- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fermat
tag
Oké, köszi a tanácsokat, akkor jövőhéttől rajtavagyok a témán
Csak a megromlás miatt paráztam,itt infon igyis elég érdekes arc van, szerintem a dobozos kaját észre sem veszik
Kotányi görög fűszerkeverékre nagyon ráálltam
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Nem ez a bajom, kajaláast meg tudom igy oldani. Csak nem romlik ez meg ?(csirke+parolt zoldseg)
amugy valami pufirizses szendvics kombora értettem, nem akaros stacket enni, csak kérdeztem mire jó
Amugy mérnök infon nem nagyon szolnak be
3-4-5 étkezés igy utolag kiszamolva. Majd veszek kis dobozokat és ugy talán okés lesz.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Sziasztok,
lenne egy fontos kérdésem.
Sajnos az eddigi csirkés salátás diétát be kellett fejeznem, mert egyetem mellet egyszeűen nem tudom megoldani ezt az étkezés(általában reggel 8tol este 7ig bennt vagyok, ráadásul elég kevés időm van az órák között, az meg elmegy terem elérésére(BME).
Mit javasaltok, milyen szendvicseket csinálják(milyen alapanyagból,-márka hol kapom meg ezeket-), illetve ha nagyon lefulladok, ezeknek ''csoki stackeknek'' van valami hatásuk?(ugyértem tömör gyönör energia ?)
CH 100g alatt szeretném tartani, zsír napi 20g.
ti hogy oldjátok meg ? -
Fermat
tag
én már nem is csinálok aerobot, only kettlebell only swing.
-
Fermat
tag
1 hétre abbahagyom az aerobot és igyis sikerül heti 1-2kg minusz akkor pihentetema dolgot és csak kettlebell óraszám
-
Fermat
tag
Hmm eza csalonapos megoldás érdekes.
Én reggel negy korul tolok egy kis HIITet(szerintem se hasznal, csak azert hogy a lelkem megnyugodjon) 20x25 sprint 20x25 séta, ez olyan 7-8 átlonak felel meg kézilabda pályán, de naponta növelem 1el
4perc kocogás bemelegitesnek és négyperc levezetésnek+ nyujtás
Reggeli(6ó): 3dl 1,5%tej(kefír nemokés)+20gr feherje+30gr zabpehely + 2db vitamin +1 halolaj.
9ó csirke+zöld
12ó csirke+zöld
15ó csirke+zöld
18ó csirke+zöld
20ó csirke+zöld
délután 3körül Kettlebell , altalaban 10x(10x20) gyakorlatok szintjén, néha csereberélem az elemeket.(45-60p)
Csalónapon még nem is gondolkoztam de lehet én is beteszek egyet vasárnapra, és akkor dupla vagy másfél kettlebell.
Csalónap=akármit ehetsz csak mértékkel ? (mondjuk töltött paprikát,fasírtot,zöldbablevest,kis turos rétes stb.)
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
reggel a zabpehely 1, akarhany szazalekos tejjel elmegy ?
És van valami italpor ami cukromentes nullkalorias, mert a citromos viztol eg a gyomrom, kicsit nehezen megy az atszokas a natur vízre ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4466 üzenetére
Az semmi, minimum egy kocsit kell felemelni vagy egy szumost :p
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Juj ez durva (kettlebell) [link]
75kiloval 30-40kg sulyok ? Élőben nagyon durva az ember, szo szerint erős kisugárzása van -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4428 üzenetére
oke oke.
Amugy most mar ertem gimi elsoben hogy fogytam, vagyis en nem vettem eszre, a volt osztalytarsaim mondtak.
Tesi oran az elso ket honapban mindig 3kor futas utan sprint kis séta sprint kis séta és foci. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4425 üzenetére
Elvileg lehet mindennap, majd kiderul. De lehet csak heti negy lesz.
Engem jobban foglalkoztat hogy most aerob vagy HIIT. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4425 üzenetére
Igen, de egy csomo ellentetes dolog van. En komolyan mar nem ertem.
Masik az hogy merleget mashova teszem a lakasba(digitalis és sima) mindig mas sulyom lesz
1szer 108.8 valamikor 103.1.
Most akkor melyik a helyes -
Fermat
tag
Kezdek összezavarodni. Jövöhéten Kettlebell SULYZOS EDZESEKET fogok csinalni minden nap 2x45percet.
Na most akkor ezzel mi a helyzet, most aerob nem aerob ehgyomorra vagy szalljak be a HIIT gyulkezetbe ?
Mit hogyan mikor, zsírt akarok egetni, szuper anyagcseret akarok
Mit hogyan milyen intenzitással mikor ? mert kezdek megzavarodni. -
-
Fermat
tag
válasz
littlemole #4396 üzenetére
Jaja, 16kgost fogok venni nemsokára.
De nagyon bejon ez a PSMF csak kicsit faradt vagyok
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
na benyomasok a PSMF dieta alatt, elso nap:
Omega3(halolaj) és vitamin nelkul elsem erdemes kezdeni, csak faradt leszel és kimerult.
Én csirkemellet és zoldseget(brokkoli,uborka) ettem, a Ch bevitel nagyon minimalis talan 10-30g kozott van. Nem vagyok rosszul, csak az aerob edzes marhara nincs kedvem, ez gondolom a keves CH miatt van. Ami itt fontos a pihenes, en nem aludtam ejszaka, ez nem volt jo otlet, ma idoben fekszek le.
Reggeli séta 4-5km/h tempoba nagyon bejon
Sulyom esti mérésnel : 108.8kg
ja es felvettek a BMEre amitol marha jokedvem van.
Szoval igy konnyu dietazni -
Fermat
tag
Csak most a BB.tv utan ketsegeim vannak.
Nekem ebbol az jott, hogy 50% diéta, 30-40% aerob 10-20% sulyzos edzes.
Sot az aerob edzesnel a kardio el is vetette, inkabb gyaloglas és társai, a sulyzos edzesrol nem is volt nagyon szo, csak ha ''nagyon hatékonyak'' szeretnénk lenni.
Azert ez teljesen mas mint olvasni a dolgokrol, itt kemenyen a szemedbe mondja hogy mit hogy kell csinalni, mi a szemét(dedopehely).
PSMF kiprobalom, de akkor gyaloglok is reggel 60-90percet. Meglassuk. -
Fermat
tag
Az lehet. Tudod itt vagyok otthon egesz nap, lenne idom rá. Ha valamit nemtudtam azt megtanultam, ha dobasok nem mentek a harcmuveszetben, gyakoroltam egesz nap és végén már tökéletes volt. De itt nem igy megy.Ez a PSMF diéta meg tul jol hangzik.
Kösz a linket, megnézem most. -
Fermat
tag
Lenne hozzátok egy kérdésem/kérésem:
Mit gondoltok erről a PSMF(Protein Sparing Modified Fast) Diétáról ?Lehet érdemesebb lenne egy ilyenbe belevágnom(szabályokat be tudnám tartani)?
1. oldal [link]
2. oldal [link]
Tesztoszteronon Illés Norbert nagyon ajánlja, a szekerto valaszol reszben, ot annyira nem ismerem, csak drugsbunnyt.
Sulyzos edzesre meg kitalaltam a Kettlebellt([link]).
Ennek a kettonek a kombinacioja, plusz napi 45perc aerob mukodhet ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Hatjo, reggel tekeres + kaja. Marhara idegesito hogy nem lehet mas tenni, itt az egesz napom, azt varom hogy egjen a zsír
Amugy letezik az aluledzettseg, tuledzettseg, foleg a kuzdosportban, nem mindegy ki milyen állapotban megy a pástra, ezenkivul itt az izom, erőnlét is más definició.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
fLess: érettségi után vagyok, egész nap ráérek, nem terveztem programokat nyárra. Most már nem is csinálom, meguntam.
LOTR: nemnagyon, most vagyok 109,7,111rol kezdtem, de akkor fogytam le amikor reggeliztem de egesz nap nem voltam jol és nem ettem semmit, azota stagnal.
Dexter68: Nem rossz ez a Nordic Walking, de ena közelben csak betonon tudnek gyakorolni, amit ok nem javasolnak.Idom,kedvem meg nincs kimenni a susnyásba.
L|zsidoboz : Igen, már nem is csinálom, mai napon meguntam.Nem gyurok, nem is gyurtam soha igazabol, nincs a keruletben joterem, egyedul meg nincs kedvem keresgélni.(persze ezek jo kifogasok).Alpha Burnt hagyom a francba, semmi extra, raadasul hanyigerem van a szagatol, Whey Prot hasznalok reggel.
Ráadásul mashol felkurták az agyam, diétaba semmi komoly eredmeny, most punnyadok,fagyizok, majd este átgondolom a témát. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4356 üzenetére
Minden nap, reggel negykor kocogás dehat azt meg nem nagyon bírom folyamatosan, lehet nem eri meg aza felora szakadozva.
Minden nap mashogyan probalgatom, tegnapelott 3x90(na ez nem nagyon fog menni hosszutavon..)
Tegnap 3x40 negyedik mar nem ment.
Ma:
5-7 Séta (Palotarol elsetalok a nagy Lajos kiraly utjáig, villamosvonalon, lehet ez több is lesz.
Megnézzuk ér e a séta valamit avgy inkabb nyogvenyelos kocogas
napi 3x60 tekerés
elso szenhidratos etkezes elott, valamikor kora delutan és utolso etkezes elott.
Most csinaltam mega szobabringat, valami kegyetlen erosre alitottam alig tudom a vegefele tekerni.
3-4 naponta csinalok magamrol kepet, azt egyhonap utan levetitem mint egy diafilmet, sikerült e valami.
Ja és a napi 6x étkezés, krumpli kilöve, helyette rízs.
Amugy elég hülyén hangzik igy 110kgval(bar nem latszok annyinak masok szerint), de én szeretek sportolni, régebben kosaraztam,fociztam,floorballoztam és most harcmuveszkednék, de itt elöny lenne egy 75-80kg és akkor talán ujra versenyezhetnék.
Gimiben kicsit eleresztettem magam, az egyetemen mar nem szeretnem. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4354 üzenetére
Hát nem is érzem a lábamat, kicsit csökkentek, 4x40perc.
Ma ez jött be. -
Fermat
tag
Ujra elkezdem szedni az Alfa burnt, mértékkel, napi 1 db inditva.
Igaz a napi 4,5óra aerob edzestol olyan izomlázam van, remelem alfa jol meghajt, kijön minden -
Fermat
tag
Hat sracok belattam tenyleg kell az napi 2x50gr rízs
zoldsegbol meg 400gr
-
Fermat
tag
Lehet kicsit varok asulyzos edzessel és inkabb kardiozok. Unokatesom ajanlott egy-ket jo helyet.
Napi 3x90, probaltam semmi gond nem volt, viszont nagyon sok vizet iszok, 4-5litert is egy nap. Ilyen melegben nem tudok sokat enni.
Majd meglatjuk, figyelek a kajara is, amugy 300gr,6 étkezést tervezek. -
Fermat
tag
Ha ezt tudtam volna hogy a PLusban lehet kapni
Van itt ketto is.
Amugy most ugy nez kia napi programon:
1,20g gabona,rizspehely+1adag pupozott wheypro
2, 50gr csirke+ 60gr zöldség mix
3, 50gr csirke+ 60gr zöldség mix
4, 50gr csirke+ 60gr zöldség mix
5. 50gr csirke+ 60gr zöldség mix
zöldségmix: mirelit brokkoli, sült cukini és vöröshagyma(kevés olívaolajjal)
3x90perc szobabicikli
Konditerem hamarosan, jovoheten megyek megnezni.(sulyzos edzes)
Kiváncsi vagyok, igy mi lesz 1-2 hónapon belül. -
Fermat
tag
Az az igazság, hogy rossz tapasztalataim vannak a konditermekkel kapcsolatban, igaz ahova egy honapi jartam kicsit lepukkant és zuros kornyeken volt, a masik ahol kuzdosport edzes volt, az a hely meg kihalt és draga volt, pedig volt vagy 7-10 gép.
Palotan meg apolus is atalakult, valami 20e\ho havidijrol beszelnek, szemelyi edzovel.Ez nevetséges, ráadásul a haverok az elozo kettobe jarnak, szoval nincs is kivel lemennem meg kondi sincs a keruletben.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
bubuka71 #4268 üzenetére
Az nem is rossz, én lefogytam másfél holnap alatt 8kg, azutan sikerult 2x visszaszedni.
183cm,111kg.
Valahogy semmi sem jön össze, kaja mostmar normalis, de edzés nélkül 1-2év mire elérem 75kg célt, pedig akinél több a felesleg az az elején gyorsabban fogy.Nálam is igy volt, csak vissza is jött
Egesz napom szabad, mar csak gondolkozni kene mit kellene csinalni.
Szobabicikli esetleg talán konditerem ? Elobbiben nem nagyon bízok, sajnos.
De majd ugyis lesz valahogy ;) -
Fermat
tag
-
-
-
Fermat
tag
Kezdek egyre jobban letenni a reggeli fél órás kocogásról és áttérni pl a szobabiciklizésre(ugy 2x2 óra),meg egy kis nyujtás, az mindig jot tesz.
-
Fermat
tag
Leallt a fogyasom 95kgnal, és tegnap(meg ma is) lementem futni(ugy fel orat) és megint elindult, fél kilo lejott rolam.
A seta+szobabicigli+dieta nem eleg, kell a futas is.
Alfa burn kidobtam francba rosszul lettem tole, inkabb lkarnitint+halolaj kapszulat szedek, edzes utan 1 pupozott kanal feherje. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4116 üzenetére
akaraterő ?
-
Fermat
tag
szerintem veszek egy cytogen whey proteint+bcaa express es kesz a reggeli.
-
Fermat
tag
Kérdés:
BCAA expresshez ihatok reggel 100% whey proteint (csak sulyzos edzes nincs)
vagy 100% whey delite(parasztvakitas vagy tenyleg dietas?) ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Namost az egesznapi rosszulétet 3db eurovit kapszula hozta rendbe.(ettem nem hasznalt, ittam nemhasznalt.).
Lehet valaki utosebb anyagra kene rászállnom.
Egy kérdés:
Mivel nem végzek sulyzos edzéseket, futás utáni reggel(éhgyomorra) rosszulétet valami shakkel megtudom szüntetni(egyben reggelinek is szánnám) ?Protein sékeket akkor érdemes inni ha sulyzos edzés is befigyelne ?
Valami sékes megoldást keresek, ami futás utan rendbe tesz, és reggelinek is tokeletesen jo lenne(vagy legalább az elkövetkező három orára.)
(nekem mindenki a 100% whey protein ajánlja, meg tömegnöveleket, de azokra most nincs szükségem)
Na most ez a bolero sokat dobott rajtam. Sajnos valahogy ''íztelennek''(cukros italok után..) érzem a sima vizet, de ez hatorzotta hasznalt. Igy a napi fél-8 deci vizrol felugrott ket literre.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
Agyzuzo #4098 üzenetére
en harommal dekazok igy elsore+1 koffein(200mg)+ lkarnitin(1000mg) 1ora aerob, utana varok egy orat a kajaval(lehet itt hibazok?).
Utana padlon vagyok... .
Regen is neha lementem edzeni, akkor nem voltam rosszul(lkarnitin befigyelt).
Koffein meg neha szedek delutan a tanulas miatt, ott sem volt problema. -
Fermat
tag
nem vagyok beteg, alacsony vernyomasom van(1evvel ezelott neztek meg).Valoszinuleg szokatlan a dieta, de en a az Alfa Burnre voksolok.(rosszul hasznalom).
Aki szedett ilyet, az hogy szedte es milyen mennyisegben ?
Viszont pucol rendesen(regen eleg gaz volt anayagcserem, hetente ketszer voltam ''nagywcn''), most meg napi 1-3 wc.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
kolarol leszoktam,de a vercukorszintem padlon van(kb egesz nap) es ez nagyon nem jo.
Vegyek maltot es aerob edzes utan keverjem vizzel es igyam ?
csoki csak egy kis ideig segit. 3 orankent etkezek.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4086 üzenetére
almat talaltam meg banant meg epret, azert reggel nem koccanok le a zoldsegeshez.
alma jolesz nasinak. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4082 üzenetére
konnyu teljesitheto de toppon kell lenni. Csak meg sosem esett lea vercukrom ezert nem tudtam mi van, sorry butasagokert. Nembaj, fejlodunk fejlodunk.
fLeSs: nekem is ez esett le
Akkor probalkozzunk massal :
esetleg teaba edesitoszer ? (cikalamat,szaharin alapu)
enerigatartalom per tabletta:
0,02kcal
0,001g CH
0,0g feherje ill. zsír.
1 tabletta=1 tskanal cukor.
vagy asvanyvizben citromle(2-3 tskanal)
vagy maradok az asvanyviznel
Szegeny rizs olyan szomoruan nezett ram a hutoben ezert osszekevertema Plusban kaphato nagyon finom zoldseg mixel, belevagdostam pulykat(so,bors fuszerezesu,ho'mmade) es mindenki boldog. Holnap kajam megvan a suliban. Hat nem fantasztikus.
reggeli rantotta adag novekszik, 3tojásfeherje-2sarga + egy egesz paprika + alma + actimell.
alakul alakul.Amugy akkor edzes utan egy pohar Canada Dry es minden cukorproblema megoldodik. -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4077 üzenetére
gondolom en rosszul voltam
gondolom azert mert nem volt eleg energia. gondolom en. ezert hamiztam a rizsemet es gondolom en nem volt semmi. ittam teat es jovolt gondolom en
-
Fermat
tag
na mos itten ma komoly gondok voltak.Rizs felejtos, semmi CH nem ereztem benne es most rakaptam a parolt zoldseg pakkokra, es szerintem lecserelem az asvanyvizet lipton teára+5 tskanal cukorral( [link]+6tskanal citromra.
Nem hiszem hogy eza cukor komolyan befolyásolna a dietamat, raadasul 100 % CH.
Masfel liter teaba 5tskanal cukor nem egy nagy vasz iszt dasz.
Mai komoly problema a kovetkezo volt az edzes utan osszeesett a szervezetem kajaltam de ugyan ugy rosszul ereztem magam es emelyegtem.
Ettem a szokott idoben semmi valtozas, utana haverom megkinalt teaval megittam vagy 3dl es semmi bajom nem, kiveve a faradtsagot de azt a keves alvasnak koszonhetem.
Szoval rizs helyett zoldseg, asvanyviz helyett tea(nalunk az osszes sportolo ezt issza), husi adag marad, es figyelek az alvasra.
-
Fermat
tag
Na most jottem az ''edzesrol''
Rajottem nekem mia tuti: 10perc ''cooper'' futas(2-3 km) ilyenkor beindul az anyag
utana 50perc kozepes lepteku seta.
karnitin+koffein+Alfa burn kombo nagyon durva
most 60perc szunet utana reggeli(2f 1s rantotta,actimell,banan). -
Fermat
tag
namost aztírjak hogy a yohimbine 0.2gr\tskg kell szedni, ami 106kgnal napi 3db jelent, reggel ehgyomorra 1oraval edzes elott. Namost a karnitint 1000mgr feloraval es a koffeint(200gr) egy vagy fel oraval elotte kell szedni ?
-
Fermat
tag
[link]
''Mindenképpen éhgyomorra és szénhidrát szegény étkezésekkel jellemezhető diéta során érdemes szedni; a zsírmobilizálást és zsírbontást az inzulin egyébként is meggátolja, erre ebben az esetben még inkább fontos odafigyelni. Ketogén napok beiktatása potenciálhatja a hatást (nem vizsgálták). Többen megalapozottan úgy vélik, hogy a yohimbine zsírmobilizáló képességét a testmozgás felerősíti. Ha így használjunk, vessünk néha a kardió gépen egy-egy pillantást a szívverésünkre, nem tapasztalunk-e a megszokottól eltérő kiugrást, ami elméletileg nem kizárható. Az alfa-receptor manipuláció témában az Alfa-kardió cikket ajánlom mint nélkülözhetetlen információ forrást!''
Szoval mi szamit szenhidratszegeny etkezesnek ? -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4040 üzenetére
u nagyon jol. Szetdarabolom, es rizzsel egyutt gombocokat csinalok es folpak vagy alu.
amugy befigyel egy 7orai kaja majd jovohettol.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
megjott az alfa börnöm es a koffeinem. fLeSs te hogy hasznaltad az alfa börnt ?
Bolero ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Na akkor kezdjunk bele:
2007.április.19.(inkabb 20.)
Kezdosuly: 105,4kg(folosleg 20-30kg)
Magassag: 183.5 cm
Savas refluxom van, egyes kajakbol nem ehetek sokat, es hat utan no kaja. A sok annak koszonheto hogy az etkezesem kb igy oszlott meg 14.00 20% 22.00 80%, meg punnyadas.
Felhasznalt etelek/nap kcal-ch-feherje-zsír
1,5(187.5gr)tasak rizs 659.61-147-15.12-1.134 (forras : rizsesdoboz)
30dkg csirkemell 165-x-60-x(fLeSs blog)
2tojasfeherje 28-x-6-0(fLeSs blog)
1tojassarga 58-x-x-10(fLeSs blog)
1banán 104-27-1-1(bb.hu)
1Actimell 71-11.5-2.9-1.5
zoldseg kimarad-gyomorrontas miatt-par het mulva bekapcsolodik-
Summa Summarum : 1085.61-185.5-69.9-12.634 + a felhasznalt olaj(Floriol)
Eddig ez volt egy napi adagom, most elosztottam kissebb ''gombocokra''.
Szerek:
Scitec Alfa Burn(ezt ugye csak mozgas elott erdemes szedni ezert 1x3 + 2x500 Carni-X)
Coffein(3x200)
Eurovit(3x1)
Napirend:
4.00 Edzés (aerob, foleg futas(2-5km,kocogva,rovid sprintek)+ nyujtas)
6.00 rantotta+actimell+banan
9.00 csirke+rizs
11.00 csirke+rizs
13.00 csirke+rizs
15.00 csirke+rizs
15.00-17.00. jovoheten beiktatunk otthon Kettlebell edzeseket 8kg .ill 16kg [link]
17.00 csirke+rizs
Celok:
1, junius vege 90kg
2, szeptember vege 80kg
3, december eleje 76kg
Lehet orbitalis hulyeseget írtam ha vannak hibak kedves profik( fLeSs, uzsidoboz, SLYM) javitsatok ki.
Lehet egyes dolgokbol tobb kell(pl zoldseg-kimilyen markat vesz+ar), de jelenleg kisebb gyomoregeseim voltak tobb husinal, es 200gr ch meg soknak talalok.
Ja es persze heti ket kempo befigyel.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4013 üzenetére
Nemsokára elvalik egymastol a konnyu ut es a helyes ut.
-
Fermat
tag
Ket tojasbol, nem akarok sokat vacakolni tobbet ugysem tudok megenni + paprika.
Ebed csirkes cucc + rizs
Vacsora gyumolcs(dede akkoris gyumi <3 )
Alpha Burn + coffein + lkarnitin kombo berendelve. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4004 üzenetére
osztottam szoroztam es anpia adag amit megtudok enni :
reggeli gyumi(lehet tojasrantotta kene, de az nem hízlal ?)
ebed 150gr csirke - 80-100gr rizs
vacsi gyumi -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4002 üzenetére
Irtam kicsit lennt a kalvariat, Eurovitbol jo sokat.Utana majd multi-x.
(najo csak 130-150gr eszek meg ket turnusban. Szinfeher pipihusi)
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3999 üzenetére
vitamint szedek, ha protein turmixra gondolsz, azt nem.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3996 üzenetére
Megmeg. Soksok csirkehusi + rizs + meg parolt zoltseg. Minden van. Ja es gyumolcs !
Van mozgas is naponta ketszer (reggel masfel ora delutan masfel ora).
csak kellene egy kis katalizator, meg persze koffein a tanulashoz
EDZEK minden nap (2x) + Kempo -> kell egy kis kakao.
Akkor ne locsoljak a rizsre, de ugye megsuthetem ?
napi bevitel 200gr(feherje)-150gr(rizs)
Szenhidratot jo ha a rizsbol nyerem vagy inkabb parolt zoldseg ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3994 üzenetére
Floriol egy eletre szolo recept
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest