Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
STC Speed #7775 üzenetére
Én a 8-10-12 ismétléses szériák híve vagyok. (Inkább több, mint kevesebb.) Úgy válaszd meg a súlyt, hogy az utolsókat már ne tudd megcsinálni vele. (izombukás, failure) Persze ezt ne guggolásnál vagy fekvenyomásnál csináld, ha nincs segítőd.
Az első pár alkalommal pedig csak ésszel, mert k**** nagy izomláz lesz utána.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
STC Speed #7727 üzenetére
Nem kell túlhajszolni itt mindenféle spéci méregdrága termékekkel ha tenni akarsz a fogyás érdekében csak annyi hogy menjél el mozogni és ne zabáld tele magad. Én tavaly intenzíven sportoltam nyáron kézilabdáztam és 3 hónap alatt 10 kilót fogytam úgy hogy mellette még ettem is ugyanúgy és cukor és szénhidrát is volt bőven. Nem a kaján van a hangsúly. A diéta az megint más dolog.
-
válasz
STC Speed #7679 üzenetére
ha nem eszel szénhidrátot, meg kalóriaszegény dolgokat eszel akkor könnyebben maradsz kalórián belül. ha ezt meg tudod tenni sok szénhidráttal is akkor simán
de a makrók (fehérje, szénhidrát, zsír, alkohol) az kalória. Magas szénhidrát alacsony kalória az mondjuk zsírszegény
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest