- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Chalez
őstag
ugye megmondtam... Sok kalapot ajánlottak fel "anno"(Domini)
-
Chalez
őstag
Valaki tudja, hogy mikor jöhetnek ki az első tesztek? És mi lesz a hatása az 58xx kijövetelének a 4870,4890,260,275,280,285 bagázs áraira? És az ötöslottó nyerőszámai is érdekelnének...
-
Chalez
őstag
válasz
sniper elite #7551 üzenetére
Én a helyedben vennék 2 5870-et, majd ha kijön az x2, akkor eladnám az egyiket és megnézném az 5870 + 5870x2 kombót, majd eladnám a másik 5870-et és ha kell jöhetne a 2-ik x2. És így a felső kategóriában mindent kipróbáltál. 2db 5870x2 sem lesz hülyeség annak, aki a legújabb játékokat max. minőségben, max szűrővel, minél nagyobb FPS-el akarja tolni. Bár az is lehet, hogy jelentéktelen gyorsulásod lesz még egy x2-vel, mert a proci lesz a szűk keresztmetszet már. Jövő héten okosabbak leszünk a tesztek után.
-
Chalez
őstag
válasz
sniper elite #7539 üzenetére
Szerintem ha veszel az elején 2db 5870-et, elég lesz mindenre, és újítasz egy x2-re ha kijön, a másik két karit meg eladod, és úgy is jobban jössz ki belőle. Aztán a 2. x2-t meg meglátod, hogy szükséged lesz-e rá. Szvsz úgy is megveszed...
-
Chalez
őstag
válasz
Bluegene #7419 üzenetére
Elfogadom persze, de attól független amit érzek.
A lényeg, hogy ha 30fps-el menne a game, akkor a büdös életbe nem ülnék le elé. És az is faszság, hogy pl Crysis-be mindegy, hogy 30 v. 45 v. esetleg 60 az fps.
Lehet, hogy én egy alien vagyok?
Na mind1, a kövi videókarim az lesz, ami fps-be többet tud. Érdekel is engem a csillogás meg az AA... -
Chalez
őstag
válasz
Bluegene #7409 üzenetére
Naponta nyomom az rFactort, és naponta találkozom a problémával, és mindenfélét állítok, hogy az én érzékeimnek tökéletes legyen a kép. Kipróbáltam full lowon: átlag 400-450fps és full max minden 160-250FPS és simán szebben folyik a grafika low részletességen. Amikor online leeseik az fps 100 alá, sőt ha megközelíti a 60-at, szívem szerint a gépet törném össze annyira szarul érint a nem folymatos képmegjelenítés...
Na de ennyi. Sohavégetnemérőérvelések.... -
-
Chalez
őstag
válasz
sniper elite #7213 üzenetére
Szerintem várd meg a teszteket, mert lehet, hogy egy db 5870x2 is bőven sok lesz...
Bár ha jön a Crysis 2 akkor semmi nem sok... -
Chalez
őstag
Hihetetlenek vagytok...pont ezért nem is akartam magyarázni, hogy mi a különbség 60 vs 100 vs 250...stb fps között. Folyamatosabb a játékmenet, jobban "folyik" a grafika nagyobb fps-nél... Pontosabban nem tudom elmondani, de jó nektek, ha ti ezt nem látjátok.
-
Chalez
őstag
Na akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy a készülő rFactor 2-höz milyen vga-t vegyek. ATI v. nVidia. Szarom én le a bármilyen tesszellációt...
600fps kell, 'oszt jónapot! -
Chalez
őstag
Ha az 5850 olyan gyors lesz, mint a GTX295, akkor én megeszem a kalapomat...
Szvsz ez ki van csukva. -
Chalez
őstag
Valaki plz... Van egy 9800GTX+-om, érdemes-e most beruháznom egy 4890-be, vagy inkább bekkeljek az 5xxx csúcskártya megjelenéséig? Jó hülye kérdés, de már a sajtkukac hajt...
Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest