Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
válasz
csirkemano #1139 üzenetére
Szánj rá legalább 5 percet, de inkább 10-et.
-
Musztáng
tag
válasz
csirkemano #1139 üzenetére
Szerintem rendesen be kell melegíteni akkor is. Nekem pl. kattogni szokott a vállam, ha nem melegítek be rendesen, azt meg nem szeretem.
De mostanában már jobban odafigyelek.
-
attilam
őstag
válasz
csirkemano #1116 üzenetére
Mert egy előnye van: Rendesen bemelegít.
-
attilam
őstag
válasz
csirkemano #1113 üzenetére
Kezdésnek jó a teljes testet átmozgató programok, de csak kis intenzitással szabad akkor végezni.
Más: A kardiót célszerű a súlyzós edzés után berakni, több ok miatt is:
1. Akkor már kevés a glikogén az izmokban, a szervezet csak a zsírhoz tud nyúlni.
2. Ha kardióval kezdesz, akkor jórészt csak a glikogént égeted, és az utána következő súlyzós edzésen sokkal gyengébb leszel, ráadásul izmot fogsz bontani a zsír helyett. -
attilam
őstag
válasz
csirkemano #1076 üzenetére
Elég drágán dolgozik, de mondjuk mindenhol hasonló árakon mennek a személyi edzők.
-
tildy
nagyúr
válasz
csirkemano #1062 üzenetére
A személyi edződ nem számolná ki nekem is? magasság 180 cm
-
Moddingfan
senior tag
válasz
csirkemano #1062 üzenetére
Egy személyi edző mi alapján tudja kiszámolni, hogy mennyi lenne számodra az ideális testsúly?
-
tütüke
tag
válasz
csirkemano #1056 üzenetére
Nekem is az a tuti müdszer, ha 5-6 után nem eszek semmit. Pedig mindenki szerint ennem kellene még az esti edzés után. Akkor már valahogy nem érzem jül magam a bőrömben. Sajna ez van. És meg is látszik, mert hiába torna, ha még vacsizok, akkor stagnál a súlyom, nem csökken.
Te hány kg-t akarsz leadni? -
attilam
őstag
válasz
csirkemano #925 üzenetére
Hát ezaz. Sehol semmi.
-
lapa
veterán
válasz
csirkemano #891 üzenetére
persze, hogy nincs. azt nem tudja a szervezet raktározni meg talán gyorsabban is szívódik fel de ebben nem vagyok hirtelen biztos.
-
attilam
őstag
válasz
csirkemano #881 üzenetére
Látom a csokiról nem akarsz lemondani.
De amúgy ebben is sok genetika: Van ismerősöm (nő) aki rendkívül szarul evett, de elkezdett hasazni (napi 1 órát), és pár hónapon belül elég durva hasa lett. Lement neki a felesleg róla, és szépen izmosodott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest