Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
spammer #6379 üzenetére
Na azért nem minden fegyenc
De egyébként igen, na mindegy, kiegészíteném a delikvensnek szánt választ annyival, hogy ide is nézzen be: [link] igaz még nincs túl sok hasznos dolog benne, de az biztos, hogy a CF szerű funkcionális edzés egy diétával megfejelve gyors kalóriaégetést eredményez...
mod: bár.. ha otthon edzene, akkor inkább fegyenc.. ahhoz nem kell semmi kiegészítő.. meg futás, meg ugrálókötél stb..
-
Peethy
őstag
válasz
spammer #6377 üzenetére
Köszi a segítséget. Változtatok az étrenden, nem arról van szó, csak vannak ugye olyan diéták, amik napra pontosan lebontják, hogy egyik nap csak CH, másik nap fehérje, stb. Szóval ilyen szinten ugye nem tudom beosztani, mert nem én készítem a kaját, viszont nyilván diétáznék, csak az érdekel hogy merre induljak
Köszi, megnézem a könyvet!
-
Hege1234
addikt
válasz
spammer #6361 üzenetére
yahh arra elég nehezen veszem rá magam
hogy mivel tartom magam "formába" azt meg már sokszor kitárgyaltukviszont amiket múltkor összeválogattunk vitaminok
tényleg kellenek a sok fehérje kevés zsír/szénhidrát miatt lelassult az anyagcserém a vitaminok nagyon jól rendbehozták -
MPowerPH
félisten
válasz
spammer #6321 üzenetére
Ja igen. A gyümölcsnassolásom annyiból áll, hogy megeszek egy almát, vagy két narancsot. Szerintem az nem annyira vészes, ráadásul edzés után teszem, amikor még a kalória javában ég.
Természetesen hasedzés is van, amióta nincs Rékázás, azóta minden kondi végén hasazok 15 percet. Ferde pad, hasprés, lábemelés, de csak 4 széria mindegyikből, sok ismétléssel.A 6 óra utáni evést már nagyon régen hallottam... Igazából tényleg hülyeség, éjfél előtt soha nem alszok el. De előre hoztam a vacsorát, így az nem gond. Nassolni nem szoktam, bögre tej magában, vagy gabonapehellyel, esetleg sajt(
), vagy ugye gyümölcs.
A terhelés pedig érződik, folyamatos izomfájdalom formájában. A reggeli nyújtással az is kiküszöbölhető lenne, de nincs hozzá türelmem. Magnézium ebben sokat segít, azóta érezhetően elviselhetőbb az érzés.
mod: A félmaraton táv egyszerű próba volt, egy szombati nap, ami elvileg a pihenésnek volt szánva, de úgy éreztem, jó formában vagyok, lábam nem fájt, így belevágtam. Felmérésnek jó volt, következő hónap elején újra rápróbálok. Egyébként ahogy írtam, napi 8km a normál, se több, se kevesebb.
Azt is nehéz megcsinálni, hogy külön napokra tegyem a gyúrást és a futást. Háthoz alapból nem teszem, mert az után a nélkül is alig tudom magam felvakarni. A mell és a váll nem annyira megterhelő, így a napokra időzítettem kettőt fixre. A maradék kettő pedig akkor, amikor úgy érzem, hogy most menne. Így sajnos mindig csak egy olyan nap marad, amin pihenni tudok. -
rii
nagyúr
válasz
spammer #6292 üzenetére
durva ez a könyv, és persze nagyon jó
kiadkad, hogy meg merik kérdezni az emberek, hogy a húst nyersen vagy készen gondolta-e a gramm-ot, ... de mi van ha valaki csak készen tud 1x-2x húshoz jutni, grilezve, .... akkor 300 g nyers csirkemellfilének mennyi grillezett csirkemellfilé felel meg? :-/
-
Hege1234
addikt
válasz
spammer #6305 üzenetére
trx ezni szoktam (home made)
meg fekvőzni
gyúrásról brutál izmokról szó sincs
csak nemtudom hogy ez az izomvesztés mennyit fog lefaragni belőlemszerk: proteinnel vagy protein nélkül
ha sok a különbség akk protein lesz
én ezt néztem csak nemtudtam hogy több fajta is van
[link] -
válasz
spammer #6305 üzenetére
gondolom edz, ha van rajta izom, de hát tudjuk az izmosság elég relatív
de valóban az izmot az tartja meg nem a 6 kajálás.
Monjduk én edzés után már nem ennék cukrot, se diétában se máskor
Vitargot se.. Persze most átlag emberekről beszélünk, nem élsportolókról, akinek a következő edzése aznap délután lesz, vagy másnap hajnalban...
-
Hege1234
addikt
válasz
spammer #6294 üzenetére
kb 6 éve csinálom tehát már a részemmé vált ninjutsu kb 1.5 éve elötte capoeira
az oks hogy állok a deszkán de hajtom magam csinálom a trükköket közbe kicsit pihenek
ott folyamatosan dolgozik az egész test hidd el brutál el lehet benne fáradni 0:40 től
video ink firefox al működik az oldaloks az étkezést majd megnézem hogy jön ki 5-6 ink sztem azt talán úgy tartani is tudom naponta
pezsgőtablettábol néha szoktam c-vitamint de ink magnéziumot
oks olvasok kb
összerakok egy napot azt majd eldöntjük min lehetne javítanikössz kössz
-
Hege1234
addikt
válasz
spammer #6292 üzenetére
köszi szépen a gyors és precíz választ !
a kapszulát letöltöttem majd nekiesek
a futás ok van hegy no paratehát minél többet eszek egy nap annál jobb (persze kis adagot) pl a napi 2-3 étkezést kéne
5-6 ra nyújtanom itt átkéne állnom arra hogy pl minden nap ugyan abban az időben ?
gondolom úgy hatékonyabbhány óráig lenne célszerü ennem ? pl 2100-2200 még belefér ?
kalóriaszámlálásról meg ilyesmikről is kérdezgetnék de sztem azt a könyv is tartalmazni fogjavan trambulin az jó ? kiváltja pl a futást ? mert pl úgy mint deszkázásnál 2-3 at ugrok és szakad rólam a víz (ha jó idő van és van hozzá kedvem lazán elszaltózgatok,ugrálgatok benne 50 percet folyamatosan csak ugye most tanultam belőlle hogy hiába volt ha brutál lakomákat tartottam este)
ha bubis vízre gondoltál azt nem nagyon kedvelem helyette csapvíz (tisztított) ?
kis szörp hogy legyen ize gondolom még beleféra kenyér lesz a legdúrvább számomra főleg hogy a húsféléket nem nagyon szeretem nélküle enni
teljes kiörlésűt annyira nemvágom félbarna mag rozsos szokott lenni ink itthon meg néha
házi kenyér mindenféle magvakkala zöldség nyersen az ok
"ezért drasztikusan nem kell csökkentened, különben visszaesel erőben."
ezt viszont nem tudom hogy fogom kontroll alatt tartani kül megpusztulok+ a rántott sajt (trapista) az belefér normál téglalap alakú ból 1 szelet 1 centis, rízzsel pl ebédre csakmer ez az egy amit sehogy nem tudnék kiszedni a kajálásaimból
nahh nem minden nap szoktam enni de kell
rízs ált jázmin rízs van mert ezt szoktuk kapni a barátunktól jó nagy szütyővel
viszont azt hallottam ez hizlal a legjobban a rízsfélék közül ez igaz ?halat is szoktam enni néha paradicsomosat azt teljes kiörlésű kenyérrel pl a felét
de kérdezek mást mihh a kis adag
csakmer lehet túl naívan mértem az adagokat mostesetelg ha nemgond 1 napos példát tudnál írni nekem
és akk már tudom hogy kb hogy kéne belőnöm az adagokat
az 5-6 ot jól gondoltam vagy még dúrvább 7-8 kellene ? -
LOTR
addikt
válasz
spammer #6204 üzenetére
valóban, nem tettem idézőjelet, természetesen nem arra értettem, hogy ugyan olyan lesz, mintha elmenne valaki gyalogolni/kocogni/futni
utóbbi hónapokban, időhiányában nem követtem figyelemmel ennek és a gyúrós topiknak sem az útját, ezért nem tudom, hogy te mennyire vagy benne a témában, de több cikk is alátámasztja (én most nem keresem meg megint) a fentebbi állításom miszerint, sokkal célravezetőbb és eredményesebb az extrém magas ismétlésszám mellett a megfelelően terhelő gyakorlatok elvégzése
a lényeg, hogy a hasat (vádlira is vonatkozik) is ugyan úgy kell edzeni, mint bármi mást, nem a millió ismétlésszámon van a hangsúly, hanem a terhelésenamit te mondasz az az "oldschool" -sokkal inkább állóképességi edzés- módszer, de ugye fejlődni akarunk, és nem csigalassan
-
LOTR
addikt
válasz
spammer #6199 üzenetére
annyival javítanék, hogy hasat is nagyjából ugyan úgy kell edzeni, mint bármi mást, tehát felesleges az extrém magas ismétlésszám, az már lehet átmegy kardio-edzésbe, amikor nem az a cél
a megfelelő gyakorlatok a megfelelő terheléssel és ismétlésszámmal, sok szakoldalon megtalálhatók, hogy ezek mik is
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest