Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy fogyok egy jót a diéta segítségével, valamint egy kiegészítő segítségével is. A kiegészítő egy elvileg erős zsírégető lenne: Booster-X. [link]
Ismeri valaki??? -
KisApám
addikt
Kicsit buta okoskodás, bocsika...
Nem is hallottak, hanem legalább 3x-os erőfeszítések és koplalások árán érték azt el, amit most mi fele annyi erővel az alpha burn-től és a yohimbinétől...
Mintha te most is Trabanttal akarnád megtenni ugyanazt az utat, amikor van egy Ferrarid is... -
KisApám
addikt
válasz
Moddingfan #3070 üzenetére
Fogytál ettől? Mennyit tőle mennyi idő alatt?
-
KisApám
addikt
Aszem akkor beruházokegy San Thight-ra... végre egyszer úgy le akarok fogyni, hogy jól érezzem magmamat, a hasamon valamennyire látszódjanak az izmok, illetve cseppet sem legyen a derekamnál úszógumi...
-
KisApám
addikt
válasz
Markgx10 #3063 üzenetére
Most olvastam az angol nyelvű leírást. Tényleg tilos napi 1-nél többet benyomni belőle...
A felét már megette? Nincs rajta valami káros ''elváltozás''...
Bocsi a kérdésért, de nem értem azt, hogy mindenkinek testsúlytól függetlenül napi 1 a max. a tablettából...és nőnél megint más szerintem.
Szóval... nincs semmi bonyodalom a szedés közben?
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
válasz
ithomas #3058 üzenetére
Most fog elfogyni 3 hét utána Super Fat Burner (1 adag 4 tabletta: 1800 mg Choline, 300 mg Carnitine, 400 mg Betaine HCL...)
Meg nyomtam hozzá folyékony L-Carnitntmeg iszogatom a kávét
Csak azért gondolkodtama Reform-ban, hogy belevonon a zsírégetésbe a Yohimbine-t és a Zöld teát is. Bár abban nem láttam Choline-t...
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
Akkor rábeszéltetek az alphaburn-re.
De ha jól tudom, ezt edzés előtt kell bevenni 30 perccel. Szóval pihenőnepon nicns értelme, ha jól tudom. Nem folyamatos zsírégetés, szakaszos csak, megszakításokkal.
A Refomrban meg van Yohimbine (alfa burn abból van) is, meg HCA, meg karnitin. Elvileg minden, kombináltan. Itt azt írták ne ezt vegyek. Miért???
San Tight - baromi drága 60 szemért... (koffein, yohimbine, zöld tea stb...)
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
válasz
ithomas #3041 üzenetére
Kb. 3 hete csinálom amit csinálgatok, úgy kb. 3 kg-ot csak, de mivel nagy volt a fehérjebevitelem és nem kopogott annyira sosem a szemem az éhségtől, valamint rendszeresebben, sűrűbben járok mozogni, sikerült egy kis izmot is felszednem mellette...
A hasam környékén, a karomonés a ''tokámon'' is látszik a zsír eltünedezése
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
Én is elkezdtem fogyózni úgy, hogy sok hús, zsírszegény túró, tojás (fehérje) meg heti 3 konditerem a 2 helyett, néha kis kocogás, valamint vettem folyékony L-Carnitint meg Super Fat Burnerst illetve 100%Whey Isolate fehérje port estére edzés utánra.
Hogy most kevés szénhidrátot eszek és sok fehérjét, a bicepszem nőtt44-ről 45 cm-re miközben fogytam...
Most fogy el a Super Fat Burners, és gondolkodtam azon, hogy veszek REFORM zsírégető kapszulát, csak baromira drága ( 120 db - 8000 ft, és kb. 20-30 napra elég).
MEGÉRI??? -
KisApám
addikt
Nahh, próbálok fogyni.
A holnapi menűm:
reggeli: paradicsomos halkonzerv
tízórai: banán (hááát...)
ebéd: zöldséges ananászos pulykamell ''pörkölt'' puffaszott rizzsel
vacsora: rántotthús magában
Plussz a konditerem miatt egy proteinital. -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Fogyni vágyom! De nem azért, mert hízott disznó vagyok (186 cm/105 kg, de max 90-nek néznek, 45-ös bicepsz, 75-ös kis comb, 120-as mellkas).
Évek óta hetente csak 2x járok le ''edzeni'' konditerembe, és csak egyszer edzek 7 nap alatt egy testrészt. A hasamon kellene leadnom a témakört.
Gondoltam veszek BioTech Super Fat Burnert és folyékony L-Carnitint, Super Amino 4800-at, meg 100% IsoWhey-t. A kajánál meg max rizst és rengeteg halat, pulykát meg csirkemellet.
Megpróbálok hetente 3x edzeni, meg legalább 2x valamikocogást, átmozgatást beiktatni.
Mit csináljak még???
Köszönöm az érdemleges válaszokat a hozzáértőktől!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest