- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tütüke
tag
megszüntették a kangoo edzést amire jártam. Pedig azt szívvel-lélekkel csináltam.
Marad az alakformáló torna, és ráálltam a reggeli és esti lépcsőzésre. Felszedtem egy keveset, le kell adnom.
-
tütüke
tag
Halihó!
A tegnapi kangoo edzés előtt bevettem egy 1000 mg-os karnitin kapszulát. Eddig ilyet még nem szedtem, de fura volt, hogy mig máskor lazán végigcsinálok egy edzést, addig most alig birtam szusszal. Extra fáradt lehetettem, vagy rám rosszul hat a karnitin
Üdv: tütüke -
tütüke
tag
Igen, edzek
csak fórumot nem olvastam.
Kangoo basic edzésre járok most, és voltam alakformáló tornán. A kangoo nagyon nagyon jó, csak kicsit drága, mert a cipőt is bérelni kell. Maga a mozgás az izületkímélő, lendületes és szórakoztató nagyon. Szóval heti egyszer járok el kangoora.
A másik alkalommal alakformálo tornára járok. Az nagyon kemény izomlázat okoz. Még a step aerobikot fogom kipróbálni, és meglátom, hogy az lesz, vagy az alakformálo. Majd eldöntöm
ja és vettem egy lépcsőzőgépet, ami oldalra lép ki, igy végül is twister is egyben. Azt használom minden nap. Szóval belendületem -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3631 üzenetére
képesek vagytok szétoffolni a topikot? szégyentelenek
Most, hogy itt a vizsgaidőszak, hajlamos vagyok megfeledkezni az evésről, ami nagyon nagy hiba. És bár a súlyom csökkent, (aminek valljuk be, örülök) úgy gondolom lesz még ennek következménye: a szervezetem amikor ujra normális táplálékhoz jut, egyből el kezd raktározni, igy több fog visszajönni, mint amennyi voltam... -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3610 üzenetére
El ne felejtsd, hogy lokális zsírégetés nem létezik
Amugy hajrá, ha készen vannak a kockák, küld a fotót! -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3605 üzenetére
Szia!
Köszönöm jol vagyok, csak kicsit sok lett a pezsgő. De ezt a fejfájást holnapra már kiheverem.
Diétázol még egyébként?
Nagyon fini halas kaját alkottam ma. Érdemes kipróbálni. Itt leirtam, hogy hogyan készül: [link]
tütüke
tag
Kellemes Ünnepek végét!
Kinek hogyan sikerült magát kontrollálnia a nagy lakmározások idején?
Én egész büszke vagyk magamra. Nem ettem többet, mint bármelyik másik napon. Sőt! Most még jobban figyeltem, s az eredmény: szaloncukor 0 db, sütemény 2 szelet, és amit nem hiányzott, az kb 1 adag burgonyasaláta. De ettől eltekintve nem volt semmi rossz, vagy sok az étrendemben.
És ami a legfurább az egészben, hogy nem is hiányzott a süti, sem az édesség, pedig régebben nagyon sokat megettem ilyesmiből.
tütüke
tag
Hallottam, hogy van Miskolcon egy kezelés, ahol egy műszert a tested több pontjára rákötnek, majd a végén kielemzik, hogy pl az egyes vitaminok milyen arányban szivódnak fel/hasznosulnak a sejtjeidben. Kielemeznek mindent: vitaminok, csontritkulás, stb.
Tud valaki erről valami pontosabbat? -
tütüke
tag
válasz
L|zsidoboz #3112 üzenetére
a vashiány, és a B-vitamin hiánya is okozhatja a fáradtság érzetét. B vitaminból mindenképpen ajánlom neked a Bioextra-s B komplexet.100 db-os kiszerelés nem is drága. És tényleg nagyon jo fajta vitamin. [link]
-
tütüke
tag
válasz
Ariadne #3105 üzenetére
én nem is bánom, hogy nem nagyon lehet friss halat venni. Anyósom győzködött valamelyik nap, hogy vegyünk egy élő halat a Tescóban, de nagyon sajnáltam, hogy fejbe kell vágni szegényt, igy ott maradt. Megjegyzem abban a kis akváriumban sem jobb neki, amibe 50 társával együtt be vannak zsúfolva...
Én inkább maradok a fagyasztottnál. -
tütüke
tag
Én Nyiregyen szoktam venni husit, vagy a kisboltban, vagy a profiban, ha szép...A csirkemell ára 800-1100 HUF között szokott lenni. De szerintem nem én vagyok a te embered, akivel együtt vásárolhatsz.
Ja, és nagyon tudom ajánlani neked a hekket. Szerintem a halak közül az a legfinomabb, és az ára is elfogadható. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3093 üzenetére
Tudom, hogy a fiuknak nem ajánlatos szoját enni, de mi a helyzet a ProForm-os Soy proteinnel? 90%-os a fehérjetartalma, tehát nagyon minimális a szénhidrát, és a zsir, ami benne van.
Mi vanilia izűt vettünk belőle, és tényleg nagyon finom ize van.Vélemény, ellenvélemény? -
tütüke
tag
Köszönöm szépen, igazán kedvesek vagytok
Hogy milyen pozitivumok vannak? fel sem tudom sorolni az összeset, olyan sok van
amit a legfontosabbnak tartok, hogy sokkal egészségesebbnek érzem magam: nincs nap végére fájó láb, könnyedén feljutok a harmadikra, nem jár extra lihegéssel, ha a busz után kell futni, könnyedén megy az esti 1-1.5 órás séta....
És persze a pozitiv visszajelzések is nagyon jól esnek, meg az elismerő tekintetek.
Ami a legfontosabb, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagyok.
De egy dolgot nem szabad elfelejteni: a mozgás, és az egészséges táplálkozás most is ugyanolyan fontos, mint az elmúlt 8 hónapban, hiszen, ha visszaállnék a kényelmes, lusta, mindent felzabáló életvitelre, akkor a régi formám kb 2 hónap alatt visszatérne. Akkor hiába szenvedtem le magamról a zsirpárnákat, ugyanugy visszajönnének rám.
De ettől egyátalán nem tartok -
tütüke
tag
Nagyon rossz irányba ment el a topik...
Ilyeneket lehetne privibe is akár...
és hogy on is legyek:
reggeli súlyom 76,5. Ezzel teljesen elégedett vagyok, nincs több fogyókúra, nem is szándékozom többet fogyni. ''Szemét kajákat'' már nem eszem jó ideje, és ezen nem is fogok változtatni. Az édességet egyátalán nem kívánom... Remélem mindenkinek sikerül elérnie a kitűzött célját. A lényeg, hogy soha nem szabad feladni.
Modi: remélem nem gondoltad komolyan, hogy nem fogsz ide járni többet. Nagyon sok erőt merítettem a tanácsaidból, és ez másoknak is bizonyára jól jöhet még... -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #2795 üzenetére
hehe, könnyen lehet
-
tütüke
tag
Nem szabad türelmetlennek lenni. Az eredmény mindig csak később jön. Hosszú hónapok kemény munkájába kerül, mig látványossá válik az eredmény, és Te magad is teljesen elégedett leszel. Éppen ezért nem szabad drasztikus diétákba kezdeni, hanem egy uj életmódot kell kialakitani, amit könnyedén tudsz tartani, aminek szerves része a sport, a mozgás, és egy ujfajta táplálkozásmód (Ezalatt azt értem, hogy a bevitt étel mennyiségileg és minőségileg is megfelelő legyen.) Én amióta igy élek, nem tartom tehernek a fogyókúrát, mert tulajdonképpen nem is fogyókúra, hanem egy másfajta életciklust alakitottam ki magamnak, amiben nagyon sokat segitettek a fórumtársak, és természetesen a párom is
.
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
Most, hogy jó az idő bicajjal járok mindenfelé. Egyrészt gyorsabban tudok haladni a reggeli csucsforgalomban, mint busszal - nagyon praktikus, nincs több táskából ellopnak ezt-azt, zsúfolt busz, stb... Másrészt amióta bicajjal járok sokkal látványosabban kezdett el megindulni lefelé a zsirpárnám. Szóval nagyon hatásos fogyókúra. Télen is elég sokat szobabicajoztam, de egy órás szobabicaj nem hozott annyi eredményt, mint most 20 perc. Bár valószinűleg az intenzitás sem mindegy. A lényeg, hogy szépek az eredményeim.
Szóval aki csak megteheti pattanjon bringára, és járjon azzal dolgozni-suliba-bevásárolni....stb. -
tütüke
tag
válasz
T. Almeida #2617 üzenetére
Gratula, csak igy tovább
Egyébként a reggeli mozgás még egész napra szóló jókedvet is csinál. Szóval csak igy tovább!
Moddingfan: Micsoda pletykás madarak vannak itt a PH-nEgyébként jól csicsergik.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #2570 üzenetére
olvashatnál privit...
Ma az edzőteremben az egyik edző megjegyezte, hogy sokat fogytam.
Lassan de biztosan megvan az eredménye annak a sok-sok hónapnyi munkának. Mostanában pedig már bicajjal járok mindenhová. A múlt héten kétszer áztam el, úgyhogy azóta jobban figyelem az időt is.
Nyina: javaslom neked is ezt a fajta testmozgást, vagy pedig a hosszu sétákat. Az is nagyon hatásos. Persze mellette nem árt egy edzőterembe is eljárni.
És javaslom még, hogy gyakran nézz be ide, mert én pl nagyon sok erőt meritettem a többiek tanácsaiból, lelkesitéséből. Ezúton is köszönet mindekinek -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #2563 üzenetére
Na végre valaki, aki alátámasztja az észrevételeimet, miszerint a krumpli mégsem olyan jó. Ezer köszönet
-
tütüke
tag
Éppen a diétás blogodat néztem, és újraolvastam, hogy találok -e benne krumplit. De nem volt.
Most már azt is tudom, hogy miért: egyszerű lustaság
Köszi a választ
Én meg azt gondoltam, hogy nem jo a krumpli, ezért honapok óta hanyagolom, illetve minimális mennyiséget eszek belőle. Na szépen állok... -
tütüke
tag
válasz
Ariadne #2555 üzenetére
Lehet,bennem mindenesetre az maradt meg, hogy a rizs sokkal jobb, mint a krumpli. A gyúrósok is rizs+csirkét esznek...szoval valaki tényleg segitsen ki, mert már jo ideje azon vagyok, hogy minél kevesebb krumplit egyek, pedig nagyon szeretem.
Fless, Moddingfan, Attilam irhatnátok erre valamit légyszi... -
tütüke
tag
válasz
Ariadne #2540 üzenetére
Szia!
Én több, mint fél éve járok edzőterembe, kilókban semmi nem változott, viszont a zsirpárnáim elfogytak, és szépen izmosodtam is
Ha jól értettem neked is ez a célod. Korábban itt a topikban nagyon sok jó tanácsot kaptam, szóval ha van egy kis időd érdemes visszaolvasni. Rövid lényeg: napi 5-6-szor kell enni keveseket. Mellőzni a szemét kajákat: krumpli, tészta, cukor, kenyér...stb, és minél több fehérjedus kaját enni: nemcsak rizs-csirke, hanem pl hal, hántoltárpa, hajdina, tojás, ilyesmi. Próbálj minél többet mozogni, itt nemcsak az edzésekre kell gondolni, hanem ahová lehet gyalog-bicajjal is lehet járni. Ez nagyon sokat jelent. Én pl most, hogy beköszöntött a jóidő, már csak bicajjal járok mindenfelé. Nagyon sokat számit, hidd el.
Ja, és sok vizet kell fogyasztani, lehetőleg buborékmenteset.
Igy hirtelen ennyi jut eszembe.
Üdv: tütüke
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
BlacKSouL #2435 üzenetére
Nagyon örülök, hogy jól haladsz a diétáddal, és jól érzed magad a bőrödben. De: nagyon kell vigyázzni, mert egyik ismerősöm ugyanezt a diétát csinálta. Eredmény: a 3 hónap közepére már teljesen elgyengült, a gyomra tönkrement, lelkileg teljesen kiborult. Szóval csak óvatosan a diétával. Nem mondom, hogy rossz, azt sem, hogy bárki igy járhat. Ami biztos, hogy neki ártott ez a fajta fogyókúra. Mellékesen megjegyzem, hogy sokat fogyott tőle, de milyen áron
Én azért kitartást és erőt kivánok neked, hogy sikerüljön lefogyni, és megtartani a súlyodat -
tütüke
tag
Ha nagyon kívánsz valami kaját, akkor az szerintem nem azért van, mert hiányzik a szervezetedből pl a vas, vagy akármi más, hanem azért, mert egyszerűen szereted ezt az ételt. Nincs értelme megfosztani magunkat mindentől. Néha kell egy kis ''bűnbeesés'', különben az lesz a vége, hogy az egészet feladjuk..Egyébként mi értelme az életnek, ha néha nem ehetünk meg egy finom falatot
. Legalábbis nálam ez igy múködik. Inkább arra vigyázz, hogy ez a búnözés már ne este legyen, hanem minél korábban. Akkor azt még ugyis ledolgozod.
-
tütüke
tag
mostanában egyre többet hallom, hogy milyen sokat fogytam, meg hogy tök csini lettem...stb. Jó ilyesmit hallani, én is észreveszem magamon, hogy már nem dudorodik itt-ott a zsirpárna, a lábamon sem látszik már a narancsbőr. A súlyom viszont változatlanul 78 kg, nem változik semmit.
Pénteken végre megengedte az idő, hogy bicajra üljekÉs ha nem esik az eső holnap is bicajjal megyek ahová kell
. Sokkal jobban szeretek a szabadban bicajozni. Egy óra tekerés fel sem tűnik, mig ha teremben tekerek csak szenvedés az egész, és ráadásul még a levegő sem olyan jó. Már éppen itt az ideje a jóidőnek.
-
tütüke
tag
mit szoktál belőle csinálni? A levesbe én azért teszek egy pici cukrot, mert igy eltünik belőle a kesernyés iz. Fagyasztottból a Bonduelle-t szoktam venni. Az fincsi, és nem kell tisztitani, mert jó minőségű, tiszta, ellenben más gyártók fagyasztott termékével. Amikor szezonja van természetesen a frisset veszem. Magában nem esszük, csak levesben, és ugy nem kesernyés.
szénhidrát mennyiségét csökkentem. Egyetértünk. -
tütüke
tag
Örülök, hogy izlik
Most már legalább tudom, hogy nem potyára irtam azokat a recepteket
Egyébként a kelbimbóleves is ugyanezzel a technikával készül. Érdemes kipróbálni, az is nagyon fini. A trükk benne annyi, hogy a kelbimbó kb 1/3-át ketté kell vágni, igy szétfő a levesben, és sűrűbb is lesz tőle.
hogy on is legyek:
reggeli súlyom 78.5 . Szóval nem mozdul a súlyom sehová. Azt hiszem, hogy csökkenteni kell a kaja mennyiségét, mert igy nem jutok egyről a kettőre...vagyis kettőről az egyre
de a vacsimegvonás is segithetne rajtam azthiszem. Edzésekre rendszeresen járok. Múlt héten is 4* voltam, azzal szerintem nincs baj, inkább csak a kaja mennyiségével. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #2007 üzenetére
táblázat. Könyből kerestem ki
-
tütüke
tag
Lecsót eszek pufirizzsel. Ez már a vég
-
tütüke
tag
A virslit nemcsak ezek miatt nem érdemes enni: a jóég sem tudja, hogy miből készülnek. Egy dolog, hogy mi van ráirva, és egy másik, ami benne van.
Nem tudom megmondani, hogy mikor ettem utoljára virslit, de nem is szándékozom fogyasztani...Ja, a párizsi is ugyanez a kategória nálam.
-
tütüke
tag
Az egyik barátnőm is vett egy kutyát. Napi 5-ször viszi le sétáni, 3-4 hónap alatt lefogyott több, mint 10 kg-ot. (Idegeskedett is bőven, valszeg az is számitott a kilóknál). A lényeg: ha van egy kutyád, és sokat mozogsz vele, az nem tűnik fáradtságos munkának, tornának, de nagyon sokat jelent, hiszen sokkal többet mozogsz, mint addig.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1759 üzenetére
Az étcsoki jobb, mint a tej, nem? Vagy csak egészségesebb
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1739 üzenetére
először én is azt hittem, hogy én irok, de rá kellet jönnöm, hogy mégsem
viccet és off-ot félretéve:
Olyasmikre gondoltam, amik jobban megemelik a pulzust. Ilyen például a futás, vagy különböző ugra-bugra.
Ha holnap is ilyen szép idő lesz, mint amilyen ma volt, előkapom a bringámat, és megyek vele egy kört.
Ma este még sétáltunk egy órát, nagyon jo volt, de baromira elfáradtam, elszoktam már tőle, de kellemes fáradtság volt ez. Még sütött a nap, nem volt hideg, isteni voltEzt már szeretem
-
tütüke
tag
válasz
attilam #1730 üzenetére
na akkor majd ezt is észben tartom
De azért bosszant a dolog. Jo lenne már látni kevesebb számokat a mérlegen. Lehet, hogy ráijjesztek: ha nem mutat kevesebbet, kidobom. A virágok is helyrejönnek, ha ilyesmivel fenyegetőzömBár még nem hallottam olyat, hogy lelke lenne egy mérlegnek
-
tütüke
tag
válasz
attilam #1728 üzenetére
Kisebb lett a combom, a hasam,a fenekem, a karjaim vékonyabbak: egyszóval a zsirpárnák lassan bár, de múlnak. Ismerőseim is megjegyezték, hogy sokat fogytam. De a mérleg nem mutat semmi változást
Ezért gondoltam az intenzivebb mozgásra. Nagyon várom már, hogy jobb idő legyen, akor reggelente tudnék járni futni, napközben meg bicajjal mindenhová. De most még megfagyok odakint
A kaja szerintem nem sok, és azt szépen elosztom 2-3 óránként, ahogy sikerül. Inkább az a baj, hogy napközben keveset mozgok.
A séta jó ötlet, igyekszem észben tartani
Fless: egy cipőben járunk, de nem vigasztal, ha másnak sincs sikerélménye.
A szervezet jól beállt erre a súlyra, nem adja könnyen, amit megszerzett. Majdcsak meggyőzzük a saját igazunkról -
tütüke
tag
Ma végre rájöttem, hogy mi is a baj, mitől nem csökken a súlyom: Nem elég intenziv az edzésem! Sokkal nagyobb intenzitású gyakorlatokat kell végeznem,és akkor tuti jo lesz. Ilyeneket, mint pl: gugolások, térdfelrántások, hajlitások, stb...Ezeket itthon is lehet, nem kellenek hozzá súlyok, meg sok hely sem. Szóval ez mehet nyugodtan reggel, és amit eddig is csináltam, a súlyzós edzések pedig ugyanugy, heti 3-5-ször, esténként.
Az étkezéssel egész jol beálltam a napi sokszor kevesebbre, szóval szerintem ez lesz a nyerő. Aztán ha ez sem használ semmit, ...nem tudom mit fogok csinálni.
NA várom a véleményeteket.Mit gondoltok?
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1670 üzenetére
ha króm tablettát szedsz, akkor is elmúlik az édesség utáni vágyad. Csak idő kérdése.
Nálam mindig akkor hat, mikor elfogy a csoki
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
Köszi
A brokkoli nagyon finom, kár, hogy lemaradtál a szezonjárol. Nálunk pl már nem is lehet kapni.De ha te mégis hozzájutnál, akkor főzd meg (párold) sósd vizben, és amikor megpuhul, leszűröd, és hagyod hűlni. Ha langyosan eszed úgy a legfinomabb. Nem kell hozzá semmi, csak úgy magában kóstold meg bátran. Nem mondanám, ha nem lenne jó
-
tütüke
tag
válasz
Thulcandra #1631 üzenetére
Szia! Az ideális az lenne, ha tudnál enni 2-3 óránként. De nem a megszokott mennyiséget, hanem kicsiket. Van egy oldal, ahol diétás recepteket gyűjtünk, ott nézelődhetsz, és merithetsz ötleteket az étkezésekhez. Igaz nem tul sok még egyelőre a recept, de alakul
Ime a link: [link]
Jol mondod: szénhidrátot, zsirt minimálisra kell csökkenteni. Jó lenne, ha el tudnád hagyni a kenyeret, vagy csak délelőtt ennél egy keveset belőle. Helyette ajánlom a pufirizset, extrudált kenyeret, vagy a teljes kiörlésű kenyereket, de utóbbit csak mértékkel. A hagyományos tészta helyett egyél inkább durumtésztát, de azt sem minden nap, csak módjával.
Ami fontos, hogy nagyon sok fehérjét kell enned. Ezért van sok csirkemelles recept a diétás topikban. És hozzá rizst, ha lehet, akkor az is barna legyen.
A legfontosabb, hogy mozogni kell, csak ugy lehet a kitűzütt célt elérni.
Na ennyi jut eszembe hirtelen, de olvass vissza, mert nagyon sok hasznos dolgot mondtak már el a többiek.
tütüke
tag
válasz
boszizsu #1536 üzenetére
Szó sincs róla, hogy el lennék szomorodva. Fellekesit egyenlőre, hogy jol tudom tartani a napi 5-6-szori étkezést, és az edzéseket. Idő kell, hogy változzon a súlyom, ez nem fog menni egyik napról a másikra.
Nem is mondtam még: kezdenek nagyok lenni a gyűrűim, de nem hiszem, hogy tágul az arany -
tütüke
tag
válasz
boszizsu #1534 üzenetére
Örülök, hogy ilyen jol haladsz, ez nekem mindig ad egy kis plussz löketet, ha másnak sikerélménye van
A Norbi-tésztát már én is kóstoltam régen, nekem izlett, nagyon fini. Persze tésztát már jó ideje nem ettem...
Az én súlyom egyenlőre nem mozdul sehová. Elhatároztam, hogy minden reggel fogok tornázni , és este is elmegyek legalább heti 3-szor. A reggeli egy órás torna egyébként teljesen frissitően hat rám. 2-3 óránként eszek, és irom a fehérje, szénhidrát, zsir mennyiség, amit megettem. Elég maceráns egy dolog egyelőre, de igy legalább pontosan nyomon tudom követni, hogy jol csinálom -e, vagy hol rontom el.
Attilam: szép teljesitmény! Gratula -
tütüke
tag
Na megtörtént életem első számolása:
reggeli: fehérje: 14.7 g
szénhidrát: 15,8g
zsir: 7.1g
Amugy tovább tartott kiszámolni, mint megenni
zöld tea: nagyon finom, de akkor kezdett el felpörgetni, mikor már aludni szerettem volna -
tütüke
tag
Én meg azt hittem Boxer irta...Meg is lepődtem!
Fáj mindenem nagyon-nagyon....Most már biztos, hogy lappang valahol egy kis izom
Megbeszéltük a párommal, hogy előbb számolok, mert az sem biztos, hogy kevés a fehérjebevitelem, próbálok étrendet ugy kialakitani, hogy több legyen benne a fehérje.
Van ám árnyoldala is a turmixnak, ezért inkább először a kajára figyelek oda. Ha igy nem megy, akkor jöhet valami külső segitség. Az kiderült, hogy számolás nélkül nem úszom meg. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1387 üzenetére
Lehet, hogy a woodslave tanácsát fogadom meg. Ha mégsem jön be nekem, nem akkora pénzkidobás...Másrészről viszont lehet, hogy a páromnak sem ártana, sz'al kettőnknek meg egy kis doboz elég kevéske...Alszom még egyet a témára, holnapra kidrül
-
tütüke
tag
válasz
Woodslave #1383 üzenetére
Ez elég nagy probléma akkor nekem, mert én minden nap főzök, és általában ezek eléggé összetett kaják. Elég sokat variálok az alapanyagokon, hogy változatos, ugyanakkor finom is legyen a kajánk. Ez a téli időszak eléggé meredek, mert egyes zöldségek ilyenkor már vagy egyátalán nincsenek, vagy nem jó az izük...A hús pedig nálunk nem jön számitásba. Te mit javasolsz? kell az a turmix?
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1376 üzenetére
Valszeg azért, mert kevés fehérjét eszem. De ettől többet nem tudok. Szerinted miert nem kell nekem?
Jah: vettem zöldteát. Naturlandost, csak tiszta zöldtea van benne, semmi más. Nagyon fincsi. -
tütüke
tag
Fless:Mindenképpen kell a Whey Pro nekem is? Elég tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban. Mit javasolsz?
-
tütüke
tag
Megvolt az esti edzésem is.1 óra volt. Ennyire még talán sohasem fáradtam el. Alig birtam a vacsit megcsinálni, pedig csak alá kellett gyújtani...Keményen megdolgoztattam a lábamat, és a mellizmomat is (vagy valamit, ami azon a részen van) A kezem annyira elfáradt, hogy gépelni is alig birok... Nem tudom hogy lesz ebből holnap reggel edzőterem, de izomláz garantáltan lesz belőle.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1344 üzenetére
most irjam, hogy tojást ettem reggel, meg fehérjeturmixot ittam, hogy tudj kedveseket irni?
Tudom, hogy jót akarsz
Én meg a fejemhez kapok, és ezentul eszek rendesen.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1338 üzenetére
Jól értem: reggel este kardió minden nap, + közbe még heti 3* súlyzos edzés? Azt hiszem ehhez már be kell költöznöm a terembe...
Egyébként lehet, hogy igazatok van: az izom nehezebb, mint a zsir, és nem fogyok, hanem egyszerűen csak átalakul izommá a zsir. Ez igy tökéletesnek hangzik, csak kiváncsi vagyok, hogy mennyi a valóságalapja...
A mai egy órás bicajozás (3-as erősségen) meg sem kottyant. Erősödtem, az biztos.
Tényleg egész gyógyszertárnyi mennyiséget szedsz...Én csak krómot szedek, és multivitamint. Zöld teát lehet, hogy ma még veszek. Attól függően, hogy mit tanácsoltok, sajna a gyomrom elég gyengus, nem vesz be mindent...
''110 kilós szálkás izomzattal ''- azt elhiszem -
tütüke
tag
A mai kajcsim eddig:
7:30: 2 piritós
11:30: 2 melegszendvics
13: naturjoghurt+zabkorpa+amaránt mag.
Eddig ennyi. Reggel a két kajázás között sok idő ment el, de akkor voltam edzőteremben, igy nem tudtam enni.
Régebben szedtem bio-slim tablettát. Az is valami zsirégető-szerű tabletta, de kicsinálta a gyomromat, tehát nem volt hosszú életű..Ha zöld teát iszok éhgyomorra, az nem fogja bántani a gyomromat? -
tütüke
tag
válasz
Latissimus Dorsi #1330 üzenetére
hát ezzel nem lettem kisegitve
-
tütüke
tag
Szokásomhoz hiven ma reggel is ráálltam a mérlegre, de olyan csunya nagy számot mutatott, hogy egyből begurultam. Ettem 2 szelet piritost, és elmentem az edzőterembe.1 órát bicajoztam, 20 percet hasaztam, aztán 40 percet infraszaunáztam
és végül 20 perc séta, de az már haza. Betartom a diétát, eszek napi 5-6-szor keveseket, eljárok edzeni, és mégis nő a súlyom.
Na ezt magyarázza meg nekem valaki légyszi...
-
tütüke
tag
válasz
Maranello #1282 üzenetére
én is igy voltam a naturjoghurttal, hogy le nem birtam nyelni, aztan csak hozzá kell szokni az izéhez. Most már minden nap megeszek egyet. Rakok bele vagy egy kanál búzakorpát, vagy egy kanál zabkorpát. Emellé még egy kevés pattogatott amarántmagot is. És tényleg nem olyan rossz, mint amilyennek kinéz...Csak kóstold meg...
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1238 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy pasi rááll egy ilyen gépre, vagy akármilyenre...Tegnap pl egy srác 40 percet használta az elliptikust. Nálunk is van egy nagy terem (súlyzók, fekpad, mellgépek..), 2 kicsi (egyikben csak futűpadok + elliptikus, másikban lépcsőzőgépek, +ami még lábra megy) + az emeleten a hasazós gépek. Mindenhol vannak fiuk -lányok vegyesen. Nálunk ilyen nincs, hogy valahonnan kinézik akár egyik, akár a másik nemet. Mondjuk engem egyébként sem érdekel, hogy ki hogy néz...Ne képzelődj, csak használd
-
tütüke
tag
válasz
attilam #1233 üzenetére
A séta tényleg nagyon jó. Mi esténként 1-1.5 órát sétáltunk, ha nem mentünk terembe, és mielőtt még nem is jártunk edzeni.
Sajna csak átmeneti felmelegedést mondanak az időjósok, jön vissza a ''kutyaorditó'' hidegDe van rá esély, hogy tévednek...Mindenesetre nem árt a sapka+sál+kesztyű kombináció.
-
tütüke
tag
Jó, hogy mondod, sosem tudtam mi a különbség a szalag- és a mágnesfékes között. Csak annyi tűnt fel, hogy a mágnesfékes drágább.
Egyébként mindjart itt a jóidő, lassan lehet odakint is bicajozniÉn már nagyon várom
Amugy nem lehet, hogy tul erős fokozatra állitottad a elliptikus futót? Én először mindig a legkönnyebb fokozaton csinálok jónéhány percet, utána erősitek bele, igy van ideje bemelegedni a térdemnek, és nem fájdul meg. Ez igaz a szobabicajra is, ott is igy csinálom. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1229 üzenetére
Ez az elliptikus tréner baromi jo, nagyon szeretem. Nem egy megeröltető feladat ezt használni, mégis jol megizzaszt, és lehet csinálni félóráig is anélkül, hogy ránéznél a számlálójára, hogy mennyi telt már el. Szóval csak azt akarom mondani, hogy gyorsan telik rajta az idő. A tescóban láttam minap, 27 ezer volt leárazva. Persze azt nem tudom, hogy milyen fajta, vagy hogy egyátalán ez jo-e, de ha valaki hosszutávra akar berendezkedni otthon, akkor érdemes beruházni vagy egy szobabicajra, vagy egy ilyen trénerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest