Aktív témák
-
NEISSE
tag
Mondtam hogy nagy hangja lesz ennek a kártyának vagy szériának de sajnos csak hangja nagy teljesítményre ahogy látom inkább csak próbálkoznak.
Ezek a tesztek amiket most kiadtak szerintem még várhatunk hogy vmi igazit adjanak ki nem ilyen táblázatos dolgot mikor majd kezemben van és tesztelhetem akkor mondhatok rá 100% véleményt.
Egyenlőre amennyit hallani felőle nem keltette fel igazán érdeklődésemet. -
NEISSE
tag
janos666
-
NEISSE
tag
Ezt csak arra fel mondtam hogy akármennyi lehet benne egyszerű stream ha még így se érte el azt teljesítményt mint amit még a legelején mondtak.Most már észre vették hogy 4870 is csak egy GTX260 216SP környékén jár többször teszteltem ezeket a kártyákat de vhogy nem adtak olyan hűdenagy fps-t amiért azt mondhattam volna hogy ez egy remek kártya.Ráadásként frankón beérte egy hőerőművel ami szerintem hosszútávon halál egy kártyának.
-
NEISSE
tag
Szerintem nem lesz olyan nagy durranás inkább felveszik ők is az egyenruhát hogy bejussanak gtx 295 közelébe
így majd idővel megtudják szorongatni a másik gyártó kártyái játék alatt ha sikerül.Akárhogy nézem de az a 320 komplex skalár stream processzor nem sokat fog érni lásd 4870 vagy 4890 az egyszerű stream procik meg csak túró hogy tele legyen az a magocska
4870 és 4890 vhova GTX 275 és 285 közé rakták ha jól emlékszem de ha nem harapjátok le fejemEgyébként ezt érje utol az ATI akkor már versenyezhet hogy melyik a jobb: 92160 MTexels/sec (GTX295)
-
NEISSE
tag
válasz
csatahajós #6978 üzenetére
Olcsóbb nekik a műanyag meg ha felmelegszik az életbe nem hűl vissza.
-
-
NEISSE
tag
512 Shader ALUs kártyával szerintem erősen elől lesz az élen az NV.
-
NEISSE
tag
Így van én is ebben bízom hogy kb ilyen gépezet elég lesz HD 5xxx szériához.Régebben azért jobb volt mikor egy 939alaplap+athlon 4200+ hajtottál egy X800-t utána egy 6600Gt és még utána 7900GT sőt ha belefér akkor még egy 8800Gt és még mindig jó volt hozzá.Jelenben meg venni kell már hozzá procit is pedig van egy olyan érzésem hogy E8400 procimra azt fogják itt mondani hogy kevés lenne 5870 meghajtásához
-
NEISSE
tag
Amúgy simán van olyan technológia kezükben hogy ettől sokkal többet tudjanak belerakni ez legyen mindkét félre igaz.
-
NEISSE
tag
Igen az lesz a baj hogy drága nem éri meg ennyit belefektetni.Kiváncsi leszek egy E8400 procival lefutatot tesztben mit produkál mert én ahhoz éppen tudok viszonyítani de ha ehhez is vmi ultrabrutál proci tudja kihajtani akkor szerintem nagy népszívatás lesz.Akinek van pénze nem tudja hova rakni az vegyen egyet ő megteszteli mi elolvassuk ő eladja majd mi megvesszük olcsón
DX11:
Dx10 is sokat segített mikor felraktam Win7-t és kevesebb fps-t adott.
-
NEISSE
tag
Én nem tudom de az ATI mindent megtesz hogy lenyúzza a bőr az Nv-ről csak akkor miért gyártanak ilyen 1600 darab árnyaló egységet ellátott kártyákat mikor bőven lenne nekik miből gyártani.Másik meg az hogy beleraknak egy 200eft-os processzort jó hogy megy vele minden de itt rabszolga világban élő embernek erre nincs pénze tehát olyan kártyát adjanak ami két lábbal megállja helyét egy komolyabb játékban is.
Én nem tudom de szerintem nem nagy durranás én nagyobb lépésre számítottam.
-
NEISSE
tag
Sziasztok egy kicsit felvázolnám hogy szerintem milyen is lesz ez az új radeon 5850 és 5870.Legyen az első az 5870:
Ahogy én elnézem 1600stream proci pontosan 800nak kétszerese.Így 2X160 Skalár procit kell számolnunk mert többi az csak egy gyenge húzatnak mondhatnám ami előre segíti a kártyát.Ha jól megnézitek régi tesztek alapján akkor észrevehető hogy ez valójában egy 4870 X2 csak szerintem elég gáz hogy új technológia és még nagyobb kártyát adnak piacra minthogy inkább próbálná a gyártó tömöríteni a technológiát.Abszolút nem vagyok NV Fan csak ezen is látszik hogy nem igazán tudnak nagyot mutatni úgymond egyhelyben toporognak.Másik hogy mekkora felbontással jön megint az lesz hogy mindenki ráizgul a 6000X7000 felbontásra és ugyanott leszel mint egy mezei 4870-el 1920*1080 ban.De tényleg jól megnézitek szerintem semmi újat nem csináltak csak szimplán dupláztak mindent ez sajna nem újítás csak egy erős próbálkozás.És az hogy mekkora területre gyártják a magot az meg már épp arra volt jó nekik hogy eladható legyen látszódjon az újítás és fogyasztásban is mérsékeljenek egy cseppet.
Ha majd egyszer összetudnak hozni 640db Skalár procis kártyát akkor azt mondhatom hogy megérné megvenni.De akárhogy is nézem ez valójában 4870 X2.. Ugye?
Az 5850 ennek vmivel gyengébb verzió mint már jól megismert 4850X2.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest