- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
ZewaDeluxe
tag
Valakit azonnal küldjetek utána egy lámpával...!
...Vagy kössétek be a szemét... ...Bár ez utóbbit a TSMC lehet, hogy már a bejáratnál megteszi...
"...Nem kő itt annyit nézelődni... Nézelődjön az nVidia mérnökeinek a fiókjaiban...! Ott kéne végre valami érdekeset találni..."
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Zsozsooooo #8224 üzenetére
De kijött. Leült a gépe elé, és teszteli az új Radeonokat. Holnaputánra várhatóak az eredmények...
-
ZewaDeluxe
tag
Az NVIDIA elnök-vezérigazgatója meglátogatja a TSMC-t.
Hmmmm... Nocsak-nocsak... Lehet, hogy megnézi a ház tetejét... Gyanús neki, hogy piros zászló lobog rajta zöld helyett...
-
ZewaDeluxe
tag
Kezded kihúzni a gyufát!!!
Még egy-két ilyen "mókás" megjegyzés és beindítjuk a Prohardver 2-t: lefizetünk mindenkit a TSMC-nél, az AMD-nél, az nVidiánál, és már a próbagyártás előtt letesztelünk mindent, az eredményeket pedig KÖZZÉTESSZÜK eszperantóul...
...Csak hogy minden lelkes hardvermániákus számára hozzáférhetővé váljon...
...Khm... ...Ugyebár...
-
ZewaDeluxe
tag
Abu!
Nyugtass meg minket: ha holnap megtörténik (?) a hivatalos bemutató, akkor leközlöd azt a cikket az 5870-edről, amit már napok óta csak formázgatsz, finomítasz...!?
Ugyen nem kell még nem tudom hány visszaszámlálósdit eljátszanunk az AMD tehetséges marketingesei kedvéért, hogy végre konkrétumokat láthassunk...?
-
ZewaDeluxe
tag
Uraim!
Tettem Abunak egy ajánlatot privátban, amit nem utasíthatott vissza... Konkrétan egy levágott lófejet reggelire, ágyba szervírozva...
Az első hivatalos teszteredmény szerint az 5870 80FPS-sel hasítja a Diablo 2-t 800*600-on!!!
V-Sync Off persze...
-
ZewaDeluxe
tag
Emberek!
Nem tudja valaki, hogy ez az Abu gyerek hol lakik? Elmehetnénk szerenádozni neki: énekelhetnénk egész éjszaka! Reggelre talán kihajítaná azt a rohadt 5870-esét az ablakon...
...Én meg elkapnám...
...Például...
-
ZewaDeluxe
tag
Nem vagyok AMD revizor! Nem vagyok AMD revizor! Nem vagyok AMD revizor!
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Gonosz15 #6337 üzenetére
Hát még a legvéglegesebb speckók sem hivatalosak... (Javíts ki, ha tévedek...!) Azt meg szerintem senki nem várta-várja, hogy holnap beteheti a gépébe... (Talán Abu nagymester...) Egy nagy lendülettel beharangozott bemutató-bejelentőtől ellenben joggal várhatjuk, hogy egy-két teszteredményt is publikáljanak...
Na mindegy... Mára már lefárasztott az AMD. Megyek inkább, megvacsorázok végre...
-
-
ZewaDeluxe
tag
Hölgyeim és Uraim!
Meg tudná valaki mondani, hogy most tulajdonképpen mi a fütyi van??? Most volt bejelentés vagy nem? Látunk ma hivatalos adatokat, képeket, teszteredményeket vagy nem...??? A Hawaii-szigeteken lesz, helyi idő szerint este 10-kor az esemény vagy mi a ..., khm túró...???!!!
Komolyan mondom megőrülök: 10 percenként nézem a totyikot, hogy van-e már hír...
Ha még sokat szívóznak velem, holnap veszek egy nVidia-kártyát...
-
ZewaDeluxe
tag
Abu mester nem bírta tovább visszatartani... Már vagy 20 perce WC-n van... Legalábbis itt nincs...
-
ZewaDeluxe
tag
Mindenki bocsássa meg, ha hülyeséget kérdezek... Vagyunk már azon a teljesítmény-szinten, hogy egy Pci-Express*16 1.0 sávszéle szűk keresztmetszet legyen...? Másként fogalmazva: ezekhez a kártyákhoz már elengedhetetlen a Pci-Expressz*16 2.0?
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest