- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
#04441088 #5899 üzenetére
86-ról 79-re, 178 cm vagyok. 75-ig jó lenne lemenni, meg egy kicsit gyúrni... de az meg oltári unalmas dolog.
ne egyél kenyeret, meg úgy általában a szénhidrátot kerülni kell. nekem nehezemre esik mert imádom a tészta ételeket. néha bizony bűnözök de az egyből meglátszik rajtam. atyai örökség a hízásra való hajlam sajnos.
-
petymeg
addikt
szia.
minden tiszteletem a tiéd ha ezzel (kávé reggelire, 2 tojás délben) kibírod estig.
én úgy fogytam le hogy szinte teljesen elhagyom a kenyeret, meg a sört, nem eszem éjszaka + néha mocorgok (bicaj, torna, télen sí) olykor azért pár korsó sör belefér.
igaz ehhez előbb fel kellett hízni, ami köszönhető annak is, hogy anyósom remek szakács és minden este rántotthússal és tsai-val várt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest