- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Szerintetek a szobabringa mennyire számít aerob mozgásnak? Napi 1 órára gondolok.
-
STC Speed
őstag
válasz
Scrake^;DD #7725 üzenetére
Lényegében ennyi, igaz!
-
STC Speed
őstag
Szerintetek ez mennyire hizlal?[link]
257 kcal/ 44 g szénh egy adagban + mellé egy sonkás zsömle=reggelireszénhidrátot soknak találom, de a kalória viszonylag kevés,a múltkor pont ezt kérdeztem
-
STC Speed
őstag
válasz
Woodslave #7678 üzenetére
Pont egy ilyen kérdést akartam feltenni, érdemes lenne áttérnem a kalória számlálásra?
Működött a szénhidrátos számolásom is,csak lassúnak tűnik.
Tehát ha eszek egy kalóriaszegény,de magas szénhidráttartalmú ételt akkor azt megehetem nyugodtan?(persze a napi max kalóriahatáromat figyelembe véve) -
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés merült fel bennem,hogy elég jól működik az a dolog,hogy ehetek bármit,csak ne legyen sok szénhidrát benne. teszem azt, lightos joghurt 10g szénhidrát,izesitett,finom,nem hizlal.Eddig számomra ez oké.
Viszont mivan a müzli és társaikkal, hogy egy jó alaku csaj van a dobozon, de megnézem,és kiderül,hogy egy adag kb 60g szén.h ami elég sok.
A kérdésem, hogy hogyan lehet eldönteni hogy most ez hizlal-e, vagy nem baj ha sok szénhidrát,mert lassan szivodo és nem olyan káros...stbKöszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest