- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Oh ne is mondd. Még mindig nehéz. Még úgy is, hogy tudja az ember, hogy sikerült fogynia. Tegnap kaptam egy Twix-et. Nyílván megettem a felét, pedig nagyon jó napot mentem. Sőt, napokat. Ha nem kapom, nem ettem volna meg, mert nem vettem volna csokit... Másik felét kidobtam. Muszáj volt, különben megeszem.
-
boost
veterán
Ha nem bírja a gyomrod, akkor meg egyeltalán ne igyad. Nincs gyakorlati haszna. Nem feltétel, és nem is tesz hozzá értékelhetően a fogyókúrához. Inkább igyál ele´g vizet. óránként egy pohárral. Az sokkal hasznosabb. Kevésbé leszel éhes, és jobban fog működni az anyagcseréd.
-
boost
veterán
Mellette a fogyókúrában? Konkrétan semmi. Felemeli a pulzusod, és begyorsítja az anyagcseréd, de ezt megteszi a kávé is,vagy sokkal egészségesebb formában 30 perc séta (3km). Erre felesleges zöldteakapszulát szedni. Attól nem fogsz lefogyni. A zöldtea nem zsírégető.
Attól fogsz lefogyni, hogy kevesebbet eszel, mint amennyit a szervezeted feldolgoz. Arra meg ott a myfitnesspal.com, vagy a kaloriabazis.hu, ahol ezeket tudod vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest