- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Magisk
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
válasz
dangerzone #4299 üzenetére
De ez az. A végén azért cserélgetik az arcán a MAP-pelési eljárásokat, hogy bebizonyítsák, hogy az.
Bár, elméletileg akár kamu is lehet, mert AfterEffects-el is rálehet rakni egy igaz videóra ilyesmit, de nyilván nem kamáznak AMD-ék, ráadásul a csaj szája nem mindig mozog tökéletesen, de ez már szőrszálhasogatás. -
Skizz
addikt
válasz
dangerzone #2287 üzenetére
Ja igen.
-
leviske
veterán
válasz
dangerzone #1019 üzenetére
örülök
-
leviske
veterán
válasz
dangerzone #1015 üzenetére
Attól azért nem kell félni, hogy csődbe mennek. Licencekből van elég pénzük, az csak rátesz, hogy az Xbox-okban és Wii-kben AMD cuccok figyelnek.
A következő Xbox-okban és Wii utódban úgyszintén AMD cuccok lesznek. Sőt,elvileg a következő generációs box már teljesen AMD termékekre fog építkezni. (A PS4 pedig full Intel lesz, de ez más kérdés
)
Összességében, mint írtam. Nem kell félteni az AMD-t PC piac nélkül is megtudnának állni. Az csak ráadás, hogy ott is talpon vannak és szvsz jelenleg igen stabilan.
-
leviske
veterán
válasz
dangerzone #1013 üzenetére
Ebben igazad van.
MOD: Reméljük jogos lesz a felhajtás.
-
leviske
veterán
válasz
dangerzone #1007 üzenetére
A "+35%-al elnáspángolja a GTX285-öt" szertintem úgy értette, hogy a RV770+35%-al elnáspángolja a GTX285-öt. A legtöbb helyen nincs 20%-nál nagyobb különbség a GTX285 és az 1GB-os HD4870 közt, tehát még igaz is lehet, hogy igaza lesz.
De lehet, hogy én értelek félre Téged.
-
Bluegene
addikt
válasz
dangerzone #1009 üzenetére
csak feltételeztem valamit nem állítottam
nézd 20%-kal növelik elvilek a végrehajtó egységeket(pletyka)
850mhz és 750mhz között 13,3% a különbség(pletyka)
ha csak utóbbi van h csak tunningolnak, akkor nem jön ki sehogy a 20%, ha előbbi az azonos órajel mellett, mind1, +13% előnnyel pedig nem fognak eladási rekordokat dönteni, mert az kevés, én hiszek a +35%-ben akkor talán a 4870 tulajok is váltanak, sőt a 4850 tulajok plánehisz ők 50% felletti pluszt kapnak
érzik ők a pénz illatát, ne becsüld alá őket
-
Bluegene
addikt
válasz
dangerzone #1007 üzenetére
na a Magyar kormányt ne keverd a karrierista Észak-Amerikai vezetőkkel és mérnökökkel
utóbbiak képesek rá, előbbiek nem
komolyan mondom mindenki ezzel jön, attól még mert itthon ilyen vezetőink vannak, ez nem igaz a világra
ott teljesíteni kell, mert lemaradnak és elbuknak, attól még mert itthon mindent megengedhetnek maguknak az más kérdés
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest