- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hétfőn figyeltem, hogy mindenki foshat az M0-ástól, mert a jobb sáv dugig van, és 90-el vánszorog, a bal meg csont üres. Kicsit beugrottam, és megfeledkeztem magamról, aztán ott verettem egy B2500-assal 150-et vagy 20km-en át. Szűkösen, de elfért az a kamionok mellett is, a 160 már a 7-esen volt, és igaz, hogy csak egy hosszabb előzés erejéig. És akkor én még nem is vagyok sebességmániás, csak hosszú volt az út itthonról Siófokig, és unatkoztam.
A példa lényege az akart lenni, hogy vannak azért egész jó köztes megoldások, csak a technológiák kiforrottságának kérdése. Kiváló nem lesz egyikben sem, drágább is lesz egy célra megvenni, mint egy olyat, ami ugyanazt tudja abban az ágban, de végül is mindkettőre igen jól alkalmazható (de elégségesen tuti).
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest