- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
alien_
őstag
Ezt a sok hülyeséget egyedül hordod össze, vagy segít valaki?
Legalább az előzményeket + pár tesztet olvass el, ha esetleg képbe szeretnél kerülni. -
zuchy
őstag
Akárhogy nézem de az a 320 komplex skalár stream processzor nem sokat fog érni lásd 4870 vagy 4890 az egyszerű stream procik meg csak túró hogy tele legyen az a magocska
Ha ez így lenne, akkor mért rakná "tele" ilyenekkel az AMD?
Hogy drágább legyen az előállítási költség?Ne beszélj már zöldségeket.
Más: Durva lenne, ha ilyen dual-clasteres lenne a Crypress.
A teljesítményyadatok meg brutálak. Szinte ingyenessé fog válni az AA, AF. -
nkmedve
őstag
-
én speciel marhára nem. szól nincs arról, hogy a teljesítményt kizárólag az SP-k határoznák meg - jelenleg még arról sincs, hogy elsősorban. ezért értelmetlen ez a hasonlítgatás.
amúgy légy erős, de az nVidia ALU-i (1 a 192-ből) teljesítményben kb. egyenértékűek az AMD ALU-ival (1 a 800-ból). -
keIdor
titán
800SP vs. 240SP és nem volt előrébb az nVidia.
1600SP vs. 512SP, úgy, hogy az ATi másból is dupláz (nV persze még nem tudjuk) szerintem nem lesz előrébb. És akkor még a tesszeláció kérdéses, mert ha emulálni fog kakukk.Ha 600mm2 lesz a GPU, akkor megint csak veszett ügy lesz, ATi árat csökkent és kész is a baj.
-
Gerisz
addikt
?
A 8800GT-hez a 6000+-om is kevés volt húzva nem hogy egy 4200+.
A 720 az ami ki tudja hozni belőle a kakaót 1280x1024-es felbontáson, de az Öcsém monitorán már meg sem tud szólalni a GT 1920x1080-on hiába cibálom én a procit.
"rendes" felbontáson kell ez a vidkari.
Igyekszem megvenni ezt is mint a GT-t megjelenésekor, nem az árat tartva szem előtt. -
Gonosz15
aktív tag
"Én nem tudom de szerintem nem nagy durranás én nagyobb lépésre számítottam."
Miért, mire számítottál? Magas labdára? Valószínűleg épp "csak" dupláznak az előző generációhoz képest, mégis mi a fenét vársz még tőlük? Gyártsanak ők is ilyen 500nm+ -os GPU -t, 3200 SP -vel meg 128ROP -al vagy mi a fene?! -
-
de itt rabszolga világban élő embernek erre nincs pénze
Szerintem kutyat nem erdekli a balkan. Ha csak az usa, japan es nyugat eu piaca letezne, abbol is xarrakeresnek magukat.
TheChos3nOne: Az se szamit, ahol van lovetta.
Sajnos felenk meg dragabb is minden, mint euban, usa ban, vicc az egesz ilyen fizuk mellett.
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest