Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
válasz
littlemole #3374 üzenetére
Scitec-es l-karnitin jó áron van. Asszem a sima 500 grammos 60 tablettás 2800-3000 Ft körül van, ez egy hónapra elég, ha 1 grammot szedsz aerob edzés előtt. Persze az 1000 grammos jobban megéri, mert nem kerül kétszer annyiba.
A shop.builder.hu-n:
Scitec Carni-X 500 mg, 60 db: 2840.-
Scitec Mega Carni-X 1000 mg, 60 db: 5210.- -
attilam
őstag
Maradj a 115-135 között, de inkább az alsó határon. Ezek a kalkulátorok elég gagyik, persze magasabb pulzusszámon is égetsz zsírt, lehet hogy többet is, csak az izom is elvész ilyenkor rendesen, és azon kívül, hogy összemész, nem sok látszatja lesz (has stb. megmarad). A 110-120-as pulzus elegendő, és nem is túl megerőltető, a legjobb eredmény érdekében célszerű ezen határon belül maradni.
-
attilam
őstag
válasz
littlemole #3363 üzenetére
Az l-karnitinnek csak így van értelme.
Többnyire a hasról megy le utoljára a zsír, ebbe bele lehet törődni. Az alfa-burn egy kicsit segít ezen (én legalábbis úgy tapasztalatam), de csodát nem kell várni, mert lokális zsírégetés nincs.
Én a diétám alatt egyszer bicikliztem csak naponta, előtte ment: egy jó erős fekete kávé, 3 szem alfa-burn, 2000 mg l-karnitin, és 1 pezsgőtabletta Plussz Exactive. Utána egyből 1 adag multivitamin, és 2-3 perc múlva a reggelim: puffasztott rizs + tonhal. -
attilam
őstag
válasz
benczeb #3353 üzenetére
Edzés után egyből kell enni. A legjobb úgy, hogy utána egyből megy egy protein turmix, majd maximum egy órán belül egy rendes étkezés szénhidráttal és fehérjével. Amikor este aeroboztam, akkor a ch csak zöldségből ment, és a fehérje volt egy kicsit több. Így működnie kell.
Unalmasnak azért nem mondanám a táplálkozást, hiszen sok féle fűszer és zöldség kapható már, lehet változatosan táplálkozni.
A futás helyett a gyors sétálást javaslom, de ahogy látom a 6-6,5 km/óra nehezen is lehetne más. -
attilam
őstag
Az efi+yohimbine plussz kockázatot jelent. Ha nem akarja az ember tönkretenni a szívét akkor együtt nem célszerű használni a kettőt. Gondolom erre gondolt roPHka.
De véleményem szerint, ha nem versenyre készül, akkor felesleges az efi, a spiro, meg az összes többi cucc a sötét oldalról, elég a rendes diéta esetleg ''mezei'' kiegészítőkkel. Ha meg versenyre készül, akkor már csak van annyi esze, hogy ha efit használ nem szed mellé yohimbine-t. Bár ki tudja... Az emberek sokszor meg tudnak lepni. -
attilam
őstag
válasz
littlemole #3304 üzenetére
A magvak nyugodtan mehetnek. Pihenőnapokon is. Ezekben hasznos zsírok vannak. A legjobb a lenmag, és a tökmag. A mogyoró nem jó, a többit most nem tudom. Asszem a dió is ehető kategória.
-
attilam
őstag
válasz
littlemole #3300 üzenetére
Ja még valami: A zöldborsót kihagytam, de az se túl jó (másik neve cukorborsó nem véletlenül.
). A zöldbab, karfiol, brokkoli rendben van. Jó még a paradicsom, paprika, retek, hagyma, spenót, meg biztos van még, de több most hirtelen nem jut az eszembe. A rizsnél szinte mindegy hogy melyiket választod, a barna és a fehér is jó.
-
attilam
őstag
válasz
littlemole #3298 üzenetére
Igen a répa tényeg nem túl jó. A legjobbak a zöld színű zöldségek, főleg a brokkoli meg a spenót. A kukorica szintén felejtős, de a többi végülis rendben van.
Amúgy a sima rizs jobb a puffasztott rizsnél, úgyhogy nyugodtan helyettesítheted vele. -
attilam
őstag
válasz
littlemole #3293 üzenetére
Az extra szűz nem a legjobb sütéshez, mert könnyen bomlik. A sima jobban bírja a hőmérsékletet. Ha magában kanalazza az ember akkor az extra szűz a jobb választás, de sütéshez nem javasolják. Persze ha valaki csak kifújja a serpenyőt vele, akkor szinte tök mindegy, mert nagyon keveset használ belőle.
Az abonettet nem nagyon ismerem, de szerintem lisztes étel tehát rossz. Ha más nincs még a teljes kiőrlésű rozskenyér esetleg elmegy, de az sem az igazi. Amúgy szinte minden boltban lehet puffasztott rizst venni. A CBA-ban a legdrágább, a Tesco, Plus, Lidl, Penny, stb. helyeken elég olcsón meg lehet úszni.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
littlemole #3290 üzenetére
Olívaolajjal csináld a rántottát. Simával ne extra szűzzel. A kenyér helyett meg puffasztott rizst egyél helyette és akkor jó lesz.
A hússütésnél meg vedd figyelembe, hogy nyersen nem jó, de minél jobban megsütöd, annál kevésbé tudod emészteni. A gyömbértea jó dolog amúgy, természetesen cukor nélkül, vagy édesítővel.
Mod.: Be lehet ám a nyers tojást is turmixolni, úgy hogy nem is érzed (nyers tojás + véjpró + víz). De én már jártam pórul nyers tojással, éppen ezért senkinek sem ajánlom.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
-
attilam
őstag
válasz
Woodslave #2935 üzenetére
Igen, csak egy kicsit már átesett a ló túlsó oldalára. Pl. az update 1-es szaloncukortól minden józanul gondolkodó ember szemében hitelét veszti a Norbi. Én értem, hogy marketingfogás, meg nagyot akarnak kaszálni vele, csak kellene néha megálljt is mondani. Szerintem.
-
attilam
őstag
válasz
Ariadne #2928 üzenetére
Mindenképpen jobban meg is éri. Én mondjuk a Cytogen Whey Pro-t ajánlom, mert az ízben és árban is nagyon jó. Ha pedig kell egy kis extra szénhidrát, akkor célszerű zabot rakni bele. De az nagyon fontos, hogy a turmixokat mindig vízzel csináld, ne pedig tejjel. Ha pedig nagyobb kiszerelést tudsz venni a fehérjéből, akkor mindenképpen gazdaságosabb lesz, persze erre többet is kell egyszerre költeni.
-
attilam
őstag
válasz
DigitXT #2926 üzenetére
Az a gond, hogy ez a Norbi-féle diéta nem mindenkinek jön ám be. Tudok erre az ismerettségemen belül példát felhozni. Annakidején én is kifejtettem már a véleményem róla: Egy átlagembernek (talán) beválik valamilyen szinten, csak itt abból indulunk ki, hogy olyan emberek írnak ide, akik normálisan szeretnének lefogyni, és képesek ezért áldozatokat is hozni.
De vegyük alapul a Norbi-féle diétát. Te is könnyen beláthatod, hogy eredményesebb lenne a diéta, ha az Update 2 ill. 3 kódba tartozó ételeket teljesen elhagynánk. Azaz csak Update 1-es kajákat ennénk. Még eredményesebb lenne, ha ezek közül is megválogatjuk, hogy mit eszünk, mert a virsli pl. nem nagyon illik bele szerintem. Aztán továbbmegyek, még hatékonyabb a dolog, ha naponta többször eszünk a megszokott 3 helyett egyenletesen elosztva a tápanyagokat. És akkor párosítjuk ezt az egészet egy kis testmozgásnál és már ott is vagyunk amit sokan csinálunk (csináltunk) erre felé eredményesen.
Szóval akkor miről vitatkozunk? -
attilam
őstag
válasz
Ariadne #2869 üzenetére
Arra gondolhattak a gyártók, hogy sok ember pajzsmirigyelégtelenség miatt kövér. Ez pedig sokszor a jódszegény táplálkozás velejárója. Ezért telekúrták jóddal, oszt' megvan oldva a fogyás mozgás és rendes táplálkozás nélkül. Raknak bele egy csöpp l-karnitint és máris elmondhatják, hogy ez is van benne, és ez milyen jó anyag is.
-
attilam
őstag
A minap hallottam egy nagyon speciális fogyasztó dologról. Egyik szaktársam ment oda, mert már hónapok/évek óta képtelen lefogyni. Vákuumban kell biciklizni. Gondolom arra gondolhatnak, hogy az valami csoda folytán kiszívja a zsírt az emberből. LOL.
Eredménye persze nem lett neki, kivéve annyit, hogy kevesebb pénze marad az embernek kajára utána.
Aztán a múltkor a csajszi éppen pizzát evett, mondta is ironikusan nekem, hogy ez nem csirke ám. Nem akartam megsérteni, de meg is látszott rajta, hogy nem az. -
attilam
őstag
Cartman a South Parkból azt mondta, hogy ő nem kövér csak erős csontozatú. Csontból meg ugye nem lehet fogyni.
(ez is up akart lenni)
-
attilam
őstag
válasz
deniro2 #2303 üzenetére
''Az alkoholban több kalória van, mint a zsírban''
Ez nem igaz. Egy kicsit kevesebb van benne. A ch és a zsír között van valahol.
Zomb€€: Úgyis fogysz izomból is. Ezt sajnos nem lehet kivédeni (Naturál szinten legalábbis nem). Az elején a víz is kimehet, tehát az első 1-2 hétben lehet több mint 1 kiló/hét a fogyás üteme. De utána nem szabad ezt túlszárnyalni. Egyrészt mert sok megy az izomból, másrészt meg egészségtelen.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Én még szerintem 2 hétig, vagy max. 3-ig diétázok, aztán befejezem. Ígyis 11% a testzsírom. 2-3 hét alatt ez szerintem le fog menni 10 alá, aztán lesz pár hét átvezető jellegű dolog. Akkor még elvileg veszíthetek egy kevés zsírt.
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #2168 üzenetére
15 ropi.
És igen, valami mágneses akupresszúrás kütyü.
-
attilam
őstag
Bazzee
Ezt nem hiszem el. A szobatársam éppen a TV-Shoppot nézi, és fülbevalókat reklámoznak, amivel hatékonyan lehet fogyni. -
attilam
őstag
Lehet, hogy furcsán hangzik, de van akinek bejön a marhahús diéta alatt. Én a héten pl. pulykacombot ettem, ami elvileg még a pulykamellnél is zsírosabb (viszont nagyon olcsó
), és ugyanúgy fogytam tőle, mint a heck-haltól, vagy a csirkemelltől. A marhát azért én nem próbálnám be.
-
attilam
őstag
Amíg szépen alakulsz, addig szerintem semmi gond nincs. Ha a szénhidrátból csökkentenél egy kicsit akkor fogynál, de ezt most szerintem ne csináld. Egy kicsit több izom lesz rajtad, utána sokkal könnyebben fog menni a fogyás, meg aztán lehet hogy egy kis idő múlva magától is beindul majd a folyamat, ha nem változtatsz semmin.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
#16741888 #1954 üzenetére
Persze:
ch: rizs, krumpli, zabpehely, zöldségek
fehérje: heckhal, tonhal, csirkemell, csikecomb bőr nélkül, pulykamell, pulykacomb, fehérjeturmix.
zsír: olívaolaj, lenmagolaj, tökmagolaj
De sok múlik az időzítésen, hogy mikor mit eszik, és a kaja jó elosztásán is. Napi minimum 5 étkezés kell, de ez a minimum. Ha egy mód van rá inkább többször.
Este 6-ig menjen a ch+fehérje, nagyjából egyenletes eloszlásban. Utána csak fehérje (esetleg zöldég), illetve lefekvés előtt az olaj.
Ha nem fogy rendesen, akkor csökkenteni kell a ch-on, és egy kicsit emelni a fehérjén. -
attilam
őstag
válasz
Drótszamár #1733 üzenetére
Régebben amikor teljesen leesett a vércukorszintem a biciklizéstől én is remegtem utána. Mármint a kezem remegett csak, de az, mint a nyárfalevél.
Aztán megszoktam az egészet, most már a vércukrom sem esik le, nem leszek rosszul a vége fele, és a remegés is abbamaradt.
-
attilam
őstag
Próbálj jó sokat mozogni edzésen kívül is. Én ha sétálok is (elég sokat szoktam) már gyorsított tempóba csinálom. Így mondjuk azt, hogy sokat aerobozok. De ezek a séták rövidek (15-30 perc általában), így ha jól csinálod még nem bontasz sok izmot. Pl. lemész a sarki boltba egy jó nagy kerülővel, stb.
Az intenzitás fontos dolog, tehát ezeket csináld csak nyugodtan. De ha egyáltalán nem fogysz, akkor más gond lehet. Valszeg a kaja nem elég jó, vagy sok. -
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #1670 üzenetére
0,1-es tejet vegyél. Mondjuk tejcukor van benne, de egy pohár szerintem simán mehet belőle.
-
attilam
őstag
válasz
Thulcandra #1635 üzenetére
Akkor marad a krumpli.
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #1620 üzenetére
Kösz, az adataimnál ott az email címem.
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #1618 üzenetére
Én is durván ennyi idő alatt dobtam le 4 centit a derekamról.
Csak így tovább, majd küldd a naplót! -
attilam
őstag
válasz
Markgx10 #1615 üzenetére
Akkor biztosan összejön.
Amúgy vigyázni kell a tömegeléssel is nagyon. Tegnap mértünk vérnyomást, és a havernak majdnem 160-as volt. Túl hamar hízott be, úgy 2 hónap alatt felszedett 10 kilót. Szóval erre is oda kell figyelni szerintem. Mikor elkezdtem diétázni nekem is egy kicsit magas volt 140-körül, most szerencsére csak 123-as volt. -
attilam
őstag
Na felteszem a szokásos derékbőségváltozásos diagramom. Most éppen 84.25 cm.
[link]
Jucus87: Szerintem írjátok be az aláírásotokba, akkor többen látják talán. Én szavaztam már, sok sikert!
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
''Este (19-kor) én ha ch eszek, akkor az max zöldség, sztem ott már nem kéne a pufirizs.''
Én 18 után nem eszek ch-ot, de csak akkor ha nem este edzek. Ma pl. 20:30 körül jöttem meg edzésből, egyértelmű hogy megy utána a rizs+csirke, hiába múlt el 18 óra. Tehát fontos az edzést is belekalkulálni. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #1593 üzenetére
Ch kell! Amúgy jó lenne, de mellé kell még valami, mondjuk puffasztott rizs.
-
attilam
őstag
válasz
attilam #1589 üzenetére
Moddingfan:
Gondolj arra, hogy aerob után üres a glikogén, a vércukorszint a padlón. A pulzusszámod visszaáll egy alap értékre, ami már nem annyira kedvez a zsírégető folyamatoknak. Égetsz ilyenkor is zsírt, csak nem olyan hatékonyan. A szervezet meg az energiahiányt egyedül az izmokból tudja pótolni. Ezért kell enni utána amilyen gyorsan csak tudsz.
Manitou: Ez kicsit segít a dolgon.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #1586 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy alfa-burn + l-karnitin + kávé + zöld tea. Majd fél óra múlva 1 órás aerob. Utána egyből megiszok egy multivitaminos pezsgőtablettát (most erre van csak pénz sajnos), megcsinálom a turmixot, és nyakonöntöm a zabot vele. Aztán 5 perc múlva már eszem is.
Latissimus Dorsi: Persze hogy mehet a ch. Ilyenkor a glikogént tölti újra, nem pedig a zsírraktárakat.Persze egyszerű cukrot nem szabad enni, mert a magas inzulinszint leállítja a zsírégető folyamatokat.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #1575 üzenetére
Te belekeverted ebbe szerintem az alfa-kardiót. De ott más a koncepció, és ott is csak fél órát javasolnak kaja nélkül aerob edzés után. De az alfa-kardiónak csak 10%-os testzsír alatt lehet értelme (ha van neki).
Manitou: Szopás van. Bontod az izmot rendesen, főleg ha nem is kajálsz.
gorlin:: Az aerob edés kis intenzitású és nem terheli agyon az izületeket. Előfordulhat, hogy néha érzed, de komolyabb baja nem hiszem hogy lenne. Főleg nem az elliptikus futótól.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #1532 üzenetére
Akkor talán volt értelme megírni.
-
attilam
őstag
Ha legközelebb diétázol, majd mérd le a testkörméretek változását is. Mert abból sokmindenre lehet következtetni.
Én csak a derékbőségemet mérem, de ebből is sokat lehet tanulni, pl. meg tudom magyarázni, hogy miért vannak emelkedések a görbén. Az ember így könnyen ki tudja tapasztalni, hogy mire hogy reagál a szervezete. A súly ebben az esetben nem biztos, hogy jó támpont.
Itt van az enyém: [link]. Ennyit tudtam eddig 18 nap alatt elérni. És ez csak kb. 3,5 kiló mínuszt jelent a súlyban. -
attilam
őstag
Nem tudom. Hát számold ki: 1 kiló zsír 9000 kcal. Ha semmit nem eszel és nem lassul az anyagcseréd, akkor 2500 kcal-os szintentartó kalóriával számolva is majdnem 4 nap 1 kiló zsír (Ha csak zsírt bontasz, semmi izmot). Szóval ezért nem értem az egészet.
Mod.: Jó, ha biciklizel is, akkor - 300 kcal durván / óra. De ezzel együtt sem sokat javul a helyzet.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
15 nap alatt 10-12 kiló az minden csak nem normális. Ez rengeteg. Ennyi idő alatt jó ha 2 kilót adtál le zsírból. Csak kérdés, hogy mi a többi?: Víz (max 3 kiló), meg egy csomó izom.
Mod.: Ráadásul az ilyen gyors súlyvesztés rendkívül megterhelő a szervezet számára, és nem is egészséges. Még akár striák is jelenhetnek meg a bőrödön.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
A GI diétának az a lényege, hogy alacsony GI-jű ételeket egyél csak. A csoki, fagyi, kolbász, szalonna, stb. alacsony GI-jű kaják. Tehát elvileg mehetnek, de mégis ''szemét'' kajának minősül. Nem is beszélve az egészségügyi kockázatról, aminek az ilyeneken diétázó emberek kiteszik magukat.
-
attilam
őstag
válasz
Maranello #1469 üzenetére
De most őszintén: Ezt hányszor leírtuk már. Már azóta is lelett írva egy párszor, hogy ide írogatsz.
Más.: Én is csak most tuttam venni Whey Pro-t. Érdekes, de megvoltam nélküle is. Ez is csak egy kaja, nem több és nem kevesebb.
Mod.: Tudod mit mondok neked: Csináld a Norbi-update-t és kész. Az neked való diéta.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
-
attilam
őstag
válasz
Kalandor #1457 üzenetére
Te olvasol is néha?
A narancsdiéta talán nem drasztikus? Mert aki elkezd diétázni az többnyire ilyenekkel kínozza magát. Az egészséges, hogy a fehérjebevitelt szinte lenullázzuk? Igen hatékonyan gyorsan lehet izmot veszteni, aztán örül az ember hogy kevesebbet mutat a mérleg.
Én nem állítom, hogy nincs szükség átmenetre. Fontos dolog az is. De a narancsdiétánál vajon hol volt az átmenet?
Na mindegy nem fárasztom magam tovább, ennyi elég volt nekem bőven.
Mod.:
Nem lenézésről van szó. Hanem arról, hogy hülyének nézik az embert.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg #1453 üzenetére
Igazad van.
Aki akar valamit, majd megkeres privátban, vagy a Gyúrosok Ide! topikban.
Agyrém ami itt megy mostanság. -
attilam
őstag
válasz
Maranello #1451 üzenetére
Mindegy mit írok nem? Úgysem gondolod Te komolyan ezt a diétát szerintem. Ha komolyan gondolnád, már rég elolvastad volna LEGALÁBB ezt a két topikot elejétől a végéig. Amíg meg csak ennyi eszed van, hogy azt hiszed csak ''szerektől'', meg ''adalékanyagoktól'' lehet fogyni, addig nem tárgyalok veled, hülyékből már épp elég van így is.
-
attilam
őstag
válasz
Maranello #1446 üzenetére
Jó, akkor én innentől fogva nem segítek neked. Oldd meg magad a fogyókúrádat, amúgy is nagy ívben leszarom, hogy mit csinálsz. Fogyjál csak emberi kajákkal: kolbásztól, szalonnától, süteménytől, faszomtudja mitől. Egyet csak az ''emberi'' tartósítószereket, és minden más ''szemetet''. Elhiheted, hogy engem rohadtul de nem érdekel. Az se hogy kövér vagy, vagy az se hogy sovány.
Érdekes módon aki betartotta azokat amiket leírtunk az szépen tudott fogyni, de én még egy embert sem láttam, aki a ti agyas diétátokkal eres hasfalat tudott volna produkálni. Úgyhogy csak rajta. Csinálj amit akarsz.
Mod.: Más dolog: A zsírégetők alapból szart sem érnek ha nem tudnád, főleg az ''emberi'' diéta mellett.
Mod2.: Szerek??? Ha utánaolvasnál, hogy miket eszünk, rájönnél hogy sokkal egészségesebbek, mint az általad megevett mocskok. Könnyű ugye valamit lefikázni, anélkül hogy utánajárnál a dolgoknak. Mert úgylátom az utóbbira igencsak lusta vagy.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest