- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Komoly autó balesetem volt 4 éve. Összelegózott a jobb kezem (értsd. huzalok, lemezek), bokám úgyszintén.... Szóval az emelgetés, gugolás és társai már nem fognak menni. Előtte 8 évig kondiztam..... Többek közt az extra kilókat is ennek az eseménynek köszönhetem.
-Mike-:Nem várom, csak ki szerettem volna próbálni a fehérje szervezetemre mért esetleges jótékony hatásait...
-
Bird
addikt
Köszi!
Kaptam 1kg-os kiszerelésű zéró cukros Lifetilt nutellás fehérjeport félárban, eddig nem fogyasztottam külön fehérjét a fogyókúrához. Viszont azt látom a kalóriabázison vezetett naplómon, hogy a napi fehérje bevitelem nem éri el a 60g-ot, 10g-al általában alatta marad. Nem szeretnék az izomzatomból veszíteni a mostaninál többet.....
Vízzel vagy zsírszegény tejjel keverjem?
-
Bird
addikt
Fehérje turmixot délután 5-6 körül is szabad fogyasztani, vagy inkább reggel ajánlott?
A felszívódási ideje is érdekelne.
-
Bird
addikt
Pontosan. Pszichésen átkattan az agyad, ezáltal könnyebben áll át a szervezeted a zsírégetésre. Agyban dől el minden.... A villámdiéták, káposzta leves kúrák, meg a többi instant diéta porok pont ezért semmit nem érnek... A lényeg a rendszeresség, nem a pillanatnyi (3-4 hetes) fellángolás. Abból csak jojo lesz semmi más.
Írni kell, számolni, ettől lehet TUDATOSAN fogyni.
Nálam ez a fórum is legalább +20% motiváció....
-
Bird
addikt
Idézet a kalóriabázisról:
"Azok, akik naponta leírják, hogy mit ettek, átlagosan kétszer annyit fogynak. Úgy látszik, pusztán azáltal, hogy leírjuk mit ettünk, arra sarkall bennünket, hogy még kevesebbet együnk."
Jack F. Hollis PhDKb. ennyi trükk. Mindamellett rendszerességre ösztönöz és motivál a kalóriaszámlálás. Látod az eredményét és szerintem nehezebb visszacsábulni a korábbi útra. A komplex csomag neve: életmódváltás. Beleég a mindennapokba és a fogyást követően is könnyebb kordában tartani a kalóriákat. Osztom én is, hogy valamivel többet kell beírni a bevitt mennyiségekből (nálam kb. +10%).
Mindent összevetve az egyik legjobb módszer amivel eddig találkoztam... A mindent ehetsz, csak MÉRTÉKKEL elv hatékony módszer. -
-
Bird
addikt
Sziasztok!
Diéta alatt mi szól a zöldtea kapszula mellett? Érdemes ezzel sanyargatni magam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A rend őrei
- Elite: Dangerous
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest