Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
válasz
theniel #8398 üzenetére
én speciel mióta kijött a 8500-as radeon azóta mindkét "istálló" lovait kipróbáltam és eltekintve a 8500-ös drivergondjaitól sosem volt gondom egyik gyártó drivereivel sem.
(Hazudtam mert az FX-es Geforceok kimaradtak.)
a GTX 260-at imádtam, 4890 is nagyon jó kártya volt, szóval ezek a driver gondok eléggé elcsépelt emlékek... nem tudom miért mindenki ezzel vergődik...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
theniel #8385 üzenetére
Kinek mi számít. Én jobban kedvelem az új NFS-t, Batmant, Resident Evil 5-öt.
Még csak a gépemen sincs fent a 3DMark, egyszer lefuttattam, csak az űrhajós jelenet tetszett, de annyira nem fogott meg h. újra és újra lefuttassam; túl unalmas lenne. A pontszám gizdulás meg nem az én műfajom (s szerintem ezzel sokan így vannak).
De ha még lassabb is a GTX 295-nél akkor is inkább a Radeon. A 27W terheletlen fogyasztás azért odavág rendesen. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
theniel #7064 üzenetére
- Nem tudunk szoftveres problémáról AMD oldalon.
- Már nem. Az NV PhysX-szel tud kereskedni, de láthatóan több stúdió is az AMD-hez megy, mert nincs az NV-nek megfelelő dokumentációja a DX10-ről és főleg a DX11-ről.
- Inkább a DX10.1/11-re van szükség, hogy gyorsabb legyen a feldolgozás, legyen újra AA a játékokban, ne kelljen már a jövőbeli AF problémákkal szembenézni.
- Októberben. Egyelőre négy játék van bejelentve az API-ra. Három tervszerű volt, míg egy sajnos kiszivárgott, így az AMD már nem tagadta, hogy az is DX11 lesz.Ricco_hun: Ez az árazás azért van, mert nincs konkurens. Ha itt lenne az újgenerációs NV, akkor mehetne az árverseny, így viszont be kell nyelni ezt. Az NV is ugyanezt csinálta a GF8 megjelenésekor, csak sokkal durvább árakkal. Az AMD az 600+ területet meghagyta az X2-nek.
-
zuchy
őstag
válasz
theniel #7064 üzenetére
Nem feltétlenül kell 250 alaplap+memó+proc alá.
Elég egy E8500 4,5 GHz-n és mindent kihajt. Persze aki ilyet vesz a Full-HD-ban, vagy még nagyobban tolja.- Megoldódtak az ATi szoftveres problémái?:Milyenekre gondolsz pl?
Mert én még nem találkoztam olyannal.
- A játákok többségét már nem Nvidia-ra írják?: Nem. Vége a TWINTBP programnak, csak egy két stúdió van még benne. pl Futuremark.
- Szükség van egyáltalán gyorsulásra a jelenlegi játékparkot figyelembe véve?:
Gyorsulás az mindig lesz, ez a fejlődés, nem lehet megállni, az hogy szükség lesz rá azt eldönti mindenki maga.- DX 11 mikor lesz?: Idén, 3 cím jön/jöhet. Egyik a Stalker Call of Pripyat, másik a Colin DIRT 2, a 3. a Battlefogre DX11 patch. De még készül DX11-re az új Alien vs Predator, a Battlefield Bad Company 2 is talán idén kijöhet...
(#7066) Ricco_hun:Az hogy drága a HD5xxx, azt a konkurencia hiányának köszönheti...
Aktív témák
Hirdetés
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest