- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Na akkor már mandarint, narancsot meg banánt sem ehetek
?
A kajához nem annyira értek, mit lehet enni és mit nem. Itt olvasgatok néha... Mostmár vagy 2-3 hete reggelire 1-2 db-t, 10-kor megint 1-2 db-t eszek a fentebb felsorolt gyümölcsök közül. Lehet, hogy ez sem jó így?
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
annak olyasmi a lényege, mint a koffeinnek, felpörget kicsit, lehet hogy azért lettél fáradt, mert nem vagy hozzászokva
a kávéra is azt mondják, hogy aki nem szokott inni ne igyon, mert egy darabig jó, de utána bealszol tőle
surimi
hát ma ettem ilyet először, de ez is olyasmi, mint a halrúd, egy nagyon kicsit más az íze, az állaga meg eléggé rágós, tehát úgy néz ki, hogy a reggeli kajaproblémám már csak a turmix+zab fogja megoldani -
Ariadne
őstag
Ehh, elnyomtam a kész választ...
A stepről tapasztalatom, hogy nem tudja helyettesíteni az alakformálót, viszont a kettő együtt (egy step és közvetlenül utána egy alakformáló vagy erősítő) nagyon jó. A step ugyanis az elején jó kis zsírégető meg állóképességjavító, de az első pár hét után már ''csak'' jó szórakozás marad, de nem érez fejlődést az ember. Nővérem több éve folyamatosan jár stepre, mert nagyon szereti, mégis kénytelen volt az általa hőn utált alakformáló edzésekbe is belekezdeni, mert már egyáltalán nincs rá hatással a step. Én is jártam régen hosszabb ideig rendszeresen, és ugyanerre jutottam. Nálam az jön be, ha kardió edzésnek veszem, és futás/bicajozás helyett stepre megyek, de marad mellette valami izomfejlesztő dolog is.
Mondjuk ezzel együtt is az egyik legkellemesebb testmozgási forma szerintem, mármint a tornateremben gyakorolhatók közül. A hegyekben bicajozással azért nem veszi fel a versenyt.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Én is rettenet, mi mindent összeittam, ma eléggé be voltam bábozódva
Amúgy diétázok, sztem elég jól is megy, ezt abból szűröm le, hogy barátnőm azt mondta, megint olyan gizda vagyok, mint mikor megismert, és mellette elég sokat felszedtem, szóval ezek szerint alakul a dolog. Januártól kemény szálkásítás lesz, mire hazajön (jan. 30.) meg akarom lepni egy kockás hassal, a haditerv már elkészült, már csak a kivitelezés van hátra -
Moddingfan
senior tag
Én ronggyá zabáltam magam
Sebaj, ennyi jár, legalább évente 1x
Amúgy szia leányzó,rég hallottam felőled, remélem mnden ok és jól vagy
Csak beköszöntem, jó újra látni benneteket
Boldog Új Évet Mindenkinek, óvatosan az itallal, én majd iszom helyettetek is
u.i.: Üdv fLeSs mester -
L|zsidoboz
őstag
én szintén büszke vagyok
karácsonykor marha, pulyka és hal, süti szinte semmi, szaloncukor abszolút 0.
''És ami a legfurább az egészben, hogy nem is hiányzott a süti, sem az édesség, pedig régebben nagyon sokat megettem ilyesmiből.'' nálam szintén.
És ami a legjobb, így -20 kiloval tudom zárni ezt az évet... -
Ariadne
őstag
Hát pont ez az, hogy a Tecsóban ott szadizzák szerencsétleneket, ráadásul egyetlen fajtát. Tenger híján sem lenne megoldhatatlan szeritem, hogy szépen jégre téve tényleg friss, többféle tengeri halat lehessen venni. Bár biztos aranyárban lenne, ha megvalósítanák, ismerve a hazai valóságot...
-
Moddingfan
senior tag
Először is szia, ezer éve nem hallottam felőled, sose vagy fent MSN-en
. Na, de hogy válaszoljak is, ha egy doboznyit elfogyasztotok belőle, attól még semmi baja sem lesz férjednek, ne aggódj, csak huzamosan, pl, hónapokig tartó bevitele nem ajánlott, hogy miért, az Te is tudod. Az igaz, hogy 90%-os a fehérjetartalma, de a hasznosulása messze elmarad pl. a WP-től, csrébe viszont jóval olcsóbb is, szóval annyira nem jártatok rosszul, de a következő sztem ne ilyen legyen, hanem a jó öreg WP, én abból is a Scitecet preferálom, nekem nagy az nagyon bevállt, mind diétához, mind pedig gyúráshoz. Az íze tényleg finom (egyszer megkóstoltatták Velem egy ProForm-os promóción), bár sztem kiérezni belőle a szóját, amit melőzni tudnék
Hát ennyi, baja tuti nem lesz enyitől, de huzamos használotáról annyit mondanék a férjednek -ahogy a reklám is mondta-, hogy: ''Önnek, azt, nem ajánlom!''
-
Ariadne
őstag
Grat! Nagyon jó érzés lehet, hogy sikerült elérni a célodat! Ritkán hall ilyet az ember, de azt bizonyitja, hogy tényleg működik és hatásos a módszer.
Tényleg kérem a többieket, hogy ne vitázzanak ezen, véletlenül belenyúltam a témába, de nem szeretném, hogy emiatt szétmenjen ez a jó kis topic... -
Nyina
csendes tag
Na de szuper vagy! Tök jó! Elérted, amit kitűztél magad elé! Grartulálok! Én még messze vagyok ettől, de remélem én is leírhatom egyszer, amit te :
Ezzel teljesen elégedett vagyok, nincs több fogyókúra, nem is szándékozom többet fogyni. Mesélj egy kicsit az ezzel járó pozitívumokról, meg hogy hogy érzed magad. Azt olyan jó hallgatniNa mégegyszer Grat
-
Nyina
csendes tag
-
Nyina
csendes tag
Tényleg igazad van! Most mesélte valaki, aki beteg és nem ehet lisztet, hogy kukoricakeméníóyítőt old fel vízben, ezt használja liszt helyett. És nem érez nagy különbséget. A töltött káposztát is ezzel csinálja. Palacsintát is, pedig ugye, annak az alapja elég nagy%-ban liszt. A 10.-nél tartok és egyre lelkesebb vagyok. Remélem hamarosan megint lesz pedál a biciklimen
-
T. Almeida
senior tag
Kössz, kössz..
Ma is felkeltem, egyelőre annyit érek el vele, hogy hullafáradt vagyok most, de gondolom, majd beleszokom. Rájöttem, hogy lehet kiküszöbölni, hogy unalmas legyen a bicózás: Egy StarGate rész 45 perc...na, azt végignyomom, közben nézem a múvit...A pulzusom is állandó, pár alkalom után meg lehet találni a ritmust, a pulzusmérőre sem kell pillantani közben.
Moddingfan: Konkrét tervem nincs, igazából súlyt nem akarok veszteni, csak a pocakom akarok ledolgozni. Úgy tervezem, hogy a zsírok kajákat megpróbálom lecserélni egészségesebb kajákra. Pl. reggel hambi helyett rántotta ma is, kóla nuku (egy diétás azért befigyelt), ebédre valami rizses-csirkés husi, vagy főzelék az eddigi nokedli+pörkölt kombó helyett. Vacsira is valami lájtos, még nem tudom mi...eddig vacsira is nehéz kaját ettem (a nokedli+pöri a kedvenc), most valami könnyebbet akarok, pl. pirítós, kis sajt, meg ilyenek. Végülis nem akarok drasztikus életmódváltást. Az esti 1 db sör viszont nem marad el, az tuti -
Nyina
csendes tag
Na akkor benézek most ide, mert az erő ugyan velem van, de most ő is le van gyengülve... Bicajom van, jövő hétre remélem kész is lesz. Az elmúlt három napot 2-3 órás sétákkal töltöttem. Tempós sétával. Ma néztem egy edzőtermet is, de még egy másikat megnéznék, amiről sok jót hallottam. Kedden legkésőbb elkezdem. Ugye ünnepekkor nincs nyitva. A kaja még mindig nem igazán megy, de főzök húslevest. Az jó lesz.
-
Moddingfan
senior tag
Nincs mit
(rég láttalak MSN-en
)
deniro2: ''Jah, ha a rízst is tejjel/vajjal csinálod, akkor az is hízlal. Mi köze ennek a krumplihoz?'' - az, hogy a krumplinál ez megszokott elkészítési mód, a rizsnél nemigen
Kalandor: köszi a gersli-s tippet, ki fogom próbálni
_Volkovy_: gratulálok, csak így tovább
''akármilyen hajtós napom is van, nem vagyok halálfáradt már délutánra, mint előtte.
Megy ez még lejjebb is, kurvára megéri mozogni és ésszel táplálkozni.'' - ehhez no comment, erről van szó, örülök, hogy egyre többen átlátják, hogy az egészséges táplálkozásnak számos pozitív hatása van a ''kisebb ruhaméretet eredményez'' érv mellett -
Moddingfan
senior tag
Szia tütüke! Szerintem a krumplit nem kell eröltetni, aki hízékony, annak általában nem szokott jó lenni, ha választani kell, inkább a rizs menjen, lehetőleg barna ( én mondjuk azt jobban is szeretem
). A kruplival az a baj, hogy jóval többet meg tudok enni belőle és ha -tegyük fel- krumplipürét csinálsz, akkor az -szerintem- igazából akkor finom, ha tejjel/vajjal készíted és ekkor már cseppet sem mondható diétásnak. Ha csak héjában főződ, akkor persze már más a helyzet
-
fLeSs
nagyúr
a rizsben sokkal több a ch.
a krumpli gyorsabban szivodik fel, magasabb a GI-je, ezért nem biztos, hogy jó, de ezt ki kell tapasztalni, hogy melyik tölt fel jobban energiával az edzéshez.
én azért nem eszek krumplit, mert 1 csomag rizsben annyi ch van, mint fél kiló krumpliban, szóval sok krumplit meg kéne főzni meg hámozni, nincs kedvem hozzá. -
BlacKSouL
addikt
Hát az is kétségtelen, hogy erre is ''alkalmasnak?'' kell lenni. Tényleg van akinek valami okból nem lehet csinálni. Én is tudok olyanról, aki pl. azért nem tudta csinálni, mert valamire allergiás volt, és a túlzott gyümölcsevéstől kiütései meg egyéb bajai lettek. Amikor orvosi tanácsra abbahagyta a gyümölcs-részét, akkor elmúlt, de úgy meg nem volt értelme. Lélektanilag is erősnek kell lennie, de szerintem minden diétához kell akaraterő. Nem is kicsi.Nekem pozitív hozzáállással eddig semmi gond, sőt! A látható változás motivál. A gyomrom meg...gimnáziumban nyombélfekély az milyen? És még ezzel együtt sem érzem ilyen szempontból gáznak. De az se rossz, hogy szinte mindennap megeszek 4-5 gerezd termetes fokhagymagerezdet, és az se kezdi ki.
És köszi, igyekszem -
deniro2
senior tag
Szerintem amíg valaki diétázik, addig ne ''bűnözzön''. Diéta után viszont, mikor már nem kell fogyni, bármit lehet enni mértékkel, a lényeg, hogy átalakítsuk annyira a táplálkozásunkat, hogy ne egy állandó hízás-diéta körforgásból álljon az élet. Ha valaki 90%-ban normálisan étkezik és mozog eleget, nem sokat számít 1-2 hamburger hetente, nem ez amitől elhíznak az emberek.
-
Moddingfan
senior tag
Nekem is nagyon tetszik az idő. Én is leraktam az autót a belvároban és mindenhová gyalog mentem, nagyon jólesett. A futás állítólag nagyon fogyaszt, de a gyaloglás állítólag még jobb, mert azt hosszabb távon tudod végezni és sokkal kellemesebb is
Mivel ilyen szép az idő azt hiszem én is előkapom a kétkerekűt, ami az én esetemben nem bicaj, hanem robogóBár ettől fogyni nem lehet, de élvezetesebb és olcsóbb, mint az autó
-
attilam
őstag
Próbálj jó sokat mozogni edzésen kívül is. Én ha sétálok is (elég sokat szoktam) már gyorsított tempóba csinálom. Így mondjuk azt, hogy sokat aerobozok. De ezek a séták rövidek (15-30 perc általában), így ha jól csinálod még nem bontasz sok izmot. Pl. lemész a sarki boltba egy jó nagy kerülővel, stb.
Az intenzitás fontos dolog, tehát ezeket csináld csak nyugodtan. De ha egyáltalán nem fogysz, akkor más gond lehet. Valszeg a kaja nem elég jó, vagy sok. -
Kaoru
senior tag
megnéztem, határeset 50 az indexe. Mondjuk azt is ritkán eszem (azszem egyszer raktam párolt gomba mellé, meg a barnarízsbe szoktam szórni 1 keveset). Inkább salátákat, spenótot, paradicsom, paprika, most nagykedvenc a kígyóuborka, s barátkozom a brokkoli gondolatával, finom recepteket olvastam tőled.
[Szerkesztve] -
-
Maranello
tag
Oké.
Akkor legyen az, hogy két hétig csinálom ezt, aztán megkérlek titeket, hogy írjatok vagy ajánljatok olyat, ami beválik.
De könyörgöm, olyan érzésem van, mintha szerintetek csak ilyen-olyan égető tablettáktól és fehérjeitaloktól lehetne lefogyni. Emberi kajákkal nincs diéta? -
attilam
őstag
-
attilam
őstag
Szerintem akkor vegyél 1 kilósat a Cytogen Whey Pro-ból. Ez olcsóbb mint a 100% Whey Protein és arra jó, hogy megkóstoljátok. Ebben van adagolókanál is, úgyhogy nem kell méregetni sem. Aztán ha elfogy ebbe lehet venni utántöltőt is, ha pont nincs pénzed nagyobb kiszerelésre, vagy vehetsz akár egy vödrös kiszerelést is.
-
én hiszek abban, hogy a sikeres diéta alapja a magas fehérjebevitel. Mondjuk abban nem hiszek, hogy napi 1-2 kiló hús teljesen rendben lenne (te mondjuk alig eszel) ezért fontos lenne a fehérjekiegészítés. Sztem próbálj meg egy kis kiszerelést, ha nem puffadsz meg egyebek, akkor sztem mehet nyugodtan.
Ja én qrvára nem tudok diétázni, szóval csak óvatosan a tanácsaimmal -
Moddingfan
senior tag
Szerintem felesleges Neked a napi 2 gram fehérje testsúly-kilogrammonként, ennyit még én sem eszek, pedig jóval nagyobb vagyok nálad és még így is fejlődtem. Neked maximum arra kellhet, hogy este hat után, ha nagyon ki vagy éhezve, akkor megiszol egyet, így az éhségérzeted is csökken és megelőzöd azt a veszélyt, hogy izomból fogyjál. Ha veszel ,akkor a legnagyobb kiszerelést érdemes megvenni, igaz, hogy egyszerre hatalmas kiadás, de Neked hónapokig kitartana, a 100% Whey Pro-ból egy adag 25 gramm és 5 kiló van benne, ha jól számolom az napi egy turmix estén (én is csak kettőt iszok edzésnapokon) 200 nap, ami azért nem is olyan rossz.
-
az a helyzet a komoly diétával, hogy azt grammra ki kellene számolni. Mondjuk ezen a szinten nincs erre szükség. Ehhez az kell, hogy a napi tápanyagbeviteled ki tudd számolni. Ehhez meg az kell hogy olyan élelmiszerekből vidd be, amit pontosan ki tudsz számolni. Pl. ha 200gr csmell, akkor 50 gramm fehérjével számolhatsz nyugodtan (bár egyesek szerin 40gr
) De ha megeszel mondjuk egy adag rakottkrumplit, akkor gőzöd nincs mennyi kalória van benne..Vagy mondjuk egy tányér főzelékben is elég nehéz meghatározni...
-
attilam
őstag
Én Cytogen Whey Pro-t használok. 30 gramm egy adag, ami 20 gramm fehérjét tartalmaz.
Utántöltő: 750 gramm kb. 2800 Ft
1 kiló kb. 3900 Ft
3 kiló kb. 9800 Ft
6 kiló kb. 18000 Ft
Van csokis ízben (ez a legfinomabb), meg ananászos-vaníliás (ez szerintem szar ízre, de van akinek bejött).
Mod.: Az utántöltőben nincs adagolókanál.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Mivel veszek bicajt, ezért reggel korán mehet a kardió, e mellett H,Sz,P rendes edzés+utána kardió, esetleg este még egy kis bicaj, ha nagyon rá érek (nem fogok
). Krómon én is gondolkodtam, de már az eddigi tápkiegészítőkre is egy vagyon fog rámenni, szal ez már nem fér bele a keretbe. Én is azért nyomom most a diétát, mert ha megkezdődik a suli, akkor nem lesz időm ennyit foglalkozni magammal, addig kell lépnem, vagy nyárig várhatok.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
attilam
őstag
Wood leírta, de még egy észrevérel:
7:30 és 11:30 között eltelik 4 óra!!! Az nagyon sok. Max 3 óra lehet 2 kaja között a szünet. A fehérjebeviteled tényleg 0.
Írok egy példát:
7:30 80 gramm zabpehely + Whey Pro (vagy tonhal + puffasztottrizs)
9:30 5 szelet puffasztottrizs + 5 tojás 1 sárgájával
11:30 itt már mehet a rizs + csirke + zöldség
13:30 rizs csirke + zöldség
15:30 rizs csirke + zöldség
17:30 rizs csirke + zöldség
ezután már nem kell ch, csak fehérje: tonhal, csirke, tojás, whey pro, stb. 2 óránként
Fontos, hogy egyenletesen oszd el a kaját, a fehérjét és a ch-ot is.
Ha edzel akkor kaja után 2 órával csináld, így az étkezés eltolódik, de 6 után már ne menjen ch.
Az össz ch beviteled max. 200 gramm legyen. Ezt kalóriatáblázatból ki tudod számítani. A fehérje pedig minimum a testsúlykilógrammod kétszerese. -
Moddingfan
senior tag
Nem fogja, én is azt iszok napközbe mostantól (régen ittam és nem volt baj, pedig nagyon érzékeny a gyomrom), napi 3 liter minimum és csak vizet iszok mellé. Egy kis kritika (ne haragudj, nem bántani akarlak, komolyan, csak jót akarok
):
7:30: nem diétás, ha kondiznál még elmenne edzés után, de diétához sajnos nem az igazi
11:30: nem diétás
13: kitűnő
Olyan rossz, hogy mindig megmondom az igazat, nem akarlak megbántani -
Moddingfan
senior tag
Én most kezdek diétázni, ha gondolod, tarts Velem (ha érdekel, leírom, miket fogok enni). Minden nap kardió (bicaj reggelente alap, ezzel: [link], 29.990.-Ft az ára, találam egy kiárúsításon, 79.000.-Ft-ról van leárazva, nagyon jó kis gépnek tűnik) + rendes edzés, utána megint kardió (3x hetente), du. 6 után minimális ch bevitel, napközben is kevés zsír, csak annyi ch, amennyi az edzés miatt elengedhetetlen és sok fehérja. Nagyából ennyi lenne a stratégiám.
Táplálék kiegészítők a diéta alatt (kész kis patika):
-Alfa-Burn: napi 2 tabletta
-Mega Karni-X napi: napi 1 tabletta
-Koffein tabletta: reggeli edzés előtt 1 tabletta (100mg koffeintartalom)
-1,5 gram C-Vitamin
-Béres Magnézium+B6 vitamin napi 1 tabletta
-Join-X Napi 3 tabletta
-100% Whey Pro napi 2-3 turmix
A diéta intenzív része 1,5-2 hónapig fog tartani, és remélem, a felesleg nagy része le fog menni ennyi idő alatt (fogytam én már ennyi idő alatt többet is). Csak azért írtam le mindenzt, mert be fogok számolni a fejleményekről és ha nekem beválik, akkor Te is kiprobálhatnád, ha gondolod. Egyébként lehet, hogy azért növekedett némileg a súlyod, mert izmosodsz. De tudod, nem a súly a lényeg, hanem a kinézet, én pl. kiegyeznék egy 110 kilós szálkás izomzattal -
Latissimus Dorsi
senior tag
Felesleges egyik npról a másikra méregetned a súlyodat. ezeregy dolog befolyásolja az értéke, az előző napi kaja, és folyadékbeviteledtől, egészen az anyagcseréd gyorsaságáig.
Ha reggel pl. nem tudsz nagydolgozni a vécén, az előző napi rostszegény kaja miatt az élből + jópár 10 deka, ha nem ittál eleget akkor elkezdi visszatartanai a szervezeted a vizet, stb...
Ezért felesleges napnta méregetni. Ha súlyzós edzéseket végzel, akkor szintén nem biztos hogy a mérlegen látványos lesz a fogyás. Viszont az alakodon sokat fog látszani.
Egyébként minden tiszteletem a bátorságodért, hogy feltetted a képeket! Soksok kitartást kívánok, hogy elérd a célodat. De szerintem ne stersszeld magad a naponta méregetéssel. És ne akarj napról napra fosgyni! -
Markgx10
őstag
Arra nem tudom gondoltál-e már, hogy 3dl tejföl (a legkisebb 10%-os zsírtartalmúval számolva) 30gr zsírt tartalmaz ami egy egész napi adag a diéta ideje alatt
Szóval Te csak ne ajánlgasd a tejfölt, pláne kenyérrel
Akkor jó ha eddig fogyasztott 200gr zsírt és most 100gr-ra levette a napi bevitelt, mert már az is nagy haladás, de ha egy komoly diétás étrendet összeállít valaki akkor inkább mondjon le erről is. Hozzáteszem: szerintem... -
Moddingfan
senior tag
Olyan szívesen kipróbálnám, csak az a baj, hogy nálnuk ezek egy külön teremben vannak, ahol szinte izírólag lányok edzenek és olyan fura lenne, hogy egy fiú bemegy közéjük edzeni. Mikor anno lépcsőztem (pedig lépcsőzők a nag, közös teremben is vannak) akkor is furán néztek rám, mintha csajozni akartam volna, van mit tudom én... Tudod, lehet hogy furcsán mutat egy srác a csomó lány között, vagy csak nekem van üldözési mániám
Ebbe a külön terembe leginkább nagyon gátlásos emberek járnak, mert az emeleten van, elzárva a terem többi részétől, érthető okokból (a sok cicamaca+menőcsávó előtt sokan szégyellik magukat, pedig nincs rá okuk, mert eleve becsülendő, hogy tesznek valamit magukért,csak errefelé sokat túl korlátoltak ahhoz, hogy ezt végig gondolják). Én most egy bicajon gondolkozom, mert nem lenne rossz reggelente tekerni egy keveset, 25-30.000 körül már nagyon jókat láttam, már csak egy oka van, hogy nem veszem meg már holnap, pontosabban 30.000 oka van
De ha más nem, akkor részletre bevállalom, az is jobb, mint a semmi és akkor akár drágább is lehet
Elliptikus trénerrel az a baj, hogy nagyon helyigényes, pedig nagyon jó kis cuccnak tűnik. Úgy kipróbálnám
Szerinted nem lenne fura, ha beálnék a lányok közé? Te lány vagy, ne lenne furcsa egy magamfajta alkatú srác egy ilyen gépen?
-
attilam
őstag
A jóidőt én is várom már, de én sétálni fogok. Az egy kicsit hatékonyabb, mint a biciklizés. Sőt a jövő héttől már muszáj lesz elkezdenem sétálni, mert a konditerem ahol eddig aeroboztam bezár.
Remélem jobb idő lesz már addigra, ha nem akkor nagyon durván fel fogok öltözni.
-
gorlin
őstag
Tényleg nagyon jó az eliptikus futó.De vigyázni kell vele.Például ha én elkezdem használni az eliptikus futót akkor egyszerűen másnapra ''alattomosan'' megfájdul a térdem .Tehát még nem annyira hogy fáj de érzem hogy rossz.Próbáltam bemelegíteni de nem ért semmit.Viszont ha előtte 20 percig szobabiciklizek minden rendben nem fáj semmim.
Erre érdemes figyelni.És ha ilyet akar valaki venni lehetőleg mágnesfékest válasszon mivel a szalagos hangosabb,nem annyira egyenletes és csak a baj van vele(ez igaz a szobakerékpárra is) -
attilam
őstag
-
fLeSs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest