- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, akkor a táp felől nem kell izgulnom, a legdurvább esetben az 5870-et is vinné.
A Q9550 4.0 GHz-en menne egy P45-UD3R lapban, nem tudom ez mire lenne elég...
-
Vasinger!
nagyúr
Ami még érdekelne, hogy mekkora VRAM-mal fognak ezek alapból rendelkezni? Hány slotos hűtőjük lesz?
Szerintetek egy ilyen párosítás mennyire élne?: Corsair VX450 + 5870/50 + Q9550, vagy ne is gondolkozzak, még hasonlóról sem?
-
Vasinger!
nagyúr
Mióta legutoljára jártam itt, rendesen jöttek a kommentek, így nem bírom az összeset visszaolvasni.
Azt kb-ra tudom/juk, hogy mikor fog kijönni az első 5000-es széria(DX11 és W7 hiv megjelenése környékén), vagyis az 5850/70-es karik, de hogy ezek mit tudnak és milyen árban fognak jönni, arról valaki tudna már most felvilágosítást adni? Olvastam én itt sok mindent, de nem tudom eldönteni mi az igaz.
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintem várjad/juk meg a hivatalos megjelenést, legalább USA-ban. Akkor tud mindenki biztosat mondani. Most az innen-onnan szalasztott infók, nem biztos, hogy a legjobb irányba viszik a gondolkozásod, ha nem igazak. És ha hamisak, akkor nem kicsit fogsz csalódni, ha megtudod a hivatalos adatokat, árakat.
Mindenféleképp, az már most látszik, hogy jó kártyák lesznek. Kérdés, ez a TSMC, hogy fog működni....
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
janos666 #5509 üzenetére
Valóban, az a többlet ár, nem éri meg, de ha ugye "warez"-ről szerzed be, nincs ilyen kérdés. Itt mindenki eldöntheti, hogy hova is tartozik.
Volt már neked W7-ed? Mert akkor megtudod, mi a különbség. Én a vistát nagyon lassúnak találtam, akárhányszor is raktam újra. Ezt a W7-et, csak felraktam és azóta sem nyúltam semmihez. Bezzeg a Vistában, sok mindent ki kellett kapcsolni, hogy mindennapi használatra jó legyen. Szvsz, döntse el mindenki azt, hogy mit akar magának, de szerintem senki sem nyomul Win2000-ről, NT-ről és 98-ról. Haladni kell a korral, még ha nem is akarja az ember és sokba is fáj.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Gonosz15 #5507 üzenetére
Valóban. Egyébként aki DX11-ni akar, az W7-et rakjon fel, akármennyire is irtózik, elején is is irtóztam, de nagyon megtetszett. Ha a Vista 5-ös skálán volt 2, akkor a W7 6-os.
Ha már csak azért nem akarja az ember felrakni, mert Vistára úgy is jön majd frissítés, akkor legalább a gyorsasága miatt rakja fel. Meg egyébként is, W7 a jövő. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Már várom a karikat. Kíváncsi vagyok, mit hoztak ki belőlük. Mindenféleképp várok legalább 1 hónapot, hazai megjelenésük után, hogy okosodjak a tesztekből és az árak is stabilizálódhassanak. Főleg a fogyasztásra vagyok kíváncsi, mert a tápom elég véges...
Aktív témák
Hirdetés
- Rövid videón a Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest