- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
attiLANte #7127 üzenetére
Innentől már hihető az is, hogy a HD5700-asok jönnek. Más kérdés, hogy kíváncsi vagyok, azért vezet nyíl a Juniper-ből, mert annak a hibás változataiból lesz a Redwood, vagy csak így nézett ki jól az ábra?
Annak viszont örülök, hogy tisztázták, hogy kicsit változtattak a stratégián és már nem igazán mondható a 200-300 dolláros réteg a fő célpontnak.
MOD: Azt viszont ugye nem gondolják komolyan, hogy a $400-os HD5870 mellett az X2-vel maradnak $500 alatt?
(#7128) NFree: Itt a topicban találsz az utolsó két oldalon hivatalos, AMD teszteket. Eddig úgy tűnik, hogy a HD5870 megközelítőleg a GTX295 teljesítményét hozogatja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
attiLANte #6611 üzenetére
Azokat stratégiai okok tartják vissza. Egyrészt nem jó mindent egyszerre startoltatni, mert az egyszer okoz hype-ot. Vársz három hetet a startok között, akkor karácsonyig az Ati a téma. Plusz ott vannak még a régi termékek.
Bluegene: Valószínűleg a DX10.1 és a DX11 között nem lesz sok különbség. Inkább a DX11 feldolgozása gyorsabb lesz. A DX10-hez képest meg a szokásos előnyt nyújtja a DX10.1. Alpha csatornára működő élsimítás és várhatóan szebb árnyékok, vagy gyorsabb feldolgozás.
alien_, Keldor papa, Bici: A tesszellátor működése a régi karikban a fejlesztőktől függ. Mivel a Tesselation SDK-t használják a fejlesztésre, így jó esély van rá, hogy írnak egy Xenos kompatibilis kódot is. Ez DX9-ben könnyen, DX10/10.1-ben kicsit nehezebben engedélyezhető, de megoldható. OpenGL-ben pedig van AMDX kiterjesztés tesszelláláshoz.
-
VinoRosso
veterán
válasz
attiLANte #6067 üzenetére
Nem tuom, nekem bejönnek ezek a téglák, legjobban a zöld ledes BFG 9800 GX2-őm tetszett az összes közül. Egyszerű dizájn, nincs semmi csicsa rajta, simán elfogadnék egy ilyet, meg a piroshoz különben is a sok fekete illik. Mondjuk sivitana is az biztos. Jó hosszú lett, vajon mennyire fűthet? Ha elzárják az oroszok a gázt, meglehet slágertermék lesz.
-
csatahajós
senior tag
válasz
attiLANte #5193 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem kötekedés, csak olyan magabiztosnak hangzott a kijelentés. De Peace
Na de hogy on is legyünk: szerintem a hűtő felület megtévesztő, lehet heatspreader a GPU-n is vagy akármi, szóval a paszta lenyomata eléggé kérdőjeles. Egyébként pont én linkeltem egy K8-hoz hasonló felépítéső "kétmagos" GPU-t itt korábban, amit a 870nek mondanak, bár valszeg az kamu mint kiderült.
Furattáv: a hűtőn most változtattak, éppen ezért változhatott a furattáv is.Az AMD-TSMC 40nm-es ostya ha jól emlékszem Abu szerint is nem Evergreen die-okat tartalmaz.
Szóval aláírom hogy az MCM teória is billegős még, de én úgy értelmezem a jeleket, hogy az a valószínűbb. Persze lehet csak azért mert szeretnék egy ilyen technikai megoldást látni végre, mert már generációk óta ígérgetik (najó, legalábbis az R700nál komolyan felmerült).
Igen, ez az a Hornet amelyik az Apollokat halászta (plusz részt vett számos IIVh-s ütközetben), nem pedig a Doolittle támadást indítóé (annak elsüllyesztése utána, annak tiszteletére keresztelték át ezt a hajót még a sólyán).
Comrade: persze hogy fake, van egy két jóhumorű emberke itt a topikban akik időnként bedobnak 1-1 ilyet. Szerintem jók, mint anno az egy PCB-s GT200 amihez ajándékba adtak egy 500W-os tápot
-
Bluegene
addikt
válasz
attiLANte #5193 üzenetére
Ráadásul a 300-350mm^2-esnek saccolt RV870 ugye két olyan 180mm^2 körüli RV840(?)-ből állna össze, aminek az ostyáit júniusban a Computex-en mutatta be közösen a TSMC és az AMD (vélhetőleg nem valami fake chipet dobtak össze, hogy lehessen vele villogni). hát én ebben nem hiszek h 2 magból raknák össze, 2 UVD, " memvezérló..stb teljesen feleslegesen, értitek mire gondolok? elég csak ránézni a felépítésre[link]
csomó veszteség lenne
-
csatahajós
senior tag
válasz
attiLANte #5145 üzenetére
Nem kötekedés, de ebből a képből honnan jelented ki ezt ilyen biztosan h nem MCM?
A furattáv változhatott az előző generációkhoz képest, másrész meg ha jól emlékszem nem sokkal nagyobbra tippelték az MCM-hez szükséges területet sem. Persze nem állítom én sem h tuti MCM, de sztem ez ak ép még nem zárja ki a dolgot egyáltalán.
Én is arra szavazok egyébként, hogyha egy nagy GPU lesz akkor olyan 1600-2000 SP között lesz, ha két kicsi akkor meg 2X1200. Órajelnek olyan 850-900Mhz-et az 5870-es Cypress-re, memónak meg 1,2-1,4 Ghz GDDR5.
Minden esetre szerintem a korábbi, "jó ha lesz 30-40% teljesítménytöbblet" elmélet megdőlni látszik és megint lesz duplázás.
Azért nem semmi belegondolni, hogy mostmár egy belépőszintű kártya hozza lassan a 4870-512MB szintjétSzerk: - A bemutató egy repülőgép-hordozón lesz - a két hobbym összetalálkozik
-
janos666
nagyúr
válasz
Hát, erről a képről ítélve úgy látszik, marad ez a "alumíniumlap a nyákra, aztán egy réztömb a chip fejére, aztán a tátongó semmi " kialakítás, ami a 4870-esen volt. Miért nem tudják lemásolni az nvidia refhűtőit, ha már jobbat nem mernek csinálni?
Az már csak ráadás, hogy szétszedni és összerakni is szenvedés egy rendes hűtőhőz képest.
Legalább 1 cm-el hátrébb lehetne tolni azt a ventillátort, vagy inkább csak féllel, de akkor lehetne fél centivel nagyobb az átmérője (részben a tengelyre merőleges lapátok további megnyújtásával), a kör kerületére merőleges lapátfelületre nézve jelentene valamit az a kis méret, ami szabadon van. Önmagában ez az alsó lemez sem rossz, de utána nem egy tömör réztömböt kéne ráb@szni a mag tetjére, inkább egy vékony rézlapot. A magot borító vékony lapról lejönne mondjuk 2 vastag, ellapított hőcső, a RAM-ok feletti részen pedig végigkanyarodva egy harmadik, és ez a 3 cső adná át a hőt egy alumínium lamellázatnak, ami maga is hozzáér a talplemezhez, és a magot fedő laphoz (a réz árából kijöhetne a hőcsövek ára alu lamellák mellett), ami nem csak egy akkora tenyérnyi bizb@asz, mint ami az RV770 magokon van (főleg nem az X2-ién), hanem alaposan kitölti a dualslotos hűtő fedele alatti teret, magasságában, hosszában, és széltében is.
Mindjárt nem süvítene a kártya, és nem panaszkodnának, hogy miért nincs 80 alatt a maghő. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Érdekes... Mindenesetre a hűtő jóval nagyobb, mint az RV770 esetében. Vajon ennyivel több hőt kell majd leadni, vagy "csak" csendesítés érdekében növelik a hűtőfelületet?
Ha az előbbi, az magyarázatot adna ar R800 31,75cm-es (12,5) hosszára is.
Ha bár a GPU mérete ellentmond annak, amit AMD-től vártunk, alátámasztané azokat az értékeket, amiket korábban a Vantage-al kapcsolatban kikalkuláltak.
Az MCM elvetéséből arra merek következtetni, hogy a CF skálázódásán nem sikerült annyit javítani, amennyit szerettek volna. Az is igaz, így valamelyest egszerűbb dolguk van...
Ez hiányzott... Jönnek a képes pletykák, és a vad találgatások... Nem lehet tudni melyik fake és melyik nem...
-
zuchy
őstag
válasz
Ha ez az RV870, mekkora lesz az R800?
De ez a hűtés botrányos. Egy kis légcsatornán fogják kivezetni a az összes hőt, amit a GPU termel. Meg minek két DVI mellé két Displayport?A levegőnek meg marad a fél szellőzőrács. Ott meg felgyorsul a levegő, és rácsnál nagyon fog süvíteni...
sz
ár mintha a kártya végén, a légcsatorna felett lenne még egy csatorna, ami a házba fújja a meleg levegőt.
Akkor az MCM-s elmélet megy a szemétbe.
Ebbe a 300-320mm2-be oylan 1600-1800 SP fér bele. Tuti e-körül lesz.Több, mint a 4870X2 teljesítménye, de ez CF nélkül megy!
Az biztos, hogy az MCM-s rendszer teljesítménye nagyon függne a CF skálázódásától.
-
janos666
nagyúr
válasz
attiLANte #5027 üzenetére
A 9.8-as Catalyst elvileg 17.-én jelenik meg.
Én nem adok neki hitelt, ha akarják, csak kihagynak inf-ből 6-7 sort, és nyomát se látod annak, hogy már 3 verzió óta elkezdték HD5-re optimalizálni, és már-már teljesen DX11 képes a drivert, és ha beraknád az ID-t az inf-be, gyönyörűen hajtaná az 5870-ES kártyádat (ha lenne olyanod). Illetve, ha akarják, betehetik az inf-be a sorokat úgy, hogy a drivert még HD4-hez írták, és csak DX 10.1-ig lenne képes hajtani a ES kártyádat, alig gyorsabban, mint egy HD4-et, néha bugok, és képhibák kíséretében., csak épp feltelepülne hozzá, és menne valahogy..."ATI Radeon HD 5870 X2 " = ati2mtag_R8X, PCI\VEN_1002&DEV_9451
-
zuchy
őstag
válasz
attiLANte #4276 üzenetére
Csak bejön az én elképzelésdem...
Két RV870 MCM-be. Vagy talán két RV840 MCM-be és akkor az lenne az RV870...
8 utas Crossfire támogatás a nyár végén jön, elvileg semmi akadálya. Még a chip formája is hosszúkás, hogy elférjen egymás mellett kettő könnyebben.
Bár lehet, hogy az gyártástechnikai okokból hosszúkás, elvégre az atom is hosszúkás, még sem MCM... -
rocket
nagyúr
válasz
attiLANte #3086 üzenetére
GDDR5 memoria 50%-os orajel csokkentese a tesztek szerint a HD4870-nel -35 wattot jelentett idle, ebbol nagyabol lehet kalkulalni, kb. "elpazarol" a HD4770 25-30wattot idle a GDDR5 "fogytekossaga" miatt.
Fogyasztasban load alatt az elso teszt szerint viszont egesz jol szerepel a kartya, rosszabbra szamitottam
-
rocket
nagyúr
válasz
attiLANte #2629 üzenetére
Majus 4-vel kezdodo hetre van tervezve a megjelenes, de pontos datum meg nincs.
HD4890-nel felreertes miatt volt az aprilis 6. sok pletykakban, az AMD annyit kozolt hetekkel a megjelenes elott a partnereivel (amibol aztan a pletykakat krealtak), hogy az aprilis 6-val kezdodo heten lesz majd valamikor a megjelenes, de pontos datum akkoriban nem volt meg, vegul aprilis 9. lett, amit aztan kenytelenek voltak elore hozni aprilis 2-re a szivargo informaciok, es a kaphato kartyak miatt."Gyanus" egyebkent a tortenet a HD4890 megjelenesi datuma kapcsan, szerintem az NV-t akartak megteveszteni az aprilis 9-vel, es az elore hozott megjelenessel sikerult egy megsulyosabb paper launchba belekenyszeriteni oket, mikozben a HD4890 eseteben semmi negativum nem szarmazott az 1 hettel elobbi megjelenesbol, kaphatok mindenhol a megjelenes napjatol a kartyak normalis mennyisegben.
Szoval ha szandekosan tervezte meg ezt igy az AMD, es a cel az volt, hogy bevigyek az NV-t a "malnasba", akkor zsenialis huzas volt, mert bejott -
rocket
nagyúr
válasz
attiLANte #2457 üzenetére
Ezert kellet volna megvarniuk az NDA lejartat, mert igy nehez eldonteni
"Allerdings: Nicht jede HD 4890 wird mit 1,0 GHz Chiptakt auf Dauer stabil laufen. Wir zumindest erlebten keinerlei Abstürze oder Bildfehler - auch nicht im Stabilitätstest des Furmark."
1000mhz-en tulelte a Furmarkot az nem rossz, es 80 fokig melegedett csak, a kerdes csak annyi vajon az AMD altal hasznalt driver trukk a Furmarkban mukodott-e?, vagy futott teljes gozzel?, ha utobbi akkor az jo jel stabilitas szempontjabol.
Azt, hogy nincs PhysX tamogatas negativunmkent feltuntetni a konkluzioban eleg amator hiba, maradjanak inkabb a kaptafanal, gamestar, es nem hardwarestar
-
gyiku
nagyúr
válasz
attiLANte #2448 üzenetére
nem azt mondtam, hogy az osszes kartya tudni fogja az 1000et, hanem azt, hogy lesz olyan, mivel meglesz az 1000. ez a sapphire is tudta, igaz nem stabilan, de a shot ottvan
his, msi jon majd gyari oc-vel 900/1000, xfx csak 900/975. gw gs-re is kivancsi vagyok, szerintem van esely az 1 ghz on air-re default core-on
ha a 4870bol indulunk ki, ott a 20-25% oc ment lazan.
hamarosan kiderul -
leviske
veterán
válasz
attiLANte #2350 üzenetére
Visszatér a HD3870 hűtése.
Csodálkoztam is, hogy a HD4-es szériában egy kártya sem kapta meg.
Egyébként ennyire gyenge volna, hogy csak egy 40nm-es karira merik rápakolni és arra is valószínűleg csak designként? Bár igaz, hogy a designt ennél a kártyánál valamivel jobban eltalálták, mint a HD4890-nél. Annak sem ártott volna, ha fekete ventit kap a piros helyett.
-
Bluegene
addikt
válasz
azta a design-ra is rámentek!
nagyon szép, guszta kártya
hiába az ingadozó vásárlókat is meg lehet fogni ezzel, általában a boltosok kinyitják a dobozt és megmutatják a kártyát élőben az érdeklődőnek(tapasztalat), nyílván ezt veszem mint a gagyin kinéző geforce-ot ha ugyanazt tudja
Atinál rájöttek, egyre csinosabb kártyákkal jönnek, ez még a ref 4850 szépségét is felülmúlja
[link]
pedig nem hittem volna h tudnak attól szebbet gyártani ami nekem jobban tetszik külsőre(persze nem minden a külső, de sok embert megfoghatnak vele)
-
rocket
nagyúr
válasz
A huto a HD3870 hutojehez hasonlit, es nem 80watt fogyasztasrol tanuskodik.
A slideokbol kiindulva a HD4850 szint teljesitmenyben valos alkalmazasok alatt az RV740XT-tol is egy szep alom volt mint realitasGflop/s
Gflop/s
Gflop/sKenjek a hajukra a Gflop-okat, jot mosolyogtam a masodik slideon, majdnem 2x nagyobb nyers erobol lesz vagy ~10% elony valos alkalmazasok alatt a 9800GT-vel szemben
Gflops/watt, es a Gflops/$ meg egyszeruen marketing BS, ha mar a GDDR5 vs GDDR3 osszehasonlitas rakelerult a tablazatra, akkor 128bit vs 256bit veletlenul maradt le gondolom -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Nekem meg a harmadik kép nem tetszik. Még GDDR5-ös memókkal is csak a 4830 és 4850 közötti igen szűk résbe tud beékelődni.
Én többet vártam. Én mindig szeretek fejben több hónapra előre tervezni (persze addig össze kell kaparni a zsozsót
). De most úgy tűnik, hogy az RV740 nem igazán lesz alternatíva számomra. Valami újdonság 40nm-en jó lenne a HD4870 teljesítményével, de sokkal alacsonyabb fogyasztással, 1GB GDDR5-tel. Tudom sokat kérek és ez lehet, hogy már csak a HD5xxx szériában fog megvalósulni.
-
rocket
nagyúr
válasz
attiLANte #2115 üzenetére
Jobban sikerult nekik az atmatricazas mint a Powercolornak
-
rocket
nagyúr
válasz
attiLANte #2096 üzenetére
Koszi a linket, nem sok kell, hogy a padlon fetrengjek a rohogestol
Jopofa tenyleg amikor magyarzgatjak egyesek, hogy mekkora baromsag volt az AMD architekturajat tamogatni a jatekfeljesztok reszerol, es ez mekkora szemetseg mert sose volt olyan NV tamogatott jatek amiben ilyen lemaradasban voltak az ATi kartyai, kozben a jatekfejlesztoi semmi mast nem csinaltak, mint a szabvanyos API-t hasznaltak, nem tukroztek olyan anyekolasi megoldassal ami a konkurencia termeken nem futtathatok normalisan, es nem kerultek a jatekba "veletlenul" IHV specifikus bugok se.Akkor utott volna ez a tortenet hatalmasat, ha valami A kategorias jatekkal tudtak volna inditani, akkor aztan a csapbol is ez folyna, raadasul meg egy "uj" hardver is a kozelben van, ami megjobban segitene
Viszont a Stormrise kapcsan kicsi az esely ra, hogy nagyobb visszhangja legyen, kivancsi leszek hany HD4890 reviewban hasznaljak majd a jatekot.#2098
ozben olvasgatom a topicot, amit irsz kulonbseget azt azert mar lehet szamottevonek nevezni, tehat az alap megvan, most kene marketingben valamit villantani
(tegnap amikor nehany forumon keresgeltem a Stormrise kapcsan azert fura volt, alig volt par hozzaszolas osszesegeben, B3D-n meg nem is talaltam ilyen topickot, bar lehet csak a szemem szurta ki).
-
rocket
nagyúr
válasz
attiLANte #2096 üzenetére
Szepen eltevesztettek a helyet
Azt a pezsgos reszt nem ugy ertettem, hogy szallj le a foldre, en is optimista vagyok a Stormrise kapcsan, hogy vegre tenyleg valami megindul az AMD oldalarol szoftver vonalon, egyelore eddig semmi nyoma nincs ennek, de meg van remeny 03.27-ig
-
rocket
nagyúr
válasz
attiLANte #2072 üzenetére
"A hatékony ködösítés - és az előd zajos sikere - miatt nagy várakozás övezi a kártyát, befutott a Stormrise is (amiben nem szerepelnek túl fényesen az nV kártyái), és lehet, hogy jön hozzá még pár DX10.1 cím. Közben a GDC-n népszerűsítik az új technikákat (DX 11 - lehet, hogy már demózzák is?), igyekeznek megnyerni a fejlesztőket, akiket már nem nagyon tud kordában tartani az nV. A kör kezd bezárulni..."
Pezsgo bontast meg vard meg azert, mert en nem lattam meg teljesitmeny tesztet a Stormriserol
Az a baj a Stormrise kapcsan, hogy semmilyen marketinget nem kapott, raadasul mar alapbol is z-listas jatek.
Par napja kijott az "olcsositott" verzio, tegnap akartam olvasgatni a jatekrol kulonbozo forumokon ahol ezekben az esetekben elszabadul mar a "pokol", de alig talaltam par hozzaszolast, azokban se a teljesitmenyrol volt szo, hanem a jatekot szidtak, hogy olyan mintha felbe hagytak volna, mert ki kelett adni mindenkeppen.
Kivancsi leszek ha megjelenik hivatalosan lesznek-e tesztek, es hosszutavon benchmark jatek lesz-e belole, mert ha nem akkor az AMD "majd a tenyek magukaert beszelnek" (ezek ABU szavai amit az AMD-nek tulajdonitott) felfogasat lehuzhatja....
ATi sok fele sajat technologiat nepszerusitett mar regebben is a jatekfejlesztok kozott, de nem sokra mentek vele a gyakorlatban. -
attiLANte
tag
válasz
attiLANte #2058 üzenetére
Már készülődnek is...
-
westlake
félisten
válasz
attiLANte #1926 üzenetére
miert ne? vagy te olya nagy kulonbsegeket velsz felfedezni a 4870 es a 4890 kozott? elmitettem, hogy en egy csoppet sem lepodnek meg, ha ket kartya azonos sebessegen azonos eredmenyeket kapna a benchmarkokban..
..de tegyuk fel, hogy mondjuk gyorsabb 10%-al... es akkor mi van? hol eri meg azt a 70$ tobbletet ez a kulonbseg? (egy sapphire 4870 180$-ert megveheto) -
WesTM
őstag
válasz
attiLANte #1889 üzenetére
Érdekes.
Én még mindig nem merek semmit kimondani, mert még mindig kicsit sötétben tapogatózás megy. Volt anno olyan gpu-z screenshot is amin 480sp volt, tehát ez még nem jelent semmit. Kicsit kamuszagúnak érzem ezeket az elő teszteket.
És még mindig kiállok a mellett, hogy történtek a gpu-n belül is változtatások, ha nem sp szám növelésben, akkor máshol. -
Power
senior tag
válasz
attiLANte #640 üzenetére
Ez pedig időbe telik (bár ki tudja, mióta tesztelik már a 40nm-es változatot), a SP-ok számának emelése viszont azonnali és kiszámítható növekedést eredményez - még ha jobban bele is kell "nyúlni" a felépítésbe.
Hogy melyik megoldás mennyi idővel/költséggel jár, azt csak az illetékesek tudják - a választás az övék, nekünk meg marad a találgatásElméletileg 1GHz-es órajel fölé is mehetnének 40nm-en, persze nem most, hanem amikor már annyira kiforott lesz, mint most az 55nm, most nyílvan nem cél.
A sp-k arányának további növelése a jelenlegi generációval nem biztos, hogy célszerű.
Abban igazad van, hogy mi csak találgatunk. -
rocket
nagyúr
válasz
attiLANte #640 üzenetére
"Ehhez képest a megjelenés előtt arról szóltak a találgatások, hogy 480 vagy 800 SP lesz-e az RV770-ben. Az nV kártyáival is ez alapján próbálják sokan összemérni (lásd ATi SP/5 = nV SP? kérdéskör).
Az órajeleket igen ritkán tüntetik fel a dobozon - "a vásárlók 99%-a" egy dolgot lát meg csak: a memória méretét hirdető feliratokat..."Igy van, SP-krol,es a core mereterol szolt szinte minden, nagyon ritkan volt szo GPU orajelrol, ROP/TMU-k szamarol. (ezekben egyebkent nem is tudnak kitunni a konkurenciaval szemben)
Egyertelmuen ezzel az architekturaval a legnagyobb fegyvere az ATi-nak marketing szempontbol a SP-k szama, persze ferditeni kellett rajta egy kicsit, hogy jobban hasson az atlagos felhasznalok kozott
A nagy szamok mindig segitenek az eladasokban, azt irnak a specifikaciok koze, hogy "160 superscalar streaming processors", biztosan kevesbe lenne vonzo.
(kivancsisagbol raneztem a HIS oldalara mit irnak, "800 stream processing units")
-
Power
senior tag
válasz
attiLANte #637 üzenetére
Ha a legnagyobb órajelre mennek, akkor meredeken emelkedik a fogyasztás (lásd: R600 740MHz@80nm vs. RV670 775MHz@55nm), a kis hőátadó felületek miatt manapság egyre nagyobb gond a GPU-k hűtése.
Két jelentősen eltérő chipet hasonlítottál össze viszont, az RV790 vs RV770 között a hírek szerint sokkal kisebb különbség lesz, így szinte biztos, hogy a magasabb órajel érhető el.
pl GT200b vs GT200 pedig ott csak egy optikai shrink valósult meg itt pedig jelentősebb lesz a gyártástechnológiai fejlesztés.
A marketing szempontból az SP-k száma egy nagy nudli, a vásárlók 99%-a az sem tudja mi az. Az órajel ebből a szempontból sokkal közismertebb, bár egyiknek sincs komoly marketing értéke a videókártya piacon.Kétségtelen, hogy sebesség szempontjából előnyösebb lenne az órajel emelése...
Az új chip tervezése is sokkal egyszerűbb, ha kevesebb a változtatás rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest