- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Petya2900XT #6797 üzenetére
Valóban, összekevertem egy másik gémmel.
De ettől független én a 30-40FPS-t nem nevezném jónak egy X2-vel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petya2900XT #6797 üzenetére
Ja a Red Faction Guerilla az erősen módosított Havok.
PhysX-et soha nem látott az a gém.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petya2900XT #5349 üzenetére
Az olcsóság inkább annak tudható be, hogy a TSMC kárpótolja az AMD-t a 40 nm-es RV740 miatt. Így az R800 esetében olcsón bérelnek gyártósorokat és sokkal olcsóbban kapnak wafert a többi vállalathoz viszonyítva.
-
válasz
Petya2900XT #4945 üzenetére
Szerintem:
Nem lesz gond a driverekkel, de legalábbis nem lesz vészes.
Az AMD-nek az az érdeke, hogy kihasználja a Fermi csúszása miatti lehetőséget, és ezalatt a lehető legnagyobb profitot termelje. Ha nem is lesz elég jó a CF skálázódás, nem nagyon lehet majd helyette mit venni, pláne nem más dx11 cuccal összehasonlítani, ráadásul gyengébb skálázódással sem lesz lassú, csak legfeljebb kevésbé gyors.
Épp ezen ok miatt fontosabb a költségeket minél lejjebb tolni még a szar gyártósoron is. Erre a legjobb a kis magméret.Azt kell szeritem elsősorban szem elött tartani, hogy az ATi nem azért dob piacra új karit, hogy korona legyen a fején, hanem hogy pénzt keressen. Ha egy gyengébb karival is jól keres, mert marha olcsón tudja adni, akkor minek törekedjen arra, hogy a leggyorsabb legyen? Valszeg többe fájna egy nagyobb csipet csinálni, mint amennyit visszahozna a verseny nélküli hónapokban.
A Fermi érkezése körül lehet, hogy jön valami turbó edisön. -
DemonDani
addikt
válasz
Petya2900XT #4939 üzenetére
Amenyiben a külföldi fórumok olvasása jövő jóslás...
2000SP MCM... 8000SP. jelenlegi Mhzen (ha csak egy átlagos 4870 750ét vesszük) 12.0 TFlops. Namost ezt azért úgy megmosolyogjuk... Nem hiszem, hogy az ati egy ennyire nyert ügyben belekezdene egy jobb GPU vezérlés fejlesztésébe, amivel ki lehetne használni 8 magot (ugye a CF-et ne felejtsük el)
Szóbeszéd (pl abu) említi a Hydra Engine megjelenését az RD/RS/SB8xx-ben de valahogy kétlem még nem tartunk ott, hogy 1. szükséges lenne, 2. bírnánk árammal.
Server/XOC részen kívül nem tudna érvényesülni semmilyen szempontból sem. -
válasz
Petya2900XT #4939 üzenetére
Meglássuk. Jó legyen, és kész!
-
zuchy
őstag
válasz
Petya2900XT #4936 üzenetére
Az biztos, hogy az egyetlen hátulütője a dolognak a CF skálázódás. Meglátjuk. Vagy bejön vagy nem.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Petya2900XT #4845 üzenetére
Max AA és AF mellett azért már annyira nincs cpu limit.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Petya2900XT #4702 üzenetére
Melyik verziót használod a PB-ből, gondolom a legújabb
Hát igen gondoltam már rá hogy most már lehet hogy jó lesz rajta a PB is, mert amikor kiadták az után próbáltam és akkor nem ment
Na mindegy két hét múlva kiderül addig már nem dobom fel mert amúgy is akkor majd újra kell raknom a rendszert alaplap + CPU csere miatt
-
csatahajós
senior tag
válasz
Petya2900XT #4494 üzenetére
Még korai, egyáltalán nem biztos az sem hogy HD5800-as lesz a széria neve, még olyat is hallani lehetett hogy a processzorokhoz hasonló nevezéktan lesz (amire a kódnevek is utaltak).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petya2900XT #4494 üzenetére
Nem tok számozást. Szerintem ezzel várjuk októberig, addig úgy sem lehet venni DX11-es GPU-t.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petya2900XT #4490 üzenetére
Ilyen amikor nincs tapasztalatuk a rendszerprogramozóknak. Gyakorlatilag mindent át kellett írni. Bár az előző driverek is használhatóak voltak, de a teljesítmény szempontjából a 8.3 után jöttek az áttörések.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petya2900XT #4483 üzenetére
A 8.3-as volt ez első jó driver az R600-hoz. Itt volt valami egyezkedés a Transmeta-val is, cseréltek rendszerprogramozókat. Az Ati-sok mentek tanulni, a Transmeta-sok pedig jöttek tanítani. Gyakorlatilag ennek az eredménye volt a 8.3.
Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- HP OMEN 3080Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest