- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
Aktív témák
-
Sheltem77
aktív tag
Jóreggelt
-
Sheltem77
aktív tag
Engem az 5870 érdekelne de 100kt sokallok érte nagyon(nem tudnám megvenni). 1-2 héten belül 65k bruttó körül lesz egy gtx 285 (most 73 bruttóért már van gigabyte elég csak árgépen megnézni és az új ati széria hatással lesz szerintem az nvidiás árakra is, ilyen szinten biztosan) és directx11 ide vagy oda nekem az már elég vonzó ajánlatnak tűnik. 5850 valahol gtx 285 környékén lesz teljesítményben(most a marketing grafikonokat hagyjuk majd egy anandteches review után már tisztább a kép ezeken én csak mosolygok még) és akkor már az én szememben vonzóbb az nvidia(mindenkinek az a vonzóbb ami bevált és nekem 9800 pro kivételével csak nvidia volt eddig a riva128, gts2 stbstb től kezdve(voodoo1 et most ne vegyük bele a listába
).
Persze mostanában naponta változik a véleményem videókártya ügyben ezért lehet ha vettem majd valamit csak mosolygok, hogy mit írtam korábban -
Sheltem77
aktív tag
Nem tudom volt e már:
Várható nagykerárak:
54K nettó az 5850
74k nettó az 5870(ha volt bocs)
-
Sheltem77
aktív tag
Nem tudom gyerekek, hogy vagytok vele de én kezdek egyre türelmetlenebb lenni
Kerüljenek már boltokba a drágák. Most is tudok bontatlan gigabyte gtx 285 1gbos kártyát dobozosat 65k ért. Legalább dx 10.1 lenne benne már megis venném. Ezekután viszont megvárom szépen legalább az 5850 bolti árát, de ha mégtovább tudom kínozni magam akkor megvárom az nvidia mivel rukkol elő. Amennyiben az új kártya is simán dx 10es lesz elég nagyot fogok csalódni bennük
Még a blizzard is dx 10.1 támogatással hozza majd ki a diablo 3at ideje lenne nvidiának felzárkóznia. Na ennyit a gondolatmenetemről
-
Sheltem77
aktív tag
Hát nem is tudom én amíg nem lesz 2gb-os verzió az 5870ből vacilálok, hogy 5850et vagy 5870 et vegyek(nameg persze gyűjtögetek
). Valahogy nem sok esélyt látok rá, hogy a 2gbos 5870 100k bruttó alatt lesz eleinte
Igy lehet egy 5850 mellé teszem majd le a voksom. (Valahogy egy 5870 1gigával nagyon nem ér az én szememben 90-95kt)
Azonkívül ha jövő héten majd jönnek a kártyák azok gondolom először referencia ventillátorral fognak jönni, ami nagyon érdekel majd, hogy mennyire hangos.5870 2gb Vapor-X2 lenne az igazi (vagy valami hasonló) álmodik a nyomor?
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
janos666 #4893 üzenetére
Nem kell cinikusnak lenned,egyszerűen arról van szó, hogy (mint ahogy az első hozzászólás is mutatja!) másabb információk szivárogtak ki eleinte mint most a kártyákról. Persze véglegeset csak akkor tudunk ha az ati jelenti be én azért örülnék egy bivalyerős kártyának(ami crossfire nélkül is az). Peace
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
Dark KillerX #4874 üzenetére
Én a 2.at választom, a feleségem is elég sokba kerül nem kell még 4 pénznyelő
Szerk: Kezdek türelmetlen lenni az új videókártyákkal kapcsolatban, legalább hivatalosan megkapnánk a táblázatokat mit fognak tudni a kártyák. Ha 2000SP-s felett csak a csúcs 2kártyás 4000SPs kártya lesz kitérek a hitemből
3200SP-s kártyát a népnek(az valamennyire jövőbemutató is lesz talán).
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
csatahajós #4784 üzenetére
"No offense senki felé, de 3 hónap múlva jókat fogunk mosolyogni ezeken a hszeken, beleértve persze a saját találgatásaimat is "
Nem baj az ez a szép benne, hogy találgathatunk, úgyis az a topic főcíme.
Álmodozni meg jó... -
Sheltem77
aktív tag
De a dupla GPU 1 kártyán lesz nem? Én crossfiret nem fogok a gépbe rakni(1 vga párti vagyok) viszont a dupla gpu 1 kártyán dologgal semmi bajom. Tehát ahhoz hasonlítom a 4890et(és egyébként az volt már a gépemben 2napig)
pala: "Ott egyesek 90-100 fokos hőmérsékletekről is beszámoltak!" Körülbelül 1 nap múlva adtam volna el azt a kártyát...
-
Sheltem77
aktív tag
Pedig kinézetre (és hangra) rohadtjó az a hűtő, remélem az új kártyákkal jön majd valami combosabb továbbfejlesztett vapor-x a sapphiretól...Általában az ati referenciakártyák alapventillátorainak hangjától falra mászok(ez már a 9800pro óta így van
már ott is zalmant kellett a kicsikére rakni ).
-
Sheltem77
aktív tag
Egyébként amit már egyszer írtamis, a teljesítményen felül még a hőfokok amik nagyon érdekelnek majd. a 4890 vapor-x memioja crysis alatt felment 85 fokig is amit nem igazán csíptem(pláne, hogy ugye vapor-x...), viszont a 40nm miatt reménykedem, hogy talán javul a helyzet(egy 70fokos max gpuval már elégedett lennék
)
Ez számomra ugyanolyan fontos mint a teljesítmény vessetek meg értevzsryl: nekem elég ha 1680*1050ben szalad annyival
-
Sheltem77
aktív tag
Jó figy az én mostani kártyám lényegtelen(googleban valahol láttam a 12t). Igazából engem a 4890 hez képesti teljesítmény érdekel, az meg mivel nem sok adat áll rendelkezésünkre mai napig csak az SP adatok, az alapján meggyőző. Nekem ez most elég. Lassan szerintem kapunk teljes összehasonlító táblázatokat is(hiszen augusztus van és szeptember-október körül jönnek a drágák).
szerk: mondjuk nem bánnám ha új kártyák enthusiast settingsen is vinnék a crysisokat mondjuk 60fpsel
szerk2: arra is kíváncsi leszek mekkorák lesznek ezek a monstrumok, a 4890ről is gondoltam, hogy nagy de amikor a 7800gt mellé tettem...háát enyhén szólva is tekintélytparancsoló volt a 7800gt mellett a vapor-x hűtésével és brutál termetével.
Pedig mikor vettem a 7800gtt a 2. legjobb kártya volt(akkor csak a 7900volt jobb nála)
-
Sheltem77
aktív tag
Na közben énis javítottam. 800 van benne igen. Akkoris minimum 4szeres teljesítmény és ez csak a shader processzorok száma. Amit fentebb írt valaki, hogy kb 20-30% al lesz majd gyorsabb az új csúcskártya mint a 4890 az eléggé viccesnek tűnik ennek féynében(mondjuk ha 4890 tulaj lennék énis ezzel vigasztalnám magamat
)
-
Sheltem77
aktív tag
De nem vágom ezeket az új videókártyákat az evergreen linkekben. 1600sp, 3200sp...
Ez az sp milyen mértékegység,mit jelent? (bocsánat de tényleg le vagyok maradva videókártyák terén).
A mostani gagyi 7800gt -m hány sp-s? -
Sheltem77
aktív tag
Olvasott már valaki infót arról, hogy a 4slave chipes 5870nek mennyi lesz a fogyasztása? (vagy ez még korai?)
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI Gaming X Trio 3060
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest