Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
Sovány tejjel, túróval, sajttal mi a baj?
Szvsz. butaság mindent kiirtani az étrendből, néha, egy héten egyszer lehet enni finom magvas bucit, sajtot vagy ilyesmit. Ne vegye el az ember kedvét az egésztől a mindent letiltás.Én faszán haladok, 108.6-ból most 103 körül/alatt vagyok, edzéseknek köszönhetően sokat erősödtem, arcom és hasam fogyását mások is megdicsérték. Tartom magam az okos étrendhez, és mozgok, amennyit tudok. Már azt veszem észre magamon, hogy a korábbi adag kaják megterhelően soknak bizonyulnak, a ránézésre kevés kaja sok lesz a végén.
És ez jó!
Jó érzés ledobni a zsírt, és fittebbnek lenni, könnyebben mozogni. -
somasz
addikt
Üdv!
Szeretnék leadni, ki gondolta volna.
193cm, jó felépítésű, széles vállú srác vagyok, és 108.6 kg-ról indultam. Kézilabdázom, ez heti 2 edzést és 1 meccset jelent. Eddig a zsíros dolgokat szorítottam háttérbe, de sajnos sok szén-hidrátot vittem be, ezt gondoltam megfelelő diétának. Az utóbbi időben ez nem bizonyult elégségesnek, ezért esténként igyekszem nagy tál salátát enni, és visszafogni a többi étkezés során is az adagokat.
Kondiba heti 3-szor, max. 4-szer tudok ellátogatni ingyen, de semmi kardió gép nincs, csak padok, pár tricepsz-, láb-, hátgép, kézi súlyzók, rudak. Idén elkezdtem tudatosabban kondizni, nem mindent egyszerre, hanem inkább alkalmanként külön izomcsoportokra gyúrni, beiktatva mindig kis hasazást (zh időszakban ez kicsit borul, nem hiszem, hogy ennyiszer le fogok tudni járni).
Célom, hogy lefogyjak 100 alá tartósan, de inkább a 9x aljába. Olyan izomzatot szeretnék, ami nem gátol sportolásnál, tehát nem bekötött lufikat szeretnék, hanem hasznos izmokat.
Hasamról szeretnék leginkább leadni, ezt valószínűleg sokkal több futással tudnám elérni. Tervben is van heti 2-3-szor reggelente ~40 perc futás, amint az időjárás engedi. Ehhez jól jönne pár étkezési tanács, külön a megerőltetőbb napokra, tehát meccs, edzés előtt után mire figyeljek, ilyesmi.
A zöldségeket szeretem, gyümölcsből rengeteget képes vagyok megenni, esténként sok almát is eszem (ezt nem helyeslik többen, nem tudom, mi az igazság).
Tudnátok tanácsot adni, hogy tartható életmód-alakítással kontrollálható testsúlyom legyen?szerk: egyetem mellett nem mindig tudom magam tartani az eltervezett étrendemhez, ebédre nem mindig tudok meleget enni, egyszerűen nincs rá időm.
A súlyleadással próbálom tehermentesíteni a térdeimet, mert volt már velük problémám, a szalagjaim sem túl épek, egyikből porcrepedést is el kellett távolítani műtéttel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest