- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Mint írtam,most pont azért nem ezzel a régi módszeremmel próbálok majd fogyni,mert nem akarok még egyszer így elerőtlenedni ! Marad a kevés fehérje -70g/nap körül-,viszont nem erőltetem túl magam,és most a közel uannyi leadandó kilómat 2x annyi idő alatt tervezem ledobni.Aztán meg ha bármi zavart érzek az erőben
,nem fogom csak azért csinálni tovább a programot,mert hűdekemény vagyok,hanem változtatni fogok.Persze nem szeretnék,ezért is igyekszem valami tarthatót kitalálni.
Igaz lehet az a 1-1,5 kg/hét,de az első pár hétben ennél gyorsabb fogyás sem lehet probléma szerintem,ha van miből leadni. -
Fred23
nagyúr
Hogy mi drága,nagyon egyéni pénztárcától függ.Én nem szívesen adnék ki 3k-t se valami olyanért,ami esetleg nem is használ,mert utána kénytelen lennék a fejemet verni,és ökörnek nevezni magam -erre meg ugyan ki vágyik ?!
Majd számolj be az eredményről,amit elértél az Alfával.Kombinálod vmmivel ? -
rii
nagyúr
úgy látszik azt kell a diéta alatt bevállani, amit utána méáskor is tartani tud az ember, úgyis visszajönnek a kilók, ha valaki diléta utén visszaáll a diltát megelőző étrendre, életmódra ...
én ezért nem diétázok, hanem megyek ma este is egy órát kocogni
szeretnék minden nap 1 órát, idővel.... -
fLeSs
nagyúr
én tavaly egy, a Ferenc körútnál található bioboltban vettem egy csomó üveg lenmagolajat (asszem megvettem az összeset
). de láttam már bioboltot tescoban meg auchanben is, szal nem urban legend.
lenmagból a ch mennyiségétől függ, hogy mennyi kell, ha nagyon kevés a ch, akkor a zsíron emelni kell (lehetőleg nem kolbásszal, hanem lenmgolajjal vagy olajos magokkal), hogy a kalória ne essen le nagyon, mert az csak izomveszétshez vezet. ha az adott étkezésben nincs komplxe ch (rizs, krumpli, zabpehely), csak zöldség, akkor mehet mellé lengmaolaj. egy evőkanál 9-10 gr (lemértem). 1 gr olaj = 9 kcal.
zsírégető: sztem alpha burn + koffeintabi és esetleg l-karnitin, de én már erre sem adok ki pénzt.
meg spiró. (csak viccnek szántam).
ha nagyon efedrinezni akarsz, akkor próbáld ki az ECY-t (effedrin+koffein+yohimbine azaz alpha burn). de jobb, ha előtte megbizonyosodsz arról, hogy tuti frankó a szíved és a vérnyomásod, és ellen tucc állni később neki (ugyanis az efedrinre rá lehet szokni).
ez mind az én véleményem. -
rii
nagyúr
én arra a tejsavókészítményre gonoltam akalória tekintetélben ...
bocs a láma kérdésekért
és a kerékpártúrák ezzel a tejsavóval milyen ereményt adnak rám nézve? mivel nem gyúrok.
amőgy fogyás szempontjábüól a kerékprozás jobb a futásnál azt hiszem, tartósabban tudok mozogni, akár 1-2 netán 3 órán keresztül is ... de napi 1 óra miminum .. futásból kb 15 percet élek túl, többet nem. -
rii
nagyúr
-
alitak
senior tag
Igen fogyni szeretnék.
Kb. én is úgy számoltam, ahogy te, bár igazság szerint nem nagyon tudok lemondani egyes kajákról. Viszont megpróbálom lejjebb venni a mennyiséget, és sokkal többet mozogni.Az utóbbi két héten kívül a sulis tornaóra mellett nem volt semmi mozgásom, most meg két-három naponta mászok futni (mellesleg igen szép javulásom van, mert az előző eredményemhez képest tegnap 4 percet javítottam 4km-en), és ha tehetem maradok suliban délután focizni.
Szóval bízom benne, hogy ennyi elég lesz ahhoz a pár kilóhoz, amit szertnék leadni. -
Moddingfan
senior tag
-
tütüke
tag
Én Nyiregyen szoktam venni husit, vagy a kisboltban, vagy a profiban, ha szép...A csirkemell ára 800-1100 HUF között szokott lenni. De szerintem nem én vagyok a te embered, akivel együtt vásárolhatsz.
Ja, és nagyon tudom ajánlani neked a hekket. Szerintem a halak közül az a legfinomabb, és az ára is elfogadható. -
Moddingfan
senior tag
ALPA néven fut, én tegnap vettem 3 dobozzal, bár jól el volt dugva, annyi szent. Hogy mennyi volt a kalória bevitelem, arról fogalmam sincs
A lényeg, hogy kevesebb ch-t egyen az ember, mint amennyit felhasznál és akkor fogyni fog, hogy ez mennyi, azt csak te tudhatod. Egyébként szálkázás alatt minden nap reggelente ment 30-40 perc bicaj és heti 3x-i súlyzós edzés és minden naphasaztam.
-
deniro2
senior tag
Na, ezért mondtam, hogy az összkalóriát érdemes viszonylag magasan tartani. Bármilyen furcsán is hangzik, de a ch-tól elszigetelve némi zsír (szigorúan növényi olaj, vagy esetleg halolaj) segíthet ebben, persze nem hektószámra. Ez azért lehet jó, mert a a szénhidrátot tulajdonképpen éhezés nélkűl tudod lejebb vinni, mikor a fogyókúra vége felé már csak úgy tudsz fogyni, ha a ch 100 g környékére kerűl, vagy esetleg alá.
-
Moddingfan
senior tag
Bocsánat, elfelejtettem, Veled párhuzamosan több embernek is adok fogyókúrás tippeket és már azt sem tudom, kivel beszéltem és kivel nem
Amint lesz egy szabad percem azonnal válaszolok Neked, csak momemtán meghalni sincs időm, most is csak 2 percre ugrottam be. Remélem este ráérek és akkor becsszó válaszolni fogkok.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Egy fél sütit?
Most csak egy felet, holnap egy egészet, nem lesz ez így jó
Ekkora kilengéseket nem szabad csinálni, egy negyed még rendben van, na de egy fél!!!
Végleg elrontottad a diétát, ez minimum 2 kiló pluszt fog eredményezeni, de ha ez nem is, a 35g!!!!-os műzli (leírni is vétek) 1/8-ad!! (1/10-ed még necces, de 1/8-ad!!!) része biztos megteszi majd a hatásást
Mivel edzettél egy ''keveset'', így talán megúszud 1 kiló plusszal
u.i.:
u.u.i.: Én csak a pluszban láttam sovány túrót, ALPA álnéven fut, olcsó, 0,1%-os és rettentő rossz íze van -
Moddingfan
senior tag
Tehát akkor L-Karnitin + Alpha Burn duó együtt annyira jó? - jó bizony
A sok ''gyószer'' közül egyes sem ismerek, de a csodakombó mellé szoktak javasolni koffein tablit (én is toltam), de csak edzett egyéneknek ajánlom, mert az Alpha Burn alapban is pörgeti a szívet, a koffein pedig mág csak hab a trotára, viszont segíti a zsírégető folyamatokat. Ha valaki rá áll erre, akkor érdemes fokozatosan kezdeni, először kicsi, majd egyre nagyobb adagot szedni, hogy a szervezet hozzá tudjon szokni, nehogy baj legyen. Pl: 1 Mega Carni-X+1-2Alpha Burn (testsúly függő), majd pár nap múlva ue. + 1 coffein tabli. Ez nem etalon, csak én valahogy így csináltam anno, de sokszor így is remegtem, mint a nyárfalevél, de az a ch hiánynak tudható be tudomásom szerint. Ami a legfontosabb az egészben: a folyamatos folyadékpótlás és hogy ésszel csináljunk mindent, ne egy nap alatt akarjuk megváltani a világot.
-
Nyina
csendes tag
Jaajj! Én tegnap már olyan hoszút írtam neked erre megdölött itt a rendszer. Kezdem előlről. 14, sőt a mai reggellel a 15. elvesztett kilómnál vagyok. Ápr. 7.-e óta csinálom. Nem szándékosnak indult, egyszerűen jó pár napig nem tudtam lenyelni semmi szilárd táplálékot. Ekkor lement napi 1, -1, 5 kg. Ez annyira fellelkesített, hogy folytatom, teljes erőbedobással. Egy percre sem inogtam meg. Tudom, hogy sikerülni fog, pedig van még mit csinálni. Májustól tornászom is. Ez eddig torna nélkül ment le. Napi kaja max.2szer. Zöldség, gyümölcs, kefír. Főzök is. Zöldségleves, lecsó, főzelék. De semmi zsír és liszt! A lisztet kukorica keményítővel helyettesítem. Nagyon keveset eszem, mert valamiért nem kívánom a kaját. Eszembe sem jut kenyeret venni egy hónapja. A mániám, a csoki- az meg egyenesen undort kelt. Néha eszem sovány sonka felvágottat, de csak 1-2 szeletet. Nem tudom már máshogy elképzelin, mert eddig csak ez jött be, és jelen pillanatban ez nem kerül erőfeszítésembe, mert egyébként sem vagyok éhes... Az eddig elértek nem az erős akaratomnak köszönhetőek, hanem a helyzet adta egyetlen pozitívumnak. Ezt nem fejteném ki bővebben... Viszont a folytatásért már kézbe kell vennem az ügyet, és ezerrel rajta leszek. Neked is sok sikert, ha ilyesmibe vágsz.
-
Moddingfan
senior tag
Sajnálom, de anno már megmondtam, ez annyira eszetlen módszer, hogy nem szeretném elmondani, nehogy valakinek baja essen. Remélem megértesz
Annyit elárulhatok, hogy naponta nemritkán 2x is edzettem, reggel kardió, este súlyzós edzés, utóbbit minden nap, szombaton is. De gondolom sejted, hogy ez azért eléggé megterhelő volt, szóval aki nem egészséges, annak a napi 2 edzést nagyon nem kéne erőltetni, sőt, talán még egészségeseknek se, ha nincs megfelelő sportmúltjuk (én évekig fociztam azért előtte). -
Moddingfan
senior tag
Sztem nem nyerő, de a heti 1kg is röhejesen kevés, bárki bármit mond, ennyivel az tud fogyni, akin 5 kiló felesleg van, akin több, annak ez nagyon lassú, nekem legalábbis az lenne. Toljál le egy olyan ökör diétával, amit én toltam anno, 2 hónap alatt 25 kilót
(ez vicc volt, ne toljál le ennyi idő alatt ennyit, ez meg már a másik véglet, ez sem egészséges, sőt). Hetente lemehet sztem 2-3 kiló, több ne nagyon, de annyi sztem még belefér, csak egyél nagyon sok fehérjét, hogy ne az izmaid rovására menjen a dolog. A 90 napos diéta sztem igen felejtős, amint abba hagyod megint felkúsznak a leadott kilók, tudod, nem diéta kell, életmód váltás. Aztán időnként abba be-be lehet iktatni egy -egy diétás időszakot.
-
Moddingfan
senior tag
Az infraszanához tudok csak hozzászólni. Sokak kedvelik, de fogyni tartósan nem lehet vele tudtommal, hisz szinte csak vizet veszítesz, az pedig nem igazán fogyás, bár a mérleg kevesebbet mutat, de akkor is. Kicsit szkeptikus vagyok az ilyen dolgok iránt, mert amit nem tudunk természetesen elérni, azt nagyon nehéz természetesen fenntartani
De kíváncsi vagyok ezekre, mert minden érdekelt, szóval aki tud valamit, írjon
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest