- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
Petya2900XT
aktív tag
"még akkor is ha az teljesítménybe kerül a régi DX esetén."
Nane...ez volt tudtommal a 2900XT-nél...ugye nem az lesz megint...
Ha a régi híreknek lehet hinni a vídiás híreknek mielőtt elkezdték "újratervezni" a karit a sok sp(480?) a nagy sávszél meg a Gddr5 fog dominálni benne elméletileg...azaz a régi DX-ekben nem fog lassulni,így mivel ezután is sok DX9-es gém jön ki sztem,remélem nem fog megint tleg a 2900xt esete bekövetkezni ahol az Ati jogosan verhette a mellét,h DX10-be gyors a kártya,de ez nem jött elő,mert kevés szinte nem is volt 10-es gém így csak a 9-ben látott nvidia fölény látszódott,mivel az Ati beáldozta vmilyen szinten a 9et a 10-ért.
Nem teljesen érthető,de sztem nem írok hülyeséget -
Petya2900XT
aktív tag
"Eleve rohadt olcsó gyártani a kártyákat"
Akkor gondolom nagyon kicsi chipeket kell gyártania ahhoz,hogy olcsó legyen és jó legyen a selejt arány??!
Különben szerintem ez a 285-ös fake hír az anno 640 vagy 800sp-s 4-es szériára emlékeztet....285-ös találgatósok után lesz nagy happy end amikor a 295-öt nyaldossa a teljesítménye a Cypressnek...vagy nagy marhasógokra gondolok -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
DemonDani #4943 üzenetére
Szerény vélemányem szerint mindegy,hogy MCM vagy nem...ha egy "nagyobb" csipet csinálnak akkor a TSMC lesz a hátráltató tényező,ha MCM lesz akkor meg a driverekkel bajlódnak sokat majd....azért látom ésszerűbbnek a nagyobb chipet,mert TSMC sztem hamarabb megoldja a problémáit,mint az AMD a drivereit....ezért nem értem mire ez a sok hűhó,hogy az nvidia le van maradva...jó kihozatal nélkül az AMD sincs sehol,MCM-el meg driver fronton küzködne,míg kijönne a Fermi
-
Petya2900XT
aktív tag
Sztem ha az eddigieket vesszük alapul akkor egy 2000sp 5870 az reális...volt a 3870 320sp majd a 3870X2 640-el a 4870 ugye jött 800-al az X2 1600-al a reális olyan 1800-2000sp körül lehet majd az X2 jön 4000sp vel és mindenki boldog...csak kérdéses ez az MCM,mert Abu "jövőlátásai" nem mindig,de nagyban igaznak bizonyulnak...
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
Akkor gondolom könnyebb lesz alá drivert írni,mint az R600 alá volt,mert ott sokan azt mondták,hogy összetett így nem sikerült egy jobb drivert alá "rakni"..
..mára azért tleg megoldódott az efajta probláma,de kissé későn..ettől félek,hogy az új kariknál nehogy az legyen,hogy akkor lesznek "100%" driverek amikor már a következő széria jön...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest