarányra kell törekedni....de hát ezért is vannak a jó kis netes kalória kalkulátorok.
-
Alpachino
veterán
válasz
Woodslave #6873 üzenetére
kb. így kellene gondolkodni minden embernek fogyókúra ide vagy oda....
Nálam az egészséges táplálkozás alap és tudatos, vagyis egy szóval nem eszek olyan szemeteket aminek nincs tápértéke ( pl. sülkrumpli
) természetesen, ha a család elmegy egyszer egy hónapban a mekibe, akkor eszem sajtburgert, de csak is zéró kólával
-
-
rii
nagyúr
válasz
Woodslave #6344 üzenetére
" ... Végzel-e heti 2-3 nehéz súlyzós edzést? ... "
egyelőre meghalni sincs időm )))-.
volt h munkahelyen 9-21.30ig voltam
nagyon ki vagyok merülve
itthoni munkáim is vannak, ismerős ismerősének weblap, természetesen kva-ra kib*szott velem, újra kell csinálnom az alapoktól kezdve, mindezt a semmiértszóval még a napi 1 óra aerob se megy )))-.
1 hónapja követem ezt az étkezést, de aerobra még nem tudtam eljutni
és ha lett volna is valami időm, az elmegy a.) napon a húsvásárlás-mosás-trancsírozás-pácolás-ra, b.) napon meg a hús sütés-rizsfőzés-mosogatás-ra. Ezekre minden nap elmegy egy órám.mágikus szám? a fehérjebevitelben?
hát a sárga kapszula aszongya hogy fehérje: 3 g/tskg. 73 kg vagyok, az 210 g fehérje
500 g csirke mellfilében van 100 g, úgyhogy napi 1 kg-ot kellene megenni O.oaz anyagilag se egy elhanyagolandó tényező )-.
rost tablettát is mondott Bunny. Abból melyiket érdemes?
a diétára sikereségére van hatással, ha elb*szom a napi fehérjebvitelt, és csak napi 2 g/tskg menne?
-
spammer
veterán
-
szki
őstag
válasz
Woodslave #6117 üzenetére
A dohányzásról leszokás, és a testsúly csökkentés azért teljesen más téma, és nem lehet egy lapon említeni.
Igen, a fehér kenyeret jobb hanyagolni lefogyni vágyónak. De egészséges embernek napi 1-2 szelet aztán tényleg belefér reggelire!
Az elégetett kalória nagyban függ a testmozgás intenzitásától. Nem mindegy, hogy a bicajt 30, vagy 20 km/h órával tekered (vagy teli van emelkedővel az út). Nem mindegy, hogy kocogsz 6 perc/km tempóban, vagy futsz 4 perc/tempóban. Nyilván egy edzetlen ember csakis lassan kezdheti mindkettőt, és hamar kipurcan. De azért tud égetni felesleges kalóriát!#6116) brownus : kristálycukor kis mennyiségben nem árthat (kockacukor a kávéban). Persze jobb a cukrot gyümölcsökből felvenni. Bicajnál a babán nagyon jó, mert gyorsan szívódik fel, és magas kálium tartalma. Bár fogyni vágyóknak lehet a banán túl sok kalóriát ad. Ezért van egy rakás más gyümölcs. Főleg így nyáron!
-
szki
őstag
válasz
Woodslave #6110 üzenetére
Volt már 14000 kCal égetésem is egyetlen nap. Nem muszáj elhinni, de számolhatsz:
89 kg vagyok, és a bicaj 15 kg. Bicajozok 4 órát minimális pihenővel. Átlagsebesség 30-32 km/h síkon (vagy 26-27 km/h extrém emelkedőkkel tűzdelt terep esetében). Na mennyi jön ki elégetett kalóriában?
A combizomzat a testünk legnagyobb izomzata, ha az erőteljesen mozog, akkor aztán ég a kalória!
Endomondon első lettem 07. hóban kalóriaégetés kihívásból 24334 indulóból (a világ minden tájáról pályáztak). Akkor össz 137948 kCal-t égettem el 31 nap alatt. Aki nem hiszi, járjon utána! -
TooN
aktív tag
válasz
Woodslave #6047 üzenetére
Ezt nem nagyon értem?
A zöldség most nyáron nem drágább, mint a rizs meg a krumpli. Simán mehet köretnek a zöld, akkor már jó vagy. Kenyér helyett meg egyél még egy szelet szalámit, vagy sonkát.
Én nem vettem észre magamon drágulást azóta. Gondolj bele nem kell vennem drága csokikat, meg ilyesmi. Mennyit spórolsz.
Paradicsom, paprika, uborka, retek, saláta, káposzta, stb. Ezek egyáltalán nem drágák.
Este savanyú káposzta sonkával és tojással. Nyugodtan edd degeszre magad.
-
brownus
veterán
válasz
Woodslave #6047 üzenetére
én mostanában annyit változtattam, hogy kenyeret/pékárút már nem eszem. (nagyon-nagyon ritkán, ha egyszerűen nincs más és ennem kell valamit) a tésztaféle ételeket is hanyagolom.
hús mellé köretnek csak friss zöldségeket vagy párolt zöldségeket fogyasztok.
a ch-át beviszem a reggeli zabbal vagy vmi corn flakessel. meg du. néha lenyomok egy turmixot...
meg szerintem most anyagilag nem is férne bele, hogy csak jó minőségű húsokat egyek nap mint nap.meg próbálok arra figyelni, hogy mindent naturálba vigyek be, pl.:
imádom az avokádót, és újabban csak elfelezem, és kiskanállal kieszem a belétha trükközök, akkor felkockázom, teszek rá egy kis sót/borst/citromlevét és így eszem emg
szerk: na, ilyenkor szoktam csalni, mert egy kis pirítóson a friss avokádó isteni -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Woodslave #4830 üzenetére
Nincs kép, mert nem készítettem. Én nem vagyok izmos, szóval ez egy izomtalan súlyzós edzéssel diétázó leírása. El kell képzelni.
Max relatív méreteket írhatok, már visszaemeltem a ch-t, szóval nőtt a súlyom annyit, amennyivel gyorsan lecsökkent a legelején.
11 hét
-10 kg
-9,5 cm derék (a medencecsontomnál mérem, ahol a legszélesebb)
-8 cm segg
-4,5 cm comb
-3 cm mellkas
-8 cm mell és derék között
-0,5 cm felkar
-0 cm alkar
-4% testzsír (állítólag)Gyengülés:
fekvenyomás: -0 kg
ferdepad: -0 kg
guggolás: -0 kg
lábtoló: -20 kg
felhúzás: +10 kg
evezés: -10 kg
kétkezes bic: +2,5 kg
szűknyomás: -0 kgEnnyi. Nem nyomtam közben jungle warfare vagy társait, és tesztoszteront sem.
-
tildy
nagyúr
válasz
Woodslave #4158 üzenetére
Súlyzós edzést csinálok, kb 30-45 perc bicajjal(hipoxyval).
Ez utóbbit mostanában már nem csináltam, így azért elkezdett a lábam narancsbőrös lenni
De a ruháimba még ugyanúgy beleférek, mint előtte. Szóval érthetetlen a dolog. De idegesít, hogy 5 kiló plusz van rajtam. És nem értem, hogy hol. -
Fermat
tag
-
littlemole
őstag
válasz
Woodslave #3338 üzenetére
Amit most iszok nem ízlik igazából ( kicsi tejjel keverve jobban iható), de ez volt amit kaptam normális ár/mennyiségben. Reflex Instant whey.
Banán ízű, de van valami útóíze.A felirata szerint nem aszpartammal édesítik hanem valami Lactospore és Digezyme van benne.
100gm ban valami 200millió ilyen spóra van a felirata szerint.
Azt írják a dobozán hogy a Digezyme növeli a protein feldolgozásának a hatékonyságát a szervezetben, míg ezek a spórák hasonlóak a yoghurtban találhatóhoz, így egészségesebb lessz a bélflóra.
Mondjuk tény hogy a gyomorsavam már nem okoz annyi problémát mint mondjuk 1 évvel ezelőtt, de ez más étkezési szokás miatt is lehet.
Ebből szoktam 50-100g ot alkalmanként inni.
Korábban volt CytoPro amit ittam. Ízre nagyon bejött, mégha nem is a legjobb. Mintha folyékony fagyit ittam volna (ananász vanília).Kicsit habosodott mikor összeráztam, de finom volt. Sajna elfogyott.
Legközelebb Scitec Nutrition t tervezek venni vagy Cytogen Whey Prot mivel itt ezt ajánljátok a fórumon.
3339: Nem vagyok annyira kövér szerintem. De azért van túlsúly. 176cm 90kg. Mondjuk én 10kg feles súlyt erzek magamon esetleg 12. Akkor maradok a 2 hetes csalónapnál.
Valahol itt olvastam a fórumon (talán) hogy a szénsavas víz előnytelenebb mint a sima.
De ha ez nem így van, akkor csak jó. Megint egy urban legenddel kevesebb. -
littlemole
őstag
válasz
Woodslave #3336 üzenetére
Nem egy bagy mennyiségű tej. Kb 2dl (1.5% zsírtartalmú) turmixonként. A másik 2 dl meg víz. Ennélkül nehezebben gyűrném le sima vízzel. Talán később átváltok csak vízre.
Naponta 2-3 turmixot iszom.
Gyakorlatok után és alvás előtt. Meg egy harmadikat csak úgy napközben valamikor de ez néha kimarad. -
fendre
tag
válasz
Woodslave #3149 üzenetére
Csak sikerült belekötni
Igen a glutamin fain cucc és egy spec aminosav. Nekem nagyon bejött! Izomláz ellen, plussz regenerációs időt lerövidíti. Gluta-FX is jó, de por formában nagyobb mennyiséget tudok venni. Lábazás után szoktam nyomni FX-et, hogy tudjak járni másnap (harmadnap) -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #3050 üzenetére
Erika ilyet vett és derékból fogyott eddig 8cm-t vele. (fél doboznál tart, mellette mérsékelt diéta és taposógép minden nap) Kurva jó, csak nagyon bepörget, aztán meg estefelé jön az ''összeomlás'' magyarul amikor vége a hatásának hatványozottan jön elő a fáradtság és akkor nagyon ideges szokott lenni. De az fix, hogy hat.
-
roPHka
senior tag
válasz
Woodslave #2945 üzenetére
De gondolom attól ebben is van ugyanúgy szénhidrát és zsír, csak a fehérjeértéke magasabb.
Diétás progiba sovány szójaliszt jó lehet? Csak mert sok fehérjét tartalmaz, és elég kevés szénhidrátot, illetve minimális zsírt.
Azért azt a somlóit én is megkóstolnám, hogy milyen -
DigitXT
félisten
válasz
Woodslave #2935 üzenetére
Ez a vélemény tök érdekes, asszem egyet is értek a mondanivalójával.
Mindamellett, hogy szeretem a rizscsirkét, és a darált zabot is.
Pl. tegnap tök finom zabkorpába panírozott csirkemellett sütöttem vacsira (olívaolajon): csak só kellett, és mellé zöldség.
Barátnőm közben Norbira tornázott: én lusta vagyok.
-
roPHka
senior tag
-
attilam
őstag
válasz
Woodslave #2935 üzenetére
Igen, csak egy kicsit már átesett a ló túlsó oldalára. Pl. az update 1-es szaloncukortól minden józanul gondolkodó ember szemében hitelét veszti a Norbi. Én értem, hogy marketingfogás, meg nagyot akarnak kaszálni vele, csak kellene néha megálljt is mondani. Szerintem.
-
-
Ariadne
őstag
válasz
Woodslave #2920 üzenetére
Na jókor mondod, épp az első doboz alját kanalazom.
Tudom, hogy nincs benne szinte semmi, ezért is iszom nyugodtan (ez paradoxon, tudom, de nemrég még teljes tagadás fázisában voltam
). Ha jól értem, a króm pikolinát az egyetlen ''hatóanyag'' benne, attól nem éhes az ember,ez pedig mindenféle más dologban is benne van.
Hm, a fruktóz miatt nem aggódtam, ezek szerint kellene?Tény, hogy az adagonként 100 kalóriának valamiből össze kell jönnie, és a gyümölcscukor is cukor - na ennek nem néztem utána, grrr. A fehérje nagyon kevés benne, akkor már megkérdezem ezt is, jól tudom-e? A szöveg meg reklámszöveg persze...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Woodslave #2653 üzenetére
Hát de én is ezt mondtam régebben, de itt szörnyűlködtek,hogy többet kéne ennem, csak ''normális'' kaját. Hát ettem többett (nem sokat, csak többet , mint amikor fogytam), és hát nem jött be.
Vissza elhet pörgetni a topicban, hánszor lettem leb.szva, hogy ez így nem vezet eredményre, ha kevesebbet eszek, hanem csak az , ha minőségi kajákból eszek ''rendesen''. Hát nem. Abból is kevesebbet jkell ennem. (mint írtam, én érzem , hogy mitől fogyok, és normál mennyiségű kajától tudom , hogy nem...)
-------------------------------------------------------
arról nem is beszélve, hogy régebben napi kétszer ettem(amikor fogytam) . Most napi 4-5ször eszem, mégsem megy le semmi.
[Szerkesztve] -
-
tütüke
tag
válasz
Woodslave #1383 üzenetére
Ez elég nagy probléma akkor nekem, mert én minden nap főzök, és általában ezek eléggé összetett kaják. Elég sokat variálok az alapanyagokon, hogy változatos, ugyanakkor finom is legyen a kajánk. Ez a téli időszak eléggé meredek, mert egyes zöldségek ilyenkor már vagy egyátalán nincsenek, vagy nem jó az izük...A hús pedig nálunk nem jön számitásba. Te mit javasolsz? kell az a turmix?
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #1354 üzenetére
Vazze! Most jöttem rá Moddinfan titkára!
kifejtem
:
1. A keksz azért nem lenne jó, mert hirtelen inzulinválaszt okozna így hízlalna, ha jól gondolom.
2. A joghurt viszont azért nem lennejó mert lassítja a felszívódását a többi tápanyagnak is.
Lehet a kettő pont úgy kiegészíti (ellensúlyozza) egymást, hogy ideális lesz a felszívódás és a hasznosulás -
bullseye
addikt
válasz
Woodslave #1327 üzenetére
nem 200 kilós subway-es sráccal kevered? Abból hatalmas kampány volt, mennyit fogyott a szendvicseiktől:
reggelire ivott kávét,
ebédre evett egy 15 centis pulykás szendvicset (majonéz és sajt nélkül), meg egy kis zacsi Lays chipset (azt minek???),
vacsira evett egy full 30 centis, vega szendvicset, újfent sajt és majonéz nélkül...
meg sokat sétált amikor már csak 140-150 kiló volt...
a sztoriból csak az maradt ki szerintem, hogy valamikor közben fejbevágták, amitől az agyalapi mirigye átbillent és elkezdte jobban feldolgozni a zsírt... -
tütüke
tag
válasz
Woodslave #1117 üzenetére
FleSs linkjében volt:
''Néhány alapvető téveszmét nem árt elolszlatni: a mell edzésével a női mellek, melyekben nincs izom, nem lesznek feszesebbek, sem a tartásuk nem javul. A görnyedt testtartás viszont súlyzós edzéssel kijavítható, a hát és a törzset merevítő izmok megerősíthetők, így a testtartás javulásával előnyösen megváltozik az egész test, így a mellek „tartása” is.''
Szóval mivel nincs is mellekben izom, ezért tényleg felesleges.
A testtartásom viszont tényleg sokat javult
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest