Aktív témák
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
nem is kell messzire menni, átmész haverhoz kérd meg hogy 1X fix 80-at máskor meg maximálisat állítson be a CRT-jén ami tud 120 hz-et is kisfelbontáson
persze ne árulja el, neked meg mindig ki kell találni h épp most le van-e korlátozva vagy sem(persze addig kimész míg matat a gépén), csináljátok meg 10X ha mindig kitalálod, "érzed" az FPS-eket akkor neked van igazad, ennyi
én már kiváncsiságból is megcsinálnám a helyedben, mondjuk én tuti nem érezném
-
Ahhoz nem kell tapasztalat, hogy belássuk, 60-nál többet sehogy sem fogsz látni. Az apró reccenésekben van ráció, de az meg a minimum fps-el függ össze, és elvileg csak akkor látni különbséget, ha 60 alá megy. ha a monitor max. 60 képet tud kirajzolni, akkor miért nem mindegy, hogy a VGA hányat számol ki? Ezt nem tudom felfogni.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Gyorsabb lesz a GTX295-től, mivel az csak 2XGTX275, és itt arról volt szó, hogy GTX285X2.
Így hát szedd elő a tökfödődet, és öntsd le mustárral, mert vacsi idő van.
(#6245) vergilx És hol vannak a hozzájuk való CPU-k? Mert a mostani felhozatallal igen CPU limites lenne még 1920x1200-ban is egy 5870X2. -
zuchy
őstag
Én a helyedben megvárnám....a 9800GTX-el meg el lehet lenni még 2-3 hónapot. A HD5xxx csúcskaria nem tudom mikor jön, de nem is lesz egy olcsó darab konkurencia nélkül. De egy HD5870-re érdemes várni. (lehet más lesz a jelölése, csak azért írtam, hogy teljesítménybelileg össze lehessen vetni a kettőt.)
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest