- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
Aktív témák
-
alien_
őstag
válasz
janos666 #7036 üzenetére
Igen, annak a hsz-nek kivételesen volt alapja, nem is arra reagáltam, hanem az elmúlt pár nap teljesítményére összesen.
NEISSE: "Szerintem nem lesz olyan nagy durranás inkább felveszik ők is az egyenruhát hogy bejussanak gtx 295 közelébe"
Az 5870 azzal az egy magjával a tesztelt játékokban/beállításokkal legtöbb helyen leveri a 295-öt, mint vak a poharat, de a Crysis kb 8% -al jobban fut NV-n. Szerintem mondhatjuk, hogy a "közelébe jutottak".
Én mint mezei felhasználó nekem mondhatok kódnyelven bármit de itt egy fontos Ár/Teljesítmény.
Ár/teljesítményben pedig az Ati jóval lejjebb tud menni. Azért van ilyen árcédula az új generáción, mert nincs konkurenciája.. Majd ha NV kidobja a GT300-at, lesznek itt olcsóbb Radeon-ok... Személy szerint nem hiszem, hogy egy aggresszív árcsökkentésre a zöldek tudnának bármit mondani.. Maximum majd pár kártyát újra átneveznek
-
alien_
őstag
Ezt a sok hülyeséget egyedül hordod össze, vagy segít valaki?
Legalább az előzményeket + pár tesztet olvass el, ha esetleg képbe szeretnél kerülni. -
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Világos, de engem elméleti síkon zavarna, hogy nem "középre" célzok. A repcsis demónál néha volt is torzulás ez miatt, szvsz már a zavaró szint felett..
matteo_szg: Thx =) Nagy kérdés az ár, mivel most már simán vesz az ember a géphez egy 37"-es full hd tv-t, amin elég jól néznek már ki a dolgok.
-
alien_
őstag
Azt nem értem, hogy miért nem csinálnak direkt, spéci vékonykeretes lcd-ket az Eyefinity-hez? Mi értelme, hogy pont oda céloznál, ahol a káva van? HC FPS játékhoz szerintem elképzelhetetlen.
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Közben megtaláltam.. Minden esetre elég jól néz ki, a kivitelezés is igencsak igényesre sikeredett.
-
alien_
őstag
válasz
csatahajós #6271 üzenetére
Itt egy nagyobb kép, nekem fotónak tűnik =)
Szerk.: Oké, leesett mire gondolsz..
-
alien_
őstag
Ez eléggé HD5850 -nek fest.
(Voltmár..?) -
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Aki keres, az talán.... Havok fluid simulation.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest