Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
Sheltem77 #8340 üzenetére
Az én szememben nem vonzóbb az Nv, de ilyen árak mellett már valahogy nem tudok pozitívan viszonyulni az ATi-hoz sem (vagy inkább nincs rá pénz
) Mondjuk engem nem hoz lázba a DX11 annyira, sem a PhysX, tehát egyszerűen megnézem, melyik ad majd több FPS-t (5850, GTX285) a nekem fontos 4-5 játékban, és ennyi. Mondjuk szerintem az 5850 erősebb lesz általánosságban. persze csak akkor gondolkodom, ha lemegy a GTX285 ára. Mondjuk még úgyis kivárok, mostanában nincs semmi érdekes cím.
A másik meg az, hogy hiába csökkentené a GTX285 árát az nV, az ATi minden további nélkül válaszol rá egy re-csökkentéssel. -
janos666
nagyúr
válasz
Sheltem77 #4891 üzenetére
Csak 3200, miért nem rögtön 10k, vagy akkor már 20?
55-ről mennek le 40nm-re, ami számtanilag ~53%-ára csökkentheti a területet, de ez leges legjobb esetben, a felépítés további finomítgatásával együtt is jó ha annyit megengedne, hogy egy mindenben duplájára hízlalt RV770-et csináljanak, azonos mérettel. Ha kicsit elrugaszkodnak a méretekkel, és nagyobb lehet valamivel, mint az RV770 volt, akkor lehet mondjuk duplázni minden mást, és mellé még növelni az SP-k számát mondjuk kerek 2000-re, és mellé még beépíteni a DX11-hez szükséges elemeket is, de nem valószinű, hogy nőne a méret. Ha nem akarnak nagyobb méretet, mint az RV770 volt, és nem készülnek csodát tenni, akkor tök reális a lineáris duplázás, miközben bekerülnek a DX 11-es elemek. Vagy egy kancsó bort is csomagoljanak neked a kártya mellé, amit vízből változtattak 600 éves Tokai borrá? -
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Sheltem77 #4773 üzenetére
Azért az nem skálázódik úgy, hogy 4x gyorsabb legyen. Ez nem így működik. Én se vagyok nagy szaki, de ennyit azért még tudok. Szvsz. max kétszer lesz gyorsabb, de az is már kicsit túlzás.
A Crysis 1920x1200-on maxon nem mostanában fog 1GPU-val fix 60fps-el szaladgálni. -
Pala
veterán
-
Pala
veterán
válasz
Sheltem77 #4773 üzenetére
Áhh, ezek csak ilyen elméleti többletek, én kötve hiszem, hogy szó szerint 4x gyorsabb lenne csak emiatt. Bár bizonyára sokat fog számítani. Meg hát, attól még, hogy kijön egy új és gyors kártya, a régiek nem lesznek hirtelen szarabbak, maximum kicsit lecsúsznak majd a grafikonokon.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest