Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Vandit. #5716 üzenetére
Azt gondoltam
Én étkezésbe nem számolom bele, napi 2 liter ásványvíz minimum befigyel + 4-8 dl ananászos, vaniliás shake szintén.
-
tildy
nagyúr
válasz
Vandit. #5710 üzenetére
Már olvastam korábban is.
Reagálnék is:
1) "az első és legnagyobb hiba, maga a fogyó-kúra. Ebben a szóban benne van az, hogy ez "csak" egy kúra"
Az általam említett embereknél ez nem kúra volt, és bár volt rajtuk felesleg, nem fogyókúrázni akartak , hanem egyszerűen valami oknál fogva ez jött náluk. Étvágytalanok lettek, kevesebbet ettek mint korábban.Véleményedre azzal kapcsolatban kiváncsi lennék, hogy egyes emberek miért visznek be több tápanyagot, mint amennyit fel tudnak használni?
Sok emberen és magamon is azt láttam, hogy van úgy hogy azért eszek, mert megkívánom , és nem azért mert ténylegesen szükségem lenne rá. Éhségérzetet érzek, miközben még bőven lenne miből felhasználni.
Vagy hogy többet esznek meg egyszer , mint amennyit kéne "kaját nem dobunk ki" szlogen alatt.
Az első dolgon -éhségérzet - már lehet bizonyos fogyást segítő termékekkel segíteni.Ahogy a teltségérzeten is. De ez kevés, ezzel én i stisztában vagyok2-3 . Nincs mit hozzátenni.
4. Ezzel is egyetértek. De a kevesebb kalória bevitele nem egyenlő az éhezéssel.
Az általam említett emberek nem éheznek, teljesen jóllaknak kevesebb kajával is. Korábbi -lehet túlzott mennyiségű - adagjaik csökkentek .
Mindemellett eljárnak edzeni, fittebbek6.7.8. Én is így gondolom .
Értem amúgy mire akarsz célozni (lefogytak, de rajtuk maradt a zsír és izomból fogytak) , viszont szemmel láthatóan ez nem így történt. És itt nemcsak a mérlegre gondolok.
bibby: jóllakni nem egyenlő halálra zabálni az embernek magát . Jóllakni: annyit enni, hogy ne légy éhes.
Sosem neveztem diétának amitől annak idején nem sikerült lefogynom. Átálltam napi többszöri étkezésre ( az itteniek javaslatára) , és bár kiszámolva , porciózva nem volt ami napi adag, de próbáltam többfelé elosztani azt az adagot, amitől korábban valamennyire azért fogytam. Azt vettem észre, hogy egy idő után ez kevés, nem érzem jól magam és ami a legrosszabb ÉHES vagyok . Így apránként nőttek az adagok. Igen ebben hibás vagyok, és igen akaraterő kérdése.
Az is igaz, hogy akkoriban kb csirkemellet ettem főképp tzatzikivel, barnarizzseel, napi két részben, ez ment 5 részletbe, de egy idő után már kellett valami plusz mellé, mert kevés volt. Amíg két részletben ettem addig nem volt ilyen gond. Ennyi.
-
littlemole
őstag
válasz
Vandit. #5173 üzenetére
Köszi.
Akkor így fogok tenni. Vége az önkínzásnak.Még valami. Ha folyadékba belekeverve szedem be akkor is kell a 30 perc időtartam az edzés előtt? Mert a fél óra szerintem azért volt inkább ajánlott mert idő kell neki míg szétoldódik a gyomorban. Így nem kéne mindig belekalkulálnom ezt sem edzések előtt.
5177: Hát nekem nem volt a legkellemesebb érzés, meg íze se volt semmi. A sima carni és a hasonló méretű tabbletták még lemennek nekem is, De a Megacarni-X közel kétszer akkora méretű.
, és az már nehézséget okoz.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Vandit. #5068 üzenetére
Sztem meg igen, ha valaki 1 hónapot akar diétázni.
Annyi idő alatt nem fog sok izmot veszteni, ha normálisan diétázik, arra a nyakamat teszem.
Abból a pénzből vegyen inkább húst vagy fehérjét.Ha mondjuk hosszabban akarna diétázni, és 10-15 kilót fogyni, akkor más lenne a dolog.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Vandit. #4982 üzenetére
Általában nem érdemes véleményem szerint akkora feneket keríteni a táplálkozásnak, csak, ha komoly egészségügyi oka van. Jó alapelvek mentén, mértékkel azt egyen az ember, ami éppen jólesik, vagy van otthon.Az update dolgok alapvetően a megélhetést szolgálják, nem a mások egészségét.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
littlemole
őstag
válasz
Vandit. #3747 üzenetére
Ok megpróbálom ezt a módszert is. De csak fél adaggal.
Mert ha hazaérek tekerés után akkor mindig szoktam inni egy turmixot. A termo-x et most kihagyom egy mert van még elég sok az alfából és az L karnitinből is.
(#3749) L|zsidoboz
Korábban nekem a vércukrom esett le néhány reggeli tekerés alkalmával. Ilyenkor jól esett valami gyümölcs, vagy csoki. Diéta alatt ez nem fordult még elő.
Mindenesetre nem érzem azt hogy keveset ennék, vagy éheznék, legfeljebb néha éhes vagyok, de így tudom hogy a szervezet teljesen feldolgozza a kaját amit bejuttattok.
(#3750) tildy
Én ilyenkor a diéta alatt azt veszem észre magamon hogy a gyomorsavam miatti panaszaim teljesen eltűnnek. Eddig egyszer se fordult elő hogy tejjel kelljen enyhítsem a maró érzést ami diétán kívül elég gyakran előfordul. Szóval ez a kiegyensúlyozottabb kajálás itt határozottan előnyös. -
Moddingfan
senior tag
válasz
Vandit. #3196 üzenetére
''amúgy meg ehetsz amennyit akarsz csak mozogd is le.'' - azt kell hogy mondjam, ebben van valami, az utóbbi időben szét zabáltam magam, édesség hegyeket ettem meg (le se írom, mert behal a topic) és ma mértem a súlyom, 85 kiló, szóval nem híztam egy kilót sem 2 hét alatt, igaz, szinte megálás nélkül menetben voltam, csak este ültem a fenekemen, szóval valószínűleg elhasználtam, amit megettem. Mostantól azonban újra edzés, nincs nasi, nincs kilengés, szigorú leszek magamhoz
-
rii
nagyúr
válasz
Vandit. #3193 üzenetére
''.............nem attól fogsz.hanem attól hogy ezektől több kalóriát égetsz..............''
ok ... (-:
és ezekből : ''........zöld tea+karnitin+tirozin+koffein+kis kardi.......'', ''........glutamint .......'' a vastagon szedettet hogy tudom bezserezni? És hogyan kell bevinni, napjában hányszor? -
rii
nagyúr
válasz
Vandit. #3190 üzenetére
ebből a zöld tea, és a koffein (kevés kávé) fog menni ....
nem attól akarok fogyni, hogy ''szer''-eket eszek, hanem a mozgástól .... szeretnék sportos is lenni .... szükségem van az állóképeségem növelésére is .... a mozgás miatt pedig gondolom nem jó ha diétázom ....
de persze fontolóra veszem, és a zöld teát betartom ... -
fendre
tag
válasz
Vandit. #3143 üzenetére
Fehérjéről volt szó. Lehet én vagyok tudatlan, de még nem hallottam pezsgő formuláról (fehérjével kapcsolatban)
Pezsgő L-karnitines-koffeines cuccok és társairól annyit, h elég sok fajtát próbáltam és nem értek semmit. Önmagában semmit nem ér, ha meg diétázom akkor amúgy is javul a testkompozícióm és nem láttam érzékelhető különbséget, ha dobok mellé bármit is. Biztos segítettek valamit, de nekem nem éri meg azt a pénzt amibe kerülnek. Inkább veszek rajta sok zöldséget pl.
Edzés után: fehérje megy némi CH-val -
-
-
Ariadne
őstag
válasz
Vandit. #3132 üzenetére
Láttam ajánlják hozzá az Alpha Burnt is, hogy azzal meg még annál is hatásosabb, meg persze van/lesz Whey Pro... Hmm, valahol azért meg kell húznom a határt, mennyi ''segédanyagot'' akarok magamba dönteni.
A vérnarancs ízt jobban szeretem, mint az ananászt, szóval szigorúan szakmai alaponlehet, mégis a Thermo-t próbálom ki... (Bár a ''pajzsmirigy hormon tiroxinnak is az előanyaga'' félmondat kicsit elbizonytalanít.)
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
Vandit. #3129 üzenetére
Csak sima L-carnitine-t szedtem edzéshez (főleg aerob, heti 1 súlyzós), de Moddingfan ajánlotta az FX-et, és tényleg jónak tűnik. Mivel este edzek, ezért kösz, hogy szóltál, le kell tesztelnem, nehogy végigpörögjem az éjszakát, aztán úgy kelljen munkába másznom reggel...
De erősen gondolkozom, hogy eredendő lustaságomat legyőzve reggel kellene mennem a futós-bicajos edzésemre, a terem úgyis éjjel-nappali.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Vandit. #3108 üzenetére
Hali!
Tegnap már megvettem a 100% whey prot, az eladó csajszi azt állította, hogy nekem ez való.
Kíváncsi leszek a hatására, hogy milyen párosítva a napi 4*500mg L-carnetine-nel...
márkában pedig cytogen lett, állítólag csak kicsivel gyengébb a scitecnél.
De nagyon köszönöm a tanácsot
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest