Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
Kíváncsi vagyok ha egy autóban ülnél, vezetsz épp az úton mész 70-80 -al, körforgó jön az úton. Látod h 1 kocsi várakozik a körforgó előtt, mert egy kamion balról. Az előtted lévő kocsi még pont úgy látod, hogy befér ezért nem lassítasz, mert a kocsi bemegy, mire meg odaérsz a kamion elmegy és a kamion mögött nem jön senki, ergo nyugodtan mehetnél, de az előtted lévő kocsi csak nem akar elindulni te pedig túl későn kezdesz el fékezni, már a kézi féket is behúztad de csak nem akar lassulni az autó.
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy vajon ott is ekkora lenne a reakció időd h félre rántsd a kormányt nehogy belemenj az előtted lévő autóba?
Csak a tisztánlátás kedvéért, én a kocsi hátsó ülésén ültem és a sofőrnek bizony nagyon, nagyon, nagyon kicsi volt a reakció ideje. -
Bluegene
addikt
hát igen a magyar fizetések nem passzolnak a játékokhoz
pl egy dipolomás, szakmával rendelkező angol megkeres 1500 fontot és a crysis ott anno 40 font volt(12000Ft kábé)
azt kéne h szegényebb országokban hozzá kéne igazítani az árakat, pl kirgizisztánba lehet h egyhavi fizetés 12000Ft, akkor ki fogja megvenni ott?
egyszóval igazítani kéne az árakat az országok fizetőképes keresletéhez, akkor többen megvennék
-
zack
nagyúr
Felraktam...de nem az volt a célom hogy játszhatatlanná tegyem. Jelenleg egyik mai kártya se bírná még a 100-130% fillrate-et sem, nem hogy a 200%-ot
Alapon 80%, és mindent max-ra húzva szép 80% fillrate-tel is. Talán a legkomolyabb CF és SLI rendszerekkel menni fog a 100% fillrate. De ez csak tipp.
-
TTomax
félisten
Igen,és azok a kártyák elég szimpatikusak is.... pont a 4830...abból kellet volna CF-et építenem csak errefelé alig olcsóbb mint a 4850...
(#1610) Abu85
Attól, hogy alacsonyabbra veszik a feszültséget nem lesz jobb a powerplay.
Alapvetően jó munkát végeztek a mérnökök, hiszen amióta az RV770 megjelent negyedévente 3-5%-os piaci részesedést vesznek el az NV-től.A kártya hűvösebb lesz mert az IDLE fogyasztás jóval alacsonyabb,hiszen ezt te is tudod mennyire fontos a fesz. csökkentés a GT200-at nem is lehetne kordában tartani nélküle...
Egy nagy lópikula amit a mérnökök csináltak...engem nem az NV-töl elvett piaci részesedés érdekel...
Na mindegy elbeszélünk egymás mellett mint már oly számtalanszor,de ettöl én még jü szakinak tartalak...
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest