Aktív témák
-
Bluegene
addikt
Ha monopóliumával visszaélve AMD az egekbe tolja az árakat, akkor lázadunk! Videókártyák helyett mindenki GameBoy-t vesz majd, és a Bombarman-t nyomja egész nap. Úgy fog ez majd bevonulni a történelembe, mint a GameBoycott jobbat mondok: okosabb egyszer az életbe megvenni egy xbox360ast és meg van oldva
vót má? GT300>RV870 -
janos666
nagyúr
Egyébként annyira nem hülyeség amit mond, csak a végletekig leegyszerűsíti. Ha minden mondatát 6 soros körmondatokkal támogatná meg, hogy miért van részben köze az igazsághoz (legalább becslés szinten), akkor nem tűnne olyannak, mint akit csak idesodort a dagály.
Tömören: a gyakorlatban, a régebbi és sok mai játékprogramokban sokszor állhat elő olyan helyzet, ahol nagyon rossz hatásfokkal dolgoztathatóak az AMD féle shadertömbök, sokkal rosszabbul, mint a Geforceokéi (amik ráadásul chipen belüli hardware-es vezérlésűek, nem a drivernek kell alákínlódnia a csomagokat), és ez az arányítás egész sokszor követi akár az 5-ös osztót is, amit ő is emleget. HD3-G92 korszakban ez még inkább megfigyelhető volt, mára kikopott már a köztudatból.
-
Nem tudom, lehet. Abu majd felhomályosít, hogy a fejlesztői oldalról mit kell tenni, hogy menjen a régi AMD karikon is a tesszeláció. ...és hogy mennyire fogják bírni a dx11-es gémeket tesszelációval együtt.
Reméljük nem lesz gond, és a fejlesztőknek sem kell sokat tökölni a régi kártyák miatt, és meg fogja nekik érni. -
Oda nem célozhatsz, ahol a káva van, mert az egyik pixel még az egyik képernyőhöz tartozik, de a mellette lévő már a másik képernyőn jelenik meg. Tehát ne úgy képzeld el, mintha egy nagy képernyőre rátennének egy rácsot, és a rács alatti pixelek ki lennének takarva.
Egyébként ez a megoldás nem jó az FPS játékokhoz, mert a célkereszt általában a képernyő közepén van, és az pont az alsó képernyő felső széle-közepe, valamint a felső képernyő alsó széle-közepe. FPS-hez inkább a 3 kijelzős surround megjelenítés a jó, ahol a két szélét toldják meg 1-1 képernyővel, így alaposan kiszélesítve a látóteret. Nameg az autós játékoknál, ahol nem csak a szélvédőt látja az ember, hanem az oldalablakok is megjelenítésre kerülnek.
-
leviske
veterán
Bár lehet, hogy most ugyanúgy járok, mint anno a "nem lesz ebben 800SP" kijelentésemmel RV770 esetén, de szerintem ez túlságosan elüt a HD5870 elvileges hűtésétől. Ha ez lesz, akkor biztos egyszerűsödik valamennyit, mert így jobban néz ki, mint a 70-es hűtése és első saccra jobban is hűt.
Attól függetlenül az eddigi 50-es kártyák hűtéséből kiindulva van rá sansz, hogy ez lesz, csak mint írtam, szvsz leegyszerűsítettebb változatban.
MÁS: Már biztosnak mondható a $300 és $350-osár?
-
csatahajós
senior tag
Sajna azt kell mondjam, hogy az utóbbi évek tapasztalata alapján az Ati képtelen ilyen igényes megjelenésű kártyát produkálni (najó talán van-egy két kivétel azért). De az 5870 nagy deklije borzalmas (nekem), aztán ahogy Oli mondja simán lehet hogy ez csak egy ES és a retail kártyák tök mások lesznek. Ennél csak az R800 hűtőfedele dúrvább
-
csatahajós
senior tag
Abu erre gondolt szerintem is amikor írta h már láttuk elvben. Korábban már szerepel a topikban (kb 50 oldallal ezelőtt
) mint lehetséges FirePro kártya, de ezek a képek csak renderek, nem igaz fényképek.
Nekem külsőre ez sokkal jobban tetszik mint a nagytesó, persze nem a külső számít
-
Med1on
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest