Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #3465 üzenetére
Nekem is az epres ízlett eddig a legjobban, most hogy írtad, lehet az lesz a következő, de ugye itt vidéken (Eger) amikor elfogy azt veszek ami van, az meg általában csokis.
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #3463 üzenetére
Mi volt a rossz a Cytogen csokisba?
Ha az nem ízlett, akkor egyik sem fog, de hát ezek szerint mindegy is neked.
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #3460 üzenetére
Az epres Scitec 100% Whey Protein nagyon jó 2*5kg-to már megettem belőle, de jobban ízlett mint a csokis (amiből meg nagyon sokat
), a vaníliásat utálom.
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #3050 üzenetére
Erika ilyet vett és derékból fogyott eddig 8cm-t vele. (fél doboznál tart, mellette mérsékelt diéta és taposógép minden nap) Kurva jó, csak nagyon bepörget, aztán meg estefelé jön az ''összeomlás'' magyarul amikor vége a hatásának hatványozottan jön elő a fáradtság és akkor nagyon ideges szokott lenni. De az fix, hogy hat.
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #2871 üzenetére
''Csodák nem történnek maguktól, nekünk kell csodát tennünk hosszú munkával és kitartással.''
Vagy a ''szerekhez'' fordulsz -
Markgx10
őstag
Úgy kell(ene) számolni, hogy ilyenkor minimálisan 2gr fehérje jusson 1kg testsúlyodra
Én is iszom fehérjét (eddig Scitec 100% Whey Protein, most váltok SNI Extreme Pro Wheyre) ébredés után, edzés után és egyet késő délután, és remek kiegészíteni a kajálást, de 2 turmix kevés ha csak egy rendes étkezés van mellette.
Hozzáteszem szerintemde van itt egy pár igazi szakértő majd ők megmondják ha megjönnek
-
Markgx10
őstag
Jól kezdődik nagyon
, te több étkezésre és sokkal több fehérje bevitelére lesz szükséged, ha azt akarod, hogy ne az izmaid lebontásával kezdje a szervezeted a fogyást. Minimálisan még két étkezést be kellene iktatni, ahol csirkemellből, tojásfehérjéből, tonhaltörzsből
(ez a többieknek szól) vagy sovány túróból juttatsz be fehérjét.
Én hasonló magassággal és súllyal rendelkezem, tavaly diétáztam és fogytam is, nekem akkor mondták, hogy sokkal több fehérje kell, nem fogadtam meg aztán hiába fogytam le, olyan szarul néztem ki a végére, hogy ezt a hibát többet biztos nem fogom elkövetni
Elsőre ennyi, a többiek majd okosabbakat fognak mondani. -
Markgx10
őstag
Kettő étkezésre osztom el, mivel 30gr-nál több fehérjét értelmetlen egyszerre bevinni. A két étkezést meg két délutáni, esti étkezésnek oldom meg, 18.30-19.00 körül utána már csak fehérje turmix megy 21.00 után mert nagyon hajlamos vagyok hízásra. Bár nem diétázom most, de akkor is vigyáznom kell.
-
Markgx10
őstag
Én is nyomom ezt az Alpa vagy milyen (ismertebb nevén Plusszos ) túrót, de kegyetlen szar
De ha azt veszed (én azt veszem) hogy 12% fehérjetartalmú magyarul 1xxFt-ért kapsz 60gr fehérjét, akkor jó ár/érték arányban van, ennél olcsóbbra még egy turmix sem jön ki (85ft/20gr ha 5kg Scitec 100% whey proteint nyomsz) a többi kajáról nem is beszélve, szóval ha szar az íze, ha nem meg kell enni mert jó
A tonhal van még elég jó árban ha a ft/fehérje grammja alapján számolod.
Ha nincs kedvem csirkemellet enni, akkor ez a fajta túró, tojás vagy tonhal (múltkor beugrott egy szardínia is, olaj term. lemosva) a befutó nálam. Ja egyébként a turmix nálam mindennapos, azt nem hagynám ki soha bizonyos alkalmakkor (ébredés után, edzés után, vagy ha nagyon sietek)
Szerintem... -
Markgx10
őstag
Lenne egy topicba illő kérdésem
Egy egyszerű, de megbízható, tartós lépcsőző vagy taposógépet (nem tudom melyik a helyes megnevezés) szeretnék (szeretne valaki) vásárolni. Melyik típust ajánljátok és mennyibe kerülne?
Előre is nagyon köszönöm:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
DigitXT #2133 üzenetére
Az elején gyorsan lehet fejlődni a gyakorlatokban, ezt tudom mivel én is az elején járok még
Szóval gyorsan bele fogsz rázódni.
Ha nem válaszoltam akkor bocs, valószínűleg átugrottam a hsz-t vagy valami
Még valami: Valahol megtaláltad az eredeti borítókat, vagy Te szerkesztettél hozzájuk? -
-
Markgx10
őstag
Természetesen lehetséges. Tejsavófehérje turmix felszívódás szempontjából még jobb is
Én ha valaki kérdezi akkor is lefikázom Norbit, ja és én még csak 9 hónapja gyúrok, de már 43,5 a karom, szóval annyi edzéssel mint amennyit Norbi csinált már nem így kellene kinézni.
-
Markgx10
őstag
''Norbit mkit csak fikázza it'' Mi van?
Hányszor kell még leírni, hogy olvass vissza?
Deniro2: Nekem van egy álláspontom, ami természetesen nem az abszolút igazság, de én ehhez tartom magam, meglátjuk mire megyek majd vele. Az meg a nevetségesnél kicsit rosszabb, hogy Janesszal kezdünk példálózni. Akkor rögtön elővehetnéd Tóth Danit kb ugyanaz a kategória. -
Markgx10
őstag
válasz
Manitou #2054 üzenetére
Jó hogy nem gyúrós, de azért ha zsírból akar fogyni, akkor ne az izmait vesztegesse már el erre, csak azért hogy a mérleg kevesebbet mutasson. Nem igaz?
Szerintem ő zsír szeretne leadni, de ha csak a mérleg számít akkor javítsatok ki. ha így csinálja 70kg-osan is kb annyi zsírral fog rendelkezni mint most, csak kevesebb izommal. Az meg nem fasza
-
Markgx10
őstag
Ne töltsél le semmit, ha szinte nem eszel semmit hanem olvasd el ezt a topicot elejétől végéig, hidd el jobban jársz. Ha ezt megtetted rá fogsz jönni, hogy hülyeséget csinálsz most és az a 3 kiló nagyrészt víz + izomból ment le, mert nem így kell fogyókúrázni. hidd el zsírból szinte alig vesztettél, ellentétben az izmokkal
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1984 üzenetére
Tömegeléshez nem sok a 61gr zsír sztem én 100-asával eszem
diéta alatt meg 30 (max 40) grammban határoztam meg.
-
Markgx10
őstag
válasz
Drótszamár #1877 üzenetére
Köszi az infót
, ezekszerint benéztem.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1823 üzenetére
Én nem iszom, bár múltkor álmos voltam és bepróbáltam, hát nem lettem álmos
amúgy egy sima Red Bullban és hasonlókban 75-80mg koffein van
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1818 üzenetére
A Bomba Overdoseban 320mg koffein van.
Akkor azt ne igyam kettesével mi?
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1810 üzenetére
Inkább visszavonok mindent
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1808 üzenetére
Ez csak a szteroidok hatása (amiket marékszámra eszel) nem a kardióé, dehát ezt Te is tudod, lépjünk is egyet
-
Markgx10
őstag
Az hogy te nem veszed észre sovány vigasz
Attól még hidd el, hogy épülnek lefelé. ha csak egy másik oldalról nézzük 1g fehérje 4kcal egy 1g zsír 9kcal. Nem kérdés melyikhez fog hamarabb hozzányúlni a szervezet. Egyébként jársz edzeni? Gyúrni vagy valami ilyesmire? Mert ott szépen le tudnád mérni ezeket a dolgokat. Szerintem, de rám nem kell hallgatni, mert abszolút nem értek hozzá, csak olvasgatom itt amit a többiek írnak
-
Markgx10
őstag
Én 6 után most már (vagy két hete, mert már nagyon bedagadtam) nem fogyasztok ch-t kizárólag 100% Whey Protein turmixot (epres
) de nekem nincs semmi bajom tőle. Egy adag 8-kor egy adag 10-kor (PH-zás közben
) és fekszem. Jó mondjuk én paraszt vagyok, az én gyomrom mindent elbír
Egyébként csak minimálisat ment vissza a hasam ez idő alatt, de előbb-utóbb remélem lesz eredménye
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1623 üzenetére
De ő nem a fogyásról, hanem a centicsökkenésről beszélt, ami teljesen logikus. Kisebb körméretű hasból ha lemegy egycenti, lehet fele annyi zsírt sem vesztesz mint, ha egy nagy körméretűből
-
Markgx10
őstag
válasz
attilam #1616 üzenetére
6-7 hét alatt 9 kilót szedtem fel én is az Attackos fázisban
Akkor el se megyek az orvoshoz
Mondjuk ebből szerintem kb. 3-4kg víz, 4-5 kg zsír és ha véletlenül 1kg ebből tiszta izom akkor már körbecsókolom az Attackos dobozt.
Mindegy tömegelés vége, most ch vissza, de nem diétás szintre, aztán meglátom, mi lesz ha lemegy a víz, ha nem leszek túl zsíros, akkor megint tömegelés, ha igen, akkor diéta. -
Markgx10
őstag
Én is úgy szoktam csinálni, hogy heti egy napot beiktatok, amikor haverokkal főzünk meg borozunk (Eger
) és még sincsen hatalmas gáz
, csak ügyelni kell, hogy ez max heti egy alkalom legyen.
''Csirke, hal, pulyka, turo, tojas, párolt zöldségek'' idáig jó, rántott hús az nagyon felejtős. Sör is durván hízlal, igyál inkább bort
Viszont szénhidrátnak is valami olyat kellene enni ami nem annyira hízlal, az meg csak a krumpli meg a rizs.Ezt át kell értékelni.
A korábbikaban meg megtalálsz mindent nagyon részletesen, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Téged megerősíteni írom
: Mondja nekem a volt feleségem, hogy 10 killát leadott és 75 helyett már csak 65 kiló
Kérdezem, hogy hogyan diétázott. Azt mondja, hogy nem evett semmit, meg ilyen kínai fosatós teát ivott
Mondtam neki, hogy csak az izmaiból fogyott, de mivel nem hitte el, csináltuk egy mérést (mell, derék, csípő cm-rel) + egy alap 3 pontos testzsír mérést. Úgy megdöbbent az eredményen (főleg derékban maradtak komolyabb gondok) , hogy azt mondta, hogy ezentúl úgy diétázik ahogy mondom, csak írjak neki valami alapot.
Szóval a kiló nem minden, sőt... -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #1354 üzenetére
Vazze! Most jöttem rá Moddinfan titkára!
kifejtem
:
1. A keksz azért nem lenne jó, mert hirtelen inzulinválaszt okozna így hízlalna, ha jól gondolom.
2. A joghurt viszont azért nem lennejó mert lassítja a felszívódását a többi tápanyagnak is.
Lehet a kettő pont úgy kiegészíti (ellensúlyozza) egymást, hogy ideális lesz a felszívódás és a hasznosulás -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1313 üzenetére
Télleg lassan jöhetnél már, február vége felé (mondjuk 24-26). Meg aki ráér egy hétvégére (persze a baráti körből
) az mind jöhetne, vendégül látok szívesen még egy pár embert
Nem kell ide kockás has, mert még elmegy a kedvem az edzéstőlHa péntek du. lejössz akkor szombaton elmehetnénk edzeni, addig én is rágyúrok a 120-ra, hogy egy legalább belemenjen
(ma 105-be már 7 ment
)
-
Markgx10
őstag
válasz
Maranello #1307 üzenetére
Szerintem senki nem szórakozik, csak jó kedvvel írogatunk, nálunk ez szokás és így is marad.
Attilam elmondta pontosan miket egyél (egy pár hsz-al ezelőtt), ha visszaolvasol (amit szintén kért) akkor pontosan minden le van írva.
de leírom neked ha így jobb:
Egy nap 200gr fehérjét, 200gr ch-t és 30gr zsírt egyél meg max.
A fehérjét csirkemell, tojás, vagy fehérjeturmix tegye ki.
A szénhidrátot rizsből vagy krumpliból fedezd.
2 óránként egyél, legalább ötször egy nap.
Du. 4 után ne egyél szénhdirátot
Alapjaiban ennyi. Ha visszaolvasol részletesen le lett írva, többször is minden. -
Markgx10
őstag
válasz
Maranello #1300 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy megbarátkozva a gondolattal, de ha iszol egy fehérjeturmixot helyette, akkor:
1. Biztosítva van a fehérjebeveiteled annyira mintha egy komplett étkezést beiktatnál
2. Nagyon finom csokis az íze (vagy olyan amilyet akarsz)
3. Semmi zsír nincs benne (pontosabban teljesen elhanyagolható)
4. Ha nagyobb kiszerelést veszel 80ft-ra jön ki egy adag
Szerintem... -
Markgx10
őstag
Arra nem tudom gondoltál-e már, hogy 3dl tejföl (a legkisebb 10%-os zsírtartalmúval számolva) 30gr zsírt tartalmaz ami egy egész napi adag a diéta ideje alatt
Szóval Te csak ne ajánlgasd a tejfölt, pláne kenyérrel
Akkor jó ha eddig fogyasztott 200gr zsírt és most 100gr-ra levette a napi bevitelt, mert már az is nagy haladás, de ha egy komoly diétás étrendet összeállít valaki akkor inkább mondjon le erről is. Hozzáteszem: szerintem... -
Markgx10
őstag
válasz
attilam #1267 üzenetére
Most nem azért mondom, hogy kötözködjek (dehogynem
) de én a tablettás L-carnitintől semmit nem éreztem, viszont a pezsgő az rendesen energizált is alig fáadtam el olyankor amikor máskor már hulla voltam és ha már az egyik hatása ilyen jó volt, akkor gondolom a zsírégetésben is jobban hatott (legalábbis valamitől ment le a zsír az biztos
)
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #988 üzenetére
Banán
az tele van, de a kálium nagy mennyiségben iszonyat veszélyes tud lenni
-
Markgx10
őstag
Szedtem hát
, csak visszavettem a kardióból és szépen fokozatosan vittem fel 50-55 percig. Az alfa-burnből meg soha többet nem vettem be hármat csak kettőt. Mondjuk hugom 3-asával ette és egy óra kardiótól ''épp hogy megizzadt'' de ő ezt csinálja már vagy 6 éve, szóval ő már hozzászokott. Egy biztos, az alfa-burn az hat. Pont.
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Egy kényes harcművész
OFF (mondjuk eddig minden az volt) : Van már valami infód mikor jössz Egerbe? Ja és úgyis csinálhatjuk, hogy odaadom a DVD-ket, aztán ha átírogattad visszaküldöd postán, szerintem az lesz a legegyszerűbb
Tütüke: KöszönömSzalonnával még nem ettem, de nem is fogom.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Musztáng #933 üzenetére
''Más: engem anyukám állandóan brindzás sztrapacskával fáraszt.''
Az abszolút kedvencem, bárcsak valaki azzal fárasztana nap mint nap engem
Jó neked, szegény nagymamám csinált nekem mindig azt, de ő már eltávozott egy pár éve, azóta egyszer-kétszer csinált a volt feleségem (az is nagyon finom lett
) de mióta elváltunk (most már több mint egy éve) azóta nem ettem ilyet
Szóval becsüld meg azt a finomságot
, a sok szar csoki elbújhat mellette
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Nekem meg itt van kb 1 kg szaloncukor fél méterre tőlem, amit még a karácsonyi csomagban kaptam a cégnél, de meg se bontom, mert nekem nem ez a kísértés, ugyanis nekem a turmix az édesség hiányomat pótolja (mármint az ízesítése miatt).
Viszont ha egy pizza lenne itt, akkor bajban lennék úgy hiszem(nálam a tejfölös alap, juhtúró, oliva, gyroshús, featsajt, plussz mindig dupla sajt
a nyerő feltétek, de nem is írom tovább mert mindjárt rendelek egyet, ha így folytatom
)
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #908 üzenetére
Nemongyámáilyet!
Én mindig tiszteletem az olyan embereket, akik komolyan csinálják a dolgot, nem csak olyan középszerűen mint én. Szóval bár úgysem számít a diétájában a mi véleményünk szerintem, de azért hajrá Attilam!
Attilam: Ha már nem lesz tavaszi Sb, akkor az őszire úgy nézzél ki, hogy nyugodtan elindíthassunk PH!-s színekben -
Markgx10
őstag
Meg ne haragudj, de ez tényleg nagyon kevés.
Most ki nem számolom neked, de egy szelet pufirizsben 7,5gr ch van te abból 6-ot ettél, meg egy kis krumplit, fehérjét szinte semmit, ha valaki ki tudja számolni, akkor ez tuti nincs még 500 kcal sem
Én 2000 kcal-nál fogytam
Jó én súlyban nagyobb vagyok, de ez valami eszméletlen kevésnek tűnik nekem. Remélem jön valaki és megmondja mi a helyzet, de nem is csodálom, hogy nincs energiád.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
boszizsu #778 üzenetére
Az amerikai hadsereg csinált egy mindent átfogó elemzést (nagyon sok évig tartott), ahol minden élelmiszert kielemeztek és az olivabogyó lett a világ legegészségesebb élelmiszere
Tütüke: Ennek örülökÉn most is a változatosság kedvéért a pufi rizsemet eszegetem egy kis csirkemellel, és bár én hízni akarok (izomban szeretnék
) mégis le kellett mondani a haverokkal való pizzázásról, mert nagyon hirtelen és elég komolyan elkezdtem zsírosodni is mellette. Mióta kb. 2 hete betartom a kajálást, azóta nagyságrenddel kevesebb zsír jön fel rám. Mondjuk a péntek esti pizza azért meglesz az egyik barátom borházában mert arról nem mondok le, egyhéten egyszer belefér, mivel én nem vagyok annyira fanatikus, mint itt egyesek
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #725 üzenetére
''Szal februárban belehúzok és mindent lepucolok. Ki tart velem?''
Én nemde megpróbálkozom én is igaz csak márciustól, aztán majd meglátjuk mi lesz.
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #712 üzenetére
Én a következőt március 1-én linkelem, én csak remélem, hogy nézel majd
Amúgy meg az Sb-n max egy jó pizzának látod el a baját, mint ahogyan majd én is
Amúgy meg Tütüke ugyanazt mondja mint Te
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest