Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
-
TooN
aktív tag
válasz
brownus #6050 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
Ez nekem is 1 hónap volt kb. De most már teljesen más a helyzet. Nem is kívánom azt, amiről tudom, hogy nem jó nekem. Ráállt az agyam és szelektál.
Kenyeret pl egyáltalán nem eszek. Bár múltkor megkívántam egy vajas kenyeret csak úgy natúr. Aztán kettő lett belőle. De ennyi ettől nem dől össze a világ, aztán mehet tovább a CH kerülése.
Van élet krumpli és kenyér nélkül is, csak meg kell tanulni
-
-
Markgx10
őstag
Egy kényes harcművész
OFF (mondjuk eddig minden az volt) : Van már valami infód mikor jössz Egerbe? Ja és úgyis csinálhatjuk, hogy odaadom a DVD-ket, aztán ha átírogattad visszaküldöd postán, szerintem az lesz a legegyszerűbb
Tütüke: KöszönömSzalonnával még nem ettem, de nem is fogom.
[Szerkesztve] -
-
DigitXT
félisten
Az Update 1-es szaloncukor pl. tök finom.
És nem egészen úgy van, hogy ''minden szarhoz a nevét adja'', ugyanis ez is új cucc: nem cukros. Szóval a ''srác''-nak van egy nagyon pozitív célja, és igyexik ezt megvalósítani, mellesleg meg is él belőle, hol itt a gond? Megjegyzem, az emlegetett termék olcsóbb pl. egy Tibi szaloncukortól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest