- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
littlemole #5516 üzenetére
Szia!
Szerintem az nem baj, ha edzés nélkül is iszod. Hasznos, ami benne van!
hanee
-
hanee
senior tag
válasz
littlemole #5509 üzenetére
Tej: Én is tejjel keverem a fehérjeitalt és még nem tapasztaltam, hogy lassítaná a fogyást.. (természetesen 1,5%-os tejet használok, vagy ha nagy ritkán kapok, akkor 0%-osat).
hanee
-
hanee
senior tag
válasz
Szia!
Én speciel inkább azt veszem ki a szavaidból, hogy rohadt keveset eszel és azt is össze-vissza, illetve csak kevésszer egy nap. Amit ide leírtál - ha nem értem félre - nincs egy nap 1000 kcal.. ha ez igaz, nem csoda hogy stagnálsz. Valahogy nem lehetne rendszerezni kicsit az étkezéseidet és elosztani több felé? Edzés után meg legalább egy fehérjeitalt ihatnál, azt lehet este is..
hanee
-
kicsitomi88
őstag
válasz
tej: üres kalória és edzés után pont nem kéne lassítani.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
littlemole #5506 üzenetére
Mogyoró jó, edzés után tejsavó, tej szar, túrót ne akkor hanem este. Nemtom mi az a noodle de nem hangzik jól
Az a zabpehelykása gyümölccsel és a currys csirkés rizs szénhidráttartalma saccperrkb annyi amennyit egész nap enned kéne diétában. Oszd el négyfelé és egyél fehérjét minden étkezéshez.
-
Bubee82
őstag
válasz
littlemole #5495 üzenetére
Az egyik legalapvetőbb hiba a kalóriák számlálgatása. Ez hülyeség.
Hogy miért?
Teszem azt, 2000 kalóriát be lehet vinni disznózsíros kenyérből vagy rizs+húsból is.
És melyik a jobb? Nyilván az utóbbi.
Nem kalóriákat kell számolgatni, hanem tiszta étrendet követni és agyban erősnek lenni, félrezabálásokat megelőzni.
Amit számolgatni érdemes, az a szénhidrát, fehérje, és zsír grammokban.
Az oka a súlyod beállásának valószínüleg az, hogy az anyagcseréd is beállt. Ez azt jelenti h "megszokta" az adott szintet. Ilyenkor kell felpörgetni. Erre használhatsz termogenikus zsírégetőket, vagy összezavarhatod a szervezeted egy rövid, de drasztikus étkezési stratégiát.
Mivel te - mostani írásod alapján - be-becsúsztatsz szemét kaját, ezért sokáig húzódik a folyamat. Ez azért gáz, mert minél tovább tart az egész annál nehezebben fog menni. A szervezet nem hülye, hamar hozzászokik az adott szintekhez, és egyre nehezebb kilendíteni belőle. Legyél erős és érd el hamarabb a célod.
Minden AGYBAN dől el!
-
hanee
senior tag
válasz
littlemole #5283 üzenetére
Szia!
Ez már így nagyon szuperül hangzik
De azért szerintem a lépcsőzgetés önmagában kevés, vagyis inkább nagyon egyoldalú
-
Bibby
addikt
válasz
littlemole #5237 üzenetére
Na akkor már sokkal inkább puffasztott rizs... az aszalt gyümölcsök TELE vannak cukorral. Puffasztott rizsből vannak ízesítetek is.
-
D600
tag
válasz
littlemole #5170 üzenetére
Ez ismerős.
Én a Scitec Multi-x termékével szoktam így lenni néha. Van egy hatalmas zselés tabletta a napi csomagban és a torkomban oldódott szét. Moszat oldatot és halmájolajat is tartalmaz. Nagyon király íze volt.
Én a sima Carni-x-et szedem, de az még nem akadt meg eddig. -
Vandit.
addikt
válasz
Nyugodtan szórd ki és öntsd vmi folyadékba.Barátnőm is csak úgy bírja bevenni.
-
Vandit.
addikt
válasz
szerk.
-
30z.Samu
félisten
válasz
littlemole #5111 üzenetére
Az is folyamatban van. Haverom ezt ma nyomta a kezembe, hogy hátha tudok vele valamit kezdeni. Hát más nap arra jó lesz hogy maszírozzon!
Csak nem tudom mi számít helyes táplálkozásnak, mert már mondtak 1000 félét..
-
fLeSs
nagyúr
válasz
littlemole #4663 üzenetére
Én sehogy nem számolom, ez vmi szabvány vagy mi, szóval végülis ökörség.
A bb kalkulátor szintén ökörség. -
harry
veterán
válasz
littlemole #4661 üzenetére
Ez az 'ideális súly' számolás nem tudom mennyire fedi a valóságot. Az hány % testzsírra vonatkozik? Nálam ez 188-110 vagyis 78kg lenne, BB kalkulátor (ha jól emlékszem) nálam a zsírmentes testtömegre írt ennyit, de én inkább 10% környékét céloznám meg (most nem tudom mennyi, majd megnézem).
-
Fermat
tag
válasz
littlemole #4396 üzenetére
Jaja, 16kgost fogok venni nemsokára.
De nagyon bejon ez a PSMF csak kicsit faradt vagyok
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
littlemole #4294 üzenetére
Nem tudom sajnos, de az okosok ezt mondták (aerobról):
Az időpontnak jelentősége nincs, de a legjobb reggel (szénhidrátos étkezés előtt) és este lefekvés (6. étkezés) előtt. Ha időben nem választható külön, akkor súlyzós edzést követő turmix, és némi pihenő után. Súlyzós edzés előtt aerob edzést végezni TILOS!
Itt van több edzés program is, kezdőknek/otthonra amit komolyabb felszerelés nélkül is csinálhatsz, vagy itt a leírásban vagy az Edzés-résznél [link] -
harry
veterán
válasz
littlemole #4290 üzenetére
Én tennék minden napra aerobot és inkább 50-60 perc, súlyzós edzés meg 3szor, de itt is emelheted 40 percre.
Ami fontos, hogy súlyzós edzés előtt ne legyen aerob. -
harry
veterán
válasz
littlemole #4240 üzenetére
Sajnos szaunás részhez nem értek, de az a 40 perc kardió mit takar pontosan? Mennyi alatta a pulzusod? Biztos jó az?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
littlemole #3752 üzenetére
aerob előtt 30-50 perccel 1 adag fehérjeturmix (legjobb, ha izolátum)+alpha burn+karnitin mehet. az olajos magok nem jók ilyenkor, mert van bennük ch is.
én amikor teljes éhgyomorra aeroboztam 1 ideig diéta alatt, láthatóan csökkent az izom, szóval van ebben a félelemben vmi.
tildy: csak a testépítőknek van szüksége magas mennyiségű fehérjére, mivel náluk fel is használódik (ugyanis az izmokat újra kell építeni, sőt növelni kell), kezdő edzegetőknek (mint pl. te), atletizálóknak meg nem sportolóknak nem kell ennyi, mert a szervezet nem használja fel. mellesleg magas fehérjebevitel mellett hatványozottan igaz, hogy sokat kell inni, mivel a vese választja ki a fehérjét.
szerintem. -
Vandit.
addikt
válasz
littlemole #3752 üzenetére
az is jó.alfát Én is szedtem.Amúgy igyál edzés v. tekerés alatt glutamint-bcaa-t szerintem.
-
Vandit.
addikt
válasz
littlemole #3744 üzenetére
Nyugodtan vedd be éhgyomorra,jobb a felszívódása.
-
Vandit.
addikt
válasz
kardió előtt dobj be egy proteinturmixot+ 2 szem termo-x-et.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
''Ha tabletta előtt mondjuk 1 órával bekapok egy adag, mondjuk kesudiót vagy diót akkor az megfelelő lenne?''
ezzel megfogtál. passz. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3742 üzenetére
igen, ezek a bogyók a zsírégetést segítik.
De ha éhgyomorra edzel, akkor izmot IS veszíteni fogsz. Éhgyomorra elvileg tilos kardiózni.
Beteg vagyok, ezért nem megy az értelmes írás.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3740 üzenetére
Nem ajánlatos éhgyomorra szedni, kivéve, ha nem izomból szeretnél fogyni (ami igencsak meglepne). Éhgyomorra több zsírt tudsz égetni, de sztem az izomzat többet ér...
Amúgy nálam jobban bejött a thermo-x, mint az alfa + l karnitin. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3512 üzenetére
akkor gyorsak voltak
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3506 üzenetére
Persze, mert nem a zsírégetők, hanem a teljesítmény fokozók között volt mindig.
-
Ariadne
őstag
válasz
littlemole #3506 üzenetére
A Westendben is van egy scitec üzlet, az aluljáró szinten, meg a Teréz körúton is (11-13.). Ha esetleg még nem mondta ezeket senki...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3498 üzenetére
Mivel szegedi vagyok, így pesti boltot sajna nem tudok
. fittnessexpress lett volna a tipp, de mivel az neked nem jó, így nem tudom. esetleg más yohimbe tartalmú termék...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3495 üzenetére
Másik boltból nem jó? Mert ha igen, tudok ajánlani másik boltot...
-
pacorro
aktív tag
válasz
littlemole #3403 üzenetére
Nekem is van még a hasamon zsír, de az nagyon lassan fog lemenni.
Bár van időm, nem hajt a tatár.
Amit írtál, azok közül szerintem az életmódváltás a legfontosabb, akkor már minden jön magától.
Ha én csirkét és párolt zöldséget ettem volna, akkor napok alatt lelohadt volna a lelkesedésem.
Tudtam, hogy vannak dolgok, amikről képtelen vagyok lemondani (pl. a sör és a késői vacsora), szenvedni meg nem szeretek, szóval inkább beépítettem. Nincs is annál jobb érzés, ha az ember este úgy ül le a TV (na jó, számítógép) elé, hogy ma is jól csináltam, megérdemlek egy sört és egy pizzát.
Ma pl. resztelt májat vacsoráztam kenyérrel (itt már este van), desszertnek utána egy kis jégkrémet, de mögöttem van jó egy óra biciklizés, és egy könnyű ebéd is sok zöldséggel (reggelire csak tea). -
God Vazzeg
veterán
válasz
littlemole #3383 üzenetére
Nagyon finom a delite, csak ajánlani tudom. Bár én nem venném meg annyiért, de az íze isteni!
:nyamm: Tavaly volt Superbodyn, ott osztogatták, bejött nagyon
-
attilam
őstag
válasz
littlemole #3374 üzenetére
Scitec-es l-karnitin jó áron van. Asszem a sima 500 grammos 60 tablettás 2800-3000 Ft körül van, ez egy hónapra elég, ha 1 grammot szedsz aerob edzés előtt. Persze az 1000 grammos jobban megéri, mert nem kerül kétszer annyiba.
A shop.builder.hu-n:
Scitec Carni-X 500 mg, 60 db: 2840.-
Scitec Mega Carni-X 1000 mg, 60 db: 5210.- -
rii
nagyúr
válasz
littlemole #3374 üzenetére
[link]
én már nem tudom mit higyjek, mert itt azt írják, hogy a MAX HEARTH RATE 60-70%-nál van a fogyási zóna (nálam a MHR=193) ennek a 60-70%-a 115-135.
de a letni automatikusan értéket számoló résznél meg azt mondja
151-162, 90-es nyugalmi mellett ...,
80-as nyugalmi mellett meg 147-159 -
rii
nagyúr
válasz
littlemole #3365 üzenetére
''.........Amúgy 1órát szoktam ha épp mozogni kell valamit.+ valami torna...........''
szerintem mozgástól csak akkor fogysz, ha a mondjuk 140-150-160 pulzustartoményzban vagy.
sima séta az még a 110-et sem éri el, sőt aha gyorsabban mész, még az sem ... úgy vettem észre, ha fogyni akar valaki mozgástól, akkor vagy kardio gép, vagy kerékpár, mert ezekkel lehet mundjuk 1 órán keresztül ugyanabban a pulzustartoméányban maradni ... és amúgy is 30 perc mozgás után kezdődik el a zsírégetés ... szóval 1 óra mozgás 150 környékén javasolt, ha mozgástól akar fogyni valaki. -
attilam
őstag
válasz
littlemole #3363 üzenetére
Az l-karnitinnek csak így van értelme.
Többnyire a hasról megy le utoljára a zsír, ebbe bele lehet törődni. Az alfa-burn egy kicsit segít ezen (én legalábbis úgy tapasztalatam), de csodát nem kell várni, mert lokális zsírégetés nincs.
Én a diétám alatt egyszer bicikliztem csak naponta, előtte ment: egy jó erős fekete kávé, 3 szem alfa-burn, 2000 mg l-karnitin, és 1 pezsgőtabletta Plussz Exactive. Utána egyből 1 adag multivitamin, és 2-3 perc múlva a reggelim: puffasztott rizs + tonhal. -
fLeSs
nagyúr
válasz
littlemole #3334 üzenetére
a buborékos víz miért előnytelenebb? ilyet még nem hallottam.
csalónapot ha nagyon kövér vagy akkor sztem elég 2-3hetente, én most hetente csalónapozok, ami igazából nem csalónap, csak a szénhidrátot emelem duplájára, és edzés után eszek vmi jófélét, pl. bountyjégkrém vagy ilyesmi, de ezt is beleszámítom a napi ch-ba. eddig beválik.
-
válasz
littlemole #3337 üzenetére
az kb 25 gramm tejcukor, meg kb 9gramm zsír. Én nem vagyok tejellenes, azzal iszod amivel akarod
Ezt a legyűrést nem értem. Tök jó ize van egy ilyen turmixnak, lehet túls sok vizzel csinálod. Vagy xar port vettél, az is lehet
[Szerkesztve] -
válasz
littlemole #3334 üzenetére
a tej nem vmi jó diétába. Azért leszel szomja, mert a szervezet energiát használ ahhoz, hogy a fehérjéket hasznosítani tudja. Vagy vmi ilyesmi
-
attilam
őstag
válasz
littlemole #3304 üzenetére
A magvak nyugodtan mehetnek. Pihenőnapokon is. Ezekben hasznos zsírok vannak. A legjobb a lenmag, és a tökmag. A mogyoró nem jó, a többit most nem tudom. Asszem a dió is ehető kategória.
-
Dylen
senior tag
válasz
littlemole #3281 üzenetére
Este vízre, magvakra ( dió, tökmag, kesudió) gondoltam amit lehetne rágcsálni, nem nagy mennyiségben.
Szerintem a magvakat kerüld el, nagyon zsírosak.
A zöldségekhez meg még ajánlanám az uborkát.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
littlemole #3300 üzenetére
Ja még valami: A zöldborsót kihagytam, de az se túl jó (másik neve cukorborsó nem véletlenül.
). A zöldbab, karfiol, brokkoli rendben van. Jó még a paradicsom, paprika, retek, hagyma, spenót, meg biztos van még, de több most hirtelen nem jut az eszembe. A rizsnél szinte mindegy hogy melyiket választod, a barna és a fehér is jó.
-
attilam
őstag
válasz
littlemole #3298 üzenetére
Igen a répa tényeg nem túl jó. A legjobbak a zöld színű zöldségek, főleg a brokkoli meg a spenót. A kukorica szintén felejtős, de a többi végülis rendben van.
Amúgy a sima rizs jobb a puffasztott rizsnél, úgyhogy nyugodtan helyettesítheted vele. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3295 üzenetére
''Mi lenne ha csak szimpla párolt rizst ennék pufirizs helyett is? Mennyivel előnytelenebb?''
A pufi rizs nekem pl. jóval laktatóbb. abból nem tudok megenni egyszerre 10 dekát, míg rizsből simán.
Ha érdekel, akkor van itt a Ph! diétás receptekkel foglalkozó topic, és ott is olvasgathatsz egy picit. [link]
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
littlemole #3295 üzenetére
nemtom mennyi súlyzós edzést végzel, de ha nem súlyzózól, akkor a szénhidrátforrásod inkább zöldségekből álljon mint rizsből.
a kis súllyal sok ismétlést felejtsd el, mert semmire nem jó. -
attilam
őstag
válasz
littlemole #3293 üzenetére
Az extra szűz nem a legjobb sütéshez, mert könnyen bomlik. A sima jobban bírja a hőmérsékletet. Ha magában kanalazza az ember akkor az extra szűz a jobb választás, de sütéshez nem javasolják. Persze ha valaki csak kifújja a serpenyőt vele, akkor szinte tök mindegy, mert nagyon keveset használ belőle.
Az abonettet nem nagyon ismerem, de szerintem lisztes étel tehát rossz. Ha más nincs még a teljes kiőrlésű rozskenyér esetleg elmegy, de az sem az igazi. Amúgy szinte minden boltban lehet puffasztott rizst venni. A CBA-ban a legdrágább, a Tesco, Plus, Lidl, Penny, stb. helyeken elég olcsón meg lehet úszni.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
littlemole #3290 üzenetére
minden reggel eszek rántottát, én a serpenyőt olivaolajjal szoktam kifújni.
szerk: extra szűzzel. -
attilam
őstag
válasz
littlemole #3290 üzenetére
Olívaolajjal csináld a rántottát. Simával ne extra szűzzel. A kenyér helyett meg puffasztott rizst egyél helyette és akkor jó lesz.
A hússütésnél meg vedd figyelembe, hogy nyersen nem jó, de minél jobban megsütöd, annál kevésbé tudod emészteni. A gyömbértea jó dolog amúgy, természetesen cukor nélkül, vagy édesítővel.
Mod.: Be lehet ám a nyers tojást is turmixolni, úgy hogy nem is érzed (nyers tojás + véjpró + víz). De én már jártam pórul nyers tojással, éppen ezért senkinek sem ajánlom.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3284 üzenetére
Nem csak magában lehet tojást enni. én pl így variálom:
Tojásrántotta zöldséggel, tojásrántotta pulykasonkával, tojásrántotta gombával. És így már nem magában tojás...
Gyömbérteát ezt sztem a blikkben olvastad (Angelina Jolie fogyása címszó alatt). -
fLeSs
nagyúr
válasz
littlemole #3284 üzenetére
''Tojást magában nem szeretem, ezért inkább hanyagolom. Inkább megiszok egy adag proteinitalt. Hatása ugyanaz szerintem, és még jobban is szeretem. ''
nehogy azt hidd. a tojás az egy étel, a proteintalban meg egy por van, ami kb. 30-60 perc alatt felszívódik, osztán kész, megint kéne enni. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3281 üzenetére
én nem vagyok nagy ''guru'', de:
hasazással nem fogsz fogyni. Én a helyedben jóval nagyobb hangsúlyt fektetnék a súlyzózásra. Azt viszont nem értem, hogy miért kis súlyokkal... Reggilere meg citromos víz?inkább egy jó adag rántotta (sárgája max 2 menjen bele). edzés után mindenféleképp idd meg a fehérjeturmixot. Vacsira a rizs az elég necces sztem.
Hirtelen én ennyit tudnék hozzáfűzni, de ha vmit nem jól látok, akkor majd kijavítanak a többiek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest