- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Eléggé.
Van egy 2 évvel fiatalabb barátom, ilyen tök átlagos gyerek volt, s most így serdülőkor végén elkezdett hízni. Kérdeztem, h mi a szart csinál..., s mondta, h sok a kóla és a különböző üdítők, merthogy ő a vizet nem tudja meginni.
Úgyhogy nagy mértékben hozzá tud járulni az elhízáshoz.
-
runner 125
nagyúr
Köszi.
Kitartással sok mindent el lehet érni. Nem kell fogyasztó teákat és egyéb fasságokat szedni/inni, egyszerűen minimálisan oda kel figyelni a kajára, és a megfelelő kényelmes sportra.
Gyúrós topikba linkeltem a minap 3 képet, most itt tartok.Egyelőre még nem akkora a változás, fél év edzés van benne. De a múltkor két általános iskolai osztálytársam jött velem szembe egy multiban, és nem ismertek meg.
-
runner 125
nagyúr
Totál amatőr vagyok, nem rég kóstoltam bele én is az egész edzés / "gyúrás" életmódba.
..szerintem írtam is fentebb, h mostanság hanyagolom az aerobot, jelenleg a súlyzós edzésekre feküdtem rá.
De előtte 1 óránál én sem szoktam többet tekerni.
A melegítő / dupla pulcsi sokkal kínzóbb, de nálam bevált - előbb elkezdesz izzadni, és szerintem sokkal hatékonyabban is. (Jobban izzadsz - több kalóriát égetsz el)
-
LOTR
addikt
mivel jókedvemben vagyok ezért válaszoltam/válaszolok:
mégis mit vársz?
jelenleg nem csökken a súlyod
általánosságban véve, ha kevesebbet eszel, mint amire szükséged van, akkor csökkenneerre te leírod, hogy szerinted "ennek így mindenképp negativ kaloria bevitelnek kellene lennie a 81kg-hoz..."
ebben most az a jó, hogy oda sem kellene írni, hogy szerintem, ha így lenne, akkor elég nagy valószínűséggel csökkenne a súlyod, de nem így van, tehát mi a hiba?
hozzávesszük, hogy a szemét kaját nem hagyod el ==> még mindig sokat eszel vagy/és keveset mozogsz3 fontos dolog (az a jó benne, hogy nagyon egyszerű a képlet, csak betartani nem annyira):
tiszta kajálás
jól megválasztott ch bevitel
mozgás/sport -
runner 125
nagyúr
Hagyd el a köretet, de koplalni meg nem szerencsés.
Ha úgy érzed, h ennyi kaja kell neked - ahogy írtam is, én kb semmivel nem kajáltam kevesebbet, csak toltam a cangát - akkor tartsd ezt a mennyiséget, de mellette tekerés muszáj.
mod.
Jaaa, ne bassz, most látom, heti 1-2 edzés? Az picsa!
Amikor én nekiálltam fogyni, naponta(!), de minimum heti 5 alkalommal tekertem.
-
runner 125
nagyúr
Szerintem lehetnek a fogyás szakaszaiban holtpontok, amikor már-már nehezebben indulnak meg a kilók.
..én pl kaja terén mikor nekiálltam fogyni, alig változtattam valamit. Előtte is kajáltam rendesen, csak leraktam a cukros szar üdítőket (bótitejját is) - vízen éltem végig -, illetve a csokit.Kb 15 perc tekerés után a nagy átlag már elkezd izzadni, nálam is itt van ez a határ, szerintem kb nálad is. Ha 1 óra alatt szépen leizzadsz, akkor bizony égettél kalóriát. Aminek meg kell mutatkoznia kilókban is.
A kajaadagon valóban csökkenthetnél.
Amikor 110-120 kg tömény zsír voltam én beértem középiskolában egész nap 3 szenyával, úgy, h volt közben menzai mocsok ebéd is.Szal nyomjad csak kitartóan a bringát, meghozza a hatását!
-
LOTR
addikt
ez azért nem ilyen egyszerű, szemetet pl diétában nem nagyon kellene enni, csak ha rendes étrendbe van beépítve, de rendszeresen meg főleg nem kellene enned szemetet
akkor kell folyamatosan enni ha tudod, hogy miből mire van szükséged, de valószínű te ott még nem tartasz, azért, mert ha folyamatosan eszel könnyen abba a hibába esel, hogy pozitív lesz a kalóriabeviteled, az pedig nem diéta, hanem tömegelés
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest