- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Remélem még nem voltak,szép új képek.[link]
-
Dark KillerX
addikt
Dirt2 demonstráció Ati Eyefinity technológiával.[link]
-
Dark KillerX
addikt
Amikor kiszivárogtak a teszt eredmények,már akkor látszott,hogy a GTX295-öt,akkor is ki kell mondani
lelépi,mert egyfelől a GTX-es Crysis eredmények csak 4*AA-ról mutatnak
,másfelől pedig,ahogy te is írtad ezek mérnöki kártyák(5870),azaz driver téren éppen ez miatt,még talán alfa stádiumban lehetnek a driverek,és azért egy végleges driverrel még jobb eredmény született volna.
Ja és az én részemről vége az off-nak.Csak nézd meg a spekulációkat állítólag,már a 5850-en gyorsabb lesz,mit a 4870X2,akkor miről is beszélünk.
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Ez ami nem rajtam múlik
,a hardver gyártok folyamatosan fejlesztenek,a teszteredmények meg szárnyra kapnak,úgyhogy vmi bztos kifogja előbb-utóbb használni,amúgy kérdem én,mikor megjelent a 8800GTX mindenki kérdezte mi használja ki ezt(mire nem elég),és rá pár hónapra jött a fricska a Call of Juarez bencmark-val ahol bizony eléggé szenvedett
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Ez már volt?
[link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Gonosz15 #6019 üzenetére
Az lenne a nagy meglepetés,ha nem is az AMD villantana eme napon,hanem vmi váratlan dolog derülne ki.
Amúgy valami azt súgja,holnap nem lesz semmi,mert tényleg nem tudni nagyon semmit,és ennyire eltitkolni vmit,nem lehet;nehogy már vmi teszt user ne csinált volna egy print screent Vantage alatt Gpu-Z-vel és ne dobta volna fel a világhálóra.Ez hihetlenül hangzik,hogy ennyire csönd van.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csatahajós #5996 üzenetére
Már csak egy nap,amúgy tiszta csend és hullaszag van.
-
Dark KillerX
addikt
A H.A.W.K-ban a GT200 széria kártyái,tény és való,hogy jól mennek(kategórián belül persze),de a G80-as és G90-es család tagjai már nem olyan jók.Persze bőven játszhatóak
,de azért rendesen lecsúsznak,ezt tapasztalatból mondom.Pl.:mert amíg a szénné húzott 8800Gs-el ment kb 40-45FPS-t 1280 2*AA-val,addig a mostani húzott 3850-el megy Dx10.1-ben 4*AA-val kb 70-80FPS-et,de ugyanúgy jó példa a Call of Juarez is,mert ott is jóval gyorsabb a Radeon legalább 7-8FPS-sel.
Med1on nem jók a képek.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Ricco_hun #5384 üzenetére
Sztem nem az AMD szalad előre,hanem az Nv nem halad a korral,mert már megvan az új API(Dx11),van hozzá oprendszer(WIN7),csak hát van aki ennek elterjedését minden áron hátráltatni akarja,mert tudja,hogy a teljesítménye az új rendszeren szinte 0.Képzeljük el,hogyan teljesítene,mondjuk egy GTX285-ös Geforce egy natív Dx11-es játék alatt,mert már Dx10.1-ben is siralmasan mentek ugye(pl Stormrise vagy Hawk) ahol kb. egy 4830-as teljesítményét hozták Dx10-ben.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Str8 sk8r #5046 üzenetére
Próbálkoztam.
HÍREK
Örökzöld Quakeconnél, furcsa memóriánál configs, minták szállítanak
Írták Andreák g augusztus 13-a 2009 21:24AMD kiválasztott partnereknek és kritikusoknak szállította az Evergreen család első mintáit, és ennél lesz a rendelkezésre álló kártya a közelgő Quakeconnél a Texasi Dallasban. Mi és az, hogy AMD mennyit fog mutatni, nem tudjuk, de neked eléggé hamarosan körültekintővé kellene válnod, ahogy az esemény ma kinyílik. Számítanánk egy hűvös demonstrációra, ami kiemeli DirectX 11 hatalmát, több a tényleges termék előadásánál, de ki tudja...
Lehet, hogy hallottad néhány furcsa memóriakonfiguráció szóbeszédeit, ahogy keringenek és egy forrás AMD-hez közel megerősítette ezt. Számok mutatnak rá körülbelül 384-re-darab és GDDR5 a csúcsminőségű X2 résszel, 192 bites és GDDR5 az előadásrésszel, azután lemászott 96 bites és talán még 48 bites csökken-részeket fejez be. A számok még mindig függőben levő konfirmálások, de mi eléggé magabiztosak vagyunk AMD Evergreennel hozni fog néhány furcsa memóriakonfigurációt a piacnak.
Nevek és részletes leírások várnak arra, hogy kiszivárgottak lehessenek éppen, de eddig őket még mindig nehezek megerősíteni. Ez mindazonáltal úgy néz ki, mint RV870, Cypress, 800 halványítónál, 40 szövetegységnél és 32-nél fog fitogtatni 1600 halványító tartományában valamit, 80 szövetegységet és 32ROPs, RV830, Redwooddal ROPs és Cedar kissé kevésbé. Ezek a számok főleg spekulációk ennél a pontnál.
Mindazonáltal megtudtuk annál, hogy AMD-nek Radeon HD 4850 jobban előadással van egy kártyája de fogyasztó kevesebb 75W. Arra számítanánk, hogy ez Redwood egy íze, RV830. Nyilvánvalóan AMD uralkodott az 40 nm eljárás és sikerült energiafogyasztást csökkentenie amíg jó előadást tart fenn.
Megjegyzés Üzenj egy barátnak
Kapcsolódó hírek:
2009-08-13 Evergreennek még egy van tag...
2009-08-13 AMD elengedi Phenom II X4 965 Black Editiont
2009-08-08 AMD fénysugárkövetés demonstrációt mutat SIGGRAPHnál
2009-08-08 RV830(?) = RV770 +DirectX 11, X2 rész, használja SFR-t
2009-08-05 AMD 785 g a chipset* sok csatornából álló LPCM támogatást hiányolEzt nem én fordítottam,hanem egy webfordító
-
Dark KillerX
addikt
Radeon HD4750 a PowerColor műhelyébő [link]
Ez már fejlődés
kérem,kb 4850-es teljesítmény 4670-es fogyasztással.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Bluegene #4924 üzenetére
Már untam,új kártya új avatar
.Amúgy tényleg nagyon megvagyok elégedve az Ati-val,mert a Catalyst is gyönyörűen működik(9.7)
,csak annyit csináltam előtte,hogy Nv driver uninstall-registry takarítás-driver cleaner-kártya eladás(majd az új megvétele)
.
,és azóta friss rendszer telepítése nélkül is simán megy.Az eltelt napokban több játékot is próbáltam,és főleg a Crysis-on és a Warhead-en lepődtem meg,hogy milyen jól fut,megkockáztatom,jobban mint a Gs-en,de pl a GTA4 is sokkal jobb(sokkal szebb is).Szal tényleg semmi anomália,semmi bug,és a Tv-t is simán belőttem .
,csak egy problémám van,hogy a Rivatunerben,nem tudok venti,és órajelvezérlés profilt csinálni.
-
Dark KillerX
addikt
Csak úgy off-ba megjegyezném,én is sokáig voltam tulaja,egy 8800Gs-nek,és anno úgy éreztem mindenre elég,de hogy most megvettem a 3850-os karit(jól meghúztam) ideiglenesen
(mert majd jön helyette vmi HD5000-es kari kb a 30000Ft ársávból
),már most is látszik a sebességbeli előny,főleg Dx10.1 alatt,amiből eddig a legjobb példa Hawk számomra(csak ezt néztem),mert eddig 8800Gs-sel Dx10 alatt(1152*864) 2*AA-val ment 40FPS-et,a 3850-nel pedig ugyanazon felbontáson 4*AA Dx10.1 ment átlagban 80FPS-t
.Szal nagyon jó ez a HD széria,és tényleg egyre több Nv tulaj,fog átállni,az AMD oldalra,mert az Nv-nél tényleg nagyon rossz úton haladnak.
-
Dark KillerX
addikt
Amúgy nem tudom,mért vagy oda annyira a Crysis-ban a max AA-ért,és a AF-ért.
Inkább nézd meg ezt a videót[link],sztem egész jól fut a Crysis az utolsó pályán 1600-as felbontáson.Ebből ki lehet következtetni,hogy jóval gyorsabb lenne 1280-ban,+ egy kis OC,és mindjárt jól érezhetted magad. -
Dark KillerX
addikt
válasz
Petya2900XT #4845 üzenetére
Max AA és AF mellett azért már annyira nincs cpu limit.
-
Dark KillerX
addikt
A TSMC miatt késik az AMD RV870-ese? [link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
sniper elite #3554 üzenetére
2-szer
-
Dark KillerX
addikt
válasz
sniper elite #3554 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
válasz
sniper elite #3490 üzenetére
Na látod az ilyen hozzászólások amikre nincsen szükség,de úgy tűnik ezt nem csak én gondolom itt,hanem azért jó páran.Amúgy egy Nv fan,ha ati-t vesz,nem azért veszi,mert elégedetlen,hanem azért mert van jobb alternatíva olcsóbban,de ez nem jelenti azt feltétlen,hogy később nem vehet újra "fekete téglát".
Fekszik a "szerencsétlen" Nv rúgjunk bele még egyet.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #3487 üzenetére
Megvetted a jobbat olcsóbbért
,de azért titokban az Nv-re is gondolni kell,mert nélkülük nincs ár-verseny,ami nekünk userek,csak jó,Ezért remélem brutális harc lesz a GT300 és az RV870 között,és remélem egy harmadik fél is beszáll majd.
-
Dark KillerX
addikt
G-Force 3D demó [HD] [link].Vicces a cím,és a játék is.
Nv rulez.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
janos666 #3470 üzenetére
Te akkor egy Nv fanatikus vagy
.Egészségedre.
Hál Istennek én sosem voltam elkötelezve az Nv iránt,bár szeretem,de én mindig azt veszek amit az adott időszakban megéri.Ezért vettem anno 9600Pro-t,és 1950Xt,azaz lehet most megint Ati-t vennék,csak sajna elég nehéz időszakban vagyok anyagilag.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
schwartz #3461 üzenetére
Amit mondtál tudod mekkora baromság.
Ki az a hülye aki ad egy GTX285-ért 85000-90000Ft-ot(max nagy NV fanatikusok),ha kap ugyanolyant vagy még jobb teljesítményt olcsóbban.Erre egy jó másik példa,mért vennék egy 911-es Porschét 120000 Euró-ért,ha kapok egy Corvette-t 60000-ért.
Még hogy nem számít az ár-teljesítmény mutató.
,sztem igenis minden szegmensbe számít az ár-teljesítmény mutató.
-
Dark KillerX
addikt
Hát a másik fele meg,az Nv részéről mindig ezek a monstrumók
durván drágák soktak lenni.Gondolok itt a 8800 Ultrára,GX2-re(nem is csoda,hogy alig vették),,GTX280-ra(ez nem volt 100k de ha már az 1GB-os 4870 már jóval olcsóbb volt
)és a 295GTX-re.Őszintén ki vesz egy ilyet.
Inkább akkor már egy 4890-en.
-
Dark KillerX
addikt
Nekem egyáltalán nem tetszenek ezek a technológiák,inkább maradnának a sima DX/OpenGl alapú engine-nek,azokkal is mennyi mindent meglehetne oldani.Csak néhány példa: Chrome Engine 4-be beleültetni a DX11-et és megturbozni a poligon menniységet(több millióra),és vmi féle modon hasonlóan eljárni a CryEngine-nel, ja és a GTA4 engine-jéből is sokkal több kihozható lenne.Minek ezek a sz*rs*g*k mint a raytracing,meg a softver render(Nv hülyeségei).Ezzek sokkal erőforrás igényesebbek mint a DX/OpenGl alapú rendszerek nem
.
-
Dark KillerX
addikt
Tény és való az AMD/Ati nagyon kemény árpolitikát folytat,mert ha a procikat nézzük akkor az AMD által kínált 710/720BE-el szemben az E7000 szériát esetleg még az E8400 szériát tudja ellene felmutatni ár szempontjából,de az már inkább drágább,és hát őszintén az E7000 széria teljesítmény szempontjából az előbb említett AMD procikhoz képest hát
.És a videokártyáknál is jelenleg az 50000Ft környékén kapható 4870-kel semmi sem harcolhat ár/teljesítmény szempontjából,és hát a 4850 karik árát is lenyomták kb 40000ft-os szintre és itt megint nincs ellenfele,ugyanis a GTS250-ek még mindig inkább 45000Ft környékén tanyáznak.Remélem jó kis ár-verseny alakul ki.
-
Dark KillerX
addikt
GeForce GTX 275 versus Radeon HD 4890 [link]
-
Dark KillerX
addikt
Nem mintha eddig nem lettek volna egy kicsit túlfeszelve a 4800-as karik.
-
Dark KillerX
addikt
Radeon HD 4890 és X2: mit várhatunk tőlük?[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- LED világítás a lakásban
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Jogász topic
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest