- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
janos666 #7258 üzenetére
Azokon a módokon, ahol többet villant a kártya, ott a jelenlegi, és öreg játékokban magaslik ki, de ezek a jövő játékaiban a játszhatatlan FPS tartományban fognak mozogni.
ha megvettél egy single karit, veszel mellé még egyet a jövőben, hogy vigye a jövő játékait
Vagy most vesz simát, fél évre x2-t, aztán megint cserél a következő generációra, de ez sem olcsó móka, és még rizikója is marad, hogy nem mindig lesz elég a gépe amire akarja, és várnia kell egy kicsit az új játékkal.
-
JColee
őstag
válasz
jozsikamhami #5828 üzenetére
ne haragudj, de nem értem
-
JColee
őstag
válasz
jozsikamhami #5824 üzenetére
magyar nyelvből gyorstalpaló
Balika911 Főleg, ha nem akarunk rá vámot és ÁFA-t fizetni.
minek fizetnél ÁFA-t, és vámot? EUban élünk (ha nem is látszik), tehát tagországok között szabadon áramolhatnak a termékek -
JColee
őstag
válasz
sniper elite #5103 üzenetére
dupla slotos
biztosan két kártyahelyet foglal majd el -
JColee
őstag
válasz
sniper elite #5084 üzenetére
vízhűtéssel megoldhatod
-
JColee
őstag
válasz
T.Peter #4140 üzenetére
Ha butább a chip, akkor hogy lehet fejlettebb architektúrája?
ez igen egyszerű: vegyünk példának egy 150 kilós kigyúrt kopaszt (no offense), és mondjuk engem (nem vagyok éppen egy izomkolosszus)
attól, hogy a kopasz butább nálam, még nagyon laposra tud verni
remélem érthető a példa -
JColee
őstag
válasz
tome.jr #2747 üzenetére
na igen, csak próbáltam a te szintednek megfelelően fogalmazni...
Picit utánaolvasgattam HSM 4890enének a Nvidia Geforce GTX 280/260 topikban. A #15268 hozzászólásában leírja mit lehet kb várni gta4 ben (ami ugyebár teljesen szisztematikus, és megbízható eredményeket ad)
A leírása korrekt, és nyomát se találom annak, hogy picit gyengébbnek érzi a 4890et...
Lehet, velem van a baj, de még mindig semmi konkrétumot nem olvastam tőled a témával kapcsolatban -
JColee
őstag
válasz
tome.jr #2743 üzenetére
pusztán egy ismerősöm konkrét tapasztalatát írtam le a 4890-ről
ez konkrét? 1 tesztelt játék, semmi részlet csak h elmarad a 4890...
és azzal kezdted itt az offok özönét, h semmi konkrétum nélkül beleböfögsz a topikba egy ilyet megfoghatatlan dolgot (ismerős szerint elmarad a 260astól)
ettől függetlenül persze lehet h kevesebb fps-t kapott abban az adott játékban az ismerősöd, de ez nem csak a videókártyán múlik (pl rendesen lepucolta a drivert, milyen meghajtót rakott fel stb)Bici a minimum fps-sel az a gond, hogy ha többször méred, teljesen más eredményt is adhat... (mondjuk nem tölt be még az egész pálya, ezért beröccen a töltésnél, stb)
nem reprodukálható olyan pontosan -
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Abu oldala [link]
javaslom a videókártyás táblázatok megtekintésétezér még szorulni fogok?
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Abu, te milyen részleteket tudsz a g300ról?
ahogy az oldaladat nézegetem egész részletes infód van a g300ról és az r870ről
v csak találgatás?
sry az offért -
JColee
őstag
válasz
Bluegene #1094 üzenetére
kicsit gyanús az a 2560*1600 játszható framerattel
és az az 1920*1200=> 60 fps is elég gyanús, de hát szoktak nagyokat mondanimondjuk amit mondasz spec az jöhetne is
emmm nemtom te hogy vagy vele, de én szeretem, hogy a vidkari nem olyan hangyaf@sznyi kis csöppség, ha más nem legalább a megjelenés tekintélyt parancsol
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest