Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Szerintem sem para. Én általában este főzök (mindjárt megyek is), reggel bedobom műanyag dobozba, és suliban kaja. Most hogy már amúgy sincs meleg meg főleg nem gond. Ha nagyon aggaszt akkor vannak hűtőszatyrok jégakkuval de ez nyári cucc, amúgy fölösleges (meg amúgy is macerás). Szendvics: pufirízs meg vmi krém pl túró vmilyen ízesítéssel. De ez is csak ilyen instant kaja, több étkezést nem nagyon lehetne így kivitelezni, de a sima rizses-hús kombóval sem lesz gond.
-
harry
veterán
Saját kaja készítést igazából nem nagyon lehet kilőni. Az ilyen ch/protein szeletek meg csak átmeneti, hirtelen megoldások gondolom, erre nemigazán lehet hosszútávon tervezni. Ha meg az meg van (este összedobod és másnap viszed dobozban) akkor egy 10 perc alatt valahogy csak be tudsz gyűrni egy adagot. Gondolom ez sulin belül nem lenne több 2-3 étkezésnél. Bár ahogy néztem utólag amit írtál.. hát akkor még pár doboz, valahogy elfér. Ha meg vki beszól emiatt akkor üsd agyon. Nehogymár kajálni se lehessen rendesen.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
mi az a 20x25 sprint meg 20x25 séta?
ettől a kajától képzelem hogy nézhetsz ki, kb. mennyi a kalóra? 1000?
csalónap: minél kevesebb zsír (nálam max 50-60 gr), és minél több ch. már ha azt akarod, hogy legyen vmi rtelme azon kívül, hogy bevizesedsz. ugyanis csak a ch-nak van hatása a leptin szintjére, a zsírnak semmi. -
littlemole
őstag
Ezt a kettlebell-t érdekesnek találom. Kipróbáltam egy gyakorlatát kézisúlyzóval (kb10kg)
A lábad között lóbálod a súlyt kb fejmagasságig.
Nem pont ugyanaz a mozgás mint a kettlebell (súlyban is könnyebb) de megteszi. Azt tapasztaltam hogy kb 20 lengetés után a pulzusom kb 130-ra ugrik fel. Szóval szerintem tényleg jó eszköz lehet.
Én mindenesetre beiktattam a gyakorlataim közé ezt is. -
harry
veterán
Szerinem állíts össze egy diétát és egy edzéstervet, és ehhez tartsd magad, mert ha kicsit így-úgy, váltakozva próbálsz, az valószínűleg kevésbé hatékony, mint beállni egy adott programra.
Én hétköznap reggeli előtt szoktam tekerni egy órát és 3* súlyzózni, meg van a kaja is, már fogytam 3kg az elmúlt 3-4 hétben, amivel elégedett vagyok. 188cm magas vagyok és 93ról indultam, a cél a 85kg, ami még egy bő hónap. Hozzátenném nem tudom ez a mérleg mennyire pontos, arra mindenesetre jó, hogy a hetek közti változást ellenőrizzem. -
fLeSs
nagyúr
A ''bunny-féle'' diéta és ez a PSMF tök más.
A bunny azokhoz szól, akik a súlyzós edzéssel már egy ideje rendesen foglalkoznak és képesek minden szemét kajának ellenállni hosszú időn keresztül.
Ez a PSMF ahogy kivettem a szövegből inkább az átlagembernek szól, és ahogy elnézem csak rövid diétát lehet vele csinálni, szóval eléggé más.
Ha sok zsírtól akarsz megszabadulni, akkor én inkább egy olyan diétát választanék, amit hosszabb távon is lehet csinálni. -
kiszu
senior tag
Szió. Én 2 hónapja váltottam életmódot és 127 helyett most 113 vagyok. A cél 90 kiló,190 centi magasságomhoz.
Én nem fogyókúrázom,hanem életmódot váltottam.
Kenyeret max délig,de inkább 1-2 zsömle
du 3 után nem nagyon eszem,vagy csak felvágottat,virslit,tejet,gyümölcsöt.
És 2 hónapja,heti 5-6x biciklizek,alkalmanként 15-25 km-et
Ami a legfontosabb!! HAVONTA 1x állok a mérlegre. Minek idegesítsem magamat elötte,hogy nem megy le. 1 hónap távlatában tuti lesz változás és az sikerélményt ad. -
L|zsidoboz
őstag
én nem tudom, hogy jó-e ennyi aerob, mert ezt a módszert nem próbáltam.
ennek oka az, hogy az aerob a diéta alatt is csak a másodlagos edzés, gyúrás az elsődleges. na most, ha napi 3-at aerobozok, akkor szerintem 0 erőm maradna gyúrni, regenerálódni egyáltalán nem tudna a testem.
azt már próbáltad, hogy rendesen diétázol, gyúrsz heti 3-4et és aerobozol mondjuk 7x45 percet egy héten? mert elvileg így simán mennie kéne a fogyásnak.
azt is olvastam, hogy alpa burnt szedsz. önmagában nálam semmit se ért. mit használsz mellette? -
deniro2
senior tag
Muszáj ch-t enni, így nem csodálom, hogy visszaszeded a zsírt. Felnőtt férfi simán tud fogyni 100-150 g szénhidráttal és nem kell éhezni. Ezzel a kajával én terembe nem mennék, mert légyfing erőd nem marad, nem töltesz vissza ergo semmi értelme. Egyél meg félkiló krumplit grillezve, nem sok és 100 g ch, én is ezt csinálom most (+zab, dextróz, de még csak 2 hete nyomom a diétát).
-
LOTR
addikt
ilyen étkezés mellett szerintem nem lehet bírni ennyi edzést
vagy azt a 3x 90 percet hati 3-ra értetted?
240g zöldség nagyon kevés, az nem fog betölteni, a reggeli 20g gabonapehely sem igazán ütős kaja
de próbáld ki és meglátod mi lesz belőle, persze ha elkezded a súlyzós edzéseket, ezt mind arra értem -
harry
veterán
Csináltam zabkását, egész tűrhető íze van. Kell egy csésze zabp., 1cs tej, 1cs víz, csipet só meg esetleg cukor, egy percig főzöd, aztán kaja.
Gyalogolj vagy tekerj napi 50-60 percet, sokat számít, emellé heti 2-3 súlyzós edzés is jó, kezdő szinten vagy egyszerűbb diéta alatt ezeket otthon is gond nélkül el lehet végezni (nyílván sétálni pl utcán, vagy szobabringa - ez viszont kijön ps árából : P ). -
-
harry
veterán
Minden zabpehely egyforma és itt nem ilyen cukros bébi kajákra, meg kellogsra gondolunk, hanem egyszerű, sima zabpehelyre, sztem bármelyik kaja boltban kapsz, de pl talán DM vagy Rossmannban vannak ilyen bio kaja részlegek, itt is van mindenféle de ennyire nem szükséges válogatni. Ezt leginkább vizes-proteines turmixxal szokták inni, de mivel nekem az nincs, és még tejjel is szinte elviselhetetlen ezért egy kis műzlit keverek hozzá (ennek magasabb a ch tartalma amúgy, de mindegyik zacsi hátuljára fel van ez írva, ki lehet számolni pontosan).
[Szerkesztve] -
-
-
roPHka
senior tag
igyál sima vizet, bubimenteset, szerintem.
engem a bubis az puffaszt, főleg ha a napi ajánlott 4-5liter folyadékot csak bubis ásványvíz formájában viszem be, szóval maradok a bubimentesnél, vagy ha már nagyon unom és egy kis ''édességre'' vágyom, akkor teszek egy kis Bolerot az ásványvízbe, abban úgysincs sok cukor. -
fLeSs
nagyúr
ember, edzés után leesett a vércukrod, ezért voltál szarul, a rizs lassan emésztődik meg és ezután kerül be a véráramba a glükóz, szóval még jó hogy ''nem érezted'' azonnal a ch-t. tudod ezért szoktak súlyzós edzés után szőlőcukor+fehérje turmixot inni, mert azt nem kell emészteni, az gyorsan a vékonybélbe kerül, oszt már szívódik is fel.
mondtam, hogy cukrot diétában max edzés után kéne enni/inni (pl. cukros teával vagy colával), de a legjobb, ha az edzés úgy kezded el, hogy be vagy töltve, vagyis ettél elég ch-t előtte. de amíg ilyen joghurtot eszegetsz 2 darab tojással mit vársz? abban lófasz energia sincs. -
-
SLYM
veterán
ez már nagyságrendekkel jobb mint az előző változat. amúgy azt azért még neked kell kitapasztalni, hogy mennyi az a szénhidrát mennyiség amitől heti 1 kg-ot fogysz. ha többet fogysz akkor több CH-t kell enni, ha kell vesesebbet akkor kevesebbet. tahát ha mondjuk 150g CH-ról indítasz lehet, hogy idővel visszább kell venni a CH-t. ugye Fless? ebben nem vagyok egyébként 100%-ig biztos. so-so ki kell tapasztalni mi a jó
-
robekri
addikt
Szerintem ebbe a 9.00 csirke+rizs
11.00 csirke+rizs
13.00 csirke+rizs
15.00 csirke+rizs
Bele unsz, mint állat!
Szvsz lasabban add le kilókat, mert a szervezet (ősember és a raktározás esete) védekezésképp visszafogja zsír tartalékok felhasználását! (szvsz)
Én 183/100 vagyok egyenlőre annyit tettem eddig, hogy este nem zabálok 22h-kor! Illetve napi 3x10 perc séta!
Üdv.: Robe -
fLeSs
nagyúr
hajrá, sok szerencsét!
sztem kevés a kaja és össze fogsz esni (egyszer már én is átestem ezen), de majd úgyis kiderül. plusz én 19-kor is ennék.
egyébként nekem is volt refluxom amikor még dohányoztam és nagyon kövér voltam, a cigi lerakásával egész sokat enyhült, aztán amikor lefogytam, akkor elmúlt. -
SLYM
veterán
nemrég még azt írtad, hogy 200 gr fehérjét eszel. ebbe kb 40 gr fehérje van max és abba a rizsben lévő növényi eredetű is bele van számolva. (nem tom mi az a gyumi így abba nem tom mennyi lehet) testsúlykilogrammonként 3-at kéne enni. magyarul ha pl 70 kilo vagy akkor 210 gr-ot. CH-ból meg mondjuk 150gr-ot ossz el. ezeket legalább 8 felé kell elosztani, hogy felgyorsuljon az anyagcseréd. így lehet csak diétázni. persze kell a zöldség minden evés mellé és kell a sok folyadék (víz) is és kell naponta 1 óra aerob edzés. meg a vitamin, de az már megvan
-
L|zsidoboz
őstag
150 gr csirkében össz. 30 gr fehérje van. Az meg nagyon kevéske.
Mondjuk eleve napi 6 étkezésnek kéne lenni minimum, vacsi, az nem tudom konkréten hány órakor van, de arra sem a gyümi a legjobb.
tojásrántotta akkor hízlal, ha bennehagyod a sárgáját. Én pl. 4 fehérjéből és 1 sárgájából+felvágottból szoktam csinálni. -
L|zsidoboz
őstag
Jaja, protein porra gondolok. Mert diétánál különösen fontos a fehérje mennyiségét magasan tartani. Azt a mennyiséget pedig nem hiszem, hogy húsból és tojásból pótolni tudja az ember.
Szóval sztem fontossági sorrendben ez a zsírégetők előtt van.
Vitamin milyeneket szedsz? -
fLeSs
nagyúr
sztem a scitec reform szart se ér. én legalábbis nem éreztem tőle semmit.
külföldön nagy sztár a lipo-6 és a san tight (meg a man scorch de azt sehol nem lehet kapni). ezt csak azért mondom, mert a shop.builderen az aminostarnak van egy zsírégetője ([link]), amiben ugyanazok vannak, mint a fentebbi zsírégetőkben, csak kisebb
adagokban, de az végülis mind1, legfeljebb 1 helyett 2-t kapsz be.
de amúgy sztem a koffein+yohimbine (scitec alpha burn)+karnitin elég az elején. -
fLeSs
nagyúr
tskg = testsúlykilónként. tehát ha 80 kg vagy, akkor 160 gr fehérjét egyél egy nap.
ch-ból? ezt ki kell tapasztalnod. anyagcseresebesség, inzulinérzékenység függvénye. súlyzós edzés nélkül nem lesz túl sokra szükséged a fogyás mellé. sztem 200 gr-mal indíts, aztán ha nem fogysz, akkor csökkentsd 50 gr-okkal. -
fLeSs
nagyúr
ha nincs súlyzós edzés akkor a fehérjét nem kell túlságosan megemelni, sztem 2 gr/tskg elég (ha azt érzed, hogy savasodsz, akkor még ez is sok, elvégre súlyzós edzés nélkül nincs hova beépülnie, szóval csak rohad benned). ch-ból meg minél kevesebb, a kempózás előtt ehetsz többet, hogy legyen hozzá energiád. zsírból minél kevesebb.
liszt/cukor/zsír és az ezekből készült ételek nuku. -
L|zsidoboz
őstag
-Jól értem, hogy ez egész nap 3 étkezés?
6-7 kellene minimum.
-Reggelire egy joghurt és gyümi.
Reggelire inkább egyél 5 tojásból rántottát (5 fehérje, 1 sárgája) vagy kevés zabpelyhet tegyél a joghurtba. A lényeg, hogy valami tápláló étkezés legyen.
-''figyelek a feherje-szenhidrat parositasra vagyis hogy ez ne legyen( zoldsges teszta, parolt zoldseg sult csirkevel).''
Zöldséges tésztában hol a fehérje? párolt zöldség sült csirkével az meg a legjobb kaja.
- Futásnál azért jobb a séta, mert azt könnyebb egyenletes tempóban végezni. 2,4 km futás meg azért nem kevés, mert az max 15 perc, annyi idő alatt pedig nem tudsz zsírt égetni.
- Actival helyett legközelebb sztem vegyél vmi ''komolyabb'' vitamint. Vannak olcsón normális multivitaminok gyúrós boltokban.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest