- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vasinger! #7880 üzenetére
Ez igaz, csakhogy itt nem Celeron van mellette, hanem egy 3,6 GHz-en járó Core 2. S egyértelműen azt sugalltad, hogy kétszer ilyen gyors processzor kell majd a HD5850-hez. Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ez nem így működik.
mad1:
Én csak belinkeltem a 10 hozzászólással korábbi útbaigazítást, ha már nem sikerült megtalálnod.
A tápról semmit sem írtam, mivel nem tudom, hogy melyik 450-es Chieftecről van szó. De ha egy újabb és korrekt modell, akkor tuti elég lesz az E6750 és 5850, vagy 5870 mellé. -
janos666
nagyúr
válasz
Vasinger! #5519 üzenetére
RC1 óta Win7-es buildokat frissítgettem, RTM-et újrahúztam, és azóta vígan szaladgál. Tényleg jobb, mint a Vista, pedig én azza is elégedett voltam, ott is RC1 után álltam át XP-ről, és mire RTM lett, már kitapasztaltam magamnak, hogy kell megszabadulni a hülyeségeitől (Full-Admin mód ON, UAC OFF, 10-20 service STOPP...
), és élni az előnyeivel.
Viszont így, ha megcsinálod magadnak rendesen a Vista telepítésed, akkor kisebb a hézag a Win7-hez képest. Tehát én azt mondanám, hogy ha valakinek van eredeti Vistája, amit nem tud kedvezményesen upgradelni, annak nem feltétlenül éri meg új OS-t venni. Főleg, ha be tudja rendesen lőni a Vistáját, és nincs olyan kimondott feature, amire rá tud bökni, hogy "na, igen, ez nekem jól jönne". Ez esetben pusztán a "frisebb, jobb" még nem eléegendő indok egy ilyen nagyságrendű összeg kifizetésére. (persze magamból indulok ki, hogy mennyit költök gépre, és azt hogy osztanám be, mert inkább bármi új hardware, VGA, CPU, RAM, de akár hangkártya, hangcucc, monitor, stb, mint frisebb OS, ha működik a régi is)
Ha akarnám, én szinte ingyen is hozzájuthatnék eredeti kulcsokhoz is, de egyszerűbb kettőt kattintani.Tehát én is mindíg mindenből a legújabbat tartom fent (kb. fél évente újrarakom 0-ról, és olyankor mindenből frisset telepítek hozzá), hacsak nincsenek egertverő bugok, amire nincs workaround.
-
janos666
nagyúr
válasz
Vasinger! #5508 üzenetére
Szerintem ezt a kérdést nem azok teszik fel, akik csak "felrakják", hanem azok, akik meg is veszik.
Még szép, hogy aki ingyen ráncigálja le az ISO-kat MSDN-ről (vagy torrentről, addig mindegy, mert bárki számára hozzáférhető, mindkettő, és mellékelt kulcs vagy crack híjján legális.is), csak aztán nem eredeti kulcsot ír be, hanem crackeli, az szép, hogy mindíg a legfrissebbet tartja fennt mindenből.
Akkor van értelme mérlegelni, hogy "kell-e az nekem?" illetve "megéri-e az nekem?", ha fizetni kell érte (főleg, ha olyan nagyságrendű összeget, amit nem adnál oda egy kéregető csövesnek mikor jó kedvedben talál meg...)Ha megkapja a WDDM 1.1-et és a DX11-et, az új frissítéseket, valamint az új .NET-et és friss VS redisteket telepíted neki, friss driverrel, akkor nem hiszem, hogy játék szemponjától lesz bármi számottevő/érezhető különbség, de úgy bármi más program futtatásában sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest